طرح توجیهی پرورش حلزون(طرح آماده+مجوز) سال 1401

طرح توجیهی پرورش حلزون_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی پرورش حلزون یکی از پیش نیازهای مهم برای شروع این کسب و کار بصورت صنعتی است که برای دریافت مجوز ضروری است. در این طرح مزایای اقتصادی این کسب و کار بر اساس شرایط فعلی بازار مشخص می‌شود. مصرف حلزون برای تولید دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی رو به افزایش می‌باشد. علاوه بر این، حلزون نوعی غذا برای دام، پرندگان و حتی حشرات است و به عنوان خوراک دام محسوب می‌شود. بنابراین تقاضا برای این محصول در بازار داخلی همیشه وجود خواهد داشت. خرید و فروش حلزون اغلب به صورت عمده انجام می‌گیرد و با توجه به افزایش تقاضا در بازارهای جهانی، فروش این محصولات تضمین شده است. وب سایت پرشین پلن معتبرترین طرح توجیهی را برای راه اندازی این کسب کار تدوین می‌نماید. جهت کسب اطلاع بیشتر ادامه مطلب را مطالعه کنید.

معرفی و کاربرد پرورش حلزون

پرورش حلزون یک فرصت فوق‌العاده برای کسب درآمد از طریق صادرات محصولات است. مصرف حلزون در بسیاری از نقاط جهان در حال افزایش می‌باشد و تاکنون تولیدکنندگان این محصول توانسته‌اند فقط بخشی از تقاضای بازار را برآورده سازند. در کشورهای آفریقایی پوسته حلزون را به عنوان یک افزودنی در پودرهای شستشو به کار می‌برند. همچنین در این کشورها از حلزون‌های خوراکی برای درمان سیاه سرفه، سرطان و تومور استفاده می‌کنند. برخی کاربردهای پرورش حلزون عبارت است از:

  • ماده اولیه طبیعی برای ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی
  • کاربرد در صنایع غذایی
  • خوراک دام
  • خوراک ماهی‌های پرورشی
  • تولید داروهای ضد سرطان

  طرح توجیهی تولید نوشابه انرژی زا⚜【اختصاصی مجوز+وام】

بررسی درآمدزایی پرورش حلزون

در طرح توجیهی حلزون میزان درآمدزایی این کسب و کار با توجه به ظرفیت تولید و سایر عوامل تاثیرگذار مشخص می‌گردد. تقاضای بین‌المللی برای حلزون نشان‌دهنده درآمدزایی این صنعت است. صادرات این محصول یکی از روش‌های کسب درآمد ارزی است که می‌تواند سود زیادی را برای تولیدکنندگان به همراه داشته باشد. در حال حاضر تقاضا برای خرید حلزون بیشتر از عرضه آن است و این کسب و کار پتانسیل درآمدزایی بالایی در سطح بازار داخلی و بین‌الملل دارد. حلزون یک کالای صادراتی می‌باشد که در کشورهای اروپایی بسیار ارزشمند است. بسته‌بندی مناسب این محصول فرصت‌های تجاری زیادی را برای تولیدکنندگان ایجاد می‌کند. میزان درآمد پرورش حلزون به عوامل متعددی مانند اندازه مزرعه، میزان تولید محصول، هزینه‌های تولید، شیوه بسته‌بندی و… بستگی دارد. هرچه تولیدکنندگان میزان بیشتری حلزون با قیمت مقرون به صرفه بفروشند، درآمد آن‌ها افزایش خواهد یافت.

بررسی درآمدزایی پرورش حلزون_پرشین پلن

معرفی تجهیزات برای پرورش حلزون

این کسب و کار از نظر هزینه تجهیزات و مواد اولیه یک تجارت کم ریسک و سودآور است. برای تولید حلزون، فقط یک منطقه مرطوب و بدون آفتاب لازم است. با یک قفس کوچک هم می‌توان حلزون پرورش داد و با سایر تولیدکنندگان رقابت کرد. گرما نیز برای رشد حلزون مهم است و دمای ایده‌آل برای این جانوران 16 الی 22 درجه سانتی‌گراد است. خاک مزرعه حلزون باید غنی از آهک، منیزیم و کلسیم باشد تا این جانوران بتوانند به راحتی رشد کنند. برخی تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز برای پرورش حلزون عبارتند از:

  • دماسنج
  • رطوبت سنج
  • دستگاه اندازه گیری حلزون + وزنه
  • کیت آنالیزگر ترکیبات خاک
  • شیشه های مخصوص برای مشاهده تخم‌ها
  • اسفنج و مسواک
  • سطل‌های پلاستیکی برای حمل و نقل غذای حلزون

بازار هدف برای فروش محصول

بازار هدف این محصولات مصرف‌کنندگان نهایی حلزون هستند. معمولا پرورش‌دهندگان حلزون از طریق صادرات تولیدات خود به خارج از کشور سود زیادی می‌برند. کانال‌های فروش مختلفی در بازار هدف این محصولات وجود دارد. حلزون‌های پرورشی را می‌توان به هتل‌ها، رستوران‌ها و بازارهای محلی در کشورهای سراسر جهان به فروش رساند. حلزون یک غذای سنتی و لذیذ در کشورهای آفریقایی و اروپایی محسوب می‌شود. به طوری که این کشورها را می‌توان بازاری همیشگی و نامحدود برای عرضه این محصولات دانست. همچنین بسیاری از شرکت‌های تولید کننده لوازم آرایشی و بهداشتی از عصاره حلزون استفاده می‌کنند و تجارت بین‌المللی آن در کشورهای آسیای شرقی و آمریکای شمالی روز به روز در حال افزایش است.

سود کسب و کار پرورش حلزون چقدر است؟

طرح توجیهی حلزون نمایانگر میزان سودآوری این کسب و کار است. کسب و کارهای پرورش حلزون با سرمایه‌گذاری کم راه‌اندازی می‌شوند و حاشیه سود بالایی دارند. حتی کسب و کارهای کوچک حلزون می‌توانند در این صنعت به سود قابل توجهی برسند. پرورش حلزون و صادرات آن یک سرمایه‌گذاری مطمئن خواهد بود و تولید آن هزینه عملیاتی بسیار کمی دارد. از لجن حلزون در کشورهای خارجی برای تولید لوازم آرایشی استفاده می‌کنند و پوسته آن نیز به صورت آسیاب شده به عنوان مکمل حاوی کلسیم در خوراک دام اضافه می‌شود. به این ترتیب تولیدکنندگان علاوه بر فروش گوشت حلزون می‌توانند از محصولات جانبی آن هم درآمد قابل قبولی به دست آورند.

نکات مهم درباره پرورش حلزون

پرورش حلزون بین 8 تا 12 ماه طول می‌کشد و بعد از آن محصولات تولیدی در بازار قابل فروش هستند. یکی از نکات مهمی که در تولید حلزون به آن توجه می‌شود مدت زمانی است که طول می‌کشد تا تولیدکنندگان بتوانند محصولات خود را به بازار عرضه کنند. مهم‌ترین مزیت پرورش حلزون این است که حلزون‌ها قدرت تولیدمثل بالایی دارند و هر یک از آن‌ها در طول سال 5 تا 7 بار تخمگذاری می‌کند. معمولا حلزون‌ها بعد از 30 روز از تخم خارج می‌شوند و یک حلزون می‌تواند طی 12 ماه، 400 تا 700 جانور دیگر تولید کند. یکی دیگر از مزایای حلزون‌ها این است که هیچ صدایی ندارند و محیط آن‌ها بوی بدی نمی‌دهد. بنابراین می‌توان در نزدیکی مناطق زندگی نیز حلزون پرورش داد. محفظه‌های تولید این جانوران باید دارای دستگاه‌های اندازه‌گیری رطوبت، دماسنج و تجهیزات تنظیم نور و دما باشند.

نکات مهم درباره پرورش حلزون_پرشین پلن

اهمیت طرح توجیهی حلزون برای شروع کسب و کار

تهیه طرح توجیهی پرورش حلزون برای دریافت مجوز به منظور شروع فعالیت های کسب و کار بصورت صنعتی لازم است. در طرح توجیهی جزئیات اقتصادی و نتایج مالی فعالیت‌های عملیاتی کسب و کار به طور کامل شرح داده می‌شود. این طرح یک راهنمای جامع برای سرمایه‌گذاران و کارآفرینان خواهد بود تا بتوانند کسب و کار مدنظر خود را راه‌اندازی کنند. لزوم تهیه طرح توجیهی به اندازه‌ای است که ریسک سرمایه‌گذاری را کاهش می‌دهد و سودآوری کسب و کار را به راحتی اثبات می‌کند. سازمان‌های دولتی این طرح را مورد ارزیابی قرار می‌دهند و در صورتی که از نظر اقتصادی قابل اجرا باشد، با راه‌اندازی کسب و کار موافقت خواهند کرد. سرمایه‌گذاران بعد از اخذ مجوز می‌توانند اطلاعات مالی طرح  توجیهی را در تمامی فرایندهای تولید به کار ببرند.

طرح توجیهی پرورش حلزون برای دریافت مجوز

برای دریافت مجوز از وزارت صمت و سایر سازمان‌های دولتی باید طرح توجیهی پرورش حلزون را ارائه دهید. وزارت صنایع، معادن و تجارت (وزارت صمت) برای اعطای مجوز و موافقت با راه‌اندازی این کسب و کار، طرح توجیهی متقاضیان را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. اگر این طرح اهداف مالی و نسبت‌های اقتصادی کسب و کار را به طور ساده و واضح نشان دهد، با طرح توجیهی شما موافقت می‌شود. بدیهی است در صورتی که طرح توسط کارشناسان و مهندسان با تجربه نگارش شده باشد، اعتبار اطلاعات آن تضمین شده خواهد بود و در این مرحله دچار چالش نخواهید شد.

طرح های توجیهی مرتبط با حوزه پرورش

سفارش طرح توجیهی پرورش حلزون

تهیه طرح توجیهی پرورش حلزون اولین چالشی است که سرمایه‌گذاران برای شروع کسب و کار خود با آن مواجه می‌شوند. وب سایت پرشین پلن معتبرترین و کارآمدترین طرح را برای شما تدوین می‌نماید. این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و سرمایه‌گذاری بانکی کشور است. برآوردهای مالی و اقتصادی این طرح مطابق با شاخص تورم و آمارهای اقتصادی به روز محاسبه می‌شوند. بنابراین با اطمینان می‌توانید طرح توجیهی را برای اخذ مجوز به سازمان‌های دولتی بدهید. هم اکنون می‌توانید برای سفارش طرح توجیهی پرورش حلزون با شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24: 09120060361

عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری مقاله

فیسبوک
تویتر
واتساپ
تلگرام
4.7/5 - (10 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =

محبوب‌ترین ایده‌های سرمایه گذاری در سال 1401

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی

باز کردن چت
1
سلام👋
برای سفارش طرح توجیهی با شماره: ۰۹۱۲۰۰۶۰۳۶۱ تماس بگیرید و برای پیگیری محصولات دانلودی روی دکمه چت کلیک کنید