طرح توجیهی تولید فرش ماشینی اولین نیاز برای دریافت وام و مجوز است. افراد برای راه اندازی کارخانه تولید فرش ماشینی و دریافت مجوز به وزارت صمت مراجعه میکنند. این وزارتخانه برای اطمینان از امکان اجرای فرایندهای تولیدی طرح توجیهی آنها را ارزیابی میکند. وب سایت پرشین پلن در کمترین زمان طرح توجیهی مورد تایید این وزارتخانه را برای شما آماده خواهد کرد. برای اطلاع درباره راه اندازی کارخانه تولید فرش ماشینی و نحوه اخذ مجوز و وام برای آن، ادامه مقاله را مطالعه کنید.
معرفی و کاربرد تولید فرش ماشینی
فرش را میتوان با دستگاههای بافنده مخصوص، مشابه پارچه و با تار و پود مشخص تولید کرد. فرش ماشینی با توجه به نوع نخ مورد استفاده و تکنولوژی بافت به انواع مختلفی تقسیم میشود. به طور کلی زنجیره تولید فرش ماشینی شامل چهار مرحله اصلی ریسندگی، رنگرزی، بافندگی و تکمیل است. این مراحل برای تولید انواع فرش ماشینی مانند فرش ساده، فرش پرزدار، مخملی و… یکسان هستند و البته دستگاههای خاصی در هر مرحله مورد استفاده قرار میگیرد. بر روی فرشهای ماشینی ایرانی، اقدامات خاصی مانند آهار زنی پشت فرش، پرداخت سطح فرش، لبه دوزی و برش طولی و عرضی انجام میشود. فرش ماشینی ایرانی یکی از پرتقاضاترین کالاهای صادراتی غیرنفتی است. برخی کاربردهای فرش ماشینی عبارت است از:
- تابلو فرش
- طراحی دکوراسیون
- کفپوش منزل
- کفپوش مکانهای تجاری و عمومی
توجیه اقتصادی فرش ماشینی
امروزه در سراسر جهان تقاضای زیادی برای فرش ماشینی با طراحیهای مختلف وجود دارد و یک کالای رایج خانگی محسوب میشود. فرش ماشینی ایرانی نمایانگر فرهنگ و خلاقیت ایرانیان میباشد و هنری که در طراحی و تولید این نوع فرش به کار میرود، همواره ارزشمند است. در حال حاضر صادرات این کالا به سادگی امکانپذیر است و همواره تقاضا برای فرش ماشینی ایرانی وجود دارد. صنعت فرش آن قدر رشد کرده است که به جرأت میتوان گفت تحت تاثیر تغییرات ناگهانی در اقتصاد قرار نمیگیرد. بنابراین تولید فرش ماشینی سودآوری قابل قبولی برای سرمایه گذاران به همراه خواهد داشت. همچنین با کمتر شدن قیمت نفت در سالهای آینده، قیمت جهانی الیاف مصنوعی نیز کاهش شدیدی را تجربه خواهد کرد. به این ترتیب با تغییر قیمت مواد اولیه، تولید فرش ماشینی درآمد فوق العادهای خواهد داشت.
سود و درآمد تولید فرش ماشینی
برآورد سود و درآمد یک موضوع اساسی است که در طرح توجیهی فرش ماشینی نیز به آن پرداخته میشود. وقتی صحبت از درآمد و محاسبه آن پیش میآید افراد به دنبال هزینهها و مخاطرات آن یک کسب و کار هستند. در این باره باید گفت که تولید فرش ماشینی یک سرمایهگذاری ایده آل و کم ریسک است. نسبت به هزینهای که برای تولید فرش صرف میشود، درآمد قابل توجهی دارد. اگر چه پیشبینی وضعیت اقتصادی آتی کار سادهای نیست اما با توجه به انعطاف پذیری بازار فرش ماشینی انتظار میرود ثبات خود را در سالهای آینده حفظ کند. ثبات در بازار به این معنا است که برای تولید فرش ماشینی همچنان تقاضا خواهد داشت و سرمایهگذاری در این صنعت سوددهی قابل قبولی را برای تولیدکنندگان دارد. رقابتپذیری فرش ایرانی در بازار جهانی و رونق صادرات دو موضوع مهمی هستند که درآمد قابل توجه را برای تولید فرش ماشینی تضمین میکنند.
معرفی تجهیزات و ماشین آلات تولید فرش ماشینی
الیاف جزء اصلی فرش است که به صورت طبیعی و مصنوعی در بازار وجود دارد. الیاف مصنوعی از موادی مانند نایلون، اکریلیک، پلی پروپیلن یا پلی استر تشکیل میشود. در واقع این نوع الیاف از نفت و گاز طبیعی ایجاد میشوند. الیاف طبیعی فرش معمولا از پشم ساخته میشود و گرانتر از الیاف مصنوعی است. به طور کلی برخی مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز برای تولید فرش ماشینی عبارتند از:
- دستگاه چاپ مستقیم فرش ماشینی
- دستگاه تیغ شیرینگ فرش
- دستگاه فرشباف (700 شانه، 1000 شانه، 1200 شانه)
- الیاف مصنوعی
- الیاف طبیعی(پشم، پنبه، ابریشم، کرک)
طرح توجیهی تولید فرش ماشینی جهت دریافت مجوز
برای احداث کارخانه تولید فرش ماشینی در اولین قدم ضروری است که با ارائه طرح توجیهی تولید فرش ماشینی از وزارت صنایع، معادن وتجارت(وزارت صمت) مجوزهای لازم را بگیرید. وزارت صمت به منظور صدور مجوز، طرح توجیهی کسب و کار را مورد بررسی قرار میدهد. اگر طرح توجیهی به طور جامع و سنجیده نگارش شده باشد، پروسه ارزیابی آن و دریافت مجوز سریعتر پیش میرود. شما میتوانید طرح توجیهی مناسب و معتبری را که توسط تیم تخصصی پرشین پلن نگارش شده است به این وزارتخانه تحویل دهید و از اخذ مجوزهای لازم اطمینان کامل داشته باشید. در طرح توجیهی مواردی مانند سود ویژه، دوره برگشت سرمایه، نقطه سر به سر فروش، جمع کل سرمایهگذاری و… محاسبه میشود. بدیهی است در صورتی که برآورد این شاخصها توسط اساتید و مشاوران مالی انجام شود، اعتبار بیشتری دارد و با درخواست مجوز موافقت خواهد شد.
طرح توجیهی تولید فرش ماشینی جهت دریافت وام بانکی
در صورتی که برای احداث یا توسعه کارخانه به تسهیلات بانکی نیاز دارید، ابتدا باید مجوزهای لازم را با ارائه طرح توجیهی فرش ماشینی از وزارت صنایع، معادن و تجارت دریافت کنید. بعد از آن برای دریافت وام میتوانید به بانکها و سایر موسسات مالی مراجعه نمایید. معمولا بانکها برای اطمینان از بازدهی کسب و کار طرح توجیهی و مجوزهای آن را بررسی میکنند. بنابراین افراد با تهیه طرح توجیهی مطابق شرایط فعلی بازار و اثبات سودآوری کارخانه تولید فرش ماشینی میتوانند وام مد نظر خود را دریافت کنند.
سفارش طرح توجیهی تولید فرش ماشینی
یکی از بهترین روشها برای امکان سنجی فعالیتهای عملیاتی، بررسی شاخصهای محاسبه شده در طرح توجیهی فرش ماشینی است. اساتید با تجربه و مشاوران اعتباری، طرح توجیهی را مطابق با آخرین آمارهای اقتصادی این صنعت تدوین مینمایند. وب سایت پرشین پلن طرح توجیهی مناسب را برای دریافت مجوز از وزارت صمت و اخذ تسهیلات بانکی برای شما تهیه خواهد کرد.
در طرح توجیهی باید مواردی مانند برنامه مالی و اقتصادی، توضیحات مختصری از تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز، هزینههای جاری و ثابت، درآمد و… وجود داشته باشد. بنابراین برای این که از اعتبار محاسبات انجام شده و پذیرش طرح توسط وازرتخانهها و بانکها مطمئن باشید، این کار را به وب سایت پرشین پلن بسپارید. برای سفارش طرح توجیهی تولید فرش ماشینی و ارتباط با کارشناسان مالی از طریق شمارههای وب سایت تماس بگیرید.