طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخمگذار ☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخمگذار_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخمگذار، هزینه یابی و برآوردهای مالی را انجام می‌دهد و به شما کمک می‌کند، قبل از راه اندازی کسب و کار خود، یک دورنمای کلی از این کسب و کار داشته باشید. همچنین طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخمگذار اولین نیاز شما برای اخذ مجوز از سازمان صمت است.
در واقع یکی از بزرگترین دغدغه های کارآفرینان هنگام شروع کار، اطلاع از میزان دقیق هزینه‌ها از ابتدا تا رسیدن به سود نهایی می‌باشد. پرشین پلن نگارش معتبرترین طرح توجیهی را مطابق با ایده تجاری ‌سرمایه‌گذاران و آخرین آمارهای اقتصادی انجام ‌می‌دهد. اکنون جهت کسب اطلاع بیشتر درمورد پرورش مرغ بومی تخمگذار 1000 قطعه‌ای و 3000 قطعه‌ای ادامه مطلب را مطالعه کنید.

توجیه اقتصادی مرغ بومی تخمگذار

توجیه اقتصادی تولید مرغ بومی تخم‌گذار در ایران به عنوان یکی از مشتقات مهم صنعت طیور، براساس چندین عامل مهم قابل تبیین است. اولاً، مصرف محصولات مرغی در ایران بالا بوده و تقاضا برای تخم مرغ و گوشت مرغ به‌طور پایدار ادامه دارد. ثانیاً، تولید مرغ بومی تخم‌گذار باعث ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و کوچک شهری می‌شود و به توسعه اقتصادی این مناطق کمک می‌کند.

سوماً، این نوع تولید می‌تواند به‌عنوان یک فرصت مناسب برای کشاورزان و افرادی که در حوزه دامداری فعالیت می‌کنند، مطرح باشد؛ زیرا نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه نسبتاً کمتری دارد و نیاز به فضای بزرگ یا تجهیزات پیچیده نیست. از طرف دیگر، مرغ بومی تخم‌گذار می‌تواند به‌عنوان یک منبع تولید تخم مرغ ارگانیک و محصولات با کیفیت بالا شناخته شود که با قیمت بیشتری در بازار به فروش می‌رسد. در نتیجه، ایجاد و گسترش تولید مرغ بومی تخم‌گذار در ایران، به عنوان یک استراتژی اقتصادی می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور کمک کند.

معرفی و مزایای پرورش مرغ بومی تخمگذار

به دلیل مقاوم بودن مرغ‌های بومی در برابر بیماری‌ها و تغییرات دما، تولیدکنندگان پرورش این نوع مرغ را ترجیح ‌می‌دهند. ‌سرمایه‌گذاران با پرورش مرغ تخمگذار امکان عرضه چند محصول را در بازار خواهند داشت. مهم‌ترین مزیت پرورش مرغ تخمگذار بهره‌مندی مصرف کنندگان از تخم مرغ‌های سالم و غنی از مواد مغذی است. سایر مزایای پرورش مرغ تخمگذار عبارت است از:

  • هزینه پایین راه اندازی کسب و کار
  • پتانسیل سود بالا
  • ایجاد اشتغال
  • کاهش هزینه‌های تولید
  • تولید تخم مرغ ارگانیک
  • حفاظت از نژادهای محلی
  • کاهش وابستگی به داروهای شیمیایی
  • مقاومت بالا در برابر بیماری‌ها
  • محیط‌زیست‌دوست بودن
  • تولید محصول با کیفیت بالا می‌باشد

کمک طرح توجیهی به کسب و کار نوپای شما

در طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخم‌گذار، تمامی محاسبات مالی مربوط به راه‌اندازی و بهره‌برداری از این کسب و کار انجام می‌شود. سرمایه‌گذاران، با داشتن اطلاعات مفیدی که در طرح توجیهی ارائه می‌شود، می‌توانند سود و درآمد مورد انتظار خود را در بازه‌های زمان کوتاه مدت و بلندمدت تعیین کنند.

با برآوردهای مالی این طرح، مدیران کسب و کار راهکارهای اقتصادی مناسبی برای مقابله با چالش‌هایی مانند ریسک تجاری، تامین منابع مالی مورد نیاز و غیره پیدا خواهند کرد. برای مدیریت کسب و کارهای نوپا، داشتن نقشه راه می‌تواند بر میزان دستیابی به اهداف تاثیرگذار باشد. در طرح توجیهی مرغ بومی تخم‌گذار، امکان موفقیت مرغداری بر اساس فرایندهای آن و ایده‌های تجاری سرمایه‌گذاران پیش‌بینی می‌شود.

  طرح توجیهی پرورش بلدرچین گوشتی و تخم‌گذار☀️(doc+pdf) سال 1403

محصولات حاصل از پرورش مرغ بومی

پرورش مرغ بومی تخمگذار معمولا به دلیل تولید تخم مرغ و جوجه انجام ‌می‌گیرد. تولیدکنندگان ‌می‌توانند با بسته‌بندی صحیح تخم مرغ‌ها این محصول را با قیمت مقرون به صرفه‌تری به بازار عرضه کنند. فروش جوجه‌های یک روزه نیز ‌می‌تواند در کوتاه مدت درآمد خوبی به همراه داشته باشد. تبدیل تخم مرغ به جوجه یک روزه در دستگاه‌های جوجه کشی اتوماتیک حدود 21 روز طول می‌کشد. به این ترتیب بعد از طی چند ماه کسب درآمد از جوجه کشی شروع خواهد شد.

علاوه بر موارد گفته شده، بعد از مدت یکسال تولیدکنندگان با پرورش جوجه و فروش مرغ بومی تخمگذار به سود و درآمد ‌فوق العاده‌ای می‌رسند. به طور کلی مرغداری‌های پرورش دهنده مرغ بومی تخمگذار می‌توانند با فروش تخم مرغ به صورت فله یا بسته بندی شده و همچنین عرضه جوجه یک روزه و مرغ درآمد خوبی داشته باشند. همچنین میتوانند با گسترش کسب و کار و دریافت طرح توجیهی مرغ گوشتی، در این حوزه نیز وارد شوند.

محصولات حاصل از پرورش مرغ بومی_پرشین پلن

هزینه پرورش مرغ بومی تخمگذار چقدر است؟

در طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخمگذار هزینه‌یابی‌های این کسب و کار ‌پیش‌بینی و محاسبه خواهند شد. هزینه‌های پرورش مرغ بومی تخمگذار را ‌می‌توان به سه دسته تقسیم کرد و شامل تاسیسات و ساختمان، هزینه تجهیزات پرورش جوجه و هزینه‌های حقوق کارکنان است. در این کسب و کار هزینه پرورش جوجه نسبت به سایر فرایندها بیشتر است. با این حال با فرایند جوجه کشی ظرفیت تولید مرغ و تخم مرغ افزایش خواهد یافت. احداث مرغداری حتی در مقیاس کوچک بازدهی سریع و هزینه نسبتا پایینی دارد. هزینه دانه مرغ، واکسیناسیون و تامین سوخت و برق برای تجهیزات گرمایشی جزء هزینه‌های متغیر مرغداری‌ها محسوب ‌می‌شوند و با توجه به عوامل مختلفی مانند میزان تولید تغییر ‌می‌کنند.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات پرورش مرغ بومی

مهم‌ترین تجهیزات پرورش مرغ تخمگذار، دستگاه‌های سیستم کنترل دما هستند که برای فراهم کردن محیط رشد مناسب مورد استقفاده قرار می‌گیرند. اگر مرغداری‌ها سیستم کنترل دما نداشته باشند ممکن است هزاران جوجه از بین برود. خوراک جوجه و مرغ بومی نیز باید در حد مطلوب باشد تا از شیوع بیماری در بین آن‌ها جلوگیری شود. بهتر است تغذیه جوجه‌ها با دستگاه‌های فیدر اتوماتیک انجام گیرد. با به کارگیری دستگاه فیدر، خوراک مرغ به هدر نخواهد رفت و هزینه حقوق و دستمزد نیروی کار کمتر خواهد شد. برخی تجهیزات و ماشین آلات پرورش مرغ بومی تخمگذار عبارتند از:

شماره نام تجهیزات و دستگاه‌ها کاربرد
1 قفس‌های پرورش مرغ بومی محیط زندگی مرغ‌ها
2 آب‌رسانی اتوماتیک ارائه آب به مرغ‌ها
3 تغذیه‌کننده اتوماتیک ارائه غذا به مرغ‌ها
4 سیستم گرمایشی حفظ دمای مناسب در محیط پرورش
5 سیستم خنک‌کننده کنترل دما در فصول گرم
6 سیستم تهویه ایجاد هوای تازه و حذف دی‌اکسید کربن
7 سیستم رطوبت‌ساز حفظ رطوبت مناسب در محیط پرورش
8 دستگاه تصفیه آب تأمین آب تمیز برای مرغ‌ها
9 ماشین خوراکزا تهیه و مخلوط کردن خوراک مرغ‌ها
10 دستگاه جمع‌آوری تخم‌مرغ جمع‌آوری تخم‌های تخم‌گذار
11 ماشین جداسازی تخم‌مرغ جداسازی تخم‌های سالم و ناسالم
12 دستگاه تخم‌گذاری تخم‌گذاری مرغ‌های مادر
13 دستگاه تولید خوراک مرغ تولید خوراک مرغ‌ها
14 دستگاه تولید کود مرغ تولید کود از مواد از پسماند مرغ‌ها
15 دستگاه جمع‌آوری گرد و غبار جمع‌آوری گرد و غبار از محیط پرورش

این تجهیزات و ماشین‌آلات به‌عنوان بخشی از زیرساخت‌های لازم برای ایجاد یک واحد پرورش مرغ بومی 1000 قطعه‌ای ارائه شده‌اند.

بازار هدف برای فروش محصولات

بازار هدف فروش تخم مرغ طیف وسیعی دارد. همه افراد خوراکی‌های تهیه شده از مرغ و تخم مرغ را می‌خورند. احداث مرغداری برای پرورش مرغ بومی تخمگذار فرصت‌های تجاری متنوعی را پیش روی تولیدکنندگان قرار ‌می‌دهد. به عبارت دیگر ‌سرمایه‌گذاران با فروش چند محصول مانند مرغ بومی تخمگذار، جوجه و تخم مرغ درآمد زیادی به دست خواهند آورد. بازار هدف مرغ بومی تخمگذار ‌می‌تواند سایر مرغداری‌ها در شهرها و کشورهای مختلف باشد. همچنین تخم مرغ همواره با تقاضای بالای مصرف کنندگان مواجه است. در حال حاضر هیچ مانعی برای صادرات محصولات مرغداری‌ها وجود ندارد و تولیدکنندگان ‌می‌توانند در بازارهای داخلی و خارجی حضور داشته باشند.

سود حاصل از احداث مرغ تخمگذار بومی

در حقیقت، یکی از مهمترین عواملی که باعث تشویق فرد سرمایه گذار به اشتغال زایی می‌شود، میزان سود حاصل از انجام کار است. سود پرورش مرغ بومی تخمگذار نیز بستگی به حرکت آگاهانه در مسیر کارآفرینی و همچنین رعایت اصول در انجام این کار دارد. عوامل مهمی که باعث افزایش تخم‌گذاری مرغ بومی خواهد شد، وجود دما و نور مناسب در محل نگهداری مرغ‌ها است. بدون در نظر گرفتن این عوامل، احتمال تخم‌گذاری پایین مرغ وجود دارد. در واقع بسیاری از کارآفرینان با استفاده از روش های قدیمی اقدام به پرورش مرغ می‌کنند که سود چندانی برای آنها در بر نخواهد داشت. اما با آموزش دیدن و با استفاده از طرح توجیهی کسب و کار می‌توان از تمامی ترفندهای جدید جهت رسیدن به سود بیشتر، آگاه شده و به حریفی قدرتمند برای رقبا تبدیل شد.

سود حاصل از احداث مرغ تخمگذار بومی_پرشین پلن

تحلیل رفتار رقبا در طرح توجیهی

یکی از نکات مورد توجه در تحقیقات بازار، تحلیل رفتار رقبا است. در واقع تحلیل رفتار رقبا باعث تشخیص خلاهای موجود در حوزه مورد نظر می‌شود. همچنین این امکان را به کارآفرینان می‌دهد، تا با حضور فعال خود بتوانند تمام آن خلع‌ها را پر کنند. همچنین با در نظر گرفتن رفتار رقیبان، می‌توانید از نحوه‌ی درست بازاریابی و همچنین نحوه‌ی صحیح حمل و نقل کالا نیز آگاه شوید. در طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخم‌گذار و درصورت درخواست برای نگارش طرح اختصاصی مطالعات بازار، امکان بررسی رفتار سایر رقیبان وجود دارد. این طرح کمک می‌کند تا تجزیه و تحلیل همه جانبه داشته باشید و در مسیر درست قرار بگیرید.

طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخمگذار جهت دریافت مجوز

‌سرمایه‌گذاران برای دریافت مجوز باید طرح توجیهی مرغ بومی تخمگذار را به سازمان صمت و سایر ارگان‌های دولتی ارائه دهند. سازمان‌های دولتی برای اعطای مجوز طرح توجیهی کسب و کار را ارزیابی ‌می‌کنند. بنابراین اطلاعات مالی طرح توجیهی می‌بایست معتبر و دقیق باشند تا با آن موافقت گردد. اگر این طرح توسط افراد متخصص در حوزه اقتصاد نگارش شده باشد، محاسبات و اطلاعات مالی آن اعتبار بیشتری خواهند داشت. طرح توجیهی با محاسبه شاخص‌های اقتصادی مانند درآمدها و هزینه‌های آتی، نرخ بازدهی سرمایه، شاخص سودآوری، جمع سرمایه کل مورد نیاز، نقطه سر به سر، دوره بازگشت سرمایه عادی و دوره بازگشت سرمایه پویا سازمان‌های دولتی را متقاعد خواهد کرد که پیاده سازی این کسب و کار امکانپذیر می‌باشد.

سفارش طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخمگذار

تیم تخصصی پرشین پلن طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخمگذار را در کمترین زمان و با قیمت مقرون به صرفه در اختیار شما قرار ‌می‌دهد. این طرح توجیهی دریافت مجوز را برای ‌سرمایه‌گذاران امکان‌پذیر می‌سازد و مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و ‌سرمایه‌گذاری بانکی کشور است. در طرح توجیهی میزان ارزش آفرینی کسب و کار مشخص ‌می‌شود.

در واقع در این طرح نتایج اقتصادی فرایندهای عملیاتی مانند سود ویژه، سود ناویژه، مدت زمان بازگشت سرمایه، جریانات نقدینگی و سرمایه در گردش ‌پیش‌بینی خواهند شد. همچنین در طرح توجیهی بر اساس هزینه‌های ثابت و متغیر، ریسک تجاری و شاخص سودآوری این کسب و کار مشخص ‌می‌شود. به عبارت دیگر برآورد اولیه‌ای از درآمدها، هزینه‌ها و جریانات نقدی کسب و کار انجام ‌می‌گیرد. هم اکنون ‌می‌توانید برای سفارش طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخمگذار با شماره‌های وب سایت پرشین پلن تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی