طرح توجیهی قطعات بتنی را می توان یک طرح زیرساختی، حیاتی و سودآور در میان طرح های توجیهی سالهای اخیر دانست. چرا که زیر ساخت ها و سازه های زیر بنایی شهرهای بزرگ و کوچک روز به روز بیشتر به قطعات بتنی وابسته تر می شوند. بتن در همه سازه های شهری دیده می شود. از خانه های کوچک تا ساختمان های سر به فلک کشیده همه به بتن نیاز دارند. بتن در شکل های مختلفی تولید می شود. یکی از این شکل های انعطاف پذیر و بادوام آن، قطعات بتنی است. در واقع قطعات بتنی، شکلی سیال و انعطاف پذیر دارند که می توانند به هر شکل دلخواهی در بیایند. امروزه قطعات بتنی بسیار پر کاربردند و معماران ترجیح می دهند که از این سازه بتنی پر کاربرد بهره ببرند.
در این مقاله میکوشیم که مزایای این کسب و کار پردرآمد و درخشان را با شما کارآفرینان عزیز در میان بگذاریم. پس با ما در این مقاله همراه شوید.
چرا بازار ساخت و ساز به قطعات بتنی نیاز دارد؟
بازار ساخت و ساز به قطعات بتنی نیاز دارد و کارشناسان ما میزان و دامنه این نیاز را در طرح توجیهی قطعات بتنی شما قطعا خواهند آورد. دلایل این نیاز متعددند. برخی از این نیازها را می توان در بندهای زیر خلاصه کرد:
- قطعات بتنی همه کارهاند. شکل پذیری آنها نیز دارای تنوع گسترده ای است. به سادگی می توان آنها را رنگ آمیزی یا قالب گیری نمود. این قطعات بافت های گوناگونی را به هنگام قالب ریزی پیدا می کنند که به دلخواه و نیاز می توان آنها را تنظیم نمود.
- قیمت تمام شده قطعات بتنی در مقایسه با مصالح ساختمانی دیگر ارزان تر است. این موضوع در طرح توجیهی قطعات بتنی پرشین پلن به شکلی مطالعه شده گنجانده خواهد شد. تولید آنها به شکل محلی امکان پذیر است. به این شیوه تولید محلی بتن در مقیاس کوچک می گویند.
- جالبترین مزیت این نوع بتن، نیاز به نگهداری کم در مقایسه با مصالح دیگر است. به همین دلیل در پلها، سدها و تونلها به کار می رود. در واقع قطعات بتنی مانند آهن زنگ نمی زنند و در برابر آب هم بسیار مقاومند.
- قطعات بتنی جرم حرارتی خیلی بالایی دارند. در طرح توجیهی قطعات بتنی نتایج آزمایش های علمی این دسته از ویژگی های قطعات بتنی مفصلا خواهد آمد. قطعات بتنی دمای هوای ثابت درون سازهها و درون جرم خود را ثابت نگه می دارند. مطالعات علمی نشان دادهاند که نیاز به سرمایش و گرمایش خانههایی که از قطعات بتنی ساخته شدهاند، هفده درصد کمتر از خانههایی با مصالح دیگر است.
همه این عوامل، نیاز بازار ساخت و ساز را روز به روز به قطعات بتنی افزون تر می کند. به جرات می توان گفت که آینده را باید عصر بتن نامید. هر چه بازار به قطعات بتنی وابسته تر شود، سود شما هم بیشتر می شود.
مزایای قطعات بتنی کدامند؟
مزایای این شکل از بتن بسیارند. در زیر به بخشی از این مزایا می پردازیم. البته در طرح توجیهی قطعات بتنی به شکلی علمی تر و مفصل تری به این مزایا می پردازیم :
🔶 بدنه و ساختار محکمی دارند.
🔶 زیبایی آنها چشم گیر است و می توانند با ظرافت بالایی ساخته شوند.
🔶 با سرعت زیادی تولید می شوند و می توانند به نیاز بازار به سرعت پاسخ دهند.
🔶 سرعت نصب این قطعات خیلی بالاست.
🔶 انعطاف قطعات بتنی بسیار بالاست و می توان فضاها را به دلخواه با شکل پذیر کردن آنها شکل داد.
🔶 هزینه تولیدی آنها پایین است.
🔶 این قطعات عایق کارآمد انرژی و صدا هستند.
🔶 قابلیت جا به جایی آسان پس از ساخت و آماده سازی و دهها مزیت دیگر که این فرآورده را از محصولات دیگر کاملا متمایز و به صرفه می سازند. این مزیتها به معنای تقاضای بیشتر در بازار نیز هستند. در طرح توجیهی تولید قطعات بتنی این امر را باید به سودآوری بیشتر ترجمه کرد.
تجهیزات راه اندازی کارگاه تولید قطعات بتنی
برای راه اندازی کارگاه تولیدی به تجهیزات زیر نیاز دارید.
🔶 قالب
🔶 میکسر
🔶 فرغون
🔶 دستگاه بلوک زن
🔶 بیل
هزینه های طرح تولید قطعات بتنی
همه هزینه های شما در طرح توجیهی قطعات بتنی با دقتی ریاضی و اعشاری خواهند آمد. در اینجا به گزارش فشرده ای از هزینه های احتمالی می پردازیم. هزینه های احداث کارگاه تولید قطعات بتنی در وهله اول به بهای تمام شده تجهیزات بر می گردد. برای پایه ریزی کسب و کارتان باید این تجهیزات را بخرید. مواد اولیه نیز بخش دیگری از سرمایه شما را به خود اختصاص می دهند. شما برای تولید قطعات بتنی به ماسه، شن، سیمان، روغن سوخته، گازوئیل و آب نیازمندید. هزینه های دیگر به زمین کارگاه، نیروی انسانی و انرژی مربوط می شوند. برای راه اندازی کارگاه تولیدی تان می توانید زمین را خریده یا اجاره کنید. طبعا هزینه های شما بسته به نوع تصمیمی که می گیرید، متفاوت خواهد شد.
خلاصه گزارش مالی طرح توجیهی قطعات بتنی
⭐ موضوع طرح : تولید قطعات بتنی
⭐ سرمایه کل طرح : 10 میلیارد تومان
⭐ سرمایه ثابت : هشت میلیارد تومان
⭐ سرمایه در گردش : 3 میلیارد تومان
⭐ زمین : 3000 متر مربع
⭐ نیروی انسانی : 15 نفر
⭐ ظرفیت تولید : 80000 متر مکعب
⭐ نرخ بازگشت سرمایه : 58 درصد
⭐ بازه برگشت سرمایه : 2 سال
لازم به ذکر است، خلاصه گزارش ذکر شده صرفاً برای آشنایی با این کسب و کار نوشته شده است. بنابراین برای سرمایه گذاری در این طرح میتوانید با سرمایه کم یا زیاد شروع بکار کنید.
طرح توجیهی قطعات بتنی برای دریافت مجوز
مجوزهای این طرح تولیدی را سازمان صمت صادر می کند. طبعاً برای ورود به بازار تولید به این مجوز نیاز دارید. طرح توجیهی قطعات بتنی شناسنامه طرح تولیدی شماست. وزارت صمت برای بررسی سودآوری و توانایی پاسخگویی طرح شما به بازار ساخت و ساز به طرح توجیهی نیاز دارد. طرحی که وزارت را راضی کند قطعا باید یک طرح تخصصی و دقیق باشد. متاسفانه بیشتر کارآفرینان سهل انگار در اینجا شکست را تجربه می کنند. با دست کم گرفتن طرح توجیهی فقط به خودشان ضربه می زنند. برای موفقیت در این مرحله بهترین و هوشمندانه ترین راه سفارش طرح توجیهی تخصصی به یک سایت معتبر است.
طرح توجیهی قطعات بتنی برای دریافت وام
سه چهارم سرمایه راه اندازی تولید قطعات بتنی از وام تهیه می شود. قطعا برای دریافت وام شما به طرح توجیهی قطعات بتنی دقیق و تخصصی نیاز دارید. موافقت بانک ها با وام شما به اصولی بودن طرح توجیهی بستگی دارد. هر چه طرح توجیهی تولید قطعات بتنی شما اصولی تر و دقیق تر باشد، بانک با آن زود تر موافقت می کند. پرشین پلن با تیم برگزیده ای از مهندسان و کارشناسان، دقیق ترین و اصولی ترین طرح های توجیهی را برای شما تهیه می کند. با طرح های پرشین پلن زودتر از آنچه انتظار دارید به وام می رسید.
چگونه طرح توجیهی را به پرشین پلن سفارش دهم؟
در یک چشم به هم زدن می توانید طرح توجیهی تولید قطعات بتنی را سفارش دهید. با کلیک بر باکس واتساپ در پایین صفحه شماره تلفن و نشانی خود را در کادر باز شده وارد کنید. مهندسان و کارشناسان پرشین پلن سعی میکنند در کوتاهترین زمان پاسخگوی سوالات شما درمورد طرح توجیهی باشند. مطمئن باشید که همکاران ما با شکیبایی و شفافیت به همه سوالات شما جواب خواهند داد.