طرح توجیهی تولید قطعات خودرو، اولین چیزی است که برای دریافت وام و مجوز به آن نیاز دارید. بانکها، سرمایهگذاران، سازمانهای دولتی و خصوصی برای اعطای مجوز و وام طرح توجیهی کسب و کار شما را بررسی میکنند و باید مطمئن شوند که همه فعالیتهای شما برنامهریزی شده است. بدین منظور مهندسین خبره و با تجربه پرشن پلن، نگارش طرح توجیهی شما را مطابق با مقررات امور بانکی و سایر قوانین مرتبط با احداث و توسعه کارخانه تولید قطعات خودرو انجام میدهند. برای اطلاعات بیشتر در مورد طرح توجیهی تولید قطعات خودرو و دریافت وام و مجوز این مقاله را تا انتها مطالعه بفرمایید.
معرفی و کاربرد تولید قطعات خودرو
بیش از هزار قطعه کوچک و بزرگ در ساخت خودرو به کار میرود و با توجه به شرایط رو به رشد بازار خودرو سرمایهگذاری برای تولید این قطعات موفقیت آمیز خواهد بود. بدیهی است برای احداث کارخانه تولیدی هر یک از قطعات خودرو طرح توجیهی جداگانهای مورد نیاز است. تقاضای مصرفکنندگان انواع لاستیک و سایر قطعات وسایل نقلیه سواری موجب ثبات و پایداری این صنعت شده است. همچنین با توجه به وضعیت اقتصادی ایران و ضرورت بهرهمندی از صنایع داخلی، سرمایهگذاری برای احداث کارخانه تولید قطعات خودرو نه تنها توجیهپذیر است بلکه بسیار سودآور خواهد بود.
برخی کاربردهای تولید قطعات خودرو عبارتند از:
- تولید لاستیکهای دوچرخه، موتورسیکلت، سواری، وانت و اتوبوسی، لاستیکهای کشاورزی و راهسازی.
- ساخت چراغهای بزرگ و کوچک جلو خودرو، مه شکن، چراغ ترمز و دنده عقب، چراغهای راهنما و عقب خودرو.
- تولید لامپ هالوژنی خودرو، نئونی، زنون، ال ای دی، هدلایت و چراغ دیلایت.
- تولید انواع ورقهای فلزی مستحکم و انعطافپذیر بدنه خودرو مانند ورقهای فولادی، گالوانیزه، ورق روغنی، ضد زنگ و ورق کربن متوسط.
- طراحی و عرضه روکش صندلی خودرو پارچهای، چرم طبیعی، چرم مصنوعی، پلیاورتان و… .
- تولید قطعات لاستیکی خودرو، قطعات عایق، پلاستیکی، تزئینی و سایر محصولات مرتبط.
- تولید کمک فنر، میل تعادل، اگزوز، شیشه خودرو، قطعات سیستم ترمز و فرمان و… .
چشم انداز عرضه و تقاضا
یکی از بخشهای طرح توجیهی قطعات خودرو، تجزیه و تحلیل عرضه و تقاضای بازار میباشد که شامل اطلاعاتی درباره رقبا و مشتریان هدف است. هنگام نگارش طرح توجیهی شرایط حاکم بر بازار بررسی میشود و با توجه به آمار تولید قطعات خودرو طی چند سال اخیر چشمانداز عرضه و تقاضا ارائه میگردد. بنابراین به وسیله مدل عرضه و تقاضای طرح توجیهی، ظرفیت بازار و جذابیت سرمایهگذاری در این بخش به طور واضح مشخص خواهد شد.
سود و درآمد طرح توجیهی تولید قطعات خودرو
در طرح توجیهی قطعات خودرو، مجموع درآمدهای کارخانه طی 3 الی 5 سال آینده پیشبینی میشود. همچنین مسیری را که یک کسب و کار برای افزایش درآمد در نظر گرفته است به طور واضح مشخص میکند. در طی سالها سازندگان خودرو به تامین قطعات از سایر تولیدکنندگان روی آوردهاند و به دلیل افزایش تقاضای جهانی، روند تولید قطعات خودرو رو به رشد است. معمولا برای نشان دادن سود و نرخ بازگشت سرمایه از نسبتهای سودآوری استفاده میکنند. با توجه به وضعیت بازار و تقاضای زیاد خودرو در کشور، نسبتهای سودآوری و در نتیجه نرخ بازگشت سرمایه مثبت است و رقم بالایی را نشان میدهند.
مواد اولیه مورد نیاز در طرح توجیهی تولید قطعات خودرو
یکی از موضوعات مهمی که در طرح توجیهی تولید قطعات خودرو مطرح میگردد، زنجیره تامین و تجهیزات مورد نیاز آن است. مدیریت زنجیره تامین هزینهها را به حداقل میرساند و موجب ارتقای کیفیت محصولات بر مبنای استانداردهای موجود میشود. اگرچه وقتی که موضوع مواد اولیه مورد نیاز این صنعت پیش میآید، فولاد و سایر آلیاژهای آن مورد توجه قرار میگیرد اما محصولات نفتی مانند پلاستیک و پروفیلهای دیگر نیز بخش بزرگی از قطعات خودرو را تشکیل میدهند. فرآیندی را که بین خرید مواد اولیه و ایجاد محصول نهایی قرار دارد، به نام لجستیک تولید قطعات خودرو میشناسیم. در طرح توجیهی، عملیات فنی و لجستیک تولید قطعات خودرو به طور مفصل و جامع نوشته خواهد شد.
برخی مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز که در طرح توجیهی تولید قطعات خودرو به آنها شاره میشود عبارتند از:
- آلیاژهای آهن، فولاد، آلومینیوم، منیزیم
- ترموپلاستیکها و محصولات پلیمری تقویت شده و تقویت نشده
- ترموست مانند رزینهای اپوکسی و رزینهای پلی استر غیر اشباع
- شیشه
- چرم و انواع پارچه
- فایبرگلاس و ورقههای فیبر کربن
- دستگاههای پرس ضربهای و هیدرولیک
- دستگاه پرس جوش
- انواع دستگاههای جوشکاری
- و…
طرح توجیهی قطعات خودرو جهت اخذ مجوز
مانند هر کسب و کار دیگر، برای راه اندازی کارخانه تولید قطعات خودرو دریافت مجوز از وزارت صمت امری ضروری میباشد. وزارت صمت و سایر ارگانهای دولتی برای اعطای مجوز طرح توجیهی شما را مورد بررسی قرار میدهند. بدیهی است ارائه طرح توجیهی جامع و دقیق موجب تسریع در روند اخذ مجوز خواهد شد. طرح نگارش شده توسط تیم تخصصی پرشن پلن مورد تایید این وزارتخانه و سایر سازمانهای دولتی و خصوصی میباشد و بنابراین فرایند گرفتن مجوز از سازمانهای دولتی راحتتر انجام خواهد گرفت.
طرح توجیهی قطعات خودرو جهت اخذ وام
اگر برای احداث یا توسعه کارخانه تولیدی قطعات خودرو به وام نیاز دارید ابتدا باید برای اخذ مجوزهای لازم از وزارت صمت اقدام کنید و برای دریافت تسهیلات به بانک و سایر موسسات مالی مراجعه نمایید. بانکها و سرمایهگذاران برای اطمینان از بازدهی و عملکرد آتی کسب و کار، طرح توجیهی آن را مد نظر قرار میدهند. همچنین صلاحیت شما را بر اساس طرح توجیهی و جزئیات مطرح شده در آن میسنجند. تیم تخصصی پرشن پلن حرفهایترین طرح توجیهی را برای اخذ وام از بانکها و موسسات مالی ارائه میدهند. بنابراین با تهیه طرح توجیهی و اثبات سودآوری کارخانه تولید قطعات خودرو بر اساس شرایط فعلی بازار، میتوانید اعتماد بانکها و موسسات مالی را جلب کنید.
سفارش طرح توجیهی تولید قطعات خودرو
هدف اصلی طرح توجیهی تولید قطعات خودرو، بررسی قابل قبول بودن این کسب و کار از لحاظ اقتصادی و امکانسنجی فرآیندهای عملیاتی آن است. وب سایت پرشن پلن بهترین طرح توجیهی را برای شما مطابق با مقررات وزارت صمت، سازمانهای دولتی و بانکها آماده میکند. بنابراین در کمترین زمان مجوزهای مورد نیاز برای دریافت وام و راه اندازی کسب و کار خود را دریافت خواهید کرد. برای سفارش طرح توجیهی و ارتباط با کارشناسان میتوانید با شمارههای وب سایت ما تماس بگیرید.