طرح توجیهی بسته بندی حبوبات☀️(برای اخذ مجوز)

طرح توجیهی بسته بندی حبوبات_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی بسته بندی حبوبات پروژه‎ای می باشد که شامل تمام اطلاعات صفر تا صد کسب و کار از ابتدا تا انتهای کار است. این طرح از مهم ترین و نخستین اقدامات به منظور اخذ مجوز نیز می باشد. در این طرح تمام هزینه‎های لازم چون هزینه ساخت و ساز، دستمزد نیروی انسانی، هزینه‌‎های تهیه مواد اولیه و ماشین آلات خط تولید و دیگر موارد محاسبه می‎شوند. علاوه بر این سرمایه اولیه ثابت و درگردش، سود و درآمد حاصل از کار، نرخ برگشت سرمایه، و دیگر موارد اقتصادی توسط متخصصان مورد محاسبه قرار می‎گیرند.

طرح توجیهی این کسب و کار باید به طور کاملا تخصصی و جامع تدوین شود تا با اطمینان کامل سرمایه گذاران بتوانند آن را به سازمان‎های دولتی ذیربط گزارش دهند. اکنون در ادامه برای دریافت اطلاعات بیشتر از شما دعوت می کنیم تا انتهای مقاله با وب سایت پرشین پلن همراه باشید.

توجیه اقتصادی بسته بندی حبوبات

در طرح توجیهی بسته بندی حبوبات توجیه پذیری کسب و کار توسط کارشناسان متخصص مورد بررسی قرار می‎گیرد. طبق بررسی‎های لازم این کسب و کار از نظر اقتصادی دارای توجیه پذیری مطلوبی می‎باشد. چرا که امروزه اکثر مردم محصولات بسته بندی شده را تهیه می‎نمایند. علاوه بر این در کشور ما انواع حبوبات به مقدار زیادی کشت می‎‌شوند و با توجه به مصرف بالای آن‎ها سرمایه گذاری در بسته بندی این محصول از توجیه پذیری بالایی برخوردار است. همچنین سرمایه‌ گذاران می‎توانند با بسته بندی‎های خلاقانه و با کیفیت فروش خود را افزایش دهند و به صادرات آن بپردازند.

معرفی و مزایای بسته بندی حبوبات

یکی دیگر از مواردی که در طرح توجیهی به طور کامل به آن پرداخته می‎شود معرفی و مزایای کسب و کار می‎باشد. بسته بندی حبوبات از مزایای بسیار زیادی برخوردار است. به طوری که مردم امروزه با توجه به اهمیت رعایت بهداشت و سالم تر بودن محصولات خوراکی از محصولات بسته بندی شده تهیه می‎کنند. در ادامه تنها به چند مورد از مزایای بسته بندی حبوبات اشاره خواهیم کرد.

  • افزایش ماندگاری و طول عمر حبوبات بسته بندی شده
  • حفظ و نگهداری حبوبات در برابر عواملی چون گرما، رطوبت و …
  • نگهداری بهداشتی و ایمن کالا
  • رعایت ضوابط استاندارد
  • حمل و نقل آسان‎تر کالا
  • ایجاد ارزش افزوده بیشتر
  • برند سازی و ایجاد هویت
  • جلوگیری از آلودگی
  • حفظ طراوت و تازگی محصول
  • جلوگیری از آسیب‎های فیزیکی

اهمیت طرح توجیهی برای شروع کسب و کار

طرح توجیهی در حقیقت از مهم‎ترین بخش هر کسب و کار به حساب می‎آید که جدایی ناپذیر است. طبق بررسی‎ها سرمایه ‌گذارانی که برای شروع کسب و کار خود طرح توجیهی مربوطه را تهیه کرده‎‌اند، نسبت به دیگر سرمایه گذاران زودتر به نتیجه مطلوب در کار خود رسیده‎اند. چرا که طرح توجیهی برای آن‎ها مانند راهنمایی می‎باشد که تمامی جزئیات، ملزومات و اهداف کسب و کار را در بر دارد. علاوه بر این تمام نسبت‎های مالی در این طرح طبق نرخ روز توسط کارشناسان مورد محاسبه قرار می‎گیرند.

فرآیند بسته بندی حبوبات

اولین فرآیند گفته شده به منظور بسته بندی حبوبات در طرح توجیهی بوجاری می‎باشد. دستگاه‎های بوجاری همان الک‎های لرزان و پنوماتیکی هستند که به حالتی موازی بر روی هم قرار دارند. این دستگاه وظیفه پاکسازی گرد و خاک را نیز به عهده دارد. در مرحله دوم از طریق دستگاه استوانه‎ای شکل که در بخش مرکزی آن برس‎هایی وجود دارد، عمل برس زنی انجام می‎شود. گاهی برای اینکه حبوبات کمی شفاف به نظر آیند از طریق محفظه کوچکی که در بالای دستگاه برس زنی قرار دارد به آن‎ها کمی پارافین تزریق می کنند. عملیات درجه ‌بندی، جداسازی و سورت نیز در مرحله بعدی صورت می‎گیرد. سپس فرایند پوست گیری در صورت وجود پوسته در حبوباتی چون سبوس، انجام می‏شود. مرحله آخر نیز متعلق به مراحل بسته بندی حبوبات می‎باشد.

  طرح توجیهی تولید قطعات یدکی خودرو ☀️(جهت اخذ مجوز+گرید)

فرآیند بسته بندی حبوبات_پرشین پلن

معرفی تجهیزات و ماشین آلات بسته بندی حبوبات

یکی از مهم‌ترین بخش‎های طرح توجیهی بسته بندی حبوبات معرفی کامل و دقیق تجهیزات و ماشین آلات مورد استفاده می‎باشد. این بخش کمک زیادی به سرمایه گذاران می‎کند تا ابهامات و سوالاتشان برطرف شود. زیرا کارشناسان در طرح توجیهی تخصصی تمام تجهیزات مورد نیاز را مورد بررسی قرار داده‎اند. موارد زیر تنها برخی از این تجهیزات می‎باشند.

  • الواتورها
  • دستگاه بوجاری به همراه سیستم سورت، شن گیر و درجه بندی
  • دستگاه پولیش حبوبات
  • نوار نقاله دستچین و جلو بسته بندی
  • سیلیکون‌ها
  • سیلوها
  • پوست گیر
  • پارافین زنی و برس زنی
  • مخزن و بالابر
  • دستگاه تاریخ زن
  • سیستم فرم پاکت زن و …

هدف از بسته بندی حبوبات

به طور کلی انجام هیچ کسب و کاری بدون هدف نمی‎باشد. در واقع هدف از بسته بندی محصولات نیز سوددهی آن است. زیرا امروزه مردم محصولات بسته بندی شده را به سایر محصولات ترجیح می‎دهند. به طوری که می ‌توان گفت بسته بندی از خود محصول اهمیت بیشتری دارد و محصول فاقد بسته بندی از اهمیت کمتری برخوردار است. علاوه بر این‏ها در صورتی که حبوبات دارای بسته بندی با کیفیت و مدرن باشند، عرضه آن‎ها به فروشگاه‎ها و صادراتشان راحت‎تر انجام می‎شود. همچنین طرح بسته بندی حبوبات نسبت به عرضه و تقاضای زیاد آن در بازار ایده بسیار خوبی برای سرمایه‎ گذاری می باشد. به همین دلیل این ایده از کسب و کارهای پایان ناپذیر به حساب می آید.

درآمد و سود حاصل از بسته بندی حبوبات

از مهم‏ترین قسمت‎های طرح توجیهی بسته بندی حبوبات محاسبات و برآورد سود و درآمد حاصل از کسب و کار می‎باشد. زیرا سرمایه‌ گذارانی که قصد فعالیت در این حوزه را دارند، می‎خواهند از سود و درآمد کسب و کار مربوطه مطلع شوند. استراتژی کسب و کار و بازاریابی کالا در درآمد کل تاثیر گذار می‎باشد. بسته بندی حبوبات از سود بسیار خوبی برخوردار است. زیرا در بازار، حبوبات بسته بندی شده تقاضای زیادی دارد. محاسبه دقیق سود حاصل از این کسب و کار به عوامل زیادی بستگی دارد. اما به طور کلی نرخ بازده داخلی آن چیزی حدود 40 درصد تخمین زده شده است.

صادرات حبوبات بسته بندی شده به سایر کشورها

از آنجایی که ایران به دلیل داشتن خاک حاصلخیز انواع حبوبات را کشت می کند، از مهم ترین مرکز های صادرات حبوبات بسته بندی شده در جهان به حساب می آید. صادرات حبوبات به کشورهایی چون عراق، قطر و سایر کشورها صورت می گیرد. بیشترین میزان صادرات این محصول به کشور عراق است. زیرا این کشور با توجه به شرایطی که دارد، امکان تامین نیاز های داخلی خود را ندارد. از اینرو صادرات حبوبات بسته بندی شده به عراق یک تجارت با سود دهی بسیار زیاد می باشد. لازم به ذکر است که تنها حبوباتی که با کیفیت مطلوب بسته بندی شده اند امکان صادر شدن را دارند.

  طرح توجیهی بسته بندی گردو☀️(مجوز+ گرید کانون)

صادرات حبوبات بسته بندی شده به سایر کشورها_پرشین پلن

راه های افزایش درآمد

از مهم‎ترین اقدامات جهت بسته بندی حبوبات تهیه مواد اولیه می‎باشد. لازم به ذکر است که میزان درآمد حاصل از این کسب و کار به مواد اولیه بستگی دارد. بهتر است میزان مواد را مشخص کنید و محصولی مرغوب و با کیفیت تهیه نمایید. لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، لپه، ماش، عدس، نخود و … برخی از این مواد اولیه می باشند.

با تعیین استراتژی خود می‏ توانید زودتر به نتیجه برسید. برای مثال اگر قصد دارید تولید کمتر با یک یا دو محصول را داشته باشید، محصولات پرفروش‎تر را انتخاب نمایید. اگر هم قصد تولید حجم کمی را دارید از عمده فروشی‌ها مواد اولیه را تهیه کنید. اما جهت تولید یک تن به بالا بهتر است حبوبات را از همان تولید کننده خریداری کنید. در هر صورت دقت بر کیفیت مواد اولیه شرط افزایش درآمد می‎باشد.

طرح توجیهی بسته بندی حبوبات جهت اخذ مجوز

از اقدامات مهم و اساسی سرمایه گذاران به منظور دریافت مجوز، تهیه طرح توجیهی بسته بندی حبوبات می‎باشد. چرا که تنها با ارائه طرح توجیهی مربوطه، ارگان های ذیربط قادر به صدور مجوز های مورد نیاز هستند. در این طرح تمامی برآوردهای مالی و چگونگی راه اندازی بسته بندی حبوبات به طور کامل توسط کارشناسان مورد محاسبه قرار می‎گیرد. در صورتی که طرح مربوطه توسط متخصصان و مهندسان مالی و با تجربه نگارش شود، اعتبار آن افزایش می‎یابد. از این رو سرمایه گذاران با ارائه طرح توجیهی معتبر و سنجیده به ارگان‎های دولتی ذیربط، باعث می‎شوند تا آن‎ها به کسب و کار مربوطه اطمینان بیشتری کنند و فرآیند توافق با طرح توجیهی سریع تر انجام شود.

طرح های توجیهی مرتبط در حوزه بسته بندی

سفارش طرح توجیهی بسته بندی حبوبات

وب سایت پرشین پلن معتبرترین طرح توجیهی بسته بندی حبوبات را مطابق با شاخص تورم برای شما تدوین می‎نماید. به طوری که این طرح مورد صلاحیت کانون مشاوران بانکی و اعتباری کشور خواهد بود. از این رو می توانید با خیالی آسوده آن را به ارگان های ذیربط گزارش دهید. سرمایه گذاران نیز با مطالعه دقیق این طرح می توانند در مسیر درست کسب وکار خود گام بردارند تا هرچه سریع تر به نتیجه دلخواه خود برسند. اکنون شما می‎توانید جهت سفارش طرح توجیهی بسته بندی حبوبات از طریق شماره‌ تماس‎های موجود در همین صفحه با کارشناس ارشد وب سایت تماس حاصل فرمایید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان: عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری مقاله

فیسبوک
تویتر
واتساپ
تلگرام
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =

راهنمای سفارش طرح اختصاصی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی