طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی (سال 1401) آماده+مجوز

طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی اولین و مهم‌ترین موردی است که باید برای اخذ مجوز تهیه نمایید. پرشین پلن نگارش بهترین طرح توجیهی را برای شما انجام ‌می‌دهد و در کم‌ترین زمان ‌می‌توانید آن را به سازمان‌های دولتی تحویل دهید. در طرح توجیهی نتایج اقتصادی فعالیت‌های یک کسب و کار برآورد ‌می‌شود. بنابراین افراد درباره ‌سرمایه‌گذاری برای تولید آب آشامیدنی ‌می‌توانند تصمیمات هوشمندانه‌تری بگیرند. برای کسب اطلاع بیشتر در مورد خط تولید آب آشامیدنی و نحوه سفارش طرح توجیهی جهت اخذ مجوز ادامه مطلب را مطالعه کنید. 

بررسی وضعیت بازار

در طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی بر اساس آمارهای اقتصادی، نتایج مالی حاصل از تولید و فروش محصولات برآورد ‌می‌شود. با افزایش جمعیت، تقاضا برای آب آشامیدنی بیشتر شده است. به طوری که مردم در برخی مناطق گرمسیری حاضر هستند دو برابر قیمت تمام شده، بطری‌های آب را در ابعاد مختلف خریداری کنند. طی چند دهه اخیر در تمامی کشورهای جهان، فروش بطری‌های آب آشامیدنی رایج‌تر شده است. با ‌بسته‌بندی آب ‌می‌توان آن را به کشورهای همسایه مانند عراق، عربستان، امارات، کویت، ترکیه و… ارسال کرد. ‌سرمایه‌گذاری در این زمینه درآمد پایدار و بلند مدتی خواهد داشت. رعایت استانداردهای تولید، عرضه محصول با ‌بسته‌بندی مرغوب و بازاریابی با استراتژی‌های قیمت‌گذاری صحیح، بر میزان صادرات آب آشامیدنی تاثیرگذار هستند.

[irp posts=”15557″ ]

مزایای آب آشامیدنی برای ما انسان‌ها

آب آشامیدنی برای ادامه حیات انسان‌ها ضروری است. با تصفیه آب، ذرات و مواد شیمیایی اضافی از آن حذف ‌می‌شوند. در ‌فرآیندهای تولید به وسیله دستگاه‌های تمام اتوماتیک انواع میکروب، گرد و غبار و حتی بوی آب فیلتر خواهد شد. در سیستم‌های تصفیه آب آشامیدنی از مقداری فلوراید و کلر استفاده ‌می‌گردد که موجب استحکام دندان‌ها و کاهش پوسیدگی، سلامت قلب و عروق و کاهش فشارخون می‌شوند. طعم و کیفیت بطری‌های آب آشامیدنی از جمله عوامل موثر بر جلب اعتماد ‌مصرف‌کنندگان هستند. آب آشامیدنی ‌بسته‌بندی شده به دلیل این که فاقد هرگونه افزودنی یا ماده شیمیایی است بیشتر از سایر نوشیدنی‌ها مصرف ‌می‌شود. به طور کلی برخی مزایای آب آشامیدنی برای انسان‌ها عبارت است از:

  • تامین آب مورد نیاز افراد در مواقع ضروری
  • امکان انتقال آب به مناطق دارای بحران آب
  • حمل و نقل آسان تر
  • افزایش بهداشت جامعه و کیفیت زندگی

درآمد کارخانه آب آشامیدنی

طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی نشان‌دهنده سودآوری و درآمد این کسب و کار است. سرمایه‌گذارانی که به دنبال کسب و کاری با درآمد پایدار و تقاضای زیاد هستند، بهتر است احداث کارخانه آب آشامیدنی را در نظر داشته باشند. عرضه آب آشامیدنی یک ایده تجاری سودآور ‌می‌باشد و واحدهای تولیدکننده از طریق صادرات این محصول حاشیه سود فوق العاده‌ای خواهند داشت. اگرچه میزان درآمد این کسب و کار به ظرفیت تولید و یا به عبارتی به حجم و ابعاد بطری‌های عرضه شده بستگی دارد. با این حال ‌سرمایه‌گذاری در این زمینه همواره سوددهی مناسبی به همراه خواهد داشت.

درآمد کارخانه آب آشامیدنی_پرشن پلن

اهمیت طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی برای شروع کسب و کار

در طرح توجیهی آب آشامیدنی مباحث مالی کسب و کار به صورت دقیق پیش‌بینی و محاسبه ‌می‌شود. این طرح شامل میزان ‌سرمایه‌گذاری کل، درآمدهای آتی کارخانه، سود محصولات، هزینه تامین مواد اولیه، تعداد نیروی کار، حقوق و دستمزد و سایر موضوعات مالی مرتبط است. بنابراین مدیران کسب و کار، ‌سرمایه‌گذاران و سازمان‌های دولتی برآورد صحیحی از نتایج ‌فرآیندهای عملیاتی تولید آب آشامیدنی خواهند داشت. دریافت مجوز، جذب ‌سرمایه‌گذار، کمک به مدیران جهت تصمیمات استراتژیک و برنامه‌ریزی‌های بلندمدت برخی مزایای تهیه طرح توجیهی است. ‌سرمایه‌گذاران و مدیران کارخانه در هر مرحله از ‌فرآیندهای تولید ‌می‌توانند از اطلاعات مفیدی که در این طرح آمده برای حل چالش‌ها و کاهش ریسک تجاری استفاده کنند.

تجهیزات و ماشین آلات کارخانه آب آشامیدنی

جنس و ظاهر بطری، طراحی برچسب و کیفیت آب آشامیدنی تصفیه شده عواملی هستند که در ‌فرآیند تولید از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. به دلیل عدم بهره‌وری مناسب از ماشین آلات نیمه اتوماتیک، اکثر کارخانه‌های ‌بسته‌بندی آب آشامیدنی از دستگاه‌های تمام اتوماتیک استفاده ‌می‌کنند. از جمله موضوعات مهمی که مصرف‌کنندگان به آن توجه دارند، جنس بطری‌های آب و کیفیت محصول است. اگر ‌بسته‌بندی به درستی انجام نشود و یا تولیدکنندگان بطری‌های نامرغوب به کار ببرند، کیفیت آب کاهش می‌یابد. همچنین دستگاه‌های تصفیه در ‌فرآیند تولید باید بتوانند سختی آب را کمتر کنند و کیفیت آن را به درستی نشان دهند. برخی تجهیزات و ماشین آلات واحدهای تولیدکننده آب آشامیدنی عبارتند از:

  • دستگاه تصفیه آب
  • بطری‌های آب و درب آن‌ها
  • تجهیزات کنترل کیفیت نوری
  • سیستم برق‌رسانی پرقدرت
  • نوار نقاله
  • دستگاه برچسب زن
  • جعبه‌های مقوایی یا پلاستیکی برای ‌بسته‌بندی بطری‌ها

بازار هدف برای فروش محصولات

بازار هدف شامل گروهی از مشتریان بالقوه است که تولیدکنندگان تلاش ‌می‌کنند تا به وسیله عرضه محصولات مطابق خواسته آن‌ها فروش خود را افزایش دهند. مطمئنا شناخت بازار هدف نقش مهمی در ‌فرآیندهای تولید و استراتژی‌های بازاریابی خواهد داشت. اگرچه ‌مصرف‌کنندگان بطری‌های آب همه گروه‌های سنی هستند. با این حال خریداران اصلی این محصولات جمعیت بزرگسالان ‌می‌باشند. همچنین با توسعه فرهنگ گردشگری در فصل تابستان تمامی هتل‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی در شهرها و روستاهای سراسر کشور، بازار هدف این محصول ‌می‌باشند. در حال حاضر به دلیل منابع آبی محدود و آلودگی‌های زیست محیطی تقاضا برای آب آشامیدنی رو به افزایش است. بنابراین با احداث واحد تولیدکننده آب آشامیدنی و برنامه‌ریزی صحیح ‌می‌توان نیاز بازار را به این ماده حیاتی برطرف کرد.

بازار هدف برای فروش محصولات آب آشامیدنی_پرشین پلن

کمبود واحدهای تولیدکننده آب آشامیدنی

تهیه آب آشامیدنی با کیفیت به یکی از اولویت‌های زندگی سالم تبدیل شده است. علی رغم کمبود واحدهای تولیدکننده آب آشامیدنی تقاضا برای این محصول همچنان وجود دارد. ‌راه‌اندازی خط تولید آب آشامیدنی نسبت به سایر صنایع، بودجه و ‌سرمایه‌گذاری زیادی نمی‌خواهد. احداث این کارخانه ‌می‌تواند پاسخگوی نیاز مناطق گرمسیری در مواجهه با بحران آب باشد. همچنین در فصل گرما تقاضای بازار برای این محصولات به میزان زیادی بیشتر ‌می‌شود و عرضه واحدهای تولیدکننده فعلی بسیار کمتر می‌باشد. بنابراین راه‌اندازی خط تولید آب بسته‌بندی شده ‌می‌تواند منافع زیادی به همراه داشته باشد.

طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی برای دریافت مجوز

برای دریافت مجوز احداث واحدهای تولیدی باید طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی را به وزارت صنعت، معدن و تجارت (وزارت صمت) ارائه دهید. این طرح احتمال موفقیت کسب و کار را نشان ‌می‌دهد و جوانب اقتصادی آن را بررسی ‌می‌کند. سازمان‌های دولتی مانند وزارت صمت برای اعطای مجوز به منظور ‌راه‌اندازی خط تولید، طرح توجیهی آب آشامیدنی را ارزیابی ‌می‌کنند. بدیهی است که اگر طرح توجیهی توسط کارشناسان و اساتید نگارش شده باشد، به راحتی با درخواست طرح توجیهی شما موافقت خواهند کرد. به عبارت دیگر، در صورتی که تدوین طرح توجیهی کسب و کار را مهندسان باتجربه انجام داده باشند، اطلاعات مالی آن اعتبار بیشتری خواهد داشت.

طرح های توجیهی مرتبط با کارخانه

سفارش طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی

وب سایت پرشین پلن با سال‌ها فعالیت در زمینه تدوین انواع طرح‌های تجاری، معتبرترین طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی را برای شما در کمترین زمان آماده خواهد کرد. طرح توجیهی سفارش داده شده، مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و ‌سرمایه‌گذاری بانکی کشور خواهد بود. به این ترتیب با اطمینان ‌می‌توانید جهت اخذ مجوز از وزارت صمت، وزارت بهداشت و سایر سازمان‌های دولتی اقدام کنید. تیم تخصصی وب سایت پرشین پلن نگارش طرح‌های توجیهی در زمینه‌های مختلف مانند صنعتی، تولیدی، کشاورزی و خدماتی انجام ‌می‌دهد. سرمایه‌گذاران با استفاده از اطلاعات این طرح می‌توانند آینده تجاری کسب و کار مد نظر خود را پیش‌بینی کنند. هم اکنون ‌می‌توانید برای سفارش طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی از طریق شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24: 09120060361

عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری مقاله

فیسبوک
تویتر
واتساپ
تلگرام
5/5 - (10 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × یک =

محبوب‌ترین ایده‌های سرمایه گذاری در سال 1401

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی