طرح توجیهی بسته بندی نمک☀️(جهت دریافت مجوز)

طرح توجیهی بسته بندی نمک_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی بسته بندی نمک، طرحی است که اطلاعات صفر تا صد شروع و ادامه این پروژه را در بر دارد. طرح‌های توجیهی از اولین و مهمترین ملزومات اخذ مجوز برای سرمایه‌گذاران می‌باشد. طرح توجیهی به بررسی و محاسبه هزینه‌های پروژه، مانند هزینه تهیه مواد اولیه، تجهیزات خط تولید، حقوق پرسنل، هزینه‌های محوطه‌سازی و ساخت و ساز می‌پردازد. موارد مهم دیگری که در طرح‌های توجیهی مورد بررسی قرار می‌گیرند نیز شامل محاسبه سود و درآمد، سرمایه ثابت، سرمایه در گردش و نرخ بازدهی می‌باشند.

نحوه نگارش طرح توجیهی بسته بندی نمک، دارای اهمیت زیادی است، چون سرمایه‌گذاران آن را به مراکز دولتی و مسئولان تصمیم‌گیرنده ارائه خواهند کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این پروژه، دعوت می‌کنیم تا انتهای مقاله با وب‌سایت پرشین پلن همراه باشید.

مقدمه درمورد نمک

همانطور که می‌دانید؛ نمک خوراکی یک نوع ترکیب یونی است که از سدیم و کلر تشکیل می‌شود. نمک، از مواد مهمی است که برای سوخت و ساز بدن، انتقال پیام‌های عصبی و عملکرد درست عضلات به آن نیاز داریم. ضمن در نظر گرفتن این نکته که نمک، از اقلام مهم و مورد نیاز بدن می‌باشد؛ مصرف زیاد آن نیز موجب افزایش فشار خون و برخی مشکلات دیگر می‌شود.

عواملی مانند اسهال و استفراغ، قرار گرفتن در هوای گرم و فعالیت‌های شدید بدنی، موجب از دست رفتن املاح بدن می‌شوند. مصرف مقداری نمک در این مواقع، موجب جبران کردن املاح از دست رفته بدن خواهد شد. طبق تحقیقات مختلف و اعلامیه سازمان بهداشت جهانی، هر فرد باید روزانه پنج گرم نمک مصرف کند. مهمترین منابع دریافت نمک برای بدن نیز نمک آشپزخانه، غذاهای آماده و یا نیمه آماده مانند سوسیس، کالباس، انواع کنسروها، خوراکی‌هایی مانند چیپس، پنیر، ترشیجات و مغزهای شور می‌باشند.

جایگاه ویژه نمک در بازارهای داخلی و نیاز بازار برای آن

جالب است بدانید که نمک، از نظر شکل، ابعاد ذرات و رنگ، دارای انواع مختلفی می‌باشد و هر کدام نیز مصارف مختلفی دارند. محل استخراج، فرآیند تولید و موارد مصرف در هر کدام از انواع مختلف نمک‌ها متفاوت است. ویژگی‌های هر کدام از نمک‌ها موجب شده‌است که علاوه بر مصارف خوراکی در مصارف صنعتی و شیمیایی نیز از آنها استفاده شود. صنایعی که از نمک استفاده می‌کنند؛ شامل صنایع ساخت آلیاژهای آلومینیوم، کاغذسازی، اکسیدزدایی، تولید سرامیک، داروسازی، ساخت مواد منفجره، ساخت علفکش و حشره‌کش، تولید انواع محصولات بهداشتی، تصفیه آب و مواردی از این قبیل می‌باشد. کاربردهای مختلف نمک در صنایع مختلف و آشپزخانه‌ها موجب شده‌است که جزو مهمترین اقلامی باشد که در بازارهای داخلی و خارجی خرید و فروش می‌شود.

  طرح توجیهی تولید نمک یددار☀️(مجوز+گرید)

مزایای راه اندازی واحد بسته بندی نمک چیست؟

راه‌اندازی پروژه بسته‌بندی نمک از چند نظر دارای مزایای مختلفی می‌باشد. اولین مزیت راه‌اندازی این پروژه، کسب سود و درآمد مناسب برای سرمایه‌گذاران است. مزیت دیگر این پروژه نیز، تامین نیاز بازار به نمک طعام بهداشتی و ید دار است. کمک به اقتصاد کشور و ارزآوری با صادرات نمک بسته‌بندی شده نیز از جمله مزیت‌های مهم اجرای این پروژه به شمار می‌آید. نظر به اینکه بدن انسان روزانه نیازمند دریافت مقدار معینی نمک ید دار است؛ بسته‌بندی نمک و فروش آن موجب حفظ سلامت مردم خواهد شد. اشتغال‌زایی در منطقه نیز از جمله مهمترین مزیت‌های شروع پروژه‌های صنعتی می‌باشد.

هدف از تنظیم طرح توجیهی بسته بندی نمک

هدف اصلی تنظیم طرح توجیهی بسته‌بندی نمک، علاوه بر دریافت مجوز، شروع و توسعه این کسب و کار می‌باشد. لازم است بدانید که پیش از شروع هر کسب و کاری باید جوانب مختلف پروژه و نکات مهم آن مورد بررسی قرار گیرد. موارد مهمی که باید پیش از شروع هر کسب و کاری بررسی شود نیز شامل نوع تجهیزات مورد نیاز، برآورد هزینه‌های مختلف و محاسبات مالی می‌باشد. طرح‌های توجیهی هر کسب و کاری به صورت اختصاصی، تمامی مسائل مربوطه را مورد بررسی قرار می‌دهد. نتایج این بررسی‌ها به صورت اطلاعات طبقه‌بندی شده در طرح توجیهی ثبت می‌شوند. سرمایه‌گذاران نیز می‌توانند با استفاده از اطلاعات ثبت شده در طرح‌های توجیهی، کسب و کار خود را بدون مشکل شروع کرده و آن را توسعه دهند.

تولید و بسته بندی نمک چگونه انجام می‌شود؟

نمک به دست آمده از آب دریاها و دریاچه‌ها و یا سنگ‌های نمک استخراج شده از معادن، دارای مواد ناخالص و املاح مختلفی می‌باشند. فرآیند خالص‌سازی و پالایش نمک به منظور تهیه نمک طعام انجام می‌شود که دارای انواع مختلفی نیز می‌باشد. لازم به ذکر است که سازمان نظارت بر مواد غذایی و دارویی، دو روش خالص‌سازی XRT و روش ریکریستاله کردن را مجاز و قابل استفاده می‌داند. ممکن است که فرایند پالایش در این دو روش متفاوت باشد اما هدف هر دو آنها؛ حذف املاح غیرضروری نمک، اضافه کردن ید به نمک طعام و تبدیل سنگ‌های نمک به نمک قابل استفاده می‌باشد. لازم به ذکر است که نمک تولید شده در هر دو روش توسط آزمایشگاه کنترل کیفیت، آزمایش شده و سپس وارد مرحله بسته‌بندی می‌شود.

تولید و بسته بندی نمک چگونه انجام می‌شود؟_پرشین پلن

دلیل ارائه طرح توجیهی به ارگان‌های دولتی چیست؟

همانطور که می‌دانید؛ هر کسب و کاری برای شروع، نیازمند دریافت مجوز از ارگان‌های دولتی می‌باشد. دریافت مجوز از این ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی نیز نیازمند ارائه مدارک مهمی مانند طرح توجیهی بسته بندی نمک است. مسئولین مربوطه در سازمان‌های دولتی؛ صلاحیت مراجعین را ضمن بررسی نحوه نگارش طرح‌های توجیهی ارائه شده توسط آنها و اطلاعات موجود در آن، تعیین می‌کنند.

نحوه نگارش طرح توجیهی پروژه بسته بندی نمک باید با دستورالعمل‌های سازمان‌های دولتی مرتبط، مطابق باشد. نکته مهم دیگر در مورد طرح‌های توجیهی؛ بیان کردن اهداف و ایده‌های سرمایه‌گذاران به صورت واضح می‌باشد. نحوه نگارش و بیان اهداف سرمایه‌گذار در طرح‌های توجیهی، ارتباط مستقیمی با روند دریافت مجوز در سازمان‌های دولتی دارد.

معرفی تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز برای طرح توجیهی بسته بندی نمک

همانطور که می دانید؛ اجرای هر پروژه‌ای، نیازمند تهیه تجهیزات و ماشین‌آلات خاصی می باشد. اجرای طرح توجیهی بسته بندی نمک نیز از این قاعده مستثنی نبوده و سرمایه‌گذاران پیش از شروع پروژه، می‌بایست تجهیزات مورد نیاز را برای این کسب و کار تهیه کنند. تهیه تجهیزات می‌بایست ضمن در نظر گرفتن ظرفیت تولید سالانه، میزان بودجه و محیط قابل استفاده کارخانه، انجام گیرد؛ لذا ممکن است تجهیزاتی که در قسمت زیر لیست می‌شود، برای هر کارخانه‌ای متفاوت باشد.

  • سیلو و فیدر نمک خام
  • دکانتور لاملایی
  • سیستم یدزنی
  • کانوایر بازدید
  • بالابر
  • هیدروسپراتور، هیرومیل و هیدرواکستراکتور
  • سیلوهای ذخیره
  • سانتریفیوژ
  • سیستم خشک کن
  • سرند تفکیک
  • فیلتر شنی و پمپ تغذیه
  • تجهیزات بخش آزمایشگاه
  • سیستم و تجهیزات بسته بندی
  • تجهیزات بخش اداری و انبارداری.

اقدامات لازم برای راه اندازی پروژه بسته بندی نمک

مهمترین اقدام برای شروع هر پروژه‌ای مانند پروژه بسته‌بندی نمک؛ کسب اطلاعات کاملی در مورد این کسب و کار است. استفاده از طرح توجیهی بسته‌بندی نمک به سرمایه‌گذاران کمک می‌کند که علاوه بر دریافت مجوز، اطلاعات مهمی نیز از این پروژه به دست بیاورند. آشنایی با روش‌های مختلف پالایش نمک، تجهیزات خط تولید، برآورد‌های مالی و هزینه‌های پروژه از موارد مهمی هستند که سرمایه‌گذاران پیش از شروع پروژه باید به آن بپردازند. سرمایه‌گذاران هر چقدر اطلاعات کامل‌تری در مورد کسب و کار مورد نظر داشته‌باشند، مدیریت پروژه برای آنها راحت‌تر خواهد بود. لازم به ذکر است که مدیران پروژه باید این نکته را در نظر بگیرند که رعایت بهداشت در تمامی فرآیندهای پالایش نمک و بسته‌بندی آن، الزامی می‌باشد.

  طرح توجیهی بسته بندی ادویه‌جات☀️( زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه و ...)

نکات مهم برای افزایش سود و درآمد در پروژه بسته بندی نمک

تهیه مواد اولیه مرغوب با قیمت مناسب، اولین نکته برای افزایش درآمد در هر پروژه تولیدی می باشد. نکته بعدی در افزایش سوددهی پروژه بسته بندی نمک، استفاده از تجهیزات مدرن و با کیفیت است. تجهیز خط تولید با استفاده از تجهیزات مدرن، موجب افزایش سرعت پالایش و تولید و کیفیت مناسب محصولات تولید شده خواهد شد. لازم به ذکر است که با استفاده از تجهیزات به‌روز، می‌توان هزینه استهلاک و تعمیرات قطعات مختلف را نیز کاهش داد. همانطور که می‌دانید، کاهش منطقی هزینه‌ها، می‌تواند موجب افزایش سوددهی پروژه شود. نکته نهایی در افزایش درآمد بسته بندی نمک، نوع بسته بندی آن می باشد. نمک طعام می‌بایست در بسته‌بندی‌هایی مانند پلی اتیلن سنگین، کاغذ چندلایه و یا پلی پروپیلن بسته بندی شود تا رطوبت به آن نفوذ نکند.

نکات مهم برای افزایش سود و درآمد در پروژه بسته بندی نمک_پرشین پلن

وضعیت صادرات نمک ایران چگونه است؟

جالب است بدانید که کشور ایران از نظر تولید و استخراج نمک بین هفت کشور برتر دنیا قرار گرفته است. نکته مورد توجه در مورد صادرات نمک این است که با وجود تنوع معادن نمک در ایران؛ صادرات جهانی آن نسبت به سایر کشورها کمتر می‌باشد. سرمایه‌گذاران نیز می‌توانند به دلیل نبود رقبای زیاد با شروع این پروژه و افزایش صادرات نمک، سود خوبی بدست آورند. مهمترین کشورهایی که مقاصد صادرات نمک ایرانی هستند، شامل هند، عراق، روسیه، ارمنستان، کشورهای آفریقایی و اروپایی می‌باشند.

طرح های توجیهی مرتبط با بسته بندی نمک

نحوه درخواست نگارش طرح توجیهی بسته بندی نمک

شما می‌توانید با سفارش طرح توجیهی بسته‌بندی نمک از وب‌سایت پرشین‌پلن، کامل‌ترین و معتبرترین طرح را دریافت کنید. کارشناسان این مجموعه، می‌توانند مطابق با تغییرات جدید و روش‌های به‌روز، طرح‌های توجیهی مورد نیاز شما را تنظیم کنند. شما نیز می‌توانید با اطمینان خاطر این طرح‌ها را جهت دریافت مجوز به ارگان‌های دولتی ارائه دهید. طرح توجیهی بسته‌بندی نمک علاوه بر نقشی که در روند دریافت مجوز دارد؛ موجب کاهش ریسک پذیری پروژه و افزایش سود آن می‌شود. همچنین، شما هم می‌توانید با کارشناس ارشد وب‌سایت پرشین‌پلن تماس گرفته و سفارش طرح توجیهی مورد نظر خود را ثبت کنید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی