طرح توجیهی تولید باتری یو پی اس اولین نیاز برای دریافت وام و مجوز میباشد. وب سایت پرشین پلن جامعترین و معتبرترین طرح توجیهی را برای شما تدوین مینماید. نگارش این طرح توسط اساتید و مهندسان مجرب انجام میشود و با اطمینان کامل میتوانید آن را به وزارت صمت، بانکها و سازمانهای دولتی ارائه دهید. برای اطلاع بیشتر درباره این کسب و کار و نحوه اخذ مجوز و وام به منظور تولید باتری یو پی اس ادامه مقاله را مطالعه کنید.
معرفی و کاربرد تولید باتری یو پی اس
باتریهای یو پی اس (Uninterruptible Power Supply) به عنوان پشتیبان سیستم برقرسانی اضطراری به تجهیزات صنعتی، بیمارستانها و اماکن عمومی، ابزارهای مخابراتی و… شناخته میشوند. هنگامی که منبع تغذیه انرژی الکتریسیته از کار بیفتد یا ولتاژ آن کاهش یابد، این نوع باتریها جریان انرژی را تقویت میکنند.
باتریهای یو پی اس معمولا به منظور محافظت از سخت افزارها و وسایل الکتریکی مانند رایانهها، ابزارهای مخابراتی و … مورد استفاده قرار میگیرند. برای مثال باتریهای لیتیوم ـ یونی در کالاهای الکتریکی مانند لپ تاپ و خودروهای برقی پرکاربرد هستند. همچنین در صنایع این نوع باتریها، مقرون به مصرفه و کم مصرف محسوب میشوند. برخی کاربردهای باتری یو پی اس عبارت است از:
- خودروهای برقی
- راه آهن و مترو
- مخابرات
- نیروگاههای تولید برق از انرژی تجدیدپذیر
- لپ تاپ و کامپیوتر
- تلفن همراه
- سیستمهای صنعتی ذخیره انرژی
- لوازم الکتریکی با قابلیت ذخیره انرژی
- سامانههای برق اضطراری
توجیه اقتصادی تولید باتری یو پی اس
به دلیل این که باتریهای یو پی اس یکی از اقلام ضروری در صنایع مختلف هستند، تقاضای گستردهای نسبت به سایر تجهیزات الکترونیکی دارند. باتری لیتیوم ـ یونی به دلیل استفاده در خودروهای الکتریکی در کشورهای مختلف، بازار بسیار با ثباتی دارد. صادرات این نوع باتری هیچ محدودیتی نداشته و سازندگان آن میتوانند به درآمد قابل توجهی دست یابند. در سالهای اخیر هزینههای تولید این محصولات کاهش یافته است و این روند ادامه خواهد داشت. بنابراین با توجه به کاهش هزینههای عملیاتی برای راه اندازی کارخانه تولید باتریهای یو پی اس به ویژه انواع باتری لیتیوم ـ یون، سرمایهگذاری در این زمینه مطمئنا سودآور خواهد بود.
سود و درآمد تولید باتری یو پی اس
در طرح توجیهی تولید باتری یو پی اس، نسبتهای مالی مهم مانند سود و درآمد پیشبینی و محاسبه میشوند. انواع باتریهای یو پی اس، در همه شرکتهای صنعتی و خدماتی، خودروها و وسایل الکتریکی مورد استفاده قرار میگیرند و تقاضای دائمی دارند. با در نظر گرفتن بازار باتریهای یو پی اس و تقاضای این نوع باتریها، مشخص است که احداث کارخانه یک فعالیت تجاری جذاب و پرسودی خواهد بود. اگر چه میزان درآمد به ظرفیت تولید بستگی دارد با این حال راه اندازی کارخانه، کم ریسکترین و بهترین روش سرمایهگذاری است. با تحلیل بازار باتری یو پی اس، به طور واضح مشخص است که تقاضای مصرفکنندگان روز به روز در حال افزایش است و سرمایهگذاران در این صنعت میتوانند به اهداف مالی خود دست پیدا کنند.
معرفی تجهیزات و ماشین آلات تولید باتری UPS در طرح توجیهی
باتریهای نیکل ـ کادمیوم، سرب ـ اسید و لیتیوم ـ یون، سه نوع اصلی باتریهای یو پی اس (منبع تغذیه بدون وقفه) هستند و در حال حاضر فناوریهای مختلفی برای تولید این محصولات وجود دارد. با توجه به فناوری ساخت دستگاههای الکترونیکی، انواع متفاوتی از باتریهای یو پی اس مورد استفاده قرار میگیرند. به عنوان مثال باتری نیکل ـ کادمیم (NiCd) یک گزینه عالی برای تاسیسات مخابراتی است. به دلیل اینکه دمای بالا خاصیت این نوع باتری را از تغییر نمیدهد، در مناطق گرمسیری کاربرد زیادی دارد. برخی مواد اولیه مورد نیاز برای تولید باتری یو پی اس عبارتند از:
- فلزاتی مانند نیکل، کادمیم، سرب، لیتیوم
- شیشه
- اسید سولفوریک
- سیلیس
- تجهیزات ریختهگری
- دستگاههای قالبگیری
- تجهیزات مونتاژ قطعات
طرح توجیهی تولید باتری یو پی اس جهت اخذ مجوز
برای راه اندازی کسب و کار میبایست با ارائه طرح توجیهی باتری یو پی اس به وزارت صنایع، معادن و تجارت (وزارت صمت) مجوزهای آن را دریافت کنید. این وزارتخانه برای صدور مجوز طرح توجیهی آن را مورد ارزیابی قرار میدهد. اگر این طرح به طور دقیق و مطابق با دستورالعملهای سازمانهای دولتی نوشته شده باشد، در کمترین زمان با درخواست مجوز موافقت خواهد شد. بنابراین بهترین کار این است که طرح توجیهی توسط مشاوران اعتباری و کارشناسان نگارش شود. بعد از تهیه طرح به سادگی میتوانید برای اخذ مجوز از وزارت صمت اقدام کنید.
طرح توجیهی تولید باتری برای دریافت تسهیلات بانکی
در صورتی که برای احداث یا توسعه کسب و کار خود به وام بانکی نیاز دارید باید برای اخذ مجوز، طرح توجیهی تولید باتری یو پی اس را به وزارت صمت تحویل دهید. مجوز صادر شده از این وزارتخانه برای اخذ تسهیلات بانکی ضروری است. اگر طرح توجیهی بر مبنای آمارهای اقتصادی به روز و واقع بینانه باشد، در اولویت اعطای وام قرار میگیرد.
در این طرح شاخصهای اقتصادی مربوط به فعالیتهای عملیاتی کسب و کار مانند دوره بازگشت سرمایه، جمع سرمایهگذاری کل، هزینههای ثابت و جاری، نقطه سر به سر فروش، سود عملیاتی و… پیشبینی میشوند. اگر قصد راه اندازی این کسب و کار را دارید، وب سایت پرشین پلن تخصصیترین و حرفهایترین طرح توجیهی را برای شما آماده خواهد کرد. محاسبات این طرح بر اساس به روز ترین اطلاعات و توسط اساتید برجسته اقتصاد انجام میشود.
طرح های توجیهی مرتبط با صنایع برق و الکتریکی
سفارش طرح توجیهی تولید باتری یو پی اس
نگارش طرح توجیهی باتری یو پی اس و پیشبینی آینده تجاری یک کسب و کار برای افرادی که در این زمینه تجربه و مهارت ندارند، تقریبا دشوار است. تدوین این طرح باید بر اساس دستورالعملهای وزارت صمت و بانکها انجام گیرد. وب سایت پرشین پلن معتبرترین و دقیقترین طرح را برای شما تهیه میکند. این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور میباشد. به این ترتیب میتوانید آن را به وزارت صمت، سازمانهای دولتی و بانکها برای اخذ وام و مجوز تحویل دهید.
علاوه بر این معمولا سرمایهگذاران از اطلاعات طرح برای برنامهریزیهای مالی و تصمیمگیریهای مهم استفاده میکنند. به عبارتی آن را مانند نقشه راهی میدانند که نمایی کلی از فعالیتهای عملیاتی کسب و کار را نشان میدهد. اکنون برای سفارش طرح اختصاصی تولید باتری یو پی اس با شمارههای وب سایت پرشین پلن تماس بگیرید.