در طرح توجیهی تولید پنل خورشیدی برآوردهای مالی و نتایج فعالیتهای اقتصادی کسب و کار پیشبینی و تخمین زده میشوند. طرح تالیف شده توسط وب سایت پرشین پلن سبب متقاعد شدن ارگانهای دولتی میشود که کسب و کار از نظر اقتصادی توجیهپذیر میباشد. علاوه بر این ارزش افزوده محصول مطابق با شرایط فعلی تعیین میگردد. اکنون جهت کسب اطلاع بیشتر در مورد تولید پنل خورشیدی و سفارش طرح توجیهی آن تا انتهای مطلب همراه وب سایت پرشین پلن باشید.
معرفی و کاربرد پنل خورشیدی
پنل خورشیدی یا صفحه خورشیدی تشکیل شده از اجزایی به نام سلول های خورشیدی می باشند. کاربرد این پنلها به عنوان منبع تامین کنندهی انرژی الکتریکی در موارد بسیار زیادی چون علائم راهنمائی و رانندگی و ترافیکی، سیستم تهویه هوای خودرو، شارژ انواع باتری، خنک نگهداشتن مواد پزشکی ( مانند واکسنها و فرآورده های خونی )، ابزارهای شارژ الکتریکی آبنما و فوارهها و … می باشد. طبق بررسیها و با توجه به روند کاهشی سوخت های فسیلی در تمام نقاط جهان، پیش بینی می شود که پنلهای خورشیدی که از ارکان نیروگاه های خورشیدی نیز می باشند، در آینده با افزایش تولید رو به رو خواهند شد.
در حال حاضر طرح های متعددی برای سرمایه گذاری وجود دارند که از لحاظ سوددهی با هم متفاوتند. برخی از این طرحها در مدت زمان کمتری شما را به سود رسانده و بعضی دیگر هم در مدت زمان بیشتر سودآفرین خواهند بود. حال یکی از طرحهایی که در کوتاه مدت شما را به سود و درآمد رسانده و سود حاصل از آن هم قابل تامل است، طرح تولید پنل خورشیدی می باشد. این طرح میگوید که شما با تکیه بر تولید پنلهای خورشیدی می توانید نیاز نیروگاههای خورشیدی را برطرف کرده و چه بسا بخواهید هم تولید کننده پنل خورشیدی باشید و هم نیروگاه خورشیدی راه اندازی کنید.
مزیت های حاصل از پنل خورشیدی
- پنل خورشیدی انرژی پاک تولید کرده و ضرری به محیط زیست وارد نمی سازد.
- انرژی حاصل از خورشید یک انرژی تجدیدپذیر محسوب می شود.
- پنل خورشیدی نه تنها آلودگی زیست محیطی به دنبال نخواهد داشت، بلکه آلودگی صوتی نیز در پی ندارد.
- بی نیاز از هر نوع سوخت بوده و لذا امکان تولید برق توسط پنل، به آسانی وجود خواهد داشت.
- قابلیت کارکرد به صورت مستقل و بدون احتیاج به برق شهری را دارد.
- تنها هزینه مربوط به تولید پنل بوده و دیگر هزینه ای بابت تولید برق در پی نخواهد داشت.
توجیه پذیر بودن تولید پنل خورشیدی
امروزه شاهد واردات انواع پنل خورشیدی می باشیم. چرا که نیروگاه های خورشیدی در کشور افزایش یافته است. به همین دلیل با تولید پنل های خورشیدی در کشور با افزایش بازدهی نیروگاه های خورشیدی رو به رو می شویم. همانطور که گفتیم علاوه بر نیروگاه ها پنل های خورشیدی در موارد زیاد دیگری نیز کاربرد دارند. از این رو می توان گفت که تولید پنل های خورشیدی از نظر اقتصادی توجیه پذیر می باشند.
نحوه کار پنل خورشیدی
پیش از اینکه طرح توجیهی تولید پنل خورشیدی را به کار گرفته و از آن برای هزینهیابی تولید پنل کمک بگیرید، لازم است تا اطلاعاتی را هم راجع به پنل خورشیدی کسب نمایید. این اطلاعات، نقش موثری در افزایش آگاهی شما داشته و مسیر بهتری را پیش رویتان قرار خواهند داد. البته در طرح توجیهی تولید پنل خورشیدی، اطلاعات بیشتری ارائه شده است. اما می خواهیم تا در این متن هم اطلاعاتی هر چند مختصر را در اختیارتان قرار دهیم.
یکی از موضوعاتی که در این بخش راجع به آن صحبت خواهیم کرد، نحوه کار پنل خورشیدی است. پیش از هر چیز باید بگوییم پنل خورشیدی در اثر مونتاژ سلول های خورشیدی ساخته شده و شکل می گیرد. لازم به ذکر است پنل به عنوان سولار نیز شناخته شده و ذرات فتون خورشید را دریافت می کند. سپس از این ذرات برای تولید برق ناپایدار بهره می گیرد.
[irp]تولید نامحدود برق با وجود پنل
تولید پنل خورشیدی کمک شایانی به تولید جریان برق خواهد کرد. همانطور که میدانید انرژی محدودی در دسترس بشر قرار داشته و این انرژی روزی به پایان می رسد. پس باید به دنبال راهکاری موثر برای تولید انرژی گشت و از این طریق در انرژی صرفه جویی کرد. مثل انرژی برق تولید شده از نور خورشید. مادامی که نور خورشید بر کره زمین می تابد، امکان تولید برق از طریق آن وجود داشته و البته برای تحقق این امر، نیاز به تجهیزاتی مثل پنل خورشیدی خواهد بود. به عبارت دیگر پنل خورشیدی کمک می کند تا همواره امکانی مناسب برای تولید نامحدود برق وجود داشته باشد.
پنل خورشیدی حاوی ساختار چند لایه
پیش از تولید این محصول باید اطلاعاتی را هم راجع به این موضوع کسب نمایید. اگر بخواهیم به طور مختصر راجع به آن صحبت کنیم، باید بگوییم پنل حاوی ساختار چند لایه یعنی یک لایه ویفر سیلیکونی می باشد. لایه دیگر اتیلن وینیل استات است که به صورت لایه شفاف پلاستیکی، قابل رویت می باشد. لایه بعدی شامل یک شیشه ضخیم با ضخامت چهار میلیمتری است که نور را به خوبی انتقال داده و در برابر حرارت و بار مقاومت نشان می دهد. لایه بعدی هم قاب فلزی است که منجر به نگهداری ویفر و اتیلن وینیل استات خواهد شد. بخش پشتی پنل هم لایه ای از جنس PET بوده که مانع از ورود رطوبت و گرد و غبار به پنل خواهد شد.
ماشین آلات لازم برای تولید پنل خورشیدی
برای تولید پنل خورشیدی نیاز به ماشین آلات و تجهیزات خاصی خواهد بود. در واقع این تجهیزات منجر به تسهیل روند ساخت پنل شده و امکانی مساعد را در اختیار تولیدکنندگان قرار خواهند داد. در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد:
- ماشین قاب زنی
- ماشین لمینیت
- ماشین تست ویفر
- ماشین تست ماژول
نحوه تولید پنل خورشیدی
برای ساخت پنل خورشیدی، ویفرهای سیلیکونی به کارخانجات تولیدکننده راه یافته و پس از بازرسی وارد خط تولید می گردند. هدف از بازرسی، رفع هرگونه نقص و عیب در این ویفرها می باشد. سپس فریمی از جنس آلومینیوم را برای پوشش ویفرها انتخاب می کنند. در گام بعدی، ویفرها در معرض آزمایش قرار می گیرند. لازم است بگوییم برای تولید پنل از مواد بخصوص مثل فیلم EVA، سلول خورشیدی، شیشه حرارت دیده و صفحه پشت بهره می گیرند.
طرح توجیهی پنل خورشیدی برای دریافت مجوز
داشتن مجوز های لازم در تمام دنیا از مهم ترین اقدامات جهت راه اندازی یک کسب و کار به حساب می آید. سرمایه گذاران جهت دریافت مجوز از ارگان های دولتی ابتدا باید طرح توجیهی پنل خورشیدی را ارائه دهند. به منظور احداث این کسب و کار ارائه درخواست مجوز به سازمان صمت الزامی می باشد. در طرح توجیهی مربوطه موضوعاتی نظیر میزان سرمایه مورد نیاز، سود و درآمد حاصل از کسب و کار، تعداد نیروی انسانی، منابع ارزی و … مورد بررسی قرار می گیرد. اگر انجام نگارش طرح توجیهی به واسطه اساتید و کارشناسان خبره صورت گیرد، سرمایه گذاران میتوانند به آسانی ارگان های دولتی را متقاعد کنند که این کسب و کار توجیه اقتصادی داشته و درنهایت با طرح آنها موافقت شود.
سفارش طرح توجیهی تولید پنل خورشیدی
نگارش طرح توجیهی پنل خورشیدی توسط تیم تخصصی وب سایت پرشین پلن صورت میگردد. به طوری که این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور قرار می گیرد. سازمانهای دولتی برای صدور مجوز، طرح توجیهی کسب و کار را مورد بررسی قرار می دهند. این طرح وزارت صمت و دیگر سازمانهای دولتی را متقاعد میکند که اجرای ایده کسب و کار از نظر اقتصادی امکان پذیر است. اکنون جهت سفارش طرح توجیهی تولید پنل خورشیدی و ارتباط با کارشناس ارشد وبسایت از طریق شمارههای موجود در همین صفحه تماس بگیرید.