طرح توجیهی تولید بتن آماده ☀️(word+pdf) سال 1403

سفارش طرح توجیهی تولید بتن آماد_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید بتن آماده؛ شامل گزارش کاملی از اطلاعات و جوانب مختلف این پروژه و کسب و کار می­‌باشد. داشتن طرح توجیهی به سرمایه‌گذاران کمک می‌کند تا مراحل اولیه اخذ مجوز را به راحتی طی کنند. دریافت مجوز از مهمترین و اساسی‌ترین بخش‌های شروع هر پروژه‌ای می‌باشد و سرمایه‌گذاران توجه ویژه‌ای به آن دارند. جهت دریافت مجوز از مراکز و ارگان‌هایی مانند صنعت و معدن، می‌بایست اسناد و مدارک مختلفی ارائه کرد. داشتن طرح‌های توجیهی علاوه بر کمک به اخذ مجوز، دارای مزایای دیگری نیز می‌باشد.

طرح توجیهی بتن آماده، دارای اطلاعات مهم و برآوردهای مالی مراحل مختلف این پروژه می‌باشد. سرمایه‌گذاران می‌توانند با استفاده از این اطلاعات، منابع مالی خود را به خوبی مدیریت کنند. دعوت می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کسب و کار و نحوه سفارش طرح توجیهی تا پایان این مقاله با وب‌سایت پرشین پلن همراه باشید.

توجیه اقتصادی و اهمیت تولید بتن آماده

طرح توجیهی تولید بتن آماده، توجیه پذیری اقتصادی و امکان راه اندازی این کسب و کار را مورد بررسی قرار می‌دهد. امروزه استفاده از بتن آماده در پروژه‌های عمرانی مختلف، افزایش چشمگیری داشته است. مزایای استفاده از بتن آماده در ساختمان‌­سازی و سایر پروژه‌های عمرانی، موجب افزایش نیاز بازار به تولید این محصول در کشورهای مختلف دنیا شده است.

همچنین می­‌توان با تولید بتن­‌های با کیفیت و مقاوم و پیشی گرفتن از سایر رقبا، سود قابل توجهی کسب کرد. نظر به اینکه بتن آماده، کالای جایگزینی نداشته و همواره نیاز بازار به این محصول افزایش می‌یابد؛ تولید آن نیز اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. لازم به ذکر است که تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز برای تولید بتن آماده در ایران وجود دارند و نیازی به واردات آنها نیست.

معرفی بتن آماده و مزایای استفاده از آن

بتن آماده از ترکیب دوغاب سیمان و سنگدانه پرکننده تولید می‌شود. عواملی مانند میزان سیمان، آب، اندازه ذرات شن و ماسه و غیره در کیفیت و مقاومت بتن تاثیر مستقیم دارند. سازه‌­های مختلف مقاومت بتنی خاصی نیز نیاز دارند که با تغییر دادن عوامل تاثیرگذار، مقاومت بتن را به میزان مورد نیاز می‌­رسانند. ساخت ساختمان­‌های مختلف بدون در نظر گرفتن کاربردی که دارند، نیازمند استفاده از بتن می‌­باشد. پیشرفت‌های مهم این صنعت موجب توقف استفاده از بتن ریزی دستی شده است. امروزه بتن آماده، جایگزین بتن ریزی دستی در کارگاه‌های ساختمانی شده است و به دلیل اهمیت و کاربردهایی که دارد، بیشتر در معرض توجه قرار گرفته است. مزایای استفاده از بتن آماده شامل موارد زیر می‌باشد:

  • ساخت سریع
  • کاهش هزینه حقوق پرسنل
  • افزایش کیفیت و مقاومت بتن
  • کنترل مناسب در استفاده از مواد اولیه
  • تولید بتن مناسب بدون آلودگی و…

  طرح توجیهی تولید قطعات بتنی(جدول، دال، دیوار، باکس و ... ☀️(doc+pdf)

مراحل تولید بتن آماده

تولیدکنندگان ایرانی جهت تولید بتن آماده از سیستم اختلاط تر استفاده می‌کنند. مرحله اول برای تولید بتن آماده؛ خریداری سیمان و سنگدانه و انبار کردن آن در سیلو­های مورد نظر در کارگاه می‌باشد. سنگدانه و سیمان های انبار شده با استفاده از پمپ­های حلزونی، تسمه و یا دریچه‌های لرزشی وارد چرخه می‌شوند. همانطور که گفته شد؛ میزان مواد اولیه مورد استفاده در ساخت بتن آماده، اهمیت زیادی در کیفیت و مقاومت آن دارد.

مواد مورد نیاز به همین دلیل با وزن‌کشی دقیق و کنترل کامل، مورد استفاده قرار می‌گیرند. دستگاه بچینگ تمامی مواد اولیه و آب را با هم مخلوط کرده و سپس بتن تولید شده به محل پروژه منتقل می‌شود. جهت انتقال بتن به محل ساخت ساختمان از تراک میکسر و یا کامیون‌های دارای مخزن حمل دوار، استفاده می‌شود.

مراحل تولید بتن آماده_پرشین پلن

اهمیت طرح توجیهی بتن آماده برای شروع کسب و کار

جهت راه‌­اندازی و توسعه این کسب و کار، نگارش و تنظیم طرح توجیهی تولید بتن آماده، ضروری می‌باشد. افرادی که نیازمند تامین منابع مالی بیشتری برای شروع فعالیت خود هستند نیز می‌توانند با ارائه این طرح به بانک‌ها و موسسات مالی معتبر، تسهیلات بانکی دریافت کنند. طرح توجیهی شامل مواردی مانند بررسی تعداد ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز، هزینه‌های ثابت و جاری، نرخ بازگشت سرمایه، درآمد کل و سایر محاسبات مالی می‌باشد.

نظر به اینکه محاسبات و بررسی‌­ها بر اساس شاخص تورم و شرایط بازار انجام گرفته و به‌روز می‌شوند؛ سرمایه‌گذاران می‌توانند از آن در بهبود برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های خود استفاده کنند. استفاده از محاسبات طرح توجیهی تولید بتن آماده میزان ریسک پذیری این کسب و کار از نظر اقتصادی را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

معرفی تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیاز

جهت تولید انواع بتن‌های آماده؛ شامل بتن معمولی، بتن متراکم ، بتن معماری، بتن سیال، بتن فیبری و بتن پیش‌ساخته از تجهیزات و دستگاه‌های خاصی استفاده می‌شود. لازم به ذکر است که دستگاه‌ها و تجهیزات مخلوط بتن پس از هر بار مخلوط‌ کردن مواد اولیه باید به صورت کامل تمیز شده و جهت استفاده مجدد آماده شوند.

دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی تولید بتن آماده؛ شامل موارد زیر می‌باشد:

  • بچینگ پلانت بتن و انواع ماشین‌آلات دیگر تولید بتن
  • انواع پمپ بتن
  • سیلوهای ذخیره سازی سیمان و ماسه
  • باکت بتن ریزی
  • سانترال بتن
  • دستگاه کیورینگ
  • ترازو و کنترل‌ها
  • پیمانه وزن‌کشی
  • مخزن‌های آب و مواد افزودنی
  • تراک میکسر
  • تجهیزات بخش اداری
  • تجهیزات بخش آزمایشگاه
  • ماشین­‌آلات و…

هدف از تولید بتن آماده

امروزه ساخت ساختمان‌های مقاوم، اهمیت زیادی داشته و اغلب افراد تمایل بیشتری به استفاده از مصالح ساختمانی باکیفیت دارند. وقوع زلزله­‌های مختلف در برخی شهرها و خراب شدن ساختمان­ها، موجب اهمیت بیشتر استفاده از مصالح مقاوم در معماری و ساختمان سازی شده است. تولید بتن آماده به عنوان یکی از مصالح ساختمانی مقاوم و باکیفیت، دارای اهمیت اقتصادی و استراتژیکی می‌باشد. می‌توان گفت تمامی پروژه‌های عمرانی و معماری نیازمند استفاده از انواع بتن آماده هستند.

سرمایه‌گذاران می‌توانند با احداث کارگاه تولید بتن آماده در نزدیکی کلانشهرها، بخش مهمی از مصالح مورد نیاز برای ساختمان‌سازی در این شهرها را تامین کنند. لازم به ذکر است که احداث کارگاه‌­های تولید بتن آماده در مجاورت شهرهای بزرگ، هزینه‌های حمل و نقل را نیز کاهش داده و موجب کسب سود بیشتر خواهد شد.

  طرح توجیهی تولید تیر برق بتنی ☀️(جهت دریافت مجوز فعالیت)

بازار هدف بتن آماده

بررسی بازار هدف، فعالیت رقبا و شرایط روز بازار از الزامات شروع هر پروژه‌ای می‌باشد. طرح توجیهی تولید بتن آماده؛ بازار هدف این محصول را مورد بررسی قرار داده و سرمایه‌گذار را در جریان نتایج به دست آمده قرار می‌دهد. استفاده از اطلاعات بازار هدف و شناخت خریداران مهم، می‌تواند در تصمیم‌گیری‌های مدیریتی پروژه، تاثیر خوبی داشته باشد.

شیوه تولید بتن آماده موجب می شود که بازار هدف این محصول صرفاً شامل خریداران داخلی باشد. لازم به ذکر است که صادرات بتن آماده به دلیل هزینه بالای انتقال آن به مسافت‌های طولانی دارای توجیه اقتصادی نمی‌باشد. اساسی‌­ترین خریداران بتن آماده؛ شرکت­های عمرانی، شهرداری­‌ها، کارفرمایان پروژه­‌های مختلف و غیره می‌باشند.

بازار هدف بتن آماده_پرشین پلن

بررسی هزینه راه‌اندازی در طرح توجیهی تولید بتن آماده

طرح توجیهی تولید بتن آماده، تمامی هزینه‌های راه­‌اندازی این پروژه را مورد بررسی قرار می‌دهد. سرمایه‌گذاران می‌توانند با استفاده از نتایج طبقه بندی شده محاسبات در طرح توجیهی، مدیریت بهتری بر روی منابع مالی خود داشته باشد. هزینه‌های هر پروژه‌ای ضمن در نظر گرفتن متغیرهای مختلفی و به صورت اختصاصی محاسبه می‌شود. عواملی که در تعیین هزینه‌های اجرای طرح توجیهی بتن آماده تاثیرگذار هستند؛ شامل ظرفیت تولید سالانه، هزینه خرید تجهیزات و مواد اولیه، میزان تورم و غیره می‌باشد. هزینه‌های این پروژه نیز مانند هر کسب و کار دیگری به دو بخش هزینه‌های ثابت و هزینه‌های جاری تقسیم می‌شود.

طرح توجیهی تولید بتن آماده برای دریافت مجوز

ارائه طرح توجیهی تولید بتن آماده به سازمان‌های دولتی، مانند وزارت صمت جهت اخذ مجوز الزامی است. ظرفیت تولید، فعالیت‌­های مهم پروژه، نتایج بررسی‌های اقتصادی و سایر موارد مهم در طرح توجیهی، پیش‌بینی می‌شود. طرح توجیهی نمایی کامل از کسب و کار و پروژه مورد نظر را ارائه می‌دهد. سازمان‌ها و مراکز دولتی، طرح توجیهی متقاضیان را جهت صدور مجوز مورد بررسی قرار می‌دهند. تنظیم طرح توجیهی توسط افراد متخصص و باتجربه در این زمینه، موجب نگارش کامل‌ترین و دقیق‌­ترین طرح‌ها خواهد شد. مراجع دولتی طرح‌­هایی را مورد قبول می‌دانند که توسط افراد متخصص و مطابق با دستورالعمل‌ها و قوانین سازمان‌های دولتی، نگارش شده باشند.

نحوه سفارش طرح توجیهی تولید بتن آماده

طرح توجیهی تولید بتن آماده از بهترین طرح­های تدوین شده توسط وب‌سایت پرشین پلن می‌باشد. طرح توجیهی نگارش شده در وب‌سایت درصد موفقیت این پروژه را بر اساس شرایط سرمایه‌گذار محاسبه و اعلام می‌کند. طرح‌های تنظیم شده در پرشین پلن چشم‌اندازی از آینده این کسب و کار و سوددهی آن ارائه می‌دهند. متخصصین وب‌سایت ما در زمینه امور فنی، اداری و مالی دارای تجربه کافی و دانش به‌روز دارند. اکنون درصورت تمایل می‌توانید جهت سفارش طرح اختصاصی مورد نظر خود، هم‌اکنون با کارشناس ارشد مجموعه تماس گرفته و سفارش خود را ثبت کنید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (7 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی