طرح توجیهی پرورش بوقلمون گوشتی☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی پرورش بوقلمون سال 1401_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی پرورش بوقلمون گوشتی، روند کار را از ابتدا تا انتها بررسی کرده و مسائلی همچون برآوردهای مالی و هزینه‌یابی در دستور کار این طرح قرار دارند. همچنین با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، امکانی برای اخذ مجوز را فراهم نموده و کار را بر شما سهل و آسان خواهد کرد.

نقطه امیدوارکننده‌ای که از این کسب و کار باید بدانید؛ این است که پرورش بوقلمون گوشتی با سرمایه گذاری کم هم امکانپذیر بوده و ضمناً مردم در سالهای اخیر، توجه و علاقه بیشتری به گوشت بوقلمون نشان داده‌اند. اما از آنجا که ظرفیت‌های تولید، کمتر از میزان تقاضاست، لذا به مساعدت‌های بیشتری برای پرورش بوقلمون گوشتی، نیاز خواهد بود. در ادامه با وبسایت پرشین پلن، با جوانب بیشتری از طرح پرورش بوقلمون گوشتی، آشنا خواهید شد.

درآمد و سود پرورش بوقلمون

بوقلمون یکی از مواد غذایی است که طرفداران زیادی دارد. گوشت بوقلمون از خواص غذایی بسیار زیادی برخوردار بوده و در نتیجه همین موضوع سبب می‌شود که بازار فروش پررونقی داشته باشد. لذا طرح پرورش بوقلمون از سودآوری قابل توجهی برخوردار است. با این وجود، میزان درآمد این طرح توجیهی به حجم بوقلمون تولیدی وابسته است. تحقیقاتی که در حوزه پرورش بوقلمون انجام شده به خوبی نشان می‌دهد که میزان سودآوری طرح توجیهی پرورش بوقلمون در کشور چیزی در حدود 35 الی 40 درصد است که درصد سود قابل توجهی به حساب می‌آید.

  طرح توجیهی پرورش قارچ دکمه ای☀️(doc+pdf) سال 1403

مزایای پرورش بوقلمون گوشتی

پرورش بوقلمون دارای مزیت‌های بسیار زیادی است. در اینجا به بررسی این مزایا خواهیم پرداخت:

  • این کار دارای سودآوری زیادی بوده و این مقدار سود به 50 درصد نیز می‌رسد.
  • بوقلمون در مقایسه با پرندگان دیگر، کمتر به بیماری دچار شده و از این حیث دارای مزیت می‌باشد.
  • فشار کاری حاصل از پرورش بوقلمون، بسیار کمتر از فشار کاری ناشی از مشاغل دیگر است.
  • بوقلمون دارای مصارف متنوعی بوده و از این نظر دارای مزیت می‌باشد.
  • با توجه به اینکه این پرنده میزان جیره کمی مصرف می‌کند، بیشترین وزن را گرفته و باز از این جهت، حائز اهمیت می‌باشد.
  • پرورش این پرنده، بدون نیاز به تجهیزات پیچیده صورت می‌گیرد. تجهیزات پرورش مرغ، قابل استفاده برای این پرنده نیز هستند.
  • امکان صادرات بوقلمون به کشورهای همجوار و کشورهای اروپایی وجود دارد.

اهمیت طرح توجیهی آماده پرورش بوقلمون

طرح توجیهی آماده پرورش بوقلمون اهمیت بسیاری در راستای تصمیم‌گیری دارد، زیرا ارائه یک برآورد مالی دقیق و مطمئن درباره هزینه‌ها، درآمدها، سودآوری، و نقاط ضعف و قوت پروژه، به مدیران و سرمایه‌گذاران کمک می‌کند تا تصمیمات درستی در مورد سرمایه‌گذاری در این حوزه بگیرند.

این طرح شامل بررسی بازار، تحلیل مصرف، برآورد سرمایه‌گذاری‌ها، هزینه‌های عملیاتی، پیش‌بینی درآمدها و سودآوری است که ارائه آن باعث افزایش اطمینان سرمایه‌گذاران و تسهیل فرآیند جذب سرمایه برای پروژه می‌شود. به علاوه، این طرح به مدیران این امکان را می‌دهد که پتانسیل رشد و توسعه پروژه را به صورت دقیق‌تر پیش‌بینی کنند و برنامه‌های عملیاتی مناسب را برای مدیریت کسب و کار ارائه دهند.

بازار هدف پرورش بوقلمون گوشتی

درباره بازار هدف بوقلمون، لازم به ذکر است که گوشت بوقلمون یکی از گوشت‌هایی است که خواص غذایی زیادی داشته و در نتیجه از بازار هدف گسترده‌ای برخوردار می‌باشد. بازار هدف بوقلمون را تقریبا تمامی افراد جامعه شامل می‌شوند. قیمت گوشت بوقلمون از گوشت مرغ گران‌تر است اما از گوشت گوسفند قیمت پایین‌تری دارد.

در نتیجه تقریباً تمامی اقشار جامعه می‌توانند آن را خریداری کنند. علاوه بر این، استفاده از تخم بوقلمون هم رواج زیادی دارد و اشخاص زیادی تخم بوقلمون را مانند تخم مرغ مصرف می‌کنند. در نتیجه این ماده غذایی هم از بازار هدف قابل توجهی برخوردار است و با تولید آن می‌توان به درآمد قابل توجهی دست پیدا کرد.

مزایای پرورش بوقلمون گوشتی_پرشین پلن

آشنایی با نکات کلیدی در پرورش بوقلمون

در هنگام اجرای طرح توجیهی پرورش بوقلمون و برای موفقیت این طرح یکسری نکات کلیدی وجود دارد که باید مد نظر قرار داده شوند. اولین نکته مهم، دمای سالن تولید است. پرورش بوقلمون، شرایط دمایی خاصی را دارد. اولا در مناطق گرمسیر برای پرورش بوقلمون باید از سیستم کولینگ یا کولر استفاده کنید و در مناطق سرد نیز استفاده از وسایل گرمایشی مانند هیتر و بخاری فن دار به شدت لازم است.

دمای محیط پرورش بوقلمون در بدو تولد بوقلمون باید چیزی در حدود 34 تا 36 درجه سانتی گراد باشد. پس از هفته اول، دمای مناسب برای پرورش بوقلمون 32 و برای هفته دوم 29 درجه سانتی گراد است. در هفته‌ی سوم این دما به 26 و در هفته‌ی چهارم به 24 درجه سانتی گراد می‌رسد. در هفته پنجم دمای سالن پرورش بوقلمون باید در 21 درجه سانتی گراد تنظیم شده و از هفته ششم به بعد دمای محیط باید به 18 درجه سانتی گراد برسد.

علاوه بر این، میزان سر و صدا در تغذیه بوقلمون بسیار موثر است. در نتیجه مزرعه یا سالن پرورش بوقلمون باید کاملا دور از سر و صدا و در محیطی آرام باشد تا بوقلمون بتواند بهتر رشد کند. به علاوه، پرورش بوقلمون در تعداد زیاد، باعث ایجاد بوی نامطبوع می‌گردد. در نتیجه بهتر است سالن تولید بوقلمون دور از مناطق مسکونی باشد.

نور یکی دیگر از پارامترهای مهم در رشد بوقلمون است. در دو روز اول تولد بوقلمون، سالن تولید باید در تمامی ساعات شبانه روز از نور و روشنایی برخوردار باشد. بعد از اینکه جوجه‌های بوقلمون توانستند فرایند خوردن و آشامیدن را یاد بگیرند، نور سالن تولید به مرور زمان کاهش پیدا خواهد کرد. عموما پس از 15 روز اول تولد مدت زمانی که بوقلمون به نور نیاز دارد، حدود 13 الی 14 ساعت است. لازم به ذکر است که شدت نور هم از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. در ابتدای تولید باید از نور شدیدتر و پس از آن باید از نور ضعیف‌تر استفاده کرد.

تهویه و هوای تازه هم یکی دیگر از پارامترهای مهم برای رشد جوجه بوقلمون است. لذا سالن تولید باید دارای پنجره‌های بزرگی برای تهویه هوا داشته باشد. به علاوه استفاده از هواکش‌های برقی هم برای بهبود هوای محیط لازم است. تهویه نامناسب موجب کم شدن رطوبت محیط می‌شود و در نتیجه به رشد بوقلمون آسیب می‌زند.

معرفی دستگاه‌ها و ماشین آلات مورد نیاز

تمامی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز جهت پرورش بوقلمون، در بازار داخلی به فروش می‌رسند. از جمله مهمترین تجهیزاتی که در طرح توجیهی پرورش بوقلمون، برای پرورش بوقلمون مورد محاسبه قرار می‌گیرند، عبارتند از:

  • سیستم گرمایشی سالن تولید (بخاری‌های فن دار)
  • سیستم سرمایشی سالن تولید شامل کولرهای آبی
  • دستگاه تهویه
  • آبخوری و دانخوری
  • اتوماسیون
  • سیستم روشنایی
  • لانه تخم گذاری

مهمترین نکات قبل از پرورش صنعتی بوقلمون

اجرای طرح پرورش بوقلمون همانند طرح توجیهی مرغداری گوشتی در مرحله اول نیازمند پروانه تاسیس است. جهت شروع به کار در این زمینه، باید ابتدا به جهاد کشاورزی مراجعه کرده و درخواست خود را برای پرورش بوقلمون ارائه نمایید. پس از تایید درخواست نوبت به آماده سازی زیربنا و تاسیسات می‌رسد.

به صورت کلی، برای پرورش هر 3 جوجه بوقلمون به زیربنایی به اندازه یک متر مربع نیاز دارید. به علاوه تاسیسات جانبی مثل انبار نگهداری تجهیزات، نگهداری دان، اتاق لاشه سوزی جهت از بین بردن لاشه بوقلمون‌های مریض و … هم از اهمیت زیاد برخوردار بوده و باید حتما آن‌ها را فراهم کنید.

این نکته را نیز به یاد داشته باشید که جوجه بوقلمون در اولین روزهای تولد، نمی‌تواند آب و غذا بخورد. در نتیجه باید به آن آموزش دهید. این مرحله یکی از مهمترین مراحل پرورش بوقلمون به حساب می‌آید. پس از آن پروسه پرورش بوقلمون ساده‌تر می‌شود اما نیاز است که حتما قبل از اینکه بخواهید در این زمینه فعالیت کنید، شیوه آب و غذا دادن به بوقلمون را یاد بگیرید تا در ادامه دچار مشکل نشوید.

آشنایی با مهمترین نکات قبل از اجرای طرح پرورش بوقلمون_پرشین پلن

چند نکته کلیدی در پرورش بوقلمون

در هنگام شروع پرورش بوقلمون، یکسری نکات اساسی وجود دارند که باید مد نظر قرار داده شوند که مهمترین آن‌ها در زیر آورده شده‌اند:

  • انتخاب نژاد مناسب برای پرورش
    بوقلمون دارای نژادهای مختلفی است که مهمترین آن‌ها بوقلمون نژاد بیوتی، بوقلمون نژاد سفید، بوقلمون نژاد برنز، بوقلمون نژاد نیکلاس، بوقلمون بوربوران قرمز و … هستند. برخی از این بوقلمون‌ها تخم گذار بوده، برخی دیگر گوشتی هستند و برخی جنبه زیبایی دارند. لذا در هنگام پرورش بوقلمون باید با نژادهای مختلف بوقلمون آشنا باشید و بدانید قرار است کدام نژاد از بوقلمون را پرورش دهید و با شرایط و نکات مهم برای پرورش بوقلمون نیز بیشتر آشنا شوید.
  • کیفیت آب و غذا
    کیفیت آب و غذایی که در اختیار بوقلمون می‌گذارید، در فرایند رشد آن به شدت تاثیر گذار است. به یاد داشته باشید که آب و غذای بوقلمون باید حتماً تازه باشد.
  • رعایت نکات بهداشتی
    ضد عفونی کردن یکی از مهمترین اقداماتی است که باید در هنگام پرورش بوقلمون گوشتی به آن توجه فرمایید. این کار باعث نابودی آلودگی‌های باکتریایی شده و راه را بر بیماری‌ها می‌بندد.
  • واکسیناسیون
    واکسیناسیون هم از امور مهم دیگری است که در خصوص بوقلمون‌ها صورت گرفته و به ایمن سازی آنها می‌پردازد. انواع واکسن برونشیت، آنفلوانزا، گامبرو و نیوکاسل، قابل تزریق برای بوقلمون می‌باشند.

  • آموزش غذا خوردن به بوقلمون
    آموزش نحوه خوردن آب و غذا توسط بوقلمون‌ها هم از آموزش های موثری است که باید صورت گیرد. چراکه جوجه بوقلمون‌ها در ابتدا، چیزی در این باره نمی‌دانند.

  • احداث مزرعه در محل مناسب
    مزرعه پرورش بوقلمون باید در یک مکان درست و به دور از گرد و غبار ایجاد گردد، وگرنه گرد و غبارها به محل زندگی بوقلمون‌ها راه یافته و آنها را در معرض خطرات جدی قرار می‌دهند.

اهمیت داشتن طرح توجیهی پرورش بوقلمون

برای شروع هر کسب و کاری، اخذ مجوز اهمیت بسیاری دارد. در خصوص طرح توجیهی پرورش صنعتی بوقلمون نیز در اولین قدم باید برای دریافت مجوز به جهاد کشاورزی مراجعه کنید و جهت احداث مرکز پرورش بوقلمون، درخواست مجوز بدهید. در صورتی که درخواست شما کامل باشد، جهاد کشاورزی، درخواست شما را تایید کرده و پس از آن برای ادامه پروسه دریافت مجوز کسب و کار، به یک طرح توجیهی دقیق و کارآمد نیاز دارید.

طرح توجیهی پرورش بوقلمون ارائه شده توسط شما باید کاملا تخصصی باشد. به علاوه در این طرح باید تمامی عوامل و نکات مهم از جمله پارامترهای اقتصادی را به صورت دقیق محاسبه نمایید تا بتوانید فرایند شروع کسب و کار را به درستی پیش ببرید. در نتیجه نگارش طرح توجیهی دقیق جهت پرورش بوقلمون نیازمند اطلاعات کافی در حوزه پرورش دام و طیور است.

سفارش طرح توجیهی پرورش صنعتی بوقلمون

طرح توجیهی پرورش بوقلمون از تیم پرشین پلن، توسط گروهی از کارشناسان و مهندسین خبره با تجربه‌ای بالغ بر 25 سال در حوزه سرمایه گذاری نگارش خواهد شد. در نتیجه این طرح می‌تواند فرایند تایید طرح توجیهی شما را جهت اخذ مجوز فعالیت ساده‌تر کند. در طرح توجیهی پرورش بوقلمون تمامی پارامترهای اقتصادی و مالی به صورت دقیق و متناسب با شرایط روز جامعه محاسبه شده و می‌تواند چشم اندازی دقیق در حوزه پرورش بوقلمون در اختیار شما قرار دهد. هم اکنون درصورت تمایل جهت سفارش طرح توجیهی برای پرورش بوقلمون می‌توانید با کارشناس ارشد ما در تیم پرشین پلن ارتباط بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

4.8/5 - (15 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی