طرح توجیهی بسته بندی خشکبار، یک طرح الزامی است. چراکه با استفاده از طرح توجیهی میتوانید تمامی برآوردهای مالی بسته بندی خشکبار را در دسترس داشته باشید تا قبل از راه اندازی این کسب و کار،یک دورنمای کلی داشته و با اطمینان به این حوزه ورود کنید. همچنین با استفاده از طرح توجیهی اختصاصی خشکبار، میتوانید جهت اخذ مجوز اقدام کنید.
با توجه به اینکه خشکبار از حساسیت بالایی نسبت به رطوبت برخوردار هستند؛ لذا باید در یک محفظه امن نگهداری شوند. مثل بستهبندی های نایلونی، سلفونی، جعبه ای و … که هر یک منجر به حفظ ویژگی های ظاهری و کیفی محصول و مانع از افت ارزش آن می گردند.
اکنون اهمیت بالای بسته بندی بر بسیاری از صنعتگران آشکار گردیده است. اما با این وجود، تلاشهای کافی در این عرصه صورت نگرفته است. البته این موضوع را میتوان به چشم یک فرصت طلایی نگریست. فرصتی که اگر از آن بهره گیرید، قطعاً به منافع حاصل از آن نیز دست خواهید یافت. چرا که بسته بندی خشکبار، هزینه بالایی در پی نداشته و در عین حال، سودآوری زیادی دارد. در وبسایت ما پرشین پلن، با ابعاد دیگری از این کار و حواشی مثبت آن آشنا خواهید شد.
معرفی و مزایای طرح بسته بندی خشکبار
طرح بسته بندی خشکبار یکی از طرحهای اقتصادی است که کمتر به آن پرداخته شده است. با این وجود، این طرح از اهمیت بالایی برخوردار بوده و میتواند سودآوری قابل توجهی را برای شما به همراه داشته باشد. بسته بندی خشکبار موجب عرضه خشکبار باکیفیت و بهداشتی به بازار شده و همچنین طول عمر این مواد خوراکی را افزایش میدهد.
از جملهی مهمترین مزایای بسته بندی خشکبار میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کسب درآمد قابل توجه از طریق بسته بندی خشکبار
- اشتغال زایی برای اشخاص فعال در حوزه کشاورزی و خشکبار
- سادگی فرایند بسته بندی خشکبار
- افزایش کیفیت و طول عمر خشکبار عرضه شده به بازار
توجیه پذیری اقتصادی بسته بندی خشکبار
در خصوص توجیه پذیری اقتصادی طرح بسته بندی خشکبار باید این نکته را ذکر کنیم که خشکبار یکی از مواد غذایی است که در بازار کشور از رونق بالایی برخوردار بوده و همیشه طرفداران زیادی داشته و دارد. لذا میزان تقاضا برای خشکبار بسیار زیاد است. از طرفی بسته بندی کردن خشکبار باعث افزایش طول عمر و کیفیت خشکبار میشود. همچنین خشکبار بسته بندی شده بهداشتیتر از خشکبار فله هستند و لذا اشخاص میل بیشتری به خرید این محصولات دارند.
در کنار این موارد، شرایط برای اجرایی کردن طرح بسته بندی خشکبار در کشور فراهم است. اولا تمام لوازم اولیه مورد نیاز برای اجرای این طرح با قیمتی مناسب در کشور یافت شده، در ثانی انواع مختلف میوه و خشکبار در سراسر کشور تولید و عرضه میشوند.
همچنین خشکبار ایرانی در بازارهای خارجی هم طرفداران بسیار زیادی دارند. لذا با عرضه خشکبار باکیفیت با بسته بندی شکیل و زیبا میتوان نظر مشتریان خارجی زیادی را به سمت این محصولات جلب نمود و درآمد ارزی قابل توجهی را به دست آورد. لذا تمامی این عوامل در کنار هم سبب شده تا طرح توجیهی بسته بندی خشکبار از نظر اقتصادی توجیه پذیر باشد.
سود و درآمد بسته بندی خشکبار
بازار پررونق خشکبار در کنار فراهم بودن شرایط بسته بندی این ماده خوراکی، سبب شده تا طرح بسته بندی خشکبار یکی از طرحهای سودآور قلمداد شود. با این وجود، درآمد و سود حاصل از بسته بندی خشکبار تا حد زیادی به تلاش و شناخت شما از این مواد خوراکی و همچنین حجم و نوع تولیداتتان وابسته است.
مقدار دقیق سود طرح بسته بندی خشکبار در طرح توجیهی ارائه شده ذکر خواهد شد؛ اما تحقیقات انجام شده در حوزه بسته بندی خشکبار به خوبی این موضوع را نشان میدهد که میزان سودآوری طرح توجیهی بسته بندی خشکبار در کشور چیزی در حدود 25 الی 35 درصد است که درصد سود قابل توجهی به حساب میآید. لازم به ذکر است در صورتی که بتوانید در زمینه صادرات خشکبار بسته بندی شده به کشورهای همسایه فعالیت کنید، سود حاصله از این طرح قطعا بیشتر خواهد بود.
دستگاه و ماشین آلات جهت بسته بندی خشکبار
تجهیزات مورد نیاز برای بسته بندی خشکبار، در بازار داخلی در دسترس هستند. از جمله مهمترین تجهیزاتی که در طرح توجیهی بسته بندی خشکبار، برای بسته بندی این خوراکیها مورد محاسبه قرار میگیرند، عبارتند از:
- دستگاه بالابر خشکبار
- دستگاههای بسته بندی دو توزین و چهار توزین
- دستگاه پوست کن
- دستگاه مخصوص تفت و بو دادن خشکباری مانند پسته
- شیرینگ پک تونلی
- دستگاه رطوبت گیر
- دستگاههای طعم زن
- نوار نقاله
- مخزن نگهداری خشکبار
- دستگاه تاریخ زن
- جدا کننده پوسته
- سیستم تزریق گاز ازت برای افزایش طول عمر خشکبار
اطلاعاتی درباره انواع خشکبار
به صورت کلی، به آجیل و مغز دانهها و میوههای خشک شده، خشکبار گفته میشود. آجیل و خشکبار دارای انواع مختلفی هستند. از جمله مهمترین انواع مغز دانهها میتوان به مغز گردو، مغز بادام، خلال بادام، بادام زمینی و مغز آن، بادام هندی، فندق، تخمه آفتابگردان و پسته اشاره کرد. همچنین میوههای خشک شده و برگه میوه مانند برگه زردآلو، برگه هلو، سیب خشک، برگه کیوی، گیلاس و آلبالوی خشک، قیسی زردآلو، توت خشک، سنجد، انجیر خشک و … هم از جملهی پرطرفدارترین انواع خشکبار به حساب میآیند.
آشنایی با مراحل بسته بندی خشکبار
درباره فرایند بسته بندی خشکبار لازم به ذکر است که بسته به نوع خشکبار، فرایند بسته بندی این محصولات نیز متفاوت خواهد بود. با این وجود، اجرای طرح بسته بندی خشکبار شامل چند مرحله کلی است. اولین و شاید یکی از مهمترین مراحل در فرایند بسته بندی خشکبار، تهیه مواد اولیه است. در این مرحله، کیفیت خشکبار انتخابی از اهمیت بالایی برخوردار میباشد. پس از آن نوبت به سورت کردن خشکبار میرسد. در این مرحله سعی میشود خشکبار ریز و درشت و خشکبار سالم و خراب و بیکیفیت از هم جدا شوند.
سپس در صورتی که خشکبار نیاز به پوست گیری داشته باشد، به بخش پوست گیری انتقال پیدا میکند. در مرحلهی بعد خشکبار (در صورت نیاز) مورد شست و شو قرار گرفته و سپس نم گیری و خشک میشوند. در مرحلهی بعدی، اگر خشکبار به بو دادن یا مزه دار شدن نیاز داشته باشد، این پروسه بر روی آن انجام میشود. در نهایت کیفیت خشکبار تولیدی توسط کارشناسان تست شده و مواد به بخش بسته بندی انتقال پیدا میکنند. در اینجا خشکبار به صورت اتوماتیک در بستههای پلاستیکی، مقوایی و … ریخته میشود. پس از آن مقداری ماده نگهدارنده به خشکبار اضافه کرده و درب بسته با دستگاههای پرس وکیوم پلمپ میشود. در نهایت تاریخ و اطلاعات مورد نیاز بر روی بسته درج شده و خشکبار بسته بندی شده آمادهی عرضه در بازار هستند.
بازار هدف خشکبار بسته بندی شده
یکی از مهمترین پارامترها در هنگام شروع یک پروژه صنعتی، بازار هدف محصولات و خدمات آن پروژه است. هر چقدر بازار هدف یک محصول گستردهتر باشد، احتمال موفقیت شما در آن شغل بیشتر خواهد بود. خشکبار یکی از خوراکیهایی است که در سبد غذایی ما جایگاه ویژهای دارد. البته بسته به نوع خشکبار، بازار هدف این محصولات متفاوت است.
به عنوان مثال، پسته یکی از انواع خشکبار است که قیمت نسبتا بالایی دارد. در نتیجه بازار هدف آن را بیشتر اشخاصی با درآمد متوسط رو به بالا تشکیل میدهند. این در حالی است که برگه زردآلو یا تخمه آفتابگردان یکی از پرفروشترین انواع خشکبار بوده و تقریبا قشرهای گوناگون با سطح درآمدی مختلف از آن استفاده میکنند. لذا در هنگام اجرای طرح بسته بندی خشکبار، حتما باید این نکته را به خاطر داشته باشید. همچنین کیفیت خشکبار عرضه شده و فصل عرضه این محصولات هم در تعیین بازار هدف خشکبار بسته بندی شده تاثیر دارند. در هنگام اجرای طرح توجیهی بسته بندی خشکبار باید تمامی این موارد را در نظر بگیرید تا بتوانید درآمد خوبی از عرضه خشکبار به بازار به دست بیاورید.
اهمیت طرح توجیهی بسته بندی خشکبار
طرح توجیهی بسته بندی خشکبار، طرحی است که در آن تمامی جوانب این پروژه مورد بررسی قرار گرفته است. در نتیجه این طرح میتواند اولا شما را با روند اجرای پروژه بسته بندی خشکبار آشنا سازد و به شما اطلاعات دقیقی درباره ریزکاریهای این طرح ارائه کند. در ثانی طرح توجیهی بسته بندی خشکبار، میتواند به شما کمک کند تا با هزینههای لازم برای اجرایی کردن این طرح آشنا شده و پس از بررسی کامل، بتوانید با برنامه ریزی دقیق در این زمینه قدم بردارید.
طرح های توجیهی مرتبط در حوزه خشکبار
طرح توجیهی بسته بندی خشکبار برای اخذ مجوز
بدون شک، نیاز به مجوز شروع فعالیت در هنگام اجرای طرح بسته بندی خشکبار از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از مهمترین پارامترها جهت دریافت مجوز برای کارخانه بسته بندی خشکبار از وزارت صمت، داشتن طرح توجیهی اختصاصی است.
طرح توجیهی بسته بندی خشکبار ارائه شده به وزارت صنعت، معدن، تجارت بایستی کاملا دقیق و حساب شده باشد. همچنین طرح ارائه شده باید اختصاصی و به روز بوده و در آن شرایط فعلی کشور لحاظ شده باشد. در نتیجه نگارش طرح توجیهی برای بسته بندی خشکبار نیازمند اطلاعات مالی در حوزه بسته بندی این مواد خوراکی است. هم اکنون درصورت تمایل برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی جهت اخذ مجوز، با کارشناس ارشد وبسایت ما تماس بگیرید.