در این مقاله درباره طرح توجیهی لوازم خانگی صحبت خواهیم کرد. یکی از مهمترین عوامل در هنگام دریافت مجوز اشتغال زایی برای تولید لوازم خانگی از وزارت صمت، داشتن طرح توجیهی کارآمد و به روز است. لذا کارشناسان ما در تیم پرشین پلن با در نظر گرفتن تمامی اصول لازم برای نگارش طرح توجیهی، اقدام به تهیه طرح توجیهی لوازم خانگی نموده و این طرح را از زوایای گوناگون مورد بررسی قرار دادهاند.
لوازم خانگی به تجهیزات الکترونیکی و مکانیکی گفته میشود که در انجام امور روزمره منزل به انسان کمک میکنند. از جملهی مهمترین انواع لوازم خانگی میتوان به یخچال، گاز، ماشین لباسشویی، تلویزیون، جارو برقی، ماشین ظرفشویی و … اشاره کرد.
معرفی و مزایای طرح تولید لوازم خانگی
لوازم خانگی از جمله تجهیزاتی هستند که کاربرد آنها در زندگی ما بسیار زیاد است و لذا نمیتوان نقش این تجهیزات در زندگی روزمره را انکار کرد. در نتیجه تولید این لوازم میتواند یکی از طرحهای درآمدزا و سودآور باشد. از جملهی مزیتهای کلیدی طرح تولید لوازم خانگی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اشتغال زایی به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای اشخاص مختلف
- رقابت با برندهای خارجی و تامین نیاز بازار داخلی به لوازم خانگی
- کسب درآمد قابل توجه به دلیل بازار بزرگ لوازم خانگی
چشم انداز عرضه و تقاضای تولید لوازم خانگی
درباره چشم انداز اقتصادی طرح توجیهی لوازم خانگی لازم به ذکر است که تقریبا کمتر انسانی را میتوان پیدا کرد که از این تجهیزات استفاده نکند. در نتیجه بازار خرید و فروش این دسته از لوازم مکانیکی و الکترونیکی از رونق بالایی برخوردار است. علاوه بر این، شرایط برای تولید لوازم خانگی در داخل کشور فراهم بوده و زیرساختهای لازم برای اجرای طرح لوازم خانگی در کشور وجود دارد. علاوه بر این، میزان تقاضا برای لوازم خانگی بسیار بیشتر از میزان تولیدات این محصولات در داخل کشور است. در نتیجه تمامی این موارد در کنار هم باعث میشود که طرح تولید لوازم خانگی یک طرح سودآور باشد.
ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز برای تولید لوازم خانگی
در خصوص تجهیزات مورد نیاز جهت اجرای طرح تولید لوازم خانگی لازم به ذکر است که بسته به نوع لوازم خانگی تولیدی، تجهیزات مورد نیاز برای اجرای این طرح متفاوت خواهد بود. با این وجود، از جملهی مهمترین ماشین آلات و تجهیزاتی که برای تولید لوازم خانگی نیاز است میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- دستگاههای چیلر 5، 10، 15 و 20 تن
- دستگاه گازگیر
- مواد کش زمینی
- میز کانوایر
- پمپ باد
- لوازم و وسایل آزمایشگاهی
- تجهیزات کارگاهی و لوازم مونتاژ تجهیزات لوازم خانگی
- خطوط رنگ و کوره رنگ آمیزی لوازم خانگی
سود و درآمد تولید لوازم خانگی
میزان تقاضای بالا برای لوازم خانگی سبب شده تا طرح تولید لوازم خانگی از جملهی طرحهایی باشد که سود قابل توجهی دارد. با این وجود، میزان سود حاصل از طرح توجیهی تولید انواع مختلف لوازم خانگی به دو عامل مهم یعنی نوع لوازم خانگی تولیدی و حجم تولیدات این لوازم وابسته است. مطالعاتی که در حوزه تولید لوازم خانگی انجام شده ، به خوبی نشان میدهد که این طرح سودی بین 35 تا 40 درصد دارد که رقم بسیار قابل توجهی به شمار میآید.
آشنایی با مهمترین انواع لوازم خانگی
درباره تقسیم بندی انواع لوازم خانگی، لازم به ذکر است که این لوازم را از زوایای مختلفی میتوان دسته بندی کرد. یک دسته بندی، دسته بندی بر اساس اندازه لوازم خانگی است. در این تقسیم بندی لوازم خانگی به دو دسته لوازم کوچک و لوازم اصلی تقسیم میشوند. لوازم کوچک اصولا وسایل سرگرم کننده و کوچک هستند اما لوازم اصلی، عمده لوازم خانگی و مهمترین انواع این لوازم به شمار میآیند. وسایل پلاستیک، چوبی و چینی در دستهی لوازم خانگی کوچک و ماشین لباسشویی، تلویزیون، بخاری، یخچال، گاز و … در دستهی لوازم خانگی اصلی جای میگیرند.
تقسیم بندی دیگر لوازم خانگی، دسته بندی بر اساس کارایی آنها است. مهمترین انواع لوازم خانگی از نظر کارایی عبارتند از:
- لوازم خانگی صوتی و تصویری: از جملهی مهمترین انواع لوازم صوتی و تصویری میتوان به تلویزیون، ضبط صوت، ویدئو پروژکتور، هدست، هدفون و هندزفری، پخش کننده چند رسانهای، رادیو، کنسول بازی، گیرنده صوتی و تصویری و … اشاره کرد.
- انواع مختلف یخچال و فریزر: یخچال فریزر دو قلو، یخچال فریزر ساید بای ساید، یخچال فریزر در فرانسوی و یخچال فریزر تک درب از جملهی مهمترین انواع این دسته از لوازم خانگی هستند.
- لوازم خانگی مناسب برای شست و شو و نظافت: ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، اتو بخار، بخار شوی، جاروبرقی و جارو شارژی مهمترین لوازم خانگی مناسب برای شست و شو و نظافت هستند.
- وسایل سرمایش و گرمایش: مهمترین وسایل سرمایش و گرمایش خانگی؛ پنکه، بخاری گازی، کولر آبی و گازی، شوفاژ، رادیاتور، بخاری برقی، آبگرمکن و اسپیلت میباشند.
- انواع وسایل پخت و پز: آرام پز و زودپز برقی، پلو پز و منقل و کباب پز از جملهی مهمترین وسایل پخت و پز به حساب میآیند.
- لوازم خانگی نوشیدنی و غذاساز: دستگاه آبمیوه گیری، چای ساز، کتری برقی، سماور برقی و گازی، قهوه ساز، دستگاه بخار پز، دستگاه هواپز، تخم مرغ پز و … در این دسته جای میگیرند.
- لوازم خانگی عمومی: مبلمان، فرش، قالی، تخت، میز و … در این دسته جای میگیرند.
طرح توجیهی لوازم خانگی برای اخذ مجوز
جهت شروع در هر حرفهای به صورت صنعتی، داشتن مجوز فعالیت اهمیت زیادی دارد. در طرح تولید لوازم خانگی نیز دریافت مجوز از وزارت صمت اولین قدم برای استارت پروژه به حساب میآید. فرایند شروع طرح تولید لوازم خانگی به این صورت است که قبل از هر کاری طرح توجیهی برای دریافت مجوز کسب و کار به وزارت صنعت، معدن، تجارت ارسال میشود. طرح توجیهی لوازم خانگی ارسال شده باید با توجه به نیاز روز جامعه به لوازم خانگی و شرایط تولید این لوازم تهیه شده باشد. هر چقدر طرح توجیهی لوازم خانگی دقیقتر باشد، فرایند دریافت مجوز کسب و کار سادهتر خواهد بود.
سفارش طرح توجیهی لوازم خانگی
تیم پرشین پلن یکی از خوشنامترین و مطرحترین تیمهای فعال در حوزه بازرگانی و کسب و کار است که با بهره گرفتن از تجربیات کارشناسان توانمند و با استفاده از مطالعات بازار در زمینه تهیه انواع مختلف طرح توجیهی فعالیت میکند.
لازم به یادآوری است که طرح توجیهی لوازم خانگی ارائه شده توسط تیم پرشین پلن مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور میباشد. همانطور که در قسمتهای قبلی هم ذکر شد، لوازم خانگی دارای انواع مختلفی هستند. در صورتی که بخواهید برای هر کدام از این لوازم، طرح توجیهی تهیه کنید، تیم پرشین پلن میتواند شما را در طی این فرایند همراهی کند. برای سفارش طرح توجیهی کافیست با کارشناس ارشد ما در تیم پرشین پلن ارتباط برقرار نمایید.