طرح توجیهی تولید نئوپان☀️(اخذ مجوز+وام)

طرح توجیهی تولید نئوپان_پرشین پلن

فهرست مطالب

داشتن طرح توجیهی کارخانه نئوپان، یکی از اولین پیش نیازها برای دریافت مجوز از سازمان‌ها و ارگان های مختلف است و ما در این مقاله به بررسی طرح توجیهی تولید نئوپان، خواهیم پرداخت. وب سایت پرشین پلن نیز با توجه به اهمیت طرح توجیهی برای دریافت مجوز، اطلاعات کاملی از جوانب مختلف طرح توجیهی کارخانه نئوپان را برای شما فراهم کرده است. دعوت می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد این طرح تا پایان مقاله همراه ما باشید.

معرفی و مزایای تولید نئوپان

سالهاست که انسان برای تولید لوازم مختلفی مانند میز، صندلی، در و غیره از فرآورده های چوبی استفاده می‎‌کند. استفاده از چوب برای تولید تمام این محصولات با توجه به افزایش جمعیت کشورها، موجب نابودی جنگل‌ها و آسیب به محیط زیست می شود. استفاده از ضایعات چوب و تولید محصولاتی مانند نئوپان و ام دی اف تا حد زیادی از بروز این مشکل جلوگیری می‌کند. نئوپان‌ها با توجه به ابعاد و انواع مختلفی که دارند برای کاربرد های مختلفی نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

توجیه اقتصادی تولید نئوپان

طرح توجیهی تولید نئوپان با توجه به لزوم تولید نئوپان و سودآوری این فعالیت تولیدی، نگارش و تدوین می شود. کاربرد های مختلف و متنوع محصولات نئوپان و کمبود تولیدکنندگان داخلی با توجه به نیاز بازار ضرورت اجرای این طرح را افزایش می دهد. میزان سودآوری این محصول، حدود 35 تا 50 درصد می باشد. افزایش کیفیت محصولات و استفاده از تجهیزات به روز می‌تواند میزان سودآوری را تغییر دهد.

  طرح توجیهی کارخانه تولید ام دی اف☀️(MDF)

نئوپان چگونه ساخته می شود؟

جهت تولید نئوپان؛ ابتدا ضایعات چوب توسط دستگاه خرد کن به خرده چوب تبدیل می شوند. خرده چوب یا چیپس چوب نیز جهت چسبندگی بهتر وارد دستگاه خشک کن می شوند تا رطوبت آنها گرفته شود. خرده چوب‌ها پس از رطوبت گیری، وارد مرحله جداسازی می شوند تا خرده چوب های ریز و درشت از هم دیگر تفکیک شوند. خرده چوب های درشت به چسب درشته و خرده چوب های ریز به چسب نرمه، آغشته می شوند تا به یکدیگر بچسبند. تولید کنندگان ممکن است جهت افزایش مقاومت محصولات خود، نوع و ترکیب چسب‌ها را مقداری تغییر دهند. خرده چوب‌ها پس از چسب زنی توسط نوار نقاله به بخش فرمینگ، جهت شکل دادن و پرس کردن منتقل می شوند.

نئوپان چگونه ساخته می شود؟_پرشین پلن

هزینه راه اندازی و اجرای طرح توجیهی تولید نئوپان

یکی از مزیت های تهیه طرح توجیهی تولید نئوپان؛ داشتن برآورد دقیقی از میزان هزینه‌ها می باشد. راه اندازی این خط تولید، نیازمند یک سری هزینه‌ها می باشد که به دو گروه هزینه های ثابت و هزینه های جاری تقسیم می شوند. هزینه های ثابت شامل هزینه های خرید زمین، تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز می باشد. گروه دوم هزینه‌ها یا همان هزینه های جاری تنوع بیشتری دارند. تامین هزینه خرید مواد اولیه، حقوق پرسنل، بیمه و غیره نیز از جمله هزینه های جاری می باشند.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در طرح توجیهی

تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز جزو مواردی هستند که طرح توجیهی تولید نئوپان به صورت کامل به بررسی آن می پردازد. طرح توجیهی، لیست کاملی از تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید، تجهیز بخش اداری و انبار کارگاه ارائه می دهد. نوع و میزان مواد اولیه مورد نیاز نیز در این بخش به صورت کامل مورد بررسی قرار می‌گیرد. لیست مورد نظر با توجه به ظرفیت تولید مدنظر تهیه می شود، تجهیزات مورد نیاز برای این طرح، شامل موارد زیر می باشد:

  • دستگاه خرد کن بزرگ و کوچک
  • دستگاه مایر
  • ماشین فلیکر
  • دستگاه خشک کن
  • مخلوط کن
  • دستگاه الک
  • دستگاه پرس
  • دستگاه برش نئوپان
  • تجهیزات چسب زنی
  • سمباده
  • سیلو های بالای اتاق پالمن
  • سیلو های درشت

پرس و فشرده سازی خرده چوب‌ها برای تولید نئوپان

نئوپان‌ها معمولا دارای سه لایه هستند و تفاوت لایه های آن، اندازه خرده چوب های استفاده شده در هر لایه می باشد. خرده چوب های درشت تر در مرکز یا لایه وسطی و خرده چوب های ریزتر در لایه های بیرونی قرار می‌گیرند. خرده چوب‌ها پس از اینکه طبق ترکیب گفته شده مرتب شدند، وارد دستگاه پرس می شوند. دستگاه پرس با درجه حرارت بالا، خرده چوب‌ها را به اندازه مورد نظر در می آورد. نئوپان‎ها پس از پرس شدن و خنک شدن، وارد مرحله سنباده زنی می شوند. نئوپان‌ها پس از سنباده زنی در ابعاد مورد نظر برش خورده و به انبار محصولات منتقل می شوند.

  طرح توجیهی تولید نئوپان از ضایعات درخت خرما☀️(مخصوص مجوز)

طرح توجیهی تولید نئوپان برای دریافت مجوز

تمامی فعالیت های تولیدی و اقتصادی، جهت شروع کار خود باید از سازمان و ارگان های مربوطه، مجوز های لازم را دریافت کنند. تولید نئوپان نیز از این قاعده مستثنی نبوده و سرمایه گذاران برای دریافت مجوز ابتدا باید طرح توجیهی تولید نئوپان را به ارگان های مربوطه ارائه دهند. مسئولین اعطای مجوز فعالیت، طرح توجیهی تولید نئوپان را معیار مهمی در تایید و یا رد پروژه در نظر می‌گیرند.

سفارش طرح توجیهی تولید نئوپان

همانطور که گفته شد تهیه طرح توجیهی تولید نئوپان، مهمترین بخش از روند دریافت مجوز می باشد. شیوه نگارش و تدوین طرح توجیهی نیز مسئله ای است که می تواند موجب جلب اعتماد مسئولین شود. اهمیت شیوه نگارش و تدوین طرح توجیهی، لزوم کمک گرفتن از افراد حرفه ای در این زمینه را افزایش می دهد. مجموعه پرشین پلن نیز از حرفه ای‌ترین کارشناسان حوزه سرمایه گذاری بهره می‌برد. هم اکنون جهت سفارش طرح توجیهی، کافی است با کارشناس ارشد مجموعه ما تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی