طرح توجیهی تولید بلوک هبلکس AAC ☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی تولید بلوک هبلکس_پرشین پلن
4.2/5 - (5 امتیاز)

طرح توجیهی تولید بلوک هبلکس یکی از اولین مواردی است که برای اخذ مجوز به آن نیاز خواهید داشت. پرشین پلن با ارائه معتبرترین طرح توجیهی، اخذ مجوز این کسب و کار را برای اشخاص حقیقی و حقوقی ‌امکان‌پذیر می‌سازد. در طرح توجیهی هزینه‌یابی‌ها و سایر برآوردهای مالی بر مبنای آخرین آمارهای اقتصادی محاسبه ‌می‌شوند. در این طرح امکان پیاده‌سازی ایده تجاری ‌سرمایه‌گذاران و فعالیت‌‌های عملیاتی مد نظرشان مشخص ‌می‌گردد. اکنون جهت دریافت طرح توجیهی آماده تولید بلوک هبلکس سال 1403 و نحوه سفارش طرح توجیهی برای آن، ادامه مقاله را مطالعه کنید.

معرفی کسب و کار تولید بلوک هبلکس

از روزی که یوهان اکسل اریکسون مهندس معمار سوئیسی بلوک سبک هبلکس را به جهان ساخت‌وساز معرفی کرد؛ طولی نکشید که ترافیکی از فروش طرح‌های جهان را در نوردید. در سال 1980 میلادی دانشمندان آمریکایی با آزمایش‌هایی که در پیشرفته‌ترین آزمایشگاه های آمریکا انجام دادند، به برتری بلوک AAC به بلوک آجری و سیمانی اعتراف کردند. پس از آن کارخانه های جدیدی در آمریکا برپا شد. این کار زنجیره‌ای از کشورها را به سوی سرمایه گذاری در این حوزه پر سود تشویق کرد. در سال‌های اخیر بیش از چهار صد و پنجاه تولید کننده از چهل و یک کشور جهان بلوک هبلکس را به بازار عرضه می‌کنند. ایران نیز یکی از آنهاست.

توجیه اقتصادی تولید بلوک هبلکس

اگرچه ایران ظرفیت تولید یک میلیون مترمکعب بتون سبک را در هر سال دارد. با این حال تقاضا برای بلوک هبلکس بسیار بیشتر از عرضه آن است. با افزایش ظرفیت تولید و تاسیس کارخانه‌های جدید علاوه بر اینکه به نیازهای داخلی پاسخ داده ‌می‌شود، شاهد افزایش صادرات این محصول به سایر کشورها خواهیم بود.

با توجه به دستورالعمل‌های جایگزینی مصالح سبک در ساخت و سازهای مسکونی، تجاری و صنعتی تقاضا برای این محصول همچنان ادامه خواهد داشت. به این ترتیب احداث کارخانه بلوک هبلکس از نظر اقتصادی توجیه پذیر است و برای صادرات کالای تولید شده هیچ محدودیتی وجود ندارد. تولیدکنندگان علاوه بر بازار داخل کشور ‌می‌توانند در بازارهای بین المللی نیز بلوک‌های هبلکس را به فروش برسانند.

  طرح توجیهی کارگاه بلوک زنی☀️(doc+pdf) سال 1403

چرا طرح خط تولید بلوک هبلکس سودآور است؟

‌سرمایه‌گذاران برای برآورد سود این کسب و کار ‌می‌توانند از اطلاعات مالی طرح توجیهی تولید بلوک هبلکس استفاده کنند. بلوک هبلکس جایگزین مناسبی برای مصالح ساختمانی مانند آجر ‌‌می‌باشد و ایمنی ساخت و سازها را افزایش خواهد داد. با توجه به مزیت‌های این محصول ‌سرمایه‌گذاری برای راه اندازی کارخانه مطمئنا درآمد و سود قابل توجهی خواهد داشت.

بازدهی سرمایه در این حوزه بسیار بالا است. همچنین کارخانه‌های تولید کننده این محصول بی رقیب از حمایت‌های دولتی بهره‌مند خواهند شد. یکی از مزیت‌‌های این محصول عایق حرارتی و صوتی بودن آن است که دلیل آن ایجاد تخلخل در بلوک‌‌ها ‌‌می‌باشد. برخی مزایای تولید بلوک هبلکس عبارت است از:

  • وزن بسیار کم
  • غیرسمی بودن محصول
  • سازگار با محیط زیست
  • عایق صوتی
  • عایق حرارتی مناسب در ساخت و سازهای صنعتی
  • افزایش سرعت دیوارچینی
  • کاهش خطر آتش سوزی
  • مدیریت مصرف انرژی در مناطق سردسیر

مراحل تولید بلوک هبلکس

بلوک هبلکس یکی از انواع بلوک سیمانی می‌باشد که صنعت راه و ساختمان را متحول ساخته است. این نوع بلوک از ماسه‌های سیلیسی، گچ، سیمان، آلومینیوم، آهک و گازهای مخصوص تحت دما و فشار بسیار به دست می‌آید. مراحل تولید این بلوک شامل ترکیب مواد اولیه، تهیه ملات نهایی، منبسط شدن ملات، فرایند اتوکلاو در مخازن بزرگ، برش و بسته بندی است. اولین کار برای تولید ملات این نوع بلوک سبک، تهیه دوغاب سیلیس ‌‌می‌باشد.

بعد از آن با افزودن سیمان و آهک، ملات اولیه آماده ‌می‌شود. انبساط ملات مهم‌ترین بخش تولید بلوک هبلکس ‌‌می‌باشد. در این مرحله واکنش پودر آلومینیوم با آب منجر به تولید گاز ‌‌هیدروژن ‌می‌گردد. با تشکیل حباب‌های گاز در ملات اولیه حجم آن تا سه برابر افزایش خواهد یافت. در نهایت بعد از ارزیابی نمونه ترکیب ملات منبسط شده در آزمایشگاه، آن را در قالب‌‌های بتن سبک می‌ریزند و گاز ‌‌هیدروژن آن خارج ‌می‌شود.

مراحل تولید بلوک هبلکس_پرشین پلن

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید بلوک هبلکس

معمولا هدف از نگارش طرح توجیهی بلوک هبلکس اخذ مجوز از سازمان‌های دولتی ‌‌می‌باشد. در هر صورت کارآفرینان و مدیران علاوه بر اخذ مجوز ‌می‌توانند با به کارگیری اطلاعات مالی طرح توجیهی ‌سرمایه‌گذاری پردرآمد و مطمئنی داشته باشند. این طرح فرصت‌های اقتصادی مناسبی را پیش روی مدیران قرار خواهد داد تا سودآوری کارخانه خود را افزایش دهند. به عنوان مثال افراد با در نظر گرفتن برآورد درآمدهای آتی در بازه‌های زمانی سه ماهه، یکساله و یا دو ساله ‌می‌توانند هزینه‌ها را متناسب با ارقام پیش‌بینی شده تغییر دهند.

طرح توجیهی نشان‌دهنده امکان اجرای ایده‌های تجاری و فعالیت‌های عملیاتی کسب و کار از نظر اقتصادی است. ‌سرمایه‌گذاران در تمامی مراحل احداث و بهره برداری از کارخانه تولید بلوک هبلکس ‌می‌توانند اطلاعات مفید طرح توجیهی را در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌های مهم خود به کار ببرند.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات در طرح توجیهی

تجهیزات خط تولید بر اساس ظرفیت کارخانه، شرایط بازار و نیاز خریداران این محصول انتخاب ‌می‌شود. برای تولید بلوک هبلکس می‌بایست حداقل سه انبار نگهداری از مواد اولیه احداث گردد. انبار سیلیس، انبار آهک و سیمان بخش‌های مهم کارخانه برای ذخیره و نگهداری مواد شیمیایی هستند. برخی تجهیزات و مواد اولیه برای تولید هبلکس عبارتند از:

  • تانکر آب و سوخت
  • دیگ بخار با فشار 14 بار
  • سیستم برق رسانی صنعتی
  • مخزن دوغاب سیلیس همراه با همزن
  • دستگاه آسیاب و یا سنگ شکن
  • قیف و فیدر
  • دستگاه توربو میکسر
  • اتوکلاو به طول 30 متر
  • دستگاه‌های برش
  • قالب‌های بلوک هبلکس
  • نوار نقاله

مواد اولیه برای تولید بلوک هبلکس

موادی که ساختار اصلی بلوک هبلکس را تشکیل می دهند عبارتند از ماسه سیلیسی، پودر آلومینیوم، آهک، سیمان و آب هستند. هر کدام از این مواد اولیه هزینه‌های جداگانه‌ای داشته و باید بصورت درصدی، محاسبه شوند. متخصصان و تیم تحقیقاتی ما، قیمت جداگانه هر کدام از این مواد را بصورت درصد موردنیاز، در طرح توجیهی خط تولید بلوک هبلکس گنجانده‌اند.

  طرح توجیهی تولید بلوک لیکا☀️(سال 1403)

اخذ مجوز با طرح توجیهی تولید بلوک هبلکس

برای احداث یا توسعه کسب و کار باید طرح توجیهی بلوک هبلکس را به سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) ارائه دهید. در این طرح مواردی مانند تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز، تاسیسات و زمین، میزان سرمایه کل، سود ویژه، سود ناویژه، تعداد نیروی کار و برخی موارد دیگر برآورد ‌می‌گردد. سازمان‌های دولتی مانند وزارت صمت این طرح کسب و کار را برای اعطای مجوز ارزیابی کرده و به عبارتی از فعالیت‌های عملیاتی کسب و کار مطلع ‌می‌شوند. در این طرح عوامل تاثیرگذار بر نتایج مالی فعالیت‌های عملیاتی کسب و کار مطابق با ایده تجاری ‌سرمایه‌گذاران پیش‌بینی ‌می‌شود. بدیهی است که اگر نگارش طرح توجیهی توسط مجرب‌ترین اساتید انجام شده باشد، به راحتی با آن موافقت خواهد شد.

هزینه‌های پیش بینی شده در طرح توجیهی چقدر است؟

به طور کلی هزینه‌یابی‌های طرح توجیهی شامل پیش‌بینی هزینه‌های ثابت و جاری است. به عبارت دیگر هزینه حقوق و دستمزد کارکنان، هزینه‌های مرتبط با انرژی، حمل و نقل، هزینه خرید تاسیسات و تجهیزات و سایر موارد مشابه در پیش‌بینی هزینه‌های کارخانه اهمیت داشته و در طرح توجیهی محاسبه خواهند شد. هزینه‌های قبل بهره برداری، هزینه‌های تولید سالانه، درآمدهای آتی، مدت زمان بازگشت سرمایه، بازدهی ‌سرمایه‌گذاری و سودآوری برخی محاسبات مالی دیگری هستند که در طرح توجیهی ارائه ‌می‌شوند. تمامی این برآوردها بر اساس شاخص‌های اقتصادی و با نرم افزارهای مالی پیشرفته ارزیابی و محاسبه می‌گردند.

هزینه‌های پیش بینی شده در طرح توجیهی چقدر است؟_پرشین پلن

بازار هدف برای فروش محصول

بتن‌های سبک در صنایع ساختمان سازی و راه سازی پرکاربرد هستند. بلوک هبلکس در تمامی کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان، پاکستان، ترکیه و… بازار مناسبی دارد و صادرات آن ‌می‌تواند سودآور باشد. در حال حاضر تولیدکنندگان با تقاضای مازاد این محصول در بازار داخلی مواجه هستند. علاوه بر این در سایر کشورهای جهان پتانسیل بالا و تقاضای زیادی برای صادرات بلوک هبلکس مشاهده ‌می‌شود. مدیران این کسب و کار با عرضه محصولات باکیفیت و ایجاد مزیت رقابتی ‌می‌توانند بر بازار هدف این محصول در داخل کشور و یا حتی در سطح بین المللی تاثیر بگذارند.

سفارش طرح توجیهی تولید بلوک هبلکس

در طرح توجیهی تولید بلوک هبلکس میزان موفقیت فعالیت‌های عملیاتی کارخانه پیش‌بینی ‌می‌گردد. تیم تخصصی پرشین پلن تدوین معتبرترین و دقیق‌ترین طرح توجیهی را برای شما انجام خواهد داد. این طرح توجیهی امکان دریافت مجوز را برای ‌سرمایه‌گذاران فراهم می‌کند و مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و ‌سرمایه‌گذاری بانکی کشور است. مدیران کسب و کار با داشتن یک طرح توجیهی حرفه‌ای ‌می‌توانند برای راه اندازی کارخانه و بهره برداری از آن اقدام نمایند. به منظور سفارش طرح اختصاصی برای اخذ مجوز از سازمان‌های دولتی، هم اکنون ‌می‌توانید از طریق شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

طرح توجیهی تولید بلوک هبلکس (آماده 1403)

در طرح توجیهی آماده برای تولید بلوک هبلکس (AAC)، تمامی جنبه‌های این کسب و کار در 82 صفحه مورد بررسی قرار گرفته است که شامل هزینه‌های تولید، تخمین سود و درآمد می‌باشد. این طرح به طور اختصاصی بیش از ۵ میلیون، نگارش شده است. اما به دلیل اینکه این طرح قبلاً تهیه شده است، نسخه ویرایش شده آن به قیمت ۳۶۹ هزار تومان کاهش یافته تا شما بتوانید با استفاده از این طرح، با کسب و کار تولید بلوک هبلکس آشنا شوید. لازم به ذکر است که این طرح به منظور آشنایی با کسب و کار تهیه شده است و در صورت نیاز به طرح توجیهی برای اخذ مجوز، می‌توانید با ما تماس بگیرید تا طرحی منطبق با سرمایه شما تهیه شود. مشخصات خلاصه این طرح توجیهی شامل موارد زیر است:

  • نام طرح: طرح توجیهی تولید بلوک هبلکس
  • بازگشت سرمایه: 1.9 سال
  • نرخ بازدهی سرمایه: 53 %
  • اشتغال طرح: 14 نفر
  • نوع تسهیلات: وام 5 ساله
  • تاریخ نگارش: سال 1403
  • فرمت فایل‌ها: یک نسخه pdf و یک نسخه doc
  • قیمت طرح: 369 تومان
  • تعداد صفحات: 82 صفحه
  • نوع دسترسی: دانلود بلافاصله بعد از خرید

برای دریافت طرح توجیهی تولید بلوک هبلکس (AAC) سال ۱۴۰۳ و برآورد هزینه‌های راه‌اندازی این کسب و کار به صورت فایل‌های آماده PDF و DOC، روی لینک زیر کلیک کنید. پس از پرداخت، لینک‌های دانلود طرح توجیهی تولید بلوک هبلکس (AAC) نمایش داده می‌شود و می‌توانید آن‌ها را دانلود کنید:

در وبسایت “پرشین پلن” تمامی طرح‌های توجیهی آماده، دارای گارانتی بازگشت وجه ۱۰۰ درصد تا مدت 6 ماه پس از استفاده می‌باشند و شما اگر محصولات ما را خریداری کرده باشید و احساس کنید که از محصول به هر دلیلی ناراضی هستید می‌توانید به ما اطلاع دهید تا تمام وجه پرداختی شما به حسابتان بازگردانده شود. همچنین  ما هیچ سوالی در این رابطه از شما نخواهیم پرسید.

برای احترام به مخاطب، مجموعه ما 3 پشتیبانی فعال را برای طرح‌های توجیهی آماده اختصاص داده است، تا قبل از خرید اگر سوالی داشته باشید، پاسخ داده شود. همچنین بعد از خرید اگر مشکلات دانلودی (به هر نحو اگر اتصال به اینترنتتان قطع شد) موظف هستند در کوتاه‌ترین زمان مشکل شما را برطرف کنند. درصورت نیاز برای ارتباط با پشتیبان‌ها روی لینک‌های زیر کلیک کنید:
+ پشتیبانی طریق واتساپ
+ پشتیبانی از طریق تلگرام
+ پشتیبانی از طریق ایمیل

اشتراک‌گذاری

4.2/5 - (5 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی اختصاصی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور