طرح توجیهی تولید محافظ برق یکی از مهمترین مواردی است که برای دریافت مجوز به آن نیاز پیدا میکنید. وبسایت پرشین پلن معتبرترین و جامعترین طرح را برای شما آماده خواهد کرد. این طرح گزارش دقیقی از جوانب اقتصادی یک کسب و کار ارائه میدهد و ارگانهای دولتی را متقاعد خواهد کرد که ایده تجاری شما قابل اجرا میباشد. در این مقاله مطالبی درباره نحوه اخذ مجوز و راه اندازی کارخانه تولید محافظ برق مطرح شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر ادامه مطلب را مطالعه کنید.
معرفی و مزایای تولید محافظ برق
محافظ برق یکی از دستگاههای حفاظت الکتریکی میباشد. هدف اصلی آن نگهداری از تجهیزات برقی و جلوگیری از خسارات ناشی از ایجاد جریان الکتریکی نامناسب است. تضمین ایمنی کارکنان کارخانهها یکی از چالش برانگیزترین مسائل در محیطهای صنعتی است. محافظ برق بروز خطرات ناشی از تغییرات ولتاژ، نوسانات برق، شوک الکتریکی و… را به حداقل میرساند. با توجه به این که نوسانات برق بر عملکرد لوازم صوتی و تصویری، تجهیزات صنعتی، ابزارهای روشنایی و شبکههای کامپیوتری تاثیر میگذارند، استفاده از محافظ برق در کنار وسایل الکتریکی امری ضروری میباشد. برخی مزایای تولید محافظ برق عبارت است از:
- جلوگیری از حوادث مانند اتصال کوتاه و آتش سوزی
- حفاظت از نوسانات برق و آسیب به تجهیزات الکترونیکی
- صرفه جویی در انرژی
- محافظت از افراد در برابر برق گرفتگی
توجیه اقتصادی تولید محافظ برق
در طرح توجیهی تولید محافظ برق موضوعاتی مانند تعداد نیروی کار، حقوق و دستمزد، دوره برگشت سرمایه، درآمدها، هزینهها و… پیشبینی و محاسبه میشوند. مزیتهایی مانند اشتغالزایی، دوره کوتاه بازگشت سرمایه و سودآوری بالا، احداث خط تولید محافظ برق را به یکی از جذابترین ایدههای سرمایهگذاری تبدیل کرده است. محافظ برق وسیلهای میباشد که حداقل یک عدد از آن در همه خانهها پیدا میشود. در تمام کشورهای دنیا از آن برای پیشگیری از آسیب به لوازم الکتریکی استفاده میگردد. تولیدکنندگان هیچ مانعی برای صادرات این کالا نخواهند داشت و به راحتی میتوانند در بازارهای جهانی محصولات خود را به فروش برسانند.
درآمد طرح توجیهی تولید محافظ برق
پیشبینی میزان درآمد کارخانه از نسبتهای مالی مهمی است که در طرح توجیهی محافظ برق محاسبه میشود. به عنوان یک قاعده کلی کسب و کارهایی سودآور هستند که بیشتر از هزینههایشان، درآمد داشته باشند. سود ویژه یکی از مهمترین معیارهایی است که برای ارزیابی موفقیت در سرمایهگذاری به آن توجه میشود. در حقیقت سوددهی نشان دهنده اقتصادی بودن فعالیتهای عملیاتی یک کسب و کار است. تولید این نوع کالاها در کشورهای در حال توسعه مانند ایران ارزش زیادی داشته و همواره تقاضا برای تجهیزات الکتریکی مانند محافظ برق وجود دارد. به عبارت دیگر این کشورها پتانسیل بالایی برای ورود تولیدکنندگان جدید دارند. بنابراین تولید محصولات با کیفیت برای پاسخگویی به نیازهای بازار مطمئنا سودآور خواهد بود.
معرفی مواد اولیه مورد نیاز برای تولید محافظ برق
دستگاههای محافظ برق (سرج ارستر یا Surge protector) هوشمند با بکارگیری ریزپردازندهها، نوسانات برق شهری و سایر خطاهای احتمالی را شناسایی کرده و از آسیب به تجهیزات الکتریکی جلوگیری میکنند. به طور معمول طول کابل دستگاه از یک متر و نیم تا چهار متر است و با دوشاخه و کلید، آن را روشن و خاموش مینمایند. قدرت هر دستگاه محافظ برق با توجه به کاربری آن متفاوت است و معمولا برای مصارف خانگی، ولتاژ 220 ولت و 15 آمپر مناسب میباشد. امروزه برای افزایش مقاومت کالا در برابر حرارت و ضربه، جنس بدنه آن را از بهترین مواد پلیمری مانند (ABS) میسازند. برخی تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز برای تولید محافظ برق عبارتند از:
- انواع پلیمر و پلاستیک
- خازن
- دیود
- مقاومت
- ترانزیستور
- برد مناسب با توجه به طراحی محافظ برق
- ال ای دی (LED) سه رنگ و تک رنگ
- سیم و کابل
مراحل تولید محافظ برق
اولین مرحله از تولید، طراحی برد الکتریکی، قاب پلیمری و سایر قطعات مورد نیاز در کالای نهایی است. در مرحله طراحی موضوعاتی مانند پورت USB، مدار تک فاز یا سه فاز، زمان سنج و… بررسی میشوند. در واقع در مرحله طراحی و برنامهریزی مشخص میشود که محصول نهایی چه ویژگیهایی داشته باشد. به عنوان مثال قابهای پلاستیکی آماده مورد استفاده قرار گیرد یا با تجهیزات قالبسازی، قاب اختصاصی تولید شود. مهمترین بخش خط تولید، مونتاژ قطعات محافظ برق است. در این مرحله با توجه به طراحی محصول، انواع قطعات dip و smd به شیوه دستی یا اتوماتیک مونتاژ میشوند. در نهایت بعد از تست کالای نهایی، بستهبندی آخرین مرحله از زنجیره تولید خواهد بود. رنگ، مدل و کیفیت بستهبندی تاثیر زیادی بر جذب مشتری و فروش دارد.
طرح توجیهی تولید محافظ برق برای دریافت مجوز
سرمایهگذاران برای احداث این کارخانه مانند سایر کسب و کارهای صنعتی باید به منظور اخذ مجوز، طرح توجیهی تولید محافظ برق را به وزارت صمت بدهند. وزارت صنایع، معادن و تجارت (وزارت صمت) این طرح را برای اعطای مجوز مورد ارزیابی قرار میدهد. بدون شک اگر طرح توجیهی توسط اساتید و مهندسان مجرب نگارش شده باشد با آن موافقت خواهد شد. همچنین سرمایهگذاران و تولیدکنندگان این امکان را خواهند داشت که اطلاعات اقتصادی موجود در طرح توجیهی را به عنوان مبنایی برای تجزیه و تحلیل ریسکهای موجود، برنامهریزی و سایر تصمیمگیریهای خود قرار دهند.
سفارش طرح توجیهی تولید محافظ برق
در طرح توجیهی محافظ برق اطلاعات مالی ضروری درباره شرایط اقتصادی این کسب و کار ارائه میشود. وب سایت پرشین پلن انواع طرحهای توجیهی را در حوزههای مختلف صنعتی، کشاورزی و بازرگانی تدوین مینماید. همچنین در صورتی که بخواهید مطالعات امکان سنجی را برای کسب و کارهای بزرگ، در کمترین زمان انجام میدهد.
در طرح توجیهی مواردی مانند سودآوری پروژه، هزینههای ثابت و متغیر، کل درآمد حاصل از فروش و… بر اساس ظرفیت تولید، آمارهای اقتصادی به روز و شاخص تورم پیشبینی میشوند. این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور خواهد بود و با استفاده از آن میتوانید برای دریافت مجوز به وزارت صمت تحویل دهید. هم اکنون درصورت تمایل برای سفارش طرح توجیهی تولید محافظ برق، با کارشناس ارشد وبسایت از طریق شمارههای وب سایت تماس بگیرید.