طرح توجیهی تولید میز و صندلی چوبی☀️(جهت دریافت مجوز)

طرح توجیهی تولید میز و صندلی چوبی_پرشین پلن

فهرست مطالب

تهیه طرح توجیهی تولید میز و صندلی چوبی یکی اقداماتی است که باید برای اخذ مجوز انجام دهید. وب سایت پرشین پلن به شما کمک خواهد کرد تا طرح توجیهی دقیق و جامعی را به وزارت صمت، بانک‌ها و سایر سازمان‌های دولتی ارائه دهید. این طرح توسط مشاوران اعتباری و مهندسین با تجربه نگارش می‌شود و مورد تایید ارگانهای دولتی خواهد بود. برای اطلاع بیشتر درباره تولید میز و صندلی چوبی و نحوه سفارش طرح توجیهی برای دریافت مجوز، ادامه این مقاله را مطالعه نمایید.

معرفی و کاربرد تولید میز و صندلی چوبی

در حال حاضر افراد به دلیل دکوراسیون فضاهای مختلف و همچنین استفاده از کالاهای با دوام، مبلمان ساخته شده از چوب و مواد طبیعی را ترجیح  می‌دهند. میز و صندلی‌های چوبی، به خاطر کیفیت، استحکام، راحتی و ایجاد ظاهر خوب در دکوراسیون اداری و خانگی خریداران را جذب  می‌کنند. مهم ترین نکته‌ای که سازندگان باید به آن توجه کنند این است که مشتریان امروزی علاوه بر زیبایی کالا به دنبال استحکام آن هستند. به همین دلیل است که مبلمان‌های چوبی ارزش بیشتری پیدا کرده‌اند و روز به روز فناوری‌های پیشرفته‌تری را برای ساخت این محصولات به کار  می‌گیرند. برخی کاربردهای تولید میز و صندلی چوبی عبارت است از:

  • مبلمان اتاق نشیمن
  • میز غذاخوری
  • میز تلویزیون
  • مبلمان اداری
  • صندلی و میز تاشو برای رستوران‌ها و فضای باز

توجیه اقتصادی تولید میز و صندلی

این نوع طرح کسب و کار یک فرصت بزرگ برای استارتاپ‌ها محسوب می‌شود. علاقه‌مندان به صنعت مبلمان از این طریق  می‌توانند به درآمد قابل توجهی دست یابند. یکی از مزایای تولید میز و صندلی چوبی امکان کار به صورت سفارشی است. به طوری که سازندگان برای هر مشتری یک محصول منحصر به فرد می‌سازند و این موضوع منجر به کاهش هزینه‌هایی مانند هزینه انبار خواهد شد. این ایده تجاری به افراد امکان  می‌دهد تا با سرمایه کم، کسب و کار خود را راه اندازی کنند. در شرایط فعلی بازار، تولید میز و صندلی بسیار سودآور است و تجارت بین المللی این محصولات هیچ محدودیتی ندارد.

سود و درآمد تولید میز و صندلی چوبی

برآورد سود و درآمد از جمله موضوعات کلیدی برای سرمایه‌گذاری می‌باشد و در طرح توجیهی تولید میز و صندلی چوبی به طور واضح محاسبه می‌شود. میزان تقاضای رو به رشد و قیمت محصولات نهایی در بازار نشان دهنده این هستند که سرمایه‌گذاری در این صنعت می‌تواند درآمد فوق العاده‌ای به همراه داشته باشند. صنعت مبلمان چوبی بیشترین طیف مشتریان را دارد و تولید میز و صندلی یک منبع درآمد ایده آل خواهد بود. چشم انداز صنعت تولید مبلمان و پیش‌بینی رشد تقاضا موجب جذابیت سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌شوند. راه اندازی این کسب و کار نیازی به سرمایه‌گذاری زیاد ندارد و برای کارآفرینان با هر سطح سرمایه‌ای، سوددهی مناسبی خواهد داشت.

  طرح توجیهی تولید نئوپان☀️(اخذ مجوز+وام)

معرفی تجهیزات و ماشین آلات در طرح توجیهی میز و صندلی

در صنعت تولید مبلمان برای ساخت انواع میز و صندلی‌های چوبی، تجهیزات و ماشین آلات مختلفی را به کار می‌برند. با توجه به شیوه ساخت و فرایندهای عملیاتی، طیف وسیعی از ابزارها برای پردازش چوب مورد استفاده قرار می‌گیرد. سرمایه‌گذاران هنگام تامین تجهیزات باید ظرفیت تولید، نوع و شیوه ساخت محصولات، ابعاد و فضای کاری را مد نظر قرار دهند. ماشین آلات این صنعت به دو گروه اصلی دستگاه‌های پردازش صفحات فشرده چوب (مانند چوب MDF) و ماشین‌های تبدیل چوب درختان تقسیم می‌شوند. برخی تجهیزات مورد نیاز برای تولید میز و صندلی چوبی عبارتند از:

  • انواع اره مانند اره مدور، منبت کاری و مویی
  • دستگاه‌های فرز مسطح
  • دستگاه سنباده کاری
  • کمپرسور و مته برقی
  • رنگ و ابزارهای رنگ آمیزی
  • پارچه
  • لاستیک، فوم و پلاستیک
  • روغن و مواد افزودنی
  • انواع چسب و ابزارهای چسباندن چوب و پارچه
  • انواع چوب مانند چوب صنوبر، کاج، بلوط، فیبر، نئوپان، MDF و…

معرفی تجهیزات و ماشین آلات تولید میز و صندلی_پرشین پلن

طرح توجیهی تولید میز و صندلی جهت اخذ مجوز

برای اخذ مجوز می‌بایست به وزارت صنایع، معادن و تجارت (وزارت صمت) مراجعه کنید و طرح توجیهی میز و صندلی چوبی را به این وزارتخانه ارائه دهید. به منظور راه اندازی این کسب و کار مانند سایر فعالیت‌های تولیدی، باید مجوزهای لازم را از وزارت صمت دریافت کنید. این وزارتخانه برای موافقت با درخواست مجوز طرح توجیهی کسب وکار را بررسی می‌نماید. در صورتی که طرح توسط مهندسان و کارشناسان مالی نوشته شده باشد، اعتبار بیشتری خواهد داشت و صدور مجوز به بهترین شکل انجام می‌شود.

این طرح امکان پیاده‌سازی فعالیت‌های عملیاتی یک کسب و کار را از نظر اقتصادی پیش‌بینی می‌کند. به عبارت دیگر شاخص‌های مالی مانند درآمدها، هزینه‌های ثابت و جاری، نقطه سر به سر فروش، سرمایه کل مورد نیاز، دوره بازگشت سرمایه و غیره در طرح توجیهی محاسبه و برآورد می‌شوند.

سفارش طرح توجیهی تولید میز و صندلی چوبی

سفارش طرح توجیهی میز و صندلی چوبی مهم‌ترین کاری است که قبل از شروع کسب و کار خود باید انجام دهید. اگر این طرح مطابق با آمارهای اقتصادی به روز نوشته شده باشد، وزارت صمت، بانک‌ها و سایر سازمان‌های دولتی با درخواست اخذ مجوز موافقت خواهند کرد. در شرایط فعلی، پیش‌بینی آینده یک کسب و کار کار ساده ای نیست بنابراین بهتر است نگارش طرح توجیهی و محاسبات آن توسط اساتید و کارشناسان انجام شود.

وب سایت پرشین پلن معتبرترین طرح را مطابق خواسته شما آماده خواهد کرد. این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور می‌باشد و با اطمینان کامل می‌توانید آن را به وزارت صمت و بانک‌ها ارائه دهید. برای ارتباط با کارشناس ارشد وبسایت، جهت سفارش طرح توجیهی با شماره موجود در وبسایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی