مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

طرح توجیهی تولید شلوار جین☀️(برای اخذ مجوز)

طرح توجیهی تولید شلوار جین_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید شلوار جین سند مورد نیاز برای دریافت وام و مجوز های لازم جهت راه اندازی اصولی این کسب و کار است. شلوار جین یکی از محبوب‌ترین نوع شلوار است که از سال 1873 تا به امروز بیشترین مصرف را بین انواع شلوار دارد. شلوار جین در طرح‌های متنوع و کاربردهای مختلف و خاصی که دارد، از دسته شلوارهای پر فروش است. استحکام بالای پارچه جین باعث شده است، میان شلوارهایی با پارچه‌های گوناگون، بهترین جایگاه را به خود اختصاص دهد.

علاوه بر جنس خوب این پارچه، با توجه به صنعت مد می‌توان گفت، شلوار جین همیشه روی بورس بوده و خریداران خاص خود را دارد. مجموعه ی پرشین پلن با نگارش تخصصی طرح توجیهی جهت اخذ وام و مجوزهای لازم، بهترین خدمات را ارائه میدهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و سفارش طرح توجیهی تولید پوشاک، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

مزایای استفاده از شلوار جین و مزایای سرمایه گذاری

یکی از مزایای تولید این شلوار وجود سبک های مختلف در این محصول است. طرح و رنگ در این محصول بی پایان است و پیدا کردن شلوار جین متناسب با هر سلیقه ای بسیار راحت و آسان است. این شلوار را می‌توان برای هر مناسبتی استفاده کرد. پارچه‌ی جین از دوام بالایی برخوردار است و از نظر قیمت مقرون به صرفه است. این جنس شلوار به یک مد تبدیل شده است و به دلیل شیک بودن با هر استایلی زیبا است.

شلوار جین دارای کمی ناخالصی است که بعد از هر بار پوشیدن احتیاج به شستن آن نیست. نگهداری از شلوار جین به نسبت دیگر جنس شلوارها راحت تر بوده و کمترین مشکل را دارد. این محصول بی نظیر از سال‌های دور محبوب و مورد پسند هر سن و سالی بوده است. شلوار جین به دلایل گفته شده همیشه پر طرفدار است، چرا که همیشه طبق مد تولید شده و با وجود سبک و رنگ و طرح در هر دوره‌ی تولید، همیشه مورد پسند هر سلیقه ای است.

با توجه به استفاده های گوناگون از شلوار جین، راه اندازی تولیدی شلوار جین، از ایده های فوق العاده است. اگر حتی فقط 70 درصد از مردم یک کشور، از شلوار جین استفاده کنند و آن را شلوار اصلی مورد استفاده خود قرار دهند، بازار فروش شلوار جین بسیار پر رونق و سودآور خواهد بود.

تجهیزات مورد نیاز برای تولید شلوار جین

با توجه به موارد گفته شده، برای راه اندازی کارگاه تولیدی باید طرح توجیهی تولید شلوار جین را به بانک ارائه دهید و با این طرح بانک را متقاعد سازید که کاری که انجام می‌دهید سودآور است. با ارائه‌ی این طرح، وام بانکی به شما تعلق می‌گیرد. در قدم اول برای راه اندازی یک کارگاه طبق طرح توجیهی به یک کارگاه خیاطی نیاز است. برای خیاطی شلوار جین به لوازم خاصی که در خیاطی استفاده می‌شود نیاز است. پارچه‌ی جین اصلی‌ترین محصول مورد استفاده در تولید شلوار جین است و در رنگ بندی های مختلفی وجود دارند.

در حالت کلی لوازم و ماشین آلات مورد نیاز در طرح توجیهی کارگاه خیاطی برای تولید شلوار جین شامل موارد زیر است:

  • دستگاه ماشین برش
  • دستگاه سنگ شو و شستشو
  • چرخ خیاطی
  1. چرخ خیاطی سه نخه
  2. چرخ خیاطی پنج نخه
  3. چرخ خیاطی تک سوزنه و دو سوزنه
  4. چرخ خیاطی سه سوزنه
  5. چرخ خیاطی قسمت بالای شلوار
  • دستگاه پرس
  • دیگ بخار
  • کمپرسور هوا
  • دستگاه خشک کن

علاوه بر دستگاه های مورد نیاز، ساختمان و محوطه های کارگاه، طبق طرح توجیهی به شرح زیر است.

  • سوله خط تولید
  • انبار محصولات
  • ساختمان اداری (عمومی و خدماتی)
  • محوطه سازی، خیابان کشی، پارکینگ و فضای سبز
  • دیوار کشی

تجهیزات مورد نیاز برای تولید شلوار جین_پرشین پلن

مراحل تولید شلوار جین

هنگامی که برای راه اندازی یک کارگاه یا کسب و کار اقدام می‌کنید، باید مجوز تولید و پروانه کسب را تهیه نمایید. برای کسب مجوزهای مورد نیاز، لازم است به نهادهای مربوطه مراجعه کرده و اسنادی با عنوان طرح توجیهی را تحویل دهید. طرح توجیهی در واقع دلیل و مدرکی است که نهاد های مربوطه را قانع می‌کند، کسب و کار مراحل درست را پیش می‌رود.

بعد از تهیه مواد و لوازم لازم برای تهیه‌ی طرح توجیهی جهت اخذ وام باید چند مرحله را برای تولید محصول مورد نظر (شلوار جین) را طی کنید. فرایند و مراحل تولید شلوار جین طبق طرح توجیهی شامل مراحل زیر است.

  1. تهیه الگو: این بخش شامل کشیدن الگوی مورد نظر برای شلوار در سایز و مدل انتخابی است.
  2. برش پارچه‌ی جین طبق الگوی مدل
  3. دوخت الگوهایی که برش خورده‌اند
  4. عملیات تکمیلی: عملیات تکمیلی شامل سه مرحله‌ی زیر می‌شود.
  • تمیز کاری: در مرحله‌ی تمیز کاری سرنخ‌ها گرفته می‌شود و جا دکمه‌ها باز می‌شود.
  • شستشو: در مرحله‌ی شستشو، مراحلی از نظیر ضد چروک، ضد جرقه کردن با مواد شیمیایی، نرم کردن و در برخی از محصولات عملیات سنگشور طی می‌شود. (عملیات سنگ‌شور مورد پسند بسیاری از مشتریان است)
  • کنترل نهایی و بسته بندی: در مرحله‌ی کنترل نهایی محصول با فشار هوای گرم خشک می‌شود و با توجه به بازار ارسالی مورد نظر، بسته بندی می‌شود.

سفارش طرح توجیهی تولید شلوار جین

مجموعه‌ی پرشین پلن با تجربه نگارش طرح توجیهی، نقشی مثبت در منطقی کردن انتظارات سرمایه گذاران و ایجاد شرایطی منحصر به فرد برای سرمایه گذاری در طرح، دارد. طرح توجیهی و انجام مطالعات امکان سنجی در مجموعه‌ی ما به گونه ای است که تمام ارگان های دولتی و بانک‌ها را درباره‌ی هدف شما توجیه کرده و قانع می‌سازد.

این طرح شامل توضیحاتی مربوط به بخش بازار (بررسی شرایط محصول در بازار عرضه و تقاضا)، بخش فنی (شرح کامل نحوه تولید محصول و احداث بنا)، بخش مالی (ارائه مقدارهای سرمایه گذاری و شاخص های NPV , IRR)، بخش خروجی کامفار (خروجی نرم افزار کامفار) است. هم اکنون در صورت تمایل برای سفارش طرح توجیهی تولید شلوار جین می‎توانید همین حالا با کارشناسان ما، تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی