طرح توجیهی تولید شیلنگ آب اولین نیاز متقاضیان برای اخذ مجوز و وام است. مهمترین اقدام قبل از راه اندازی کارخانه، اخذ مجوز از وزارت صنایع، معادن و تجارت(وزارت صمت) است. این وزارتخانه، بانکها، موسسات مالی و سایر سازمانهای دولتی و خصوصی از متقاضیان طرح توجیهی میخواهند. وب سایت پرشین پلن طرح توجیهی شما را به بهترین نحو و مطابق دستورالعملهای موجود آماده خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کارخانه تولید شیلنگ آب و نحوه اخذ وام و مجوز این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
معرفی و کاربرد تولید شیلنگ آب
انواع شیلنگ مطابق با کاربردشان، طراحی و ساخته میشوند. نمونههای مختلفی از شیلنگ آب در بازار موجود است و شلنگهای نسوز، شیاردار و پارچهای بیشترین تقاضا را در بازار داخل کشور دارند. شیلنگهای صنعتی در بسیاری از صنایع نقش کلیدی داشته و برای مکش یا تخلیه آب مورد استفاده قرار میگیرند. در فرایند تولید شیلنگ ابتدا مواد شیمیایی اولیه همراه با پلیمرهای خاص، تحت فشار در دستگاه اکسترودر ذوب میشوند. در مرحله بعد مواد ذوب شده را داخل قالبها ریخته و به ابعاد دلخواه در میآورند. در مرحله آخر، کالای نهایی بعد از ارزیابی و کالیبراسیون، توسط قرقرههایی بستهبندی میشود. برخی کاربردهای تولید شیلنگ آب عبارتند از:
- شیلنگهای ساختمانی برای فعالیتهای روزمره
- انتقال آب در محیطهای صنعتی
- شیلنگ آتش نشانی
- استفاده برای انواع روشهای آبیاری در کشاورزی
توجیه اقتصادی تولید شلنگ آب
در طرح توجیهی شیلنگ آب، نسبتهای مالی و شاخصهای اقتصادی مربوط به این کسب و کار محاسبه میشود. در حال حاضر سرمایهگذاری در این زمینه نسبت به سایر واحدهای تولیدی پلاستیک و لاستیک سودآورتر خواهد بود. با توجه به بحران آب و شرایط آب و هوایی ایران، تقاضا برای شیلنگ به منظور فعالیتهای باغبانی و کشاورزی بسیار بالا است. بنابراین راه اندازی و توسعه کارخانه تولید شیلنگ آب نتایج موفقیت آمیزی خواهد داشت.
همچنین صادرات این کالاها شرایط خاصی ندارد و میتوان در بازارهای بینالمللی نیز این محصولات پر تقاضا را با بهترین قیمت عرضه نمود. بخشهای کشاورزی و صنعت برای تامین تجهیزات و اجرای فرایندها، به این محصولات وابسته هستند. با وجود کارخانههای فعلی، تولید این محصول حتی در بازارهای بینالمللی کافی نیست و بدین ترتیب احداث کارخانههای جدید تولید شیلنگ آب بسیار درآمدزا خواهد بود.
طرح توجیهی شیلنگ آب جهت اخذ مجوز
برای راه اندازی کارخانه در ابتدا به مجوزهای وزارت صمت و ارائه طرح توجیهی تولید شیلنگ آب به این وزارتخانه نیاز دارید. وزارت صنایع، معادن و تجارت طرح توجیهی معتبر و دقیق از متقاضیان میخواهد. بنابراین اگر این طرح توسط مهندسان خبره و اساتید با تجربه نگارش شود، فرایند اخذ مجوز سری تر و با اطمینان بیشتری پیش خواهد رفت. در طرح توجیهی موضوعاتی مانند هزینههای ثابت و متغیر، قیمت تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز، سرمایه در گردش، قیمت فروش، سود ناویژه، دوره برگشت سرمایه و سایر نسبتهای مالی دیگر پیشبینی خواهد شد. وزارت صمت و سایر سازمانهای دولتی برای ارزیابی امکان سنجی احداث کارخانه تولید شیلنگ آب برآوردهای موجود در طرح توجیهی را ارزیابی میکنند.
طرح توجیهی شیلنگ آب برای دریافت وام
اگر برای تاسیس یا توسعه کارخانه تولید شیلنگ آب تصمیم به دریافت وام از بانک و موسسات مالی گرفتهاید، قبل از هر کاری باید برای اخذ مجوز از وزارت صمت اقدام کنید. متقاضیان میبایست با طرح توجیهی و مجوزهای وزارت صمت به بانک مراجعه نمایند تا وام خود را دریافت کنند. صلاحیت حرفهای افراد با توجه به طرح توجیهی آنها سنجیده میشود. به منظور جلب اعتماد مسئولان بانک و اثبات بازدهی تولید شیلنگ آب بهترین کار این است که تدوین طرح توجیهی توسط کارشناسان مالی حرفهای انجام شود. پرشین پلن تخصصیترین و دقیقترین طرح توجیهی را برای شما تهیه خواهد کرد تا فرایند دریافت وام از بانک را با اطمینان و در کمترین زمان ممکن طی کنید.
مواد اولیه مورد نیاز برای تولید شیلنگ آب
امروزه شیلنگ آب از مواد اولیه مختلف و طی فرایندهای متفاوتی ساخته میشود. اگرچه ماده پایهای انواع پلاستیک پلیمرها هستند اما با توجه به کاربرد، وزن و اندازه محصولات از مواد شیمیایی دیگری نیز برای تولید شیلنگ استفاده میشود. معمولا سازندگان به منظور افزایش کیفیت محصولات نهایی، ترکیبی از مواد اولیه را در فرایندهای تولید به کار میبرند. به عنوان مثال برای ساخت شیلنگ باغچه ویژگی انعطافپذیری را با توجه به ماده اولیه (PVC) و کاربرد آن اهمیت دارد. انعطافپذیری در این نوع شیلنگ با افزودن مواد شیمیایی نرمکننده به پی وی سی(PVC) ایجاد میشود. برخی مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت شیلنگ آب عبارتند از:
- پلی اتیلن
- پلی اورتان
- انواع گرانولهای پی وی سی(PVC)
- نایلون
- لاستیکهای طبیعی
- لاستیکهای مصنوعی
- مواد شیمیایی نرم کننده پلاستیک و لاستیک
- نخ پلی استر
- مواد افزودنی و رنگها
سود و درآمد تولید شیلنگ آب
یکی از مواردی که در طرح توجیهی تولید شیلنگ آب مطرح میشود، سود و درآمد این کسب و کار است. مطمئنا درآمد کارخانه شیلنگ آب به ظرفیت تولید آن و کیفیت کالای نهایی بستگی دارد. هر چقدر ظرفیت تولید کارخانه و عرضه محصولات با کیفیت بیشتر باشد، درآمد بیشتری خواهد داشت. اگرچه خط تولید کالا تعیینکننده میزان درآمد و سود خالص یک کسب و کار است با این حال با هر حجم تولید، سوددهی کارخانه شیلنگ آب انکارناپذیر است. با توجه به تقاضای شدید بازار برای شیلنگهای باغبانی و همچنین انواع نسوز آن به منظور استفاده در صنایع، فعالیت در این زمینه درآمد قابل قبولی را برای سرمایهگذار به همراه خواهد داشت.
سفارش طرح توجیهی از وبسایت پرشین پلن
با تهیه طرح توجیهی شیلنگ آب، شما به راحتی میتوانید بعد از راه اندازی کارخانه تجارت خود را شروع کنید. اساتید خبره پرشین پلن نگارش طرح توجیهی معتبر و دقیق را برای وزارت صمت، بانکها و موسسات مالی انجام میدهند. بنابراین به سادگی میتوانید طرح توجیهی تاسیس یا توسعه کارخانه تولیدی خود را به وزارت صمت تحویل دهید. بعد از آن نیز دریافت وام از بانک امکانپذیر خواهد بود. همچنین برای تاسیس خط تولید، تصمیمگیریها و سرمایهگذاری هوشمند میتوان به اطلاعات مالی موجود در طرح توجیهی به عنوان راهنمای کار اتکا نمود. جهت سفارش طرح توجیهی و کسب اطلاعات بیشتر از طریق شمارههای وب سایت با کارشناسان پرشین پلن تماس بگیرید.