طرح توجیهی کارخانه خوراک دام ☀️(word+pdf) سال 1403

طرح توجیهی کارخانه خوراک دام_پرشین پلن

طرح توجیهی کارخانه خوراک دام یکی از گام های مهم جهت اخذ مجوز می باشد. ویژگی ارائه‌ طرح توجیهی کارخانه خوراک دام، سرعت بخشیدن به روند احداث و گسترش کسب و کار شما است. با ارائه این طرح به ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی این امکان را دارید تا از اقسام قانونی و حقوقی متفاوت، از ایده‌ی خود پشتیبانی کرده و آن را به رسمیت فراخوانید.

خوراک دام به موادی گفته می‌شود که حیوان بعد از خوردن آن بتواند آن را هضم کند؛ سپس جذب و به مصرف برساند. طبق آمار راه اندازی کارخانه خوراک دام از سرمایه گذاری های کم ریسک به حساب می آید. این کسب و کار در مقابل کم ریسک بودنش با سوددهی بالایی مواجه می شود. دام و طیور تامین کننده بخش عظیمی از نیاز انسان را بر عهده دارند. به همین منظور این کسب و کار اشباع نشدنی است.

وب سایت پرشین پلن تجربه و مهارت بسیار زیادی در نگارش انواع طرح های توجیهی تخصصی دارد. در صورتی که قصد راه اندازی یک کارخانه خوراک دام را دارید، جهت دریافت طرح توجیهی کارخانه خوراک دام سال 1403 تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

توجیه اقتصادی تولید خوراک دام

از آن جا که بیش از 90 درصد هزینه­‌های مربوط به تولید دام، به نوع خوراک مصرفی بستگی دارد، لذا احداث کارخانه خوراک دام در جهت برطرف کردن این نیاز، بسیار مهم و ضروری است. کارخانه‌ای که در آن از مواد قابل بازیافت کشاورزی، محصولات خوراکی برای دام‌ها تولید می­‌شود. از طرفی هر ساله شاهد واردات بیش از هزاران تن خوراک دام به کشور هستیم.

بی تردید احداث یک کارخانه تولید خوراک دام می‌­تواند از خروج ارز از کشور جلوگیری کند. در کنار این موارد می‌توان هزینه­‌های پرورش و نگهداری دام را نیز مدیریت کرده و کاهش داد. بنابراین سرمایه‌گذاری در طرح احداث کارخانه خوراک دام می‌تواند شانس موفقیت بالایی داشته باشد.

اهمیت احداث کارخانه خوراک دام

با توجه به اهمیت صنعت کشاورزی و دامداری در کشور، لزوم توجه به همه جوانب مربوطه مطرح است. در طرح احداث کارخانه خوراک دام می‌­توان از مواد بازیافتی محصولات کشاورزی به صورت موثرتری استفاده نمود. این مواد به جای اینکه به محیط زیست وارد شوند، وارد چرخه تولید می‌شوند. از طرفی افزایش وزن و نیز افزایش حجم فروش دام توسط دامداران، به کیفیت خوراک دام بستگی دارد. لذا طرح احداث کارخانه تولید خوراک دام در مناطق نزدیک به دام­داری و زمین‌­های کشاورزی، ایده بسیار خلاقانه­‌ای است.

محصولات تولیدی در کارخانه خوراک دام

با توجه به نیاز انواع دام­‌ها، در کارخانه خوراک دام، محصولات متنوعی جهت تولید برنامه‌ریزی می شوند. از جمله این محصولات می­‌توان به کنسانتره 5 درصدی و 25 درصدی، پری استاتر، انواع سبوس آرد و گندم اشاره کرد. ترکیبات مهمی در تولید هر یک از این محصولات به کار می‌­رود. از آن جمله می‌توان به ذرت، گلوتن ذرت، روغن، گندم، انواع مکمل­‌های معدنی و افزودنی‌­های مجاز اشاره کرد.

محصولات تولیدی در کارخانه خوراک دام_پرشین پلن

اهداف پروژه تولید خوراک دام

احداث کارخانه تولید خوراک دام، به منظور تولید خوراک با کیفیت برای دام‌ها و بهبود شرایط تولید و پرورش دام‌ها، می‌تواند به عنوان یکی از پروژه‌های مهم و حیاتی در صنعت دامداری مطرح شود. در این مقاله، به بررسی اهداف اصلی احداث کارخانه تولید خوراک دام پرداخته خواهد شد.

احداث کارخانه تولید خوراک دام، به منظور تولید خوراک با کیفیت برای دام‌ها و بهبود شرایط تولید و پرورش دام‌ها، می‌تواند به عنوان یکی از پروژه‌های مهم و حیاتی در صنعت دامداری مطرح شود. در این مقاله، به بررسی اهداف اصلی احداث کارخانه تولید خوراک دام پرداخته خواهد شد.

1- بهبود کیفیت تولید
هدف اصلی احداث کارخانه تولید خوراک دام، بهبود کیفیت تولید و پرورش دام‌ها است. با تولید خوراک با کیفیت بالا، تغذیه دام‌ها بهینه می‌شود و این باعث می‌شود که دام‌ها سالم‌تر و قوی‌تر شوند و در نتیجه، بهبود عملکرد آن‌ها و در نتیجه، بهبود تولید محصولات دامی ایجاد می‌شود.

2- کاهش هزینه‌های تولید
تولید خوراک دام در کارخانه باعث می‌شود که هزینه‌های تولید پایین بیاید. زیرا با تولید خودخوری دام، هزینه‌های خریداری خوراک از سوی دامداران کاهش می‌یابد و همچنین با تنوع در ترکیب مواد خوراکی، بهبود در تغذیه دام‌ها و کاهش هزینه‌های درمانی آن‌ها به دنبال دارد.

3- افزایش تولید و درآمد
احداث کارخانه تولید خوراک دام، می‌تواند باعث افزایش تولید و درآمد دامداران شود. با تولید خوراک با کیفیت بالا، بهبود در عملکرد دام‌ها و در نتیجه، افزایش تولید محصولات دامی ایجاد می‌شود که این باعث افزایش درآمد دامداران می‌شود.

4- ایجاد اشتغال
توسعه کسب و کارهای مرتبط با احداث کارخانه تولید خوراک دام، می‌تواند باعث ایجاد اشتغال در مناطق مختلف شود. ایجاد شغل برای جوانان و افزایش نرخ اشتغال در مناطقی که به دلیل کمبود فرصت‌های شغلی از تهاجم مهاجران می‌رنجند، از جمله اثرات مثبت این پروژه است. همچنین با افزایش تولید خوراک دام، فعالیت‌های مرتبط با حمل و نقل، توزیع و فروش نیز افزایش می‌یابد که بازار کار و فرصت‌های شغلی را در این زمینه نیز افزایش می‌دهد.

5- کاهش وابستگی به خارج از کشور
تولید خوراک دام در داخل کشور، می‌تواند باعث کاهش وابستگی به خارج از کشور در زمینه تأمین خوراک دام شود. با تولید خودخوری دام در داخل کشور، این امکان وجود دارد که کشور از تأمین خوراک دام بیشتر به صورت داخلی استفاده کند و به دلیل وجود کارخانه‌های تولید خوراک دام، احتمال کاهش وابستگی به خارج از کشور نیز وجود دارد.

به طور خلاصه، هدف احداث کارخانه تولید خوراک دام، بهبود کیفیت تولید، کاهش هزینه‌های تولید، افزایش تولید و درآمد، ایجاد اشتغال و کاهش وابستگی به خارج از کشور است. توجه به این اهداف در هر مرحله از طرح توجیهی و اجرای پروژه، باعث می‌شود که این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های موفق در صنعت دامداری به شمار بیاید.

  طرح توجیهی تولید خوراک آماده ماهیان زینتی☀️(جهت اخذ مجوز)

هزینه های سرمایه گذاری طرح

در یک طرح احداث کارخانه خوراک دام، همانند هر طرح تولیدی – عمرانی دیگری، نیاز به برآورد سرمایه‌گذاری­‌های اولیه است. به همین جهت در ابتدا باید لیستی از موارد لازم برای سرمایه‌گذاری را تهیه نمود. در این میان، مشخص کردن زمین و محوطه‌کاری به عنوان یکی از مهم­ترین موارد، مطرح می‌شود.

لذا در ابتدا زمین و زیربنای کافی برای ساخت کارخانه و ساختمان­‌های مرتبط با آن باید مشخص شود. بهتر است زمین کارخانه در مناطق نزدیک به زمین­‌های کشاورزی انتخاب گردد. با این کار هزینه­‌های مربوط به حمل مواد اولیه و نیز انتقال محصولات تولیدی کاهش می­‌یابد.

پس از انتخاب زمین مناسب، مهندسی ساختمان و ساخت انبارهای مورد نیاز مطرح می‌­شود. بسته به حجم سرمایه‌گذاری در احداث کارخانه خوراک دام، چندین ساختمان اصلی برای تولید ایجاد می­‌گردد. همچنین باید با توجه به افق پیش بینی شده برای تولید محصول در آینده، به مقدار لازم انبار ساخته شود.

از این انبارها برای ذخیره و نیز آماده سازی محصول برای انتقال مواد تولیدی استفاده خواهد شد. از طرفی دیگر در بخش دیگری از طرح ساختمان سازی، باید محوطه­‌ای را برای ساخت ساختمان­‌های اداری در نظر گرفت. برای بررسی کیفیت محصولات تولیدی و انجام فرایندهای اداری، به محوطه­‌های اداری نیاز است.

مراحل تولید خوراک دام

در طرح احداث کارخانه خوراک دام، قبل از هر چیزی، باید با روند تولید انواع خوراک آشنا شوید. در این قسمت به طور خلاصه به مراحل تولید خوراک دام می­‌پردازیم.

  • مرحله1: در این مرحله مواد اولیه از طریق کامیون­‌های حمل بار دریافت و به سیلوهای نگهداری وارد می­‌شوند.
  • مرحله2: پس از ورود مواد اولیه به کارخانه، این مواد در سیلوهای خاصی ذخیره می­‌شوند تا در مواقع لزوم به خط تولید اضافه شوند.
  • مرحله3: در این مرحله توسط انواع آسیاب­‌های چکشی و غلطکی، مواد اولیه الک داده می‌­شوند. با این کار این مواد از ضایعات آهنی و همچنین مواد خارجی پاکسازی می­‌گردند.
  • مرحله4: مواد اولیه در این مرحله از تولید خوراک دام، با یکدیگر مخلوط می­­‌شوند. همچنین در این بخش مکمل­‌های غذایی نظیر انواع پروتئین­‌ها و ویتامین­‌ها به این مواد افزوده می­‌شوند.
  • مرحله5: این مرحله که به پلت­ سازی معروف است، مواد مخلوط شده را از طریق حرارت بخار، به اندازه­‌های مختلف تبدیل می­‌کنند.
  • مرحله6: مواد حاصل از مرحله قبل را که حرارت داده شده بودند، در این مرحله خنک می­‌کنند. این کار باعث می­‌شود تا در هنگام کیسه زنی، مواد از سختی مناسبی برای ذخیره سازی برخوردار باشند.
  • مرحله7: در نهایت محصول آماده شده، به منظور تحویل و ارسال، در مخازن مخصوصی ذخیره می­‌گردد.

مراحل تولید خوراک دام_پرشین پلن

مراحل راه اندازی کارخانه تولید خوراک دام

ایده پردازی ابتدایی، ساخت قیاس‌هایی از کالا، بررسی مراحل تولید، دریافت مجوز های مربوطه، تامین بودجه لازم، راه اندازی کارخانه، کنترل فرآیندها و بهره برداری از مواردی هستند که در احداث کارخانه به کار برده می شوند. به دنبال فرآیند های متفاوتی پردازش مواد اولیه انجام می شود. هدف از این پردازش ساخت محصول نهایی است.

کارخانه های تولید خوراک دام از فناوری‌ها و ماشین آلاتی پیشرفته جهت ایجاد خط تولید و فرآیند های موجود استفاده می کنند. سیستم های کنترل فرآیند دربردارنده شبکه های کامپیوتری، نیروی انسانی، سخت افزار های کنترلی و ابزار های سنجیده می باشند. کنترل بر فرآیند تولید خوراک دام بر زنجیره تولید تاثیر اقتصادی به سزایی دارد. از این نوع کارخانه‌ها امکان برداشت بدون کنترل فرآیندها و مدیریت وجود ندارد.

سودآوری و هزینه‌­های تولید خوراک دام

در طرح توجیهی احداث کارخانه خوراک دام، پیش بینی فراهم کردن تجهیزات مختلفی گنجانده شده است. از قبیل تجهیزاتی برای نگهداری، انتقال و ذخیره محصولات تولیدی. برای نگهداری، از مخازن مخصوصی که سطح آن­ها توسط آهن و استیل پوشیده شده، استفاده می‌شود. برای انتقال مواد در طول روند تولید خوراک دام از بالابرها یا الواتورها استفاده می­‌کنند. از دیگر تجهیزات انتقال مواد می­‌توان به بار ریزها و دریچه­‌ها، نقاله‌­ها و تقسیم کننده‌ها اشاره نمود. تهیه همه این دستگاه­‌ها نیازمند صرف هزینه­‌های مالی است.

از جمله تجهیزات دیگری که در شکل دهی طرح توجیهی احداث کارخانه خوراک دام باید با آن­ها آشنایی داشت، می‌­توان به تجهیزات مربوط به قسمت غربالگری اشاره نمود. انواع تجهیزات مغناطیسی (مگنت) و الک­ها از آن جمله هستند. همچنین می­‌توان به استفاده از آسیاب­‌های چکشی و غلطکی که به منظور خرد کردن مواد به کار می­‌روند اشاره کرد. از طرفی در طرح کارخانه خوراک دام باید آموزش­‌هایی را در اختیار نیروی انسانی قرار داد. بنابراین باید نحوه کار با این تجهیزات و کنترل فرایندهای مربوط به تولید را فراگرفت.

طرح توجیهی کارخانه خوراک دام برای دریافت مجوز

با داشتن طرح توجیهی کارخانه خوراک دام شما این امکان را دارید تا جهت دریافت مجوزهای مورد نیاز به سازمان‌های دولتی و خصوصی مراجعه نمایید. کسب مجوز های لازم، نقطه‌ی شروع یک پروژه به حساب می‌آید. شایان به ذکر است که در تمام نقاط جهان، قانع کردن ارگان‌های دولتی از ایده‌ی خود، به وسیله طرح توجیهی مربوطه امکان پذیر می‌باشد. فلذا بهتر است نگارش طرح توجیهی را به کارشناسان متخصص پرشین پلن بسپارید. چرا که این مجموعه سال‌ها در این حیطه تجربه اندوخته و فعالیت های اثر گذار داشته است.

سفارش طرح توجیهی احداث کارخانه خوراک دام

مجموعه ما (پرشین پلن) برای شما سرمایه گذاران و کارآفرینان عزیز این امکان را فراهم کرده است تا بتوانید با کمترین هزینه، تمامی برآوردهای مالی کارخانه خوراک دام را با توجه به امکانات، تجهیزات، سرمایه و هرآنچه می‌خواهید در طرح شما پیاده سازی شود را هزینه‌یابی کرده تا بتوانید آینده کسب و کار خود را پیش‌بینی کرده و دچار ضرر و زیان‌های مالی نشوید و درنهایت به موفقیت برسید.

تدوین طرح توجیهی کارخانه خوراک دام نیز از تخصص و مهارت کارشناسان حاذق و متخصص پرشین پلن می‌باشد. صنایع، کشاورزی، خدمات، گردشگری و… از جمله زمینه‌هایی می‌باشند که کارشناسان و مهندسان پرشین پلن مهارت زیادی در نگارش طرح توجیهی آن‌ها دارند. هم اکنون درصورت تمایل، جهت سفارش طرح اختصاصی کارخانه خوراک دام با کارشناس ارشد پرشین پلن تماس حاصل فرمایید.

طرح توجیهی کارخانه خوراک دام (فایل آماده 1403)

برآوردهای مالی در طرح توجیهی کارخانه خوراک دام شامل هزینه‌های سرمایه‌گذاری اولیه، هزینه‌های جاری (مواد اولیه، نیروی کار، انرژی)، هزینه‌های نگهداری و تعمیرات، و درآمدهای پیش‌بینی شده از فروش محصولات می‌باشد. همچنین سود و زیان، نقطه سر به سر و دوره بازگشت سرمایه نیز محاسبه می‌شود. این طرح صرفاً جهت آشنایی شما با کسب و کار است. برای دریافت طرح توجیهی جهت اخذ مجوز یا وام، با ما تماس بگیرید تا طرح اختصاصی شما نگارش شود. در ادامه به بررسی مشخصات طرح توجیهی آماده کارخانه خوراک دام می‌پردازیم:

  • نام طرح: طرح توجیهی کارخانه خوراک دام
  • ظرفیت تولید سالانه: 24000 تن
  • مدت بازگشت سرمایه: 2.8 سال
  • نرخ بازدهی سرمایه: 36%
  • اشتغال طرح: 24 نفر
  • نوع تسهیلات: وام 5 ساله
  • تاریخ نگارش: سال 1403
  • فرمت فایل‌ها: pdf و doc
  • قیمت طرح آماده: 369 تومان
  • تعداد صفحات: 70 صفحه
  • نوع دسترسی: دانلود بلافاصله بعد از خرید

برای دانلود طرح توجیهی کارخانه خوراک دام سال 1403 و دسترسی به برآورد هزینه‌های راه‌اندازی این کسب و کار به صورت فایل‌های آماده PDF و DOC، کافی است روی لینک زیر کلیک کنید. پس از تکمیل پرداخت، لینک‌های دانلود طرح به شما نمایش داده خواهد شد و می‌توانید فایل‌ها را دریافت کنید.

در وبسایت “پرشین پلن” تمامی طرح‌های توجیهی آماده، دارای گارانتی بازگشت وجه ۱۰۰ درصد تا مدت 6 ماه پس از استفاده می‌باشند و شما اگر محصولات ما را خریداری کرده باشید و احساس کنید که از محصول به هر دلیلی ناراضی هستید می‌توانید به ما اطلاع دهید تا تمام وجه پرداختی شما به حسابتان بازگردانده شود. همچنین  ما هیچ سوالی در این رابطه از شما نخواهیم پرسید.

برای احترام به مخاطب، مجموعه ما 3 پشتیبانی فعال را برای طرح‌های توجیهی آماده اختصاص داده است، تا قبل از خرید اگر سوالی داشته باشید، پاسخ داده شود. همچنین بعد از خرید اگر مشکلات دانلودی (به هر نحو اگر اتصال به اینترنتتان قطع شد) موظف هستند در کوتاه‌ترین زمان مشکل شما را برطرف کنند. درصورت نیاز برای ارتباط با پشتیبان‌ها روی لینک‌های زیر کلیک کنید:
+ پشتیبانی طریق واتساپ
+ پشتیبانی از طریق تلگرام
+ پشتیبانی از طریق ایمیل

اشتراک‌گذاری

5/5 - (6 امتیاز)

5 دیدگاه دربارهٔ «طرح توجیهی کارخانه خوراک دام ☀️(word+pdf) سال 1403»

    1. سلام دوست عزیز
      متاسفانه طرح آماده برای این مورد نداریم، میتونید سفارش بدید براتون بنویسیم.

        1. سلام و درود
          در حال حاضر فایل آماده موجود نیست، میتونید با شماره کارشناس سایت تماس بگیرید و طرح اختصاصی تهیه کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی اختصاصی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور