طرح توجیهی تولید فوم پلی اتیلن اولین نیاز برای دریافت مجوز و وام است. وبسایت پرشین پلن برای جذب اعتماد سازمانهای دولتی و خصوصی به منظور اخذ مجوز، معتبرترین طرح توجیهی را برای شما آماده میکند. نگارش طرح توجیهی توسط اساتید خبره و مهندسان باتجربه انجام میشود و مورد تایید وزارت صنایع، معادن و تجارت میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تاسیس کارخانه تولید فوم پلی اتیلن و اخذ وام و مجوز تا انتهای این مقاله، با ما همراه باشید.
معرفی و کاربرد تولید فوم پلی اتیلن
این نوع فوم به دلیل الاستیسیته بالا، قابلیت انبساط پذیری، مقاومت در برابر آب و هزینه کم به عنوان ماده ترموپلاستیک کاربردهای زیادی دارد. خواص انواع فومهای پلی اتیلن بر اساس چگالی مواد اولیه، روشهای ساخت و ترکیب نهایی آنها تا حدودی متفاوت است. مراحل ساخت این نوع فوم شامل انبساط گرانولهای پلی اتیلن و بخاردهی در دستگاه، اکستروژن، سرد کردن، کالیبره کردن محصول نهایی، برش فوم در ابعاد مشخص، بستهبندی و نگهداری در انبار است. برخی کاربردهای فوم پلی اتیلن عبارت است از:
- بستهبندی کالاهای شکننده و محصولات پزشکی
- تولید قطعات ورزشی
- ورقههای فوم شناور
- اجسام مختلف تزئینی و بسیار سبک
- کفپوش ساختمان
- تشکهای الاستیک
- تولید واشر
- کلاه ایمنی و سایر ابزارهای آتش نشانی
- به عنوان عایق ارتعاشات و ضد ضربه در انبارداری
توجیه اقتصادی فوم پلی اتیلن
در طرح توجیهی تولید فوم پلی اتیلن محاسبه شاخصهای اقتصادی توجیهپذیری تاسیس کارخانه را نشان میدهند. جمعیت همه کشورها از جمله ایران با سرعت زیادی در حال افزایش است. بنابراین مطمئنا راه اندازی این کسب و کار مزایای زیادی خواهد داشت. امروزه نوآوری در طراحی محصولات مبتنی بر فوم پلی اتیلن موجب رشد این صنعت و افزایش عرضه و تقاضای آن شده است. در حال حاضر به دلیل اینکه تقاضا برای فوم پلی اتیلن در صنایع مختلف بسیار بالا است، پیاده سازی خط تولید آن سوددهی قابل قبولی برای سرمایهگذاران خواهد داشت. در چند سال اخیر صنعت کاغذ و چاپ بیشترین وابستگی را به فوم پلی اتیلن داشته است و البته در صنایع دیگر هم مانند خودرو، ساختمان سازی، بستهبندی و انبارداری طیف گستردهای از کاربردها را دارد. بنابراین ارزیابی پتانسیل بازار نشان میدهد که عرضه این کالا کمتر از نیاز مشتریان است و انتظار میرود بازار فوم پلی اتیلن در ایران نرخ رشد قابل توجهی را به ثبت برساند.
سود و درآمد طرح توجیهی تولید فوم پلی اتیلن
سود و درآمد یک کسب و کار مهمترین مسالهای است که میتوان به وسیله برآوردهای مالی در طرح توجیهی تولید فوم پلی اتیلن به پاسخ آن رسید. فوم پلی اتیلن یکی از کالاهای پر تقاضا برای بستهبندی محصولات و انبارداری در صنایع مختلف است و تولید آن بهترین گزینه برای تاسیس یک کسب و کار مستقل میباشد. با توجه به قیمت نفت و سایر مواد اولیه اکثر کارشناسان مالی افزایش درآمد و سود آوری فوق العاده کارخانه تولید فوم پلی اتیلن را پیشبینی کردهاند. عامل دیگری که نشاندهنده رشد درآمد و سوددهی احداث کارخانه تولید فوم پلی اتیلن میباشد توسعه فناوریهای پیشرفته و کاربرد این کالا برای تولید و نگهداری محصولات سازگار با محیط زیست در صنایع مختلف است. با ارزیابی موقعیت فعلی فوم پلی اتیلن در بازار و اهمیت استراتژیکی آن برای تولید سایر کالاهای مصرفی، احداث کارخانه فوم پلی اتیلن، یک فرصت بینظیر برای سرمایهگذاری است.
مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز تولید فوم پلی اتیلن
فوم پلی اتیلن(PE) نوعی پلاستیک مبتنی بر نفت میباشد. به دلیل وزن مولکولی بالا تجزیه آن توسط میکروبها و سایر عوامل دیگر دشوار است. برای تولید این نوع فوم از انواع پلی اتیلن با چگالی بالا(HDPE) و چگالی پایین(LDPE) استفاده میکنند. این نوع فوم به وسیله گازهایی مانند نیتروژن و در ترکیب با انواع مواد لاستیکی و پلاستیکی تحت فشار زیاد ساخته میشود. برخی مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز برای تولید فوم پلی اتیلن عبارتند از:
- گرانولهای پلی اتیلن با چگالیهای مختلف
- تالک، سیلیکا و دی اکسید تیتانیوم
- برق و سوخت برای تامین انرژی
- دستگاه تولید فوم پلی اتیلن(برای بخاردهی و انبساط گرانولها)
- دستگاههای قالببندی فوم به شکلهای مختلف
- تجهیزات سرد کردن فوم
- تجهیزات کالیبره کردن و برش در ابعاد مشخص
طرح توجیهی تولید فوم پلی اتیلن جهت دریافت مجوز
برای تولید فوم پلی اتیلن، مانند هر کسب و کار تولیدی دیگر ابتدا میبایست برای دریافت مجوز به وزارت صنایع، معادن و تجارت(وزارت صمت) مراجعه کنید. متقاضیان برای اطمینان از رسیدگی و پذیرش درخواست مجوز باید طرح توجیهی معتبر و دقیق به وزارت صمت ارائه دهند. بدیهی است که اگر طرح توجیهی توسط کارشناسان مالی مجرب نگارش شود، تخصصیتر خواهد بود. بنابراین به سادگی و بدون هیچ مشکلی با تاسیس کارخانه تولید فوم پلی اتیلن موافقت میشود. با ارائه طرح توجیهی مناسب که توسط کارشناسان پرشین پلن تهیه شده است، فرایند اخذ مجوز از این وزارتخانه و سایر سازمانهای دولتی در کمترین زمان و با اطمینان بیشتر پیش خواهد رفت.
طرح توجیهی فوم پلی اتیلن جهت دریافت تسهیلات بانکی
اگر قصد اخذ وام از بانکها و سایر موسسات مالی دارید، در اولین قدم باید با ارائه طرح توجیهی فوم پلی اتیلن به وزارت صمت مجوزهای لازم را دریافت کنید. بعد از آن میتوانید با مراجعه به بانک و ارائه مجوزها، وام بگیرید. شایستگی افراد برای موافقت با درخواست وام بر مبنای طرح توجیهی آنها سنجیده خواهد شد. به همین دلیل بهترین کار این است که نگارش طرح توجیهی را به کارشناسان مالی و اساتید بسپارید. در طرح توجیهی مواردی مانند سود ناویژه، دوره برگشت سرمایه، هزینهها و درآمدها و بسیاری از نسبتهای اقتصادی دیگر بررسی میشود. تیم تخصصی پرشین پلن طرح توجیهی معتبر با محاسبات مالی دقیق را برای شما آماده خواهد کرد.
سفارش طرح توجیهی تولید فوم پلی اتیلن
اگر میخواهید کارخانه خود را در کمترین زمان راه اندازی کنید، مهمترین اقدام تهیه طرح توجیهی تولید فوم پلی اتیلن است. وب سایت پرشین تدوین سنجیدهترین طرح توجیهی را برای شما انجام خواهد داد. شایان ذکر است که طرح توجیهی توسط مهندسان با تجربه نگارش میشود و محتوای آن مطابق دستورالعملهای وزارت صمت، بانکها و سازمانهای دولتی خواهد بود. علاوه بر این محاسبات شاخصهای اقتصادی در طرح توجیهی مانند یک راهنما عمل میکند. بنابراین سرمایهگذاران هم میتوانند از برآوردهای موجود در طرح برای تصمیمگیریهای مالی خود استفاده کنند. برای سفارش طرح توجیهی تولید فوم پلی اتیلن و کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان پرشین پلن تماس بگیرید.