طرح توجیهی لوله پلی اتیلن و اتصالات⚜️(سال 1401) آماده+مجوز

طرح توجیهی لوله پلی اتیلن و اتصالات_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی لوله پلی اتیلن با هدف اخذ مجوز، تنظیم شده توسط مهندسین ما، یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری صحیح است. وبسایت پرشین پلن مرجع جامعی برای دسترسی آسان شما به انواع طرح‌های توجیهی کسب و کار آماده خدمات رسانی است.

لوله پلی اتیلن در شمار اولین لوله‌های پلاستیکی قرار می‌گیرد و مقاوم‌بودن، انعطاف و طول عمر بسیار بالا نسبت به لوله‌های فلزی از ویژگی‌های شاخص آن محسوب می‌شود. کاربرد‌ها و مزایای فراوان این نوع لوله و اتصالات باعث جذابیت طرح تولید این محصولات برای تولید‌کنندگان شده است. در ادامه با خلاصه‌ای از طرح توجیهی تولید لوله پلی اتیلن آشنا خواهید شد.

معرفی و مزایای طرح توجیهی لوله پلی اتیلن

پس از لوله‌های پلی ونیل‌کلراید، لوله پلی اتیلن یکی از اولین لوله‌های پلاستیکی ساخته دست بشر است. و کارخانه پلیکا کرج، اولین کارخانه لوله و اتصالات پلاستیکی در ایران بوده که به تولید لوله و اتصالات پی‌وی‌سی می‌پرداخته، از این‌رو در ایران، تمام لوله‌های پلاستیکی به لوله‌های پلیکا مشهور شدند.

محصول طرح توجیهی لوله و اتصالات پلی اتیلن با کد آیسیک، 25201222 است. لوله‌های پلاستیکی جزء محصولات پر مصرف در صنایع مختلف هستند.

طی چند سال اخیر علاوه بر موارد گفته شده، جایگزینی لوله پلی اتیلن به جای فولاد در خدمات مهندسی شبکه گاز‌رسانی و طراحی و اجرای شبکه‌های توزیعی گاز شهری، برای بهتر شدن سیستم توزیع گاز در حال انجام است. که بر اساس حداکثر به‌کارگیری کیفیت‌های ویژه پلی اتیلن بنا شده است.

از جمله مزایای لوله‌های پلی اتیلن عبارتند از:

  • سبکی
  • قابلیت نصب راحت
  • قابلیت بازیافت مجدد
  • طول عمر زیاد
  • قیمت مناسب

اهمیت تولید لوله پلی اتیلن

در دنیای مدرن امروزی، توجه‌ها بر صرفه‌جویی حداکثری انرژی و کاهش قیمت تمام شده و همچنین بالا‌بردن ارزش‌افزوده کالا‌های تولیدی متمرکز شده است. یکی از سرمایه‌های ملی هر کشوری آب است. آّب نقش تعیین کننده‌ای در اقتصاد دارد و استفاده درست و کارآمد از آن نیازمند وجود ابزار مناسب است. از طرفی عمده‌ی کاربرد لوله و اتصالات پلی اتیلن برای مصارف آبیاری کشاورزی و لوله‌کشی آب منازل است. بهره‌گیری بهینه از آب منجر به کاهش هزینه‌ها شده و به بهبود اقتصادی کمک شایانی خواهد نمود. در این میان استفاده از لوله و اتصالات پلی اتیلن در مصارف خانگی، کشاورزی و صنعتی با در نظر گرفتن ویژگی‌های شاخص این لوله‌ها مانند هزینه کمتر آن‌ها به نسبت لوله‌های فلزی و همچنین زیبایی، نرمی، سبکی و قابلیت نصب راحت، اهمیت استراتژیک این محصولات در دنیای پیشرفته امروز بیش از پیش روشن می‌شود.

با توجه به قابلیت بازیافت مجدد این نوع لوله و اتصالات، وابستگی به لوله‌های فلزی کاهش یافته و با استفاده از آن‌ها، قدرت مانور زیادی در اتصالات و نحوه‌ی طراحی آن‌ها ایجاد خواهد شد. این مزیت در لوله‌های پلی اتیلن نقش تعیین کننده‌ای در طراحی سیستم لوله‌کشی برای مجتمع‌های بسیار بزرگ دارد.

اهمیت تولید لوله پلی اتیلن_پرشین پلن

هزینه‌های طرح توجیهی لوله پلی اتیلن

برای راه‌اندازی کارخانه تولید لوله پلی اتیلن توجه به هزینه‌ها می‌تواند کمک بزرگی به بودجه‌بندی و برنامه‌ریزی عملیاتی شما باشد. هزینه‌های طرح توجیهی تولید لوله پلی اتیلن شامل هزینه خرید زمین، ساخت‌و‌ساز و محوطه‌سازی، تأمین و خرید ماشین‌آلات و تجهیزات متناسب با ظرفیت مورد نظر، هزینه تأسیسات و وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه، هزینه مربوط به لوازم اداری و همچنین هزینه‌های جاری همچون هزینه مواد مصرفی و اولیه، هزینه سوخت، هزینه حقوق و دستمزد، و استهلاک و تعمیرات هستند.

توجیه‌پذیری اقتصادی طرح توجیهی لوله پلی اتیلن

همان‌طور که در بالا ذکر شد، کاربرد و مصرف بالای لوله‌های پلی اتیلن در کشاورزی و ساختمان‌سازی و حتی صنعت باعث بالا‌رفتن تقاضای آن و در نتیجه رونق بازار فروش این نوع لوله و اتصالات شده است. مزایا و ویژگی‌هایی همچون انعطاف‌پذیری و سادگی کاربرد، مقاومت و از همه مهم‌تر قیمت مناسب آن‌ها باعث شده تا در بین لوله‌های تولیدی از جنس فلز محبوبیت بیشتری داشته باشند. همچنین قیمت تمام شده پایین آن‌ها گواه از هزینه تولید پایین این لوله‌ها دارد. به این ترتیب با داشتن دانش فنی در این زمینه می‌توان گفت که طرح توجیهی لوله پلی اتیلن از توجیه‌پذیری اقتصادی خوبی برخوردار خواهد بود.

ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز طرح توجیهی لوله پلی اتیلن

در طرح توجیهی تولید لوله پلی اتیلن، ماشین‌آلات و تجهیزات اصلی زیر به‌کار می‌آیند:

  • دستگاه اكسترودر
  • تسمه كشش
  • ماشین برش
  • ماشین تزریق
  • قالب‌ها
  • دستگاه مخلوط كن
  • آسیاب

 بازار فروش لوله پلی اتیلن در ایران

علاوه مصرف بالای لوله پلی اتیلن در داخل کشور جهت مصارف کشاورزی، صنعتی و ساختمانی، این محصول پرتقاضا در مناطق پیشرفته و توسعه‌یافته همچون آمریكای شمالی، اروپای غربی و کشورهای آسیایی به‌جز خاور‌میانه (عمدتاً ژاپن و کره جنوبی) بیشترین مصرف را دارا می باشد. کشور ما ایران نیز به‌دلیل داشتن ذخایر نفتی فراوان و دسترسی آسان به مواد اولیه تولید لوله‌های پلی اتیلن، از موقعیت و پتانسیل خوبی جهت اجرای این گونه طرح‌ها خواهد بود.

فواید طرح توجیهی برای شروع کسب و کار

در طرح‌های صنعتی مانند طرح توجیهی تولید لوله پلی اتیلن، یکی مراحل ابتدایی و بدیهی نوشتن طرح توجیهی است. طرح تجاری تنها در مورد برآورد مالی و ریالی کسب‌کار نیست. بلکه در بخش تحلیل فنی عملیات اجرایی و فرایند تولید یک محصول را مرحله به مرحله شرح و تحلیل می‌کند. تکنولوژی‌های موجود جهت تولید محصول را بیان و با هم مقایسه می‌کند و شرکت‌های تولید‌کننده ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز کارآفرین معرفی می‌کند. با این کار علاوه مشخص شدن اهداف و گام‌های اجرایی لازم طرح، در زمان وهزینه کارآفرینان صرفه‌جویی می‌شود.

فرایند تولید تولید لوله پلی اتیلن

متداول‌ترین تولید لوله پلی اتیلن شامل چهار مرحله‌ی اصلی زیر است، ابتدا مراحل مختلف تولید لوله پلی اتیلن را نام برده و سپس به بررسی آن خواهیم پرداخت:

  • اختلاط
  • اکستروژن و شکل‌دهی
  • سرد کردن و کشش
  • بسته‌بندی

فرایند تولید تولید لوله پلی اتیلن_پرشین پلن

در مرحله اول یعنی مرحله‌ی اختلاط، مواد اولیه پلی اتیلن گرانولی از انبار به قسمت توزین انتقال می‌یابند و به میزان مورد نیاز وزن شده و به همراه دوده یا کربن وارد دستگاه مخلوط‌کن می‌شود. دوده به میزان و نسبت حداکثر سه درصد وزنی با مواد گرانولی ترکیب می‌شود. در صورت نیاز افزودنی‌های دیگری به آن‌ها اضافه می‌شود. دقت در توزین میزان مواد مورد نیاز به خصوص دوده در این مرحله بسیار حائز اهمیت است. مواد پس از مخلوط شدن توسط ظرف‌هایی قابل حمل در قیف دستگاه اکسترودر تخلیه می‌شوند. در قسمت اکستروژن در واقع توسط حرارت و اعمال فشار بر مواد ریخته شده در قیف اکسترودر، یک ماده نرم تهیه می‌شود که این ماده نرم از قالب‌های مخصوصی عبور داده می‌شود و از طریق یک قیف مارپیچی به قسمت جلو یا همان ناحیه ذوب مواد رانده می‌شود. در زمان ذوب مواد در قسمت انتهایی مارپیچ یک حوضچه‌ای از ماده تشکیل می‌گردد. در این بخش المنت‌های حرارتی الکتریکی تعبیه شده که کار ذوب مواد را انجام می‌دهند. سپس مواد ذوب‌شده تحت فشار به سمت مرحله‌ی شکل‌دهی یا تیوپ‌سایزر هدایت می‌شوند. بر طبق برنامه‌ریزی تولید در این بخش علاوه بر لوازم هدایت‌کننده، قالب مخصوص لوله نیز نصب شده است و توسط آن لوله‌های پلی اتیلن با قطر مورد نظر تولید می‌شود.

نکته قابل توجه این است که قالب‌های به‌کار رفته در تولید لوله پلی اتیلن از نوع کربن استیل هستند و باید به‌طور دقیق طراحی و ساخته شوند. چرا هر گونه خلل در طراحی این قالب‌ها علی‌رغم سادگی آن‌ها، منجر به از بین رفتن مواد و غیر یکنواخت‌شدن محصول خواهد شد.

در مرحله سوم، لوله پلی اتیلن تولید شده به‌ترتیب گفته شده در بالا، سرد شده و روی آن کشش انجام می‌گیرد.  در این قسمت لوله‌ها توسط لوله‌کش، در مسیر به ناحیه‌ی خنک‌کننده هدایت شده و در آن‌جا توسط جریان آب سرد می‌شوند. لوله‌های سرد شده وارد دستگاه کشش لوله شده و بعد از آن به شکل‌های مختلف تولید می‌شوند. و پس از تکمیل وارد مرحله نهایی یعنی بسته‌بندی می‌شوند. لوله‎‌های پلی اتیلن تولیدی در وزن‌ها و طول متفاوتی هستند و به شکل دوار جمع شده در انبار محصول نگهداری می‌شوند، تا روانه بازار مصرف گردند.

طرح توجیهی لوله پلی اتیلن برای دریافت مجوز

هر صنعت‌گر و تولید‌کننده‌ای برای دریافت مجوز نیاز دارد تا طرح تجاری خود را به ارگان مربوطه ارائه دهد. جهت تولید لوله پلی اتیلن نیز لازم است تا قبل از راه‌اندازی کارخانه آن، جواز تأسیس کارخانه تولید لوله پلی اتیلن از اداره صنعت و معدن کسب گردد. اما یکی از مدارک ضروری در اخذ مجوز ارائه طرح توجیهی تولید لوله پلی اتیلن است. طرحی که در آن تمام ابعاد طرح شامل بازار، فنی و مالی پروژه، امکان‌سنجی و توجیه‌پذیری اقتصادی طرح در آن آورده شود.

طرح های توجیهی مرتبط با صنایع پلاستیکی

سفارش طرح توجیهی لوله پلی اتیلن

طرح توجیهی تولید لوله پلی اتیلن، از جمله طرح‌های جذاب صنعتی است که به دلیل کاربرد‌های زیاد و پرمصرفی محصولات آن یعنی لوله و اتصالات پلی اتیلن، در صنعت، کشاورزی و ساخت‌و‌ساز، بازار فروش خوبی دارد. اما همیشه بررسی کسب‌و‌کار مورد نظر با نوشتن یک طرح تجاری و برنامه‌ی خوب و جامع به نفع کارآفرین خواهد بود. این مهم در سایت پرشین پلن و توسط کارشناسان و متخصصان خبره ما در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌شود. تنها کافی است برای ثبت سفارش طرح تجاری خاص و به‌روز خود با ما تماس حاصل کنید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24: 09120060361

عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری مقاله

فیسبوک
تویتر
واتساپ
تلگرام
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × دو =

محبوب‌ترین ایده‌های سرمایه گذاری در سال 1401

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی

باز کردن چت
1
سلام👋
برای سفارش طرح توجیهی با شماره: ۰۹۱۲۰۰۶۰۳۶۱ تماس بگیرید و برای پیگیری محصولات دانلودی روی دکمه چت کلیک کنید