طرح توجیهی بازیافت پلاستیک☀️(برای دریافت مجوز)

طرح توجیهی بازیافت پلاستیک (pdf+doc)_پرشین پلن

فهرست مطالب

یکی از مهم‌ترین مواردی که سرمایه گذاران جهت دریافت مجوز به آن نیاز دارند، طرح توجیهی بازیافت پلاستیک می‌باشد. چرا که ارگان‌ها و سازمان‌‌های دولتی و خصوصی به منظور صدور مجوز نیاز به طرح توجیهی مربوطه دارند. تقاضای آنان برای طرح توجیهی به این دلیل است که توجیه پذیر بودن کسب و کار را از نظر اقتصادی تایید کنند. تا مطمئن شوند همه چیز طبق اصول پیش خواهد رفت. به همین دلیل برای جلب اعتماد ارگان‌‌های مربوطه باید طرح توجیهی کسب و کار شما توسط مهندسین حاذق و مسلط به امور سرمایه گذاری و بانکی، نگارش شود.

بازیافت پلاستیک از مهمترین فرایندهایی می‌باشد که انسان توانسته در سال های اخیر آن را گسترش دهد. وجود ضایعات پلاستیک در محیط زیست باعث تخریب آن می‌‌شود. در نتیجه انسان برای ادامه حیات خود باید آن را بازیافت کند. هم اکنون به منظور دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص تهیه طرح توجیهی و راه اندازی کارخانه بازیافت پلاستیک به منظور دریافت مجوز، با وبسایت پرشین پلن تا انتهای این مقاله همراه باشید.

معرفی بازیافت پلاستیک

یکی از امور مهمی که امروزه صورت می‌گیرد، بازیافت پلاستیک است. همانطور که می‌دانید پلاستیک یک ماده قابل بازیافت است که در طبیعت یافت نمی‌شود. بلکه فرایند تولید و شکل گیری را در کارخانجات طی می‌کند. این ماده با هدف ایجاد ارزش افزوده و تبدیل به مواد گرانولی بازیافت می شود.

بعد از آن مواد گرانولی وارد چرخه تولید شده و به عنوان ماده اولیه برای تولید محصولات جدید، به کار برده می‌شوند. در واقع محصولات پلاستیکی نو با بهره گیری از این مواد تولید می‌شوند. البته این را هم باید بگوییم که تنها برخی از این محصولات با مواد بازیافتی تولید می‌شوند، نه همه آنها. در انتها بازیافت باعث کاهش هزینه‌های تولید خواهد شد و می‌توان از این طریق سود کلانی را بدست آورد.

مزیت های عمده بازیافت پلاستیک

در طرح توجیهی بازیافت پلاستیک راجع به همه موضوعات بازیافت صحبت می‌شود. حتی در صورت سفارش مطالعات بازار در این طرح به طور مفصل راجع به مزایای این کار صحبت خواهد شد. اما در اینجا می‌خواهیم به طور خلاصه به برخی از مزیت‌های عمده بازیافت پلاستیک بپردازیم. اما نگاهی بیندازید بر مزیت‌های این کار که در قسمت زیر به آنها اشاره شده است:

  • کاهش مصرف منابع طبیعی
  • کاهش آلودگی زیست محیطی
  • کاهش هزینه های تولید و مصرف
  • ایجاد اشتغال و ارزش افزوده
  • کاهش گرمایش جهانی
  • کاهش میزان پسماندها
  • حفظ محیط زیست برای نسل های آینده

موضوعات قابل بررسی در طرح توجیهی بازیافت پلاستیک

در طرح توجیهی بازیافت پلاستیک، موضوعات گوناگونی بررسی می شوند. برای مثال یکی از موضوعاتی که در آن مطرح می شود، وابسته بودن سود حاصل از بازیافت به یک سری از فاکتورهاست. یعنی باید فاکتورهایی وجود داشته باشند تا مشخص شود که سود حاصل از این کار چقدر است. نحوه تامین متریال و مواد اولیه، نوع پلاستیک، روش بازیافت، محل اجرا، حجم تولیدات و ماشین آلات و تجهیزاتی که استفاده می کنید، سود شما را از این کار مشخص می کنند.

  طرح توجیهی بسته بندی ادویه‌جات☀️( زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه و ...)

بازیافت پلاستیک یک کار ساده و کم هزینه

با توجه به اینکه روزانه محصولات زیادی در بسته بندی های پلاستیکی عرضه و مصرف می شوند، لذا تولید ضایعات پلاستیکی در کشور ما نیز بالاست. به دنبال آن بازیافت پلاستیک نیز یک کار پر بازده و پرسود خواهد بود. البته این کار، بسیار ساده بوده و هزینه‌های کمی را به دنبال خواهد داشت. در عوض از این موضوع مطمئن هستید که هزینه‌های مربوط به این کار، خیلی زود جبران خواهند شد. به همین دلیل است که اکنون خیلی از سرمایه گذاران به سراغ راه اندازی مراکز بازیافت رفته و این حرفه را برگزیده‌اند. شما هم می توانید یکی از این سرمایه گذاران باشید.

روش‌های بازیافت پلاستیک

در طرح توجیهی بازیافت پلاستیک، شما علاوه بر اینکه از چگونگی انجام کار اطلاع خواهید یافت و آموزه‌های مفید و موثری را در این رابطه دریافت می‌کنید؛ امکان اطلاع از موضوعات مهم دیگری را هم خواهید داشت. پس طرح توجیهی، علاوه بر اینکه نحوه شروع و ادامه کار را به شما آموزش می‌دهد، درباره روش‌های بازیافت پلاستیک هم صحبت خواهد کرد. در اینجا می‌خواهیم تا به طور مختصر به این روش‌ها اشاره کنیم:

  1. بازیافت شیمیایی
  2. بازیافت انرژی
  3. بازیافت مکانیکی
  4. بازیافت حرارتی
  5. بازیافت بیولوژیکی
  6. بازیافت انرژی

بازیافت مکانیکی، یکی از بهترین روش‌ها

یکی از بهترین روش های بازیافت، روش مکانیکی است. حتما می پرسید چرا؟ بازیافت پلاستیک به روش مکانیکی به معنای جداسازی قطعات پلاستیکی از دیگر مواد موجود در مخلوط پلاستیکی است. در این روش، پلاستیک با استفاده از دستگاه های خاصی مانند آسیاب، شکسته و سپس جداسازی می شود. این روش بیشتر برای بازیافت پلاستیک های ساده مانند پلاستیک های PET (پلی اتیلن ترفتالات)، HDPE (پلی اتیلن با دانسیته بالا) و LDPE (پلی اتیلن با دانسیته پایین) استفاده می شود. مزایای این روش شامل کم هزینه بودن و استفاده از تجهیزات ساده می باشد. اما این روش برای بازیافت پلاستیک های پیچیده مانند PVC (پلی وینیل کلراید) و ABS (آکریلونیتریل بوتادین استایرن) مناسب نیست.

بازیافت مکانیکی، یکی از بهترین روش‌ها_پرشین پلن

مواد پلاستیکی قابل بازیافت

در طرح توجیهی بازیافت پلاستیک، به تفکیک هر یک از مواد پلاستیکی ذکر می شوند. اما در اینجا می‌خواهیم تا ما نیز اشاره ای به این مواد پلاستیکی داشته باشیم که هر کدام از دیگری، مجزا می‌باشند:

  1. مواد پلاستیکی پلی پروپیلن که انواع پوشک بچه، ظروف ماست و بطری نوشابه را شامل می‌گردند.
  2. مواد پلاستیکی اچ دی پی ای که انواع ظرف زباله و ظرف شیر را در بر می گیرند.
  3. مواد پلاستیکی ال دی پی ای که ظروف نان و ظروف غذا را شامل می شوند.
  4. مواد پلی استایرن که کارتن تخم مرغ و لیوان های پلاستیکی را شامل می گردند.
  5. مواد پی وی سی که انواع بطری روغن در این دسته جای گرفته‌اند.
  6. مواد پت که محصولاتی مثل بطری دهان شویه در این دسته گنجانده شده‌اند.

دوره بازگشت سرمایه در طرح توجیهی

در طرح توجیهی بازیافت پلاستیک، حتی راجع به دوره بازگشت سرمایه به طور دقیق صحبت خواهد شد. دوره بازگشت سرمایه (ROI) بازیافت پلاستیک به عواملی مانند نوع پلاستیک، روش بازیافت، بازار فروش محصولات بازیافتی و هزینه‌های تولید وابسته است. به طور کلی، دوره بازگشت سرمایه برای پروژه های بازیافت پلاستیک در مقایسه با تولید پلاستیک جدید بستگی به مواردی مانند: نوع پلاستیک، روش بازیافت، بازار فروش محصولات بازیافتی و هزینه های تولید دارد. در کل، دوره بازگشت سرمایه برای پروژه های بازیافت پلاستیک ممکن است بین 6 ماه تا 5 سال باشد، اما با توجه به شرایط مختلف، ممکن است به شدت متغیر باشد.

  طرح توجیهی احداث کارخانه کود شیمیایی☀️(مجوز+گرید)

توجیه پذیری اقتصادی بازیافت پلاستیک

توجیه اقتصادی بازیافت پلاستیک بر مبنای مزایای بسیاری است که برای جامعه و صنعت وجود دارد. بازیافت پلاستیک می تواند منجر به صرفه جویی در مصرف انرژی، منابع طبیعی و هزینه های تولید شود. همچنین، بازیافت پلاستیک می تواند به ایجاد شغل، حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی هوا و آب کمک کند.

همچنین، با توجه به افزایش جمعیت و رشد صنعت پلاستیک، بازیافت پلاستیک به عنوان راهکاری پایدار و اقتصادی برای کاهش آلاینده های محیطی مطرح شده است. به علاوه، استفاده از مواد بازیافتی به جای مواد اولیه جدید می تواند موجب کاهش هزینه های تولید و بهبود رقابت پذیری شرکت‌ها شود. با توجه به این مزایا، بازیافت پلاستیک می تواند به عنوان راهکاری اقتصادی و پایدار برای جامعه و صنعت در نظر گرفته شود.

طرح توجیهی بازیافت پلاستیک جهت دریافت مجوز

مطمئنا جهت راه اندازی کسب و کار های بزرگی چون کارخانه بازیافت پلاستیک نیاز به مجوزهایی از وزارت صمت می‌باشد. وزارت صمت نیز جهت ارائه خدمات خود از شما تقاضای طرح توجیهی بازیافت پلاستیک را می‌کند. زیرا در کل دنیا از اقدامات ابتدایی و مهم هر کسب و کار طرح توجیهی می‌باشد. به هر میزان که طرح توجیهی با دقت و تخصصی‌تر تدوین شده باشد، ارگان‌ها و سازمان‌های مربوطه اعتماد بیشتری به کسب و کار شما می‌کنند و فرآیند تایید طرح توجیهی سریعتر پیش می‌رود. به همین منظور بهتر است که تدوین طرح توجیهی بازیافت پلاستیک خود را به بهترین متخصصان بسپارید.

طرح های توجیهی مرتبط با صنایع بازیافت و پلاستیک

سفارش طرح توجیهی بازیافت پلاستیک

وب سایت پرشین پلن با به کار گیری از کارشناسان مالی با تجربه و متخصص در نگارش انواع طرح های توجیهی گردشگری، صنعتی، کشاورزی، خدماتی و … تخصصی‌ترین طرح‌ها را نگارش می کند. از این رو به آسانی می‌تواند سازمان های مربوطه را نسبت به توجیه پذیری کسب و کار شما متقاعد کند. اکنون این امکان را دارید تا با سفارش طرح توجیهی بازیافت پلاستیک که توسط کارشناسان باتجربه ما در پرشین پلن برای شما نگارش می شود، جهت اخذ مجوز اقدام نمایید. هم اکنون درصورت تمایل برای سفارش طرح توجیهی با کارشناس ارشد وبسایت تماس حاصل فرمایید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان: عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری مقاله

فیسبوک
تویتر
واتساپ
تلگرام
5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 1 =

راهنمای سفارش طرح اختصاصی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی