طرح توجیهی شرکت سرمایه گذاری☀️(برای دریافت مجوز)

طرح توجیهی شرکت سرمایه گذاری_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی شرکت سرمایه گذاری، یکی از مهمترین مواردی است که برای اخذ مجوز به آن نیاز خواهید داشت. به منظور تاسیس شرکت باید این طرح را به سازمان‌های ذیربط مانند سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه دهید. وب سایت پرشین پلن، نگارش تخصصی‌ترین طرح توجیهی شرکت‌های سرمایه گذاری را برای شما انجام می‌دهد. این طرح توسط کارشناسان ارشد و مهندسین مجرب بر اساس آمارهای اقتصادی به روز، تدوین می‌شود. بنابراین با اطمینان می‌توانید آن را برای دریافت مجوزهای لازم به ارگان‌های دولتی تحویل دهید. برای کسب اطلاع بیشتر درباره شرکت سرمایه گذاری و نحوه سفارش طرح توجیهی جهت دریافت مجوز برای شروع فعالیت‌، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

معرفی و مزایای شرکت سرمایه گذاری

شرکت‌های سرمایه گذاری را به عنوان نهادهای مالی می‌شناسند که به وسیله خرید و فروش سهام، اوراق بهادار، سهم الشرکه و سایر دارایی‌ها کسب درآمد می‌کنند. اغلب اوقات فعالیت‌های یک شرکت سرمایه گذاری مربوط به تجارت اوراق بهادار و سهام بورسی یا غیر بورسی است. کلیه فعالیت‌های تجاری شرکت باید در محدوده تعیین شده توسط سازمان بورس اوراق بهادار انجام شود. این نوع شرکت‌ها محدودیت کمتری برای سرمایه گذاری در صنایع مختلف دارند. به طوری که با سرمایه گذاری‌های متنوع می‌توانند از درآمد حاصل از فعالیت‌های عملیاتی سایر شرکت‌های تولیدی یا خدماتی، سود مورد انتظار خود را به دست ‌آورند. برخی مزایای تاسیس شرکت سرمایه گذاری عبارت است از:

  • حفظ ارزش سرمایه در برابر تورم
  • کسب سود بیشتر و سهولت نقدشوندگی
  • امکان مدیریت درست سرمایه
  • به دست آوردن اعتبار بیشتر برای سرمایه گذاری‌های بین المللی
  • کاهش هزینه اجرای فرایندهای مالی
  • استفاده از معافیت‌های مالیاتی

توجیه اقتصادی شرکت سرمایه گذاری

در طرح توجیهی شرکت سرمایه گذاری نسبت‌های مالی کسب و کار بر مبنای شاخص تورم و سایر عوامل تاثیرگذار پیش‌بینی و محاسبه می‌شوند. با پیشرفت ساز و کارهای مالی، تاسیس این شرکت‌ها می‌تواند فرصت‌های زیادی را برای سرمایه گذاران به همراه داشته باشد. با رشد نرخ تورم، ارزش پول هر کشور کاهش ‌می‌یابد. در این حالت شرکت‌های سرمایه گذاری با حضور در بازار سرمایه، خرید سهم الشرکه و غیره، نه تنها می‌توانند ارزش سرمایه خود را حفظ کنند بلکه سوددهی قابل توجهی هم خواهند داشت. اگرچه هیچ دستورالعمل پذیرفته شده‌ای وجود ندارد که سودآوری شرکت‌های سرمایه گذاری را تضمین کند. با این حال افراد با مدیریت سرمایه گذاری و ریسک در این شرکت‌ها می‌توانند سود فوق‌العاده‌ای را به دست آورند. در شرایط اقتصادی فعلی فرصت‌های سرمایه گذاری بالقوه نشان می‌دهند که راه اندازی شرکت‌های جدید سودآور خواهد بود.

  طرح توجیهی احداث شرکت هاستینگ☀️(اختصاصی مجوز+وام)

درآمد طرح شرکت سرمایه گذاری

در طرح توجیهی سرمایه گذاری، درآمد آتی و نتایج ایده‌های تجاری کسب و کار برآورد می‌شوند. درآمد این نوع شرکت‌ها بر اساس سود حاصل از سرمایه گذاری محاسبه می‌گردد. شرکت‌های سرمایه گذاری سهام موسساتی را که عملکرد مالی مناسبی داشته باشند، می‌خرند و هیچ مسئولیتی در قبال بدهی‌ها و تعهدات آن‌ها نخواهند داشت. به عبارتی این شرکت‌ها می‌توانند وقتی قیمت سهام به ارزش واقعی خود برسد، آن را بخرند‌. بعد از آن در هر زمان که به سود مورد انتظار خود برسند، سهامشان را می‌فروشند‌. بازدهی شرکت‌های سرمایه گذاری به دو صورت نقدی و افزایش ارزش دارایی‌ها مشخص می‌شود. زمانی که قیمت دارایی این شرکت‌ها مانند سهام، سهم الشرکه و اوراق مشارکت افزایش یابد، به معنای بالا رفتن بازدهی سرمایه گذاری است. علاوه بر این سود سهامی را که به صورت سالانه بین سهامداران یک شرکت تقسیم می‌شود، به عنوان بازدهی سرمایه گذاری در نظر می‌گیرند.

ثبت شرکت‌های سرمایه گذاری

برای تاسیس شرکت سرمایه گذاری باید درخواست مجوز همراه با سایر مدارک مورد نیاز به مدیریت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس اوراق بهادار ارسال گردد. بعد از دریافت موافقت نامه این سازمان، می‌بایست اقدامات مربوط به اداره ثبت شرکت‌ها انجام شود. مدارک دریافت شده از اداره ثبت شرکت‌ها باید مجددا همراه با درخواست مجوز به مدیریت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس اوراق بهادار ارائه گردد. در صورتی که شرکت تمامی شرایط لازم را داشته باشد، مجوز تاسیس آن صادر خواهد شد. با استفاده از سامانه ثبت شرکت‌ها و موسسات غیر تجاری، می‌توان شرکت سرمایه گذاری را به صورت غیر حضوری ثبت کرد. هم چنین باید توجه داشت که شرکتنامه باید در دفاتر اسناد رسمی به ثبت برسد، تا توسط ارگان‌های دولتی مانند سازمان بورس و اوراق بهادار پذیرفته شود.

ثبت شرکت‌های سرمایه گذاری_پرشین پلن

فعالیت شرکت‌های سرمایه گذاری

یکی از اهداف شرکت‌های سرمایه گذاری، هدایت سرمایه به سمت موسساتی است که عملکرد بهتری دارند و فعالیت تجاری آن‌ها در بازه زمانی کوتاه مدت سودآور باشد. مدیریت صحیح شرکت‌های سرمایه گذاری افزایش ارزش دارایی از این طریق را امکانپذیر می‌سازد. در مدیریت این شرکت‌ها شناسایی ریسک‌های راهبردی که ممکن است ساختار مالی شرکت را بر هم بریزد، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. فعالیت‌های معمول و مشترک شرکت‌های سرمایه گذاری عبارت است از:

  • انجام معاملات سهام شرکت‌های خدماتی، بازرگانی و تولیدی
  • انتشار اوراق مشارکت
  • خرید سهم الشرکه انواع شرکت‌ها، طرح‌ها و پروژه‌های مختلف
  • استفاده از تسهیلات مالی و اعتباری
  • خدمات مشاوره‌ای

طرح توجیهی شرکت سرمایه گذاری برای دریافت مجوز

شما می‌توانید با داشتن طرح توجیهی شرکت سرمایه گذاری برای دریافت مجوز از سازمان‌های دولتی اقدام کنید. در تمام کشورهای دنیا برای تاسیس شرکت و راه اندازی کسب و کار، طرح توجیهی آن را مورد ارزیابی قرار می‌دهند. این طرح نشان‌دهنده نتایج آتی فعالیت‌های تجاری شرکت است و اجرای فرایندهای مالی آن را از نظر اقتصادی توجیه می‌کند. سازمان‌های دولتی برای صدور مجوز، طرح توجیهی را بررسی می‌کنند و در صورتی که اطلاعات آن معتبر و دقیق باشد، با تاسیس شرکت موافقت خواهند کرد. بنابراین بهترین کار این است که تهیه طرح خود را به وب سایت پرشین پلن بسپارید.

سفارش طرح توجیهی شرکت سرمایه گذاری

تدوین طرح توجیهی سرمایه گذاری برای ثبت شرکت و شروع فعالیت‌های کسب و کار ضروری است. اگر این طرح توسط اساتید با تجربه و کارشناسان نگارش شود، اطلاعات مالی آن منطقی‌تر و معتبر خواهد بود. به این ترتیب فرایند تایید طرح توجیهی سریع‌تر انجام می‌شود. تیم تخصصی وب سایت پرشین پلن نگارش طرح را در زمینه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، خدماتی، بازرگانی، گردشگری و… انجام می‌دهد. این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور است. بنابراین با خیالی آسوده می‌توانید برای تاسیس شرکت سرمایه گذاری اقدام کنید. هم اکنون جهت سفارش طرح توجیهی شرکت سرمایه گذاری با شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی