طرح توجیهی کنسانتره مس☀️(برای اخذ مجوز)

طرح توجیهی کنسانتره مس_پرشین پلن

فهرست مطالب

منظور کلی از محصول کنسانتره، کنسانتره مس است که در حوزه ذوب مس، مورد توجه قرار گرفته است. حال شما سرمایه گذاران عزیز می توانید با انتخاب طرح توجیهی کنسانتره مس، تولید این محصول را در دست بگیرید. علت اینکه می گوییم طرح توجیهی کنسانتره را انتخاب کنید، این است که این طرح، موضوعات نامعلوم کار را مشخص و روشن می سازد. لذا هیچ موضوع مبهمی برای شما باقی نمانده و ذهنتان را درگیر نمی سازد.

طرح توجیهی کنسانتره مس، ضمن هدایت شما، منجر به یک سرمایه گذاری خوب و پرسود خواهد شد. چرا که محصولی مثل کنسانتره مس از اهمیت بالایی برخوردار بوده و تقاضای گسترده ای را به دنبال دارد. لذا با تولید این محصول، سود قابل توجهی را از آن خواهید کرد.

آشنایی با کنسانتره مس

یکی از فرآورده های حاصل از سنگ معدنی مس، کنسانتره مس است. این محصول در فرآیند ذوب مس مورد توجه قرار گرفته و به عنوان نوعی ماده اولیه استفاده می گردد. در واقع اگر حضور این ماده نباشد، چه بسا که فرآیند ذوب مس نیز با مشکل و اختلالی جدی مواجه خواهد شد. این محصول علاوه بر اینکه دارای ترکیباتی مثل مس به میزان سی درصد است، حاوی ترکیبات گوگرد و آهن به میزان هفتاد درصد نیز خواهد بود.

نحوه تولید کنسانتره مس

هر چند در طرح توجیهی کنسانتره راجع به نحوه تولید کنسانتره مس صحبت شده است، اما در این بخش هم توضیحاتی در خصوص نحوه تولید آن خواهیم داد. این توضیحات به صورت موردی مطرح شده اند:

  • در مرحله نخست اقدام به خرد کردن سنگ های معدنی مس نموده و حتی آنها را آسیاب می سازند.
  • بعد از اینکه از این مواد، ذرات ریز به دست آمد، این ذرات را با آب و مواد شیمیایی مخلوط می نمایند.
  • پس از آن، این ترکیبات به سلول های تغلیظ راه پیدا کرده و فرآیند دمش هوا روی آنها صورت می گیرد.
  • بعد از دمش، کف هایی را در این ترکیبات مشاهده خواهید کرد که دارای ترکیبات مس بوده و آنها را روی سلول خواهید دید.
  • در انتها کنسانتره مس با عیار 20 درصد تولید شده و شکل می گیرد.

از استخراج مس به روش لیچینگ چه میدانید؟

طرح توجیهی کنسانتره مس نه تنها به عنوان یک طرح راهنما در اختیار شما قرار می گیرد، بلکه به موضوعات زیادی اشاره می کند. هدف از بررسی این موضوعات، چیزی نیست جز افزایش حس آگاهی در شما. وقتی قرار است پای در حوزه تولید چنین محصول مهمی بگذارید، پس باید مثل یک فرد آگاه رفتار کنید. وگرنه به جای در دست گرفتن برگ برنده، باید بازنده بودن خود را پذیرفته و شاهد آن باشید.

اما یکی از توضیحاتی که در طرح توجیهی راجع به آن صحبت شده و از آن اطلاع خواهید یافت، نحوه استخراج مس است. یکی از روش های رایج و مهم برای استخراج این عنصر ارزشمند، روش لیچینگ است. استخراج مس به روش لیچنینگ، شامل چند مرحله کلی می گردد که به اختصار به آنها اشاره خواهیم کرد: خردایش، انحلال توده ای، استخراج با کمک حلال و الکترووینینگ.

  طرح توجیهی تولید شمش مس☀️(طرح اختصاصی برای مجوز)
ضرورت غیر قابل اجتناب کنسانتره مس

کنسانتره مس، محصولی فوق العاده ضروری است که نه تنها صنایع داخلی کشور به آن نیاز داشته، بلکه صنایع جهانی نیز به آن احتیاج دارند. همین موضوع منجر به شکل گیری تقاضای گسترده در خصوص این محصول شده است. حالا بیش از نیمی از صنایع جهان به این عنصر نیاز داشته و تولیدات مهم خود را بر مبنای آن پیش می برند. لذا شما می توانید با بهره گیری از این فرصت، محصولی را تولید نمایید که هم برای صنایع داخلی و هم برای صنایع خارجی، مفید خواهد بود.

وجود واحدهای تولید فعلی شاید تا حدودی پاسخگوی نیازها باشد، اما یقینا از عهده تامین همه این نیازها بر نمی آید. پس اگر می خواهید شما هم سهمی در تولید کنسانتره مس داشته و از همه مهمتر سهمی در یک سود کلان داشته باشید، باید همین حالا دست به کار شوید. البته برای برداشتن گام های آهسته، پیوسته و موفق، نیاز به طرح توجیهی کنسانتره دارید. شما نمی توانید اهمیت این طرح را انکار کنید. این حقیقت بر همه کسانی که وارد این حوزه شده اند، اثبات گردیده است.

کاربردهای رایج کنسانتره مس

با مطالعه طرح توجیهی راجع به کاربردهای این محصول هم کسب اطلاع خواهید کرد. اما بد نیست در اینجا هم اطلاعاتی درباره این موضوع داشته باشید. در ادامه به هر یک از صنایعی که به کنسانتره مس نیاز داشته و تولیدات خود را بر آن استوار ساخته اند، اشاره کرده ایم:

  1. یکی از صنایع مهمی که به این محصول نیاز دارد، صنعت ساختمان سازی است. کنسانتره مس در این صنعت به میزان 18 درصد استفاده می گردد.
  2. همچنین کنسانتره مس با عیار 96.99 درصد در صنایع تولید کننده انواع ماشین آلات کشاورزی، صنعتی و عمومی نیز کاربرد دارد. آن هم به میزان 12 درصد.
  3. صنایع نظامی از دیگر صنایعی هستند که کنسانتره مس 99.99 درصد را به میزان 4 درصد استفاده می نمایند.
  4. یکی دیگر از صنایعی که به کنسانتره مس به میزان 7 درصد نیاز دارد، صنایع حمل و نقل است.
  5. البته صنایع الکترونیک هم به وجود این ماده نیاز داشته و 55 درصد از آن را مصرف می نمایند.

نگاهی بر تجهیزات لیچینگ مس

در این بخش می خواهیم تا لیست تجهیزات لیچینگ مس را مورد بررسی قرار دهیم. این تجهیزات در هر یک از مراحل لیچینگ، متفاوت بوده که در اینجا به طور کلی به آنها اشاره می کنیم:

  • گریزلی، سنگ شکن مخروطی در دو مدل، آسیاب گلوله ای، نوار نقاله و فیدر
  • مخازن، آماده ساز، سیستم انتقال، پمپ، دستگاه های هیپ، سیستم جداساز، سیستم انتقال و سیستم اختلاط
  • سیستم توزیع، مبدل، یکسو کننده و تجهیزات حمل کننده

نگاهی بر تجهیزات لیچینگ مس_پرشین پلن

طرح توجیهی کنسانتره، پیش نیاز دریافت وام

طرح توجیهی کنسانتره، سرمایه لازم برای شروع کار را راحت تر در اختیارتان قرار می دهد. چرا که با وجود این طرح و تقدیم آن به بانک، به رسمیت شناخته شده و وام های کلان دریافت خواهید کرد. شما برای دریافت وام و تسهیلات، لزوما به این طرح نیاز داشته و هیچ راه گریزی از این موضوع نیست.

طرح توجیهی برای دریافت مجوز

اخذ مجوز کار آسانی نیست. ولی با وجود طرح توجیهی، این کار، هیچ دشواری خاصی نخواهد داشت. چرا که طرح توجیهی کنسانتره نزد سازمان های صادر کننده مجوز، اعتبار داشته و دسترسی شما را به مجوزهای لازم برای کار، میسر خواهد کرد. مادامی که مجوز تولید را کسب نکنید، شانسی هم برای شروع نخواهید داشت. حتی اگر سرمایه این کار را تامین کرده باشید.

سفارش طرح توجیهی کنسانتره از پرشین پلن

ما به شما سروران گرامی کمک می کنیم تا از کوتاه ترین راه ممکن اقدام به سفارش طرح توجیهی کنسانتره نمایید. طرح ها، ضمن اختصاصی بودن، مفاهیم کاملی در بر داشته و سند شما برای گرفتن وام و مجوز خواهند بود.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

4.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی