طرح توجیهی بسته بندی خرما☀️(برای مجوز فعالیت)

طرح توجیهی بسته بندی خرما_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی بسته بندی خرما یکی از مهمترین نیازهای شما برای اخذ مجوز فعالیت است. وب سایت پرشین پلن نگارش معتبرترین طرح توجیهی را برای شما انجام می‌دهد. این طرح توسط اساتید با تجربه و مهندسین تدوین می‌شود. بنابراین با اطمینان می‌توانید طرح توجیهی را به سازمان‌های دولتی مانند وزارت جهاد کشاورزی و  وزارت صنایع، معادن و تجارت (وزارت صمت) ارائه دهید. برای کسب اطلاع بیشتر درباره بسته بندی خرما و نحوه سفارش طرح توجیهی برای اخذ مجوز ، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

بسته بندی، ابزاری برای حفظ تازگی

همیشه محصولات بسته بندی، بیش از محصولات فله ای، توجه ما را به خود جلب می کنند. به نظر شما دلیل این توجه چیست؟ یک دلیل آن این است که محصول بسته بندی شده، کیفیت بیشتری داشته و آلودگی های کمتری را به خود دیده است. اما محصولات فله ای، به صورت باز به فروش رسیده و در معرض گرد و خاک و آلاینده های محیطی قرار دارند. شاید همین دلیل باعث شده تا محصولاتی مثل خرمای بسته بندی، ارزش و قیمت بیشتری داشته باشند. در هر حال بسته بندی را می توان ابزاری جهت حفظ تازگی محصول تلقی نمود. البته به جز این، بسته بندی، تاثیرات مثبت دیگری را هم به دنبال خواهد داشت. مانند:

  • توزیع و انبارداری صحیح محصول
  • حمل و نقل سریع خرما
  • محافظت آن از آسیب های ظاهری
  • حفظ کیفیت خرما
  • افزایش فروش خرما
  • رفع نیازهای بازار
  • عرضه محصول با کیفیت در بازارهای داخلی و خارجی

  طرح توجیهی کارخانه رنگ سازی☀️(طرح تخصصی برای اخذ مجوز)

بسته بندی خرما را از کجا شروع کنم؟

فعالیت‌های این کسب و کار پیچیده نیست و برای راه اندازی خط بسته بندی، داشتن تحصیلات ضرورتی ندارد. با بسته بندی خرما حمل و نقل محصولات به مناطق مختلف امکان‌پذیر خواهد شد. اولین گام برای شروع این کسب و کار تهیه طرح توجیهی و اخذ مجوزهای لازم است. بعد از آن با تامین تجهیزات و تاسیسات، فعالیت‌های عملیاتی آن قابل اجرا می‌گردد. برای خرید دستگاه‌ها، ظرفیت کارخانه و نوع محصولی که قرار است عرضه شود، مهم است. در نهایت بکارگیری استراتژی‌های بازاریابی و عرضه محصولات با کیفیت نقش مهمی در جذب مشتری و فروش محصولات خواهد داشت.

توجیه اقتصادی بسته بندی خرما

در طرح توجیهی خرما شاخص‌های سودآوری آتی این کسب و کار محاسبه و برآورد می‌شوند. در حال حاضر خرما با تقاضای بالایی مواجه می‌باشد و آینده تجاری بسته بندی آن تضمین شده است. ایران یکی از برترین صادرکنندگان خرمای جهان است و به وسیله بسته بندی با کیفیت فرایندهای مربوط به صادرات امکان‌پذیر می‌شوند. توسعه صادرات این محصول و ارسال آن به سایر کشورها می‌تواند بسیار سودآور باشد. بنابراین تامین‌کنندگان با کمترین هزینه به سود و درآمد قابل قبولی خواهند رسید. همچنین ضایعات خرما برای تهیه خوراک دام و طیور کاربرد دارد و با فروش ضایعات می‌توان درآمد بیشتری کسب کرد.

توجیه اقتصادی بسته بندی خرما_پرشین پلن

درآمد بسته بندی خرما

طرح توجیهی بسته بندی خرما درآمد آتی این کسب و کار را بر اساس شاخص تورم نشان می‌دهد. بسته بندی خرما فرایندی نسبتا آسان و کم هزینه است. مشخصه اصلی این کسب و کار هزینه اجرایی کم و سهولت در بازاریابی می‌باشد. مهم‌ترین دلیل برای راه اندازی کسب و کار‌های مرتبط با بسته بندی محصولات خوراکی، ایجاد ارزش افزوده است. بسته بندی خرما ارزش افزوده تولید محصولات را افزایش می‌دهد و در نتیجه سرمایه‌گذاران سود و درآمد بیشتری کسب خواهند داشت. بسته‌های خرما با طراحی‌های خلاقانه می‌توانند مشتریان را به خرید محصول تشویق کنند و شرکت‌های بسته بندی از این طریق فروش خود را افزایش می‌دهند.

تجهیزات مورد نیاز بسته بندی خرما

بسته بندی خرما به صورت دستی یا مکانیزه با روش‌های متنوعی انجام می‌شود. در ایران به طور معمول از کارتن‌های مقوایی و جعبه‌های پلاستیکی برای بسته بندی خرما استفاده می‌کنند. برای جلوگیری از خراب شدن خرما با لایه‌های سلفون شفاف و زیست تخریب‌پذیر پوشانده می‌شود. موضوع اصلی در بسته بندی این است که وزن و قیمت جعبه‌های مصرفی مناسب باشد. همچنین این جعبه‌ها باید از نظر هوا و رطوبت غیر قابل نفوذ بوده و برای حمل و نقل‌های طولانی استحکام کافی داشته باشند. برخی تجهیزات مورد نیاز برای بسته بندی خرما عبارتند از:

  • تجهیزات شستشوی خرما
  • دستگاه خشک کن
  • الک برای جداسازی خاک و شن
  • ترازو
  • دستگاه سورتینگ (Sorting) برای قرارگیری خرما در جعبه
  • دستگاه‌های بسته بندی
  • جعبه‌های مقوایی، پلاستیکی، کریستالی و…
  • کیسه‌های نایلون

بازار هدف برای فروش محصولات

وقتی که صحبت از معاملات خرما و تجارت بین الملل محصولات می‌شود، بهتر است وضعیت بازار هدف آن و ترجیحات مصرف‌کنندگان بررسی گردد. امروزه در بازارهای داخل و بین الملل مشتریان به دنبال محصولات مرغوب همراه با بسته بندی مدرن و زیبا هستند. به منظور صادرات و فروش محصولات خوراکی باید بسته بندی آن بر اساس استانداردهای جهانی باشد و سلیقه مشتریان در نظر گرفته شود. کشورهایی مانند ترکیه، پاکستان، روسیه، آذربایجان، اندونزی، انگلستان، هند، ایتالیا، فرانسه، عمان و بیش از بیست کشور دیگر وارد کننده خرمای ایرانی هستند. خرمای بسته بندی شده ایرانی، در این کشورها تقاضای همیشگی دارد و با عرضه محصولات با کیفیت سودآوری کسب و کارهای بسته بندی افزایش خواهد یافت.

فرایند بسته بندی خرما

معمولا فرایند بسته بندی خرما شامل سه مرحله شستشو، خشک کردن و قرارگیری در جعبه است. در واحد شستشو، گرد و غبار خرما با آب گرم یا سرد و بخار آب جدا می‌شود. در مرحله بعد با استفاده از فن‌های پرقدرت خرماهای شسته شده را خشک کرده و قبل از بسته بندی تحت حرارت ملایم قرار می‌دهند. بعد از آن با دستگاه‌های پرکن خرماها را درون جعبه می‌گذارند. در این مرحله کارگران باید محصولات درون جعبه‌ها را از نظر وزن و سایر ویژگی‌ها بررسی کنند. در نهایت بر روی جعبه‌های خرما برچسب تاریخ انقضا، تاریخ تولید و قیمت درج می‌شود. ضایعات خرما نیز برای تهیه خوراک دام و طیور به صورت جداگانه بسته بندی شده و به فروش می‌رسد.

فرایند بسته بندی خرما_پرشین پلن

ورود به خط تولید با طرح توجیهی بسته بندی خرما

با تکیه بر طرح توجیهی خرما امکان ورود به خط تولید و عرضه این محصول را خواهید داشت. در طرح توجیهی تمامی جوانب کسب و کار از نظر اقتصادی و با توجه به ایده‌های تجاری سرمایه‌گذاران بررسی می‌شود. این طرح اثبات می‌کند که اجرای فعالیت‌های خط بسته بندی خرما امکان‌پذیر است و درآمد قابل قبولی خواهد داشت. اگر قصد راه اندازی خط بسته بندی خرما را دارید، به وسیله طرح توجیهی و بر اساس ظرفیت کارخانه می‌توانید سودآوری آن را پیش‌بینی کنید. در این طرح محاسبات مالی مهم کسب و کار مانند هزینه‌های ثابت و جاری، درآمد آتی، جمع سرمایه‌گذاری مورد نیاز، نرخ بازگشت سرمایه، تعداد نیروی کار و… ارائه می‌گردد. در طرح توجیهی با توجه به قیمت های فعلی و نقطه سر به سر فروش مشخص می‌شود که راه اندازی خط بسته بندی خرما بازدهی مناسب را دارد یا خیر.

طرح توجیهی بسته بندی خرما برای دریافت مجوز

برای دریافت مجوز می‌بایست طرح توجیهی بسته بندی خرما را به وزارت صمت و سایر سازمان‌های ذیربط ارائه دهید. این طرح اولین نیاز یک کارآفرین و یا سرمایه‌گذار برای راه اندازی کسب و کار بصورت صنعتی است. طرح توجیهی گزارشی از آینده تجاری کارخانه بسته بندی خرما می‌باشد که بر مبنای آمارهای اقتصادی به روز، شاخص تورم و ظرفیت تولید کارخانه نگارش می‌شود. بدیهی است که اگر این طرح توسط اساتید و کارشناسان ارشد تدوین شده باشد، اعتبار بیشتری داشته و با درخواست طرح توجیهی شما برای راه اندازی کارخانه بسته بندی خرما موافقت خواهد شد.

طرح های توجیهی مرتبط با خرما

سفارش طرح توجیهی بسته بندی خرما

در طرح توجیهی بسته بندی خرما شاخص‌های مختلف مالی بر اساس دستورالعمل وزارت صمت و سازمان‌های دولتی محاسبه می‌شوند. هر فعالیت تجاری با برنامه‌ریزی بلندمدت و تصمیم‌گیری‌های استراتژیک به موفقیت می‌رسد. سرمایه‌گذاران علاوه بر اخذ مجوز، می‌توانند از اطلاعات این طرح در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌های خود استفاده کنند. وب سایت پرشین پلن معتبرترین طرح را برای شما تدوین می‌نماید. سفارش طرح اختصاصی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و سرمایه‌گذاری بانکی کشور می‌باشد. بنابراین اطلاعات مالی آن اعتبار بیشتری خواهند داشت و با اطمینان می‌توانید برای دریافت مجوزهای لازم به منظور راه اندازی کسب و کار مد نظر خود اقدام نمایید. هم اکنون می‌توانید جهت سفارش طرح توجیهی بسته بندی خرما و ارتباط با کارشناسان از طریق شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان: عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری مقاله

فیسبوک
تویتر
واتساپ
تلگرام
5/5 - (5 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − نوزده =

راهنمای سفارش طرح اختصاصی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی