طرح توجیهی بوم گردی عشایری☀️(word+pdf) سال 1403

طرح توجیهی  بوم گردی عشایری_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی بوم گردی عشایری را می توان نخستین پله‌ی آغاز این کسب و کار دانست. با توجه به اینکه هر کسب و کاری در جهان، برای شروع فعالیت رسمی خود، نیاز به دریافت مجوز از ارگان های دولتی دارد، دریافت مجوز نیز مستلزم داشتن یک طرح توجیهی است. طرح توجیهی نقطه شروع کسب و کار شما است. زیرا با تحویل آن به ارگان های دولتی مرتبط با کسب و کار، ایده را برای مراجع ذی صلاح شرح می دهید.

کارشناسان دولتی در آن ارگان‌ها، بر اساس طرح توجیهی ارائه شده، تصمیم می گیرند که آیا طرح شما صلاحیت دریافت مجوز و آغاز فعالیت را دارد یا خیر. بنابراین، قانع کننده بودن طرح، از اهمیت زیادی برخوردار است. وب سایت پرشین پلن به عنوان یک فعال حرفه ای در زمینه تدوین طرح های توجیهی می باشد. در ادامه با بخش های مهمی از طرح توجیهی احداث بوم گردی عشایری آشنا می شویم.

معرفی و مزایای بوم گردی عشایری

درصورت درخواست برای مطالعات بازار در طرح توجیهی بوم گردی عشایری، ایده‌ی راه اندازی این کسب و کار به صورت شفاف شرح داده می شود. همچنین مزایا و سودآوری آن از دیدگاه های مختلف نیز بررسی می شود. بوم گردی عشایری، در حقیقت نوعی از گردشگری بوم گردی است که افراد با هدف تجربه‌ی زندگی عشایری به آن ورود می کنند.

در بوم گردی عشایری، گردشگران می توانند در مدتی معلوم، زندگی عشایری را تجربه نموده و با این سبک زندگی به صورت ملموس آشنا شوند. این نوع گردشگری، علاوه بر ایجاد یک تجربه‌ی جدید برای افرادی با تجربه زندگی مدرن و دور از این فضا، می تواند به رونق اقتصادی کشور و همچنین قشر عشایر کشور نیز کمک شایسته ای کند. از تجربیاتی که در این نوع گردشگری به گردشگران ارائه می شود، می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • دامداری عشایری
  • پخت و آشنایی با غذاهای عشایری
  • تولید محصولات عشایری
  • آشنایی با صنایع دستی عشایری و نحوه‌ی ساخت آن‌ها
  • طبیعت گردی
  • سوارکاری
  • زندگی در محل های سکونت عشایری

  طرح توجیهی اقامتگاه بوم گردی☀️(doc+pdf) سال 1403

استقبال مردم از بوم گردی عشایری

از دیگر کاربرد های مطالعات بازار در طرح توجیهی بوم گردی عشایری این است که جنبه های مختلف راه اندازی این کسب و کار و همچنین توجیه اقتصادی آن را بررسی می کند. این که میزان استقبال مخاطبان از این ایده چقدر است. از آنجا که روزمرگی های مدرن بر اکثر بخش های زندگی ما مستولی شده است، یافتن زمانی کوتاه برای فاصله گرفتن از این فضا، امری دشوار است.

مهم‌ترین مزیت این طرح این است که گردشگرانی را که به دنبال تجربیات جدید هستند را به خوبی راضی خواهد کرد. همچنین گردشگرانی که به دنبال حضور در محیطی آرام و بدون حاشیه های شهری هستند را نیز، مجذوب خود خواهد کرد. به این ترتیب می توان دریافت که ایده‌ی راه اندازی بوم گردی عشایری، می توان چشم انداز مادی و معنوی خوبی در بر داشته باشد.

نکات مهم در رابطه با بوم گردی عشایری

در ارائه‌ی خدمات بوم گردی عشایری، باید توجه داشته باشید که بسیاری از گردشگران، برای نخستین بار در این موقعیت حضور پیدا می کنند. بنابراین تجربه‌ی نخست آنها، در بر گیرنده‌ی کل تصور آن‌ها از این نوع گردشگری خواهد بود. بنابراین باید توجه داشته باشید که امکانات فراهم شده به نحوی باشد که میزان دشواری تجربه‌ی این افراد را به عنوان افرادی غیر بومی، کاهش دهد. از طرفی، امکانات به نحوی نباشند که بر کیفیت و اصالت این تجربه، تاثیر منفی بگذارد.

نکات مهم در رابطه با بوم گردی عشایری_پرشین پلن

معرفی تجهیزات مورد نیاز اولیه برای بوم گردی عشایری

برای راه اندازی این ایده، بسته به نوع خدمات و امکاناتی که در بوم گردی عشایری در نظر گرفته می شود، تجهیزات متفاوتی لازم است. برخی از عمومی‌ترین امکانات و تجهیزات برای این نوع گردشگری به شرح زیر می باشد.

  • اقامتگاه گردشگران
  • تمهیدات امنیتی گردشگران
  • امکانات بهداشتی و رفاهی
  • امکانات اخذ تجربه
  • حمل و نقل

هزینه راه اندازی بوم گردی عشایری

برآورد هزینه راه‌اندازی بوم‌گردی عشایری می‌تواند از طریق طرح توجیهی انجام شود. لازم به ذکر است وبسایت ما، تمامی هزینه‌های طرح توجیهی اقامتگاه بوم گردی را محاسبه کرده است. این هزینه‌ها شامل هزینه‌های مرتبط با زیرساخت‌ها و تجهیزات، هزینه‌های مربوط به منابع انسانی، هزینه‌های بازاریابی و تبلیغات، و هزینه‌های مرتبط با مدیریت و نگهداری می‌شود. به عنوان مثال، در زیرساخت‌ها و تجهیزات، هزینه‌هایی مانند خرید یا اجاره زمین، ساخت ساختمان‌ها و امکانات مورد نیاز بوم‌گردی، تجهیزات مختلف از جمله مبلمان و وسایل آشپزخانه، و امکانات بهداشتی و بهره‌برداری از آب می‌باشد.

در هزینه‌های منابع انسانی، هزینه‌های مربوط به استخدام پرسنل اجرایی و خدماتی مانند آشپزان، پیشخدمتان، و نگهبانان را شامل می‌شود. هزینه‌های بازاریابی و تبلیغات شامل هزینه‌های مربوط به تبلیغات آنلاین و آفلاین، طراحی و چاپ مواد تبلیغاتی و پروموشن‌ها می‌شود. و در نهایت، هزینه‌های مربوط به مدیریت و نگهداری شامل هزینه‌های مربوط به مدیریت روزانه، نگهداری و تعمیرات امکانات، و هزینه‌های مرتبط با برنامه‌ریزی و مدیریت رویدادها و فعالیت‌های متنوع در بوم‌گردی می‌باشد. این هزینه‌ها بر اساس طرح توجیهی به دقت برآورد و محاسبه می‌شوند تا منابع مالی لازم برای راه‌اندازی بوم‌گردی عشایری تأمین شود.

طرح توجیهی بوم گردی عشایری برای دریافت مجوز

دریافت مجوز، مهمترین کاربرد طرح توجیهی بوم گردی عشایری است. اما علاوه بر موارد گفته شده، کاربرد های دیگری نیز در این طرح توجیهی وجود دارد. دریافت مجوز به شما کمک می کند تا بتوانید به عنوان یک کسب و کار رسمی در کشور، از تمامی امکانات و خدمات و حمایت های دولت بهره مند شوید. در ادامه نیز خواهید توانست به کمک آن، از حمایت سرمایه گذاران خصوصی و دولتی داخل و خارج از کشور بهره مند شوید.

سفارش طرح توجیهی  بوم گردی عشایری

حرفه ای و با کیفیت بودن طرح توجیهی بوم گردی عشایری، اهمیتی حیاتی دارد. زیرا تعیین کننده میزان زمان و هزینه‌هایی است که شما برای دریافت مجوز صرف خواهید کرد. مجموعه‌ی پرشین پلن، متشکل از یک تیم حرفه ای از کارشناسان خبره در زمینه‌ی امور بانکی و اداری، آماده ارائه مشاوره برای ثبت سفارش طرح توجیهی به شما عزیزان می باشد. تمامی طرح های تدوین شده توسط کارشناس ارشد وبسایت، مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور است. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی