طرح توجیهی تولید میوه خشک (سال 1401) فایل آماده+مجوز

طرح توجیهی میوه خشک سال 1401_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی میوه خشک، کاربردهای متعددی دارد. این طرح ابتدا به بررسی مراحل آغازین تا پایانی کار پرداخته و آنها را نشان می‌دهد. بعد از آن با بررسی‌ها و برآوردهای مالی و هزینه‌یابی، اطلاعات مالی شما را تکمیل می‌نماید. همچنین طرح توجیهی اختصاصی میوه خشک نیز مانند یک سند قانونی برای اخذ مجوز استفاده می‌شود.

یکی از طرح‌های فوق‌العاده پرسود جهت سرمایه گذاری، طرح توجیهی میوه خشک یا همان چیپس میوه است. این طرح باعث می‌شود تا در همه مراحل کار، سنجیده‌تر رفتار کرده و در نهایت، نتیجه این عملکرد سنجیده را بگیرید. این طرح نه تنها چراغ راه شماست و اشتباهات را از پیش رویتان بر می‌دارد؛ بلکه هزینه‌یابی‌های دقیق انجام داده و هر آنچه که باید در رابطه با هزینه‌های این کسب و کار بدانید را برآورد خواهد کرد. در ادامه با وبسایت پرشین پلن اطلاعات بیشتری راجع به تولید میوه خشک دریافت خواهید کرد.

معرفی و مزایای تولید میوه خشک

میوه خشک یکی از محصولات خوراکی است که به دلیل طعم و مزه فوق العاده و خواص بی‌نظیرش جزو پرفروش‌ترین انواع تنقلات و خشکبار به حساب می‌آید. استفاده از انواع مختلف میوه‌های خشک خصوصاً در فصل پاییز و زمستان بسیار رایج است. از جمله‌ی مهمترین مزایای طرح میوه خشک می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • درآمدزایی از طریق تولید میوه خشک
  • سادگی فرایند تولید میوه خشک و وجود تمامی دستگاه‌ها و مواد اولیه این طرح در بازار داخلی
  • رقابت آسان با برندهای فعال در حوزه خشکبار و میوه خشک
  • عرضه میوه خشک به بازار کشورهای خارجی و به دست آوردن درآمد ارزی

  طرح توجیهی بسته بندی خشکبار (آماده+ مجوز) سال 1401

توجیه پذیری اقتصادی تولید میوه خشک

درباره توجیه پذیری اقتصادی طرح تولید میوه خشک این نکته باید یادآور شویم که تحقیقات صورت گرفته در سال‌های گذشته نشان می‌دهد که میوه‌های خشک یکی از محبوب‌ترین مواد خوراکی و تنقلات هستند. در نتیجه میوه‌های خشک از بازار پررونقی برخوردار می‌باشند. به علاوه شرایط برای تولید میوه خشک به شدت فراهم می‌باشد. اولا وسعت زیاد کشور ما سبب شده تا انواع مختلفی از میوه‌ها در نقاط مختلف کشور تولید شوند و در نتیجه مواد اولیه مورد نیاز برای اجرای این طرح به وفور در دسترس است. به علاوه تجهیزات و ماشین آلات لازم برای اجرای طرح میوه خشک در بازار داخلی یافت می‌شوند. در نتیجه تمامی این پارامترها سبب شده تا طرح تولید میوه خشک از توجیه پذیری قابل قبولی برخوردار باشد.

توجیه پذیری اقتصادی طرح تولید میوه خشک_پرشین پلن

اطلاعاتی درباره بازار هدف میوه خشک

یکی از مهمترین عوامل در هنگام اجرای طرح توجیهی میوه خشک، مشخص کردن بازار هدف طرح می‌باشد. واضح است که هر چقدر میزان تقاضا برای این دسته از خشکبار بیشتر باشد، تولید آن سود بیشتری به همراه خواهد داشت.

میوه‌های خشک یکی از مهمترین و پرمصرف‌ترین انواع خشکبار به حساب آمده و طرفداران زیادی دارند. بازار هدف میوه‌های خشک تقریبا شامل تمامی افراد جامعه می‌شود. با این وجود، بسته به نوع میوه‌های خشک تولیدی، این محصولات می‌توانند بازار هدف محدودتر یا گسترده‌تری داشته باشند. با تمام این اوصاف میزان تقاضا برای میوه‌های خشک علی الخصوص در پاییز و زمستان بسیار زیاد است و تولید آن می‌تواند سودآوری قابل توجهی را به همراه داشته باشد.

ذکر این نکته هم بد نیست که میزان تقاضا برای میوه‌های خشک در کشورهای همسایه علی الخصوص کشورهای حوزه خلیج فارس بسیار زیاد است. در نتیجه در صورتی که بتوانید میوه‌های خشک شده را به این کشورها صادر کنید، هم بازار هدف گسترده‌تری خواهید داشت و هم اینکه درآمد ارزی قابل توجهی را به دست می‌آورید.

آشنایی با مراحل تولید میوه خشک

میوه خشک یکی از مهمترین و بهترین فرآورده های غذایی است. این فرآورده، از میوه‌های تازه حاصل گردیده و منجر به افزایش عمر میوه‌ها می‌گردد. در ضمن، دسترسی راحت‌تری نسبت به میوه تازه داشته و در هر 4 فصل سال، قابل تهیه می‌باشد. اما در خصوص تولید این محصول باید گفت که با تکیه بر دو روش سنتی و صنعتی صورت می‌گیرد.

روش‌های سنتی جهت تولیدات محدود انتخاب شده و روش‌های صنعتی هم منجر به تولید انبوه میوه خشک خواهند شد. در ضمن روش‌های صنعتی دارای مقبولیت بیشتری بوده و منجر به ارائه تولیدات بهینه‌تری خواهند شد. در اینجا می‌خواهیم تا به طور خلاصه، توضیحاتی را راجع به نحوه تولید میوه خشک ارائه دهیم. تولید میوه خشک، نیازمند گذر از مراحل مشخصی است. در قسمت زیر این مراحل را به تفکیک نام خواهیم برد:

  • انتخاب میوه های با کیفیت:
    اولین مرحله در تولید میوه خشک، انتخاب میوه است. میوه‌های انتخابی برای خشک شدن، تا حد ممکن باید فاقد هرگونه عیب و نقص ظاهری باشند. کیفیت بالای مواد اولیه باعث تولید میوه خشک باکیفیت می‌شود. در نتیجه در هنگام خرید، حتما این نکته را مد نظر قرار دهید.
  • شستشو:
    در مرحله دوم میوه‌ها خیسانده شده و پس از آن شستشو داده می شوند. تمام این امور توسط دستگاه های مکانیزه و خودکار صورت می گیرد. عملیات هسته گیری هم در ادامه انجام می شود. هر چند کارها به صورت ماشینی انجام می گیرند؛ اما باید یک ناظر را برای این بخش انتخاب کنید در صورت وجود لک در سطح میوه، آنها را برطرف کرده و سپس میوه را آماده ورود به مراحل شستشو و هسته گیری نماید.
  • ورود به اتاقک مخصوص:
    بعد از اینکه عملیات لپه گیری و هسته گیری میوه‌ها به اتمام رسید؛ باید وارد اتاقک مخصوص گردند. این اقدام باید خیلی سریع صورت گیرد؛ وگرنه میوه‌ها تغییر رنگ داده و بخش زیادی از ترکیبات ارزشمند خود مثل ویتامین‌ها را از دست خواهند داد. در اتاقک مخصوص، میوه‌ها در معرض دود گوگرد قرار می‌گیرند.
  • خشک کردن میوه‌ها توسط خشک کن:
    در مرحله بعدی، میوه‌ها وارد دستگاه خشک کن شده و توسط آن تبدیل به میوه خشک می گردند. دستگاه های خشک کن از سیستم هوای داغ جهت خشک کردن میوه‌ها بهره برده و در دمای کم آنها را خشک می سازند. این مقدار دمای کم به حفظ ویژگی‌های کمی و کیفی میوه‌ها منجر شده و از تغییر آنها جلوگیری خواهد کرد.
  • بسته بندی:
    مرحله آخر هم اختصاص به بسته بندی انواع میوه خشک دارد. بسته بندی انواع چیپس میوه باید با سرعت بالا صورت گیرد. این کار، مانع از ایجاد آلودگی در میوه‌ها شده و از خرابی آنها جلوگیری خواهد کرد. معمولا انواع میوه خشک در وزن های دویست گرم الی پنج کیلوگرم بسته بندی شده و در بسته های قوطی، سلفونی و کارتنی جای می‌گیرند.

آشنایی با مراحل تولید میوه خشک_پرشین پلن

مجوز تولید میوه خشک بصورت صنعتی

درصورت راه اندازی خط تولید میوه خشک بصورت صنعتی، حتماً نیاز به مجوز می‌باشد و طرح توجیهی میوه خشک، تاثیر شایانی بر روند اخذ مجوز دارد. اما توجه داشته باشید که با طرح توجیهی آماده، نمی‌توانید انتظار داشته باشید از ارگان‌های دولتی مجوز بگیرید؛ چراکه طرح‌های توجیهی آماده موجود در وبسایت صرفاً جنبه آشنایی با کسب و کار نگارش شده‌اند و برای اخذ مجوز مناسب نیستند.

بنابراین با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، ارگان‌های دولتی به شما اعتماد کرده و یکی از موارد مهم برای اخذ مجوز،با موفقیت طی می‌شود. دقت داشته باشید برای راه اندازی خط تولید صنعتی، نیاز به اخذ مجوز از سوی وزارت بهداشت و وزارت صنایع و معادن خواهد بود.

طرح های توجیهی مرتبط با میوه خشک

سفارش طرح توجیهی میوه خشک

با توجه به آنچه ذکر شد، داشتن طرح توجیهی اختصاصی و به روز برای اخذ مجوز فعالیت در زمینه تولید میوه خشک بصورت صنعتی، از اهمیت بالایی برخوردار است. تیم پرشین پلن یکی از تیم‌های حرفه‌ای در زمینه نگارش طرح توجیهی مختلف از جمله طرح‌های خدماتی، گردشگری، صنعتی، کشاورزی و … است که می‌تواند کارِ نگارش طرح توجیهی شما را جهت اخذ مجوز انجام دهید. هم اکنون درصورت تمایل برای سفارش طرح توجیهی میوه خشک می‌توانید از طریق تماس با کارشناس ارشد تیم پرشین پلن، اقدام نمایید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24: 09120060361

عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری مقاله

فیسبوک
تویتر
واتساپ
تلگرام
5/5 - (16 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =

محبوب‌ترین ایده‌های سرمایه گذاری در سال 1401

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی

باز کردن چت
1
سلام👋
برای سفارش طرح توجیهی با شماره: ۰۹۱۲۰۰۶۰۳۶۱ تماس بگیرید و برای پیگیری محصولات دانلودی روی دکمه چت کلیک کنید