طرح توجیهی کارخانه آب معدنی☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی کارخانه آب معدنی_پرشین پلن

فهرست مطالب

تهیه طرح توجیهی کارخانه آب معدنی اولین اقدامی است که باید برای اخذ مجوز انجام دهید. وب سایت پرشین پلن کامل‌ترین طرح توجیهی را در کمترین زمان به شما ارائه می‌دهد. در این طرح تمامی برآوردهای مالی مطابق با دستورالعمل سازمان‌های دولتی نگارش می‌شود. به این ترتیب سرمایه‌گذاران می‌توانند با اطمینان برای دریافت مجوز احداث کارخانه و تسهیلات بانکی اقدام نمایند. برای کسب اطلاع بیشتر درباره کارخانه آب معدنی و نحوه سفارش طرح توجیهی برای دریافت مجوز ادامه مطلب را مطالعه کنید.

توجیه اقتصادی بسته بندی آب معدنی

در طرح توجیهی آب معدنی نتایج فعالیت‌های این کسب و کار از نظر اقتصادی تجزیه و تحلیل می‌شود. با توجه به اینکه تقاضا برای آب معدنی همیشه وجود دارد، مطمئنا تولید این محصول سودآوری مناسب را خواهد داشت. ایران با وجود منابع آبی سطحی و آبشارهای متعدد یکی از صادرکنندگان آب معدنی در خاورمیانه است.

صادرات آب معدنی ایران به کشورهای حوزه خلیج فارس مانند قطر، کویت، عمان، امارات و برخی کشورهای دیگر روز به روز در حال افزایش می‌باشد. کم آبی در کشورهای عراق و عربستان موجب شده است که سرمایه‌گذاران از طریق صادرات آب معدنی باکیفیت به سود خوبی دست پیدا کنند. تجارت امروزی در حال تغییر می‌باشد و پیشرفت در حمل و نقل کالا بر سود و درآمد حاصل از فروش آب معدنی تاثیر زیادی داشته است.

  طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی☀️(doc+pdf) سال 1403

اهمیت راه اندازی کارخانه آب معدنی

همه موجودات زنده از جمله ما انسان‌ها برای بقا و ادامه زندگی، نیازمند دریافت آب و غذا هستیم که در این میان، آب نقش مهمتری را ایفا می‌کند. البته نیاز است که برای حفظ سلامتی از آب سالم استفاده نماییم، مانند آب معدنی که سلامت بالایی داشته و نسبت به آب شهری دارای مزیت بیشتری است. بسیاری از افراد به دلیل وجود املاح و کیفیت بالا نوشیدن آب معدنی را به صورت روزانه ترجیح می‌دهند.

با توجه به بحران آب در مناطق گرمسیری، تولید این محصول می‌تواند نیاز مردم را به آب سالم برطرف کند. آب عامل حیات است و نقش آن در زندگی افراد غیر قابل انکار می‌باشد. تقاضای بالای آب معدنی یک فرصت تجاری ایجاد کرده و موجب شده است تا کارآفرینان به سرمایه‌گذاری در این زمینه جذب شوند. بحران کم آبی به یک چالش جهانی تبدیل شده است و آب معدنی علاوه بر حفظ سلامتی افراد می‌تواند نیاز به آب آشامیدنی را نیز رفع کند. برخی مزایای تولید آب معدنی عبارت است از:

  • تامین آب افراد در مواجهه با خشکسالی
  • حفظ سلامتی به دلیل وجود املاح معدنی
  • امکان صادرات محصول به خارج از کشور
  • اشتغالزایی

آیا کارخانه آب معدنی سوددهی لازم را خواهد داشت؟

در طرح توجیهی کارخانه آب معدنی جزئیات مالی این کسب و کار برآورد می‌شود. تولید آب معدنی یک تجارت سودآور می‌باشد و بازده سرمایه‌گذاری در آن بالا است. افرادی که به دنبال سرمایه‌گذاری در یک کسب و کار با حاشیه سود زیاد هستند، تولید آب معدنی ایده مناسبی است. ظرفیت تولید روزانه، میزان تقاضا و روند اقتصادی کشور از جمله عوامل موثر بر سود و درآمد کارخانه تولید آب معدنی می‌باشند. بنابراین برای کسب سود بیشتر باید برنامه‌ریزی‌های استراتژیک تولید و بازاریابی محصولات مطابق با تقاضا و شرایط اقتصادی کشور باشد.

آیا کارخانه آب معدنی سوددهی لازم را خواهد داشت؟_پرشین پلن

بررسی اهمیت طرح توجیهی کارخانه آب معدنی

در طرح توجیهی محاسبه هزینه‌های بلند مدت و کوتاه مدت، هزینه‌های ثابت و متغیر و برخی موضوعات مالی دیگر انجام می‌شود. امروزه برآورد هزینه‌های آتی کسب و کار یکی از مسائلی می‌باشد که به منظور سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. تامین منابع مالی برای راه اندازی فرایندهای تولید بر اساس برآوردها و هزینه‌یابی‌ها انجام می‌گیرد.

همچنین در طرح توجیهی اطلاعات مفیدی از قبیل هزینه تاسیسات و تجهیزات، تعداد نیروی کار مورد نیاز، میزان حقوق و دستمزد کارکنان، ظرفیت تولید سالانه، سرمایه اولیه مورد نیاز برای احداث کارخانه و… ارائه می‌شود. این طرح علاوه بر این که برای اخذ مجوز و وام کاربرد دارد، موجب می‌گردد تا سرمایه‌گذار راحت‌تر درباره کسب و کار خود تصمیم‌گیری کند.

تجهیزات و ماشین آلات کارخانه آب معدنی در طرح توجیهی

انواع مختلفی از تجهیزات تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک در کارخانه‌های تولید آب معدنی مورد استفاده قرار می‌گیرند. اغلب اوقات انتخاب تجهیزات و ماشین آلات به بودجه سرمایه‌گذاران بستگی دارد. برخی از مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه آب معدنی در طرح توجیهی عبارتند از:

  • انواع بطری و درب
  • کارتن‌ها یا جعبه‌های پلاستیکی برای بسته‌بندی بطری‌ها
  • لوله‌های PVC و اتصالات لوله‌کشی
  • کلر مایع
  • سیستم برق رسانی پرقدرت
  • دستگاه تصفیه آب همراه با فیلتر اسمز معکوس
  • دستگاه پرکننده بطری
  • نوار نقاله
  • دستگاه بسته‌بندی بطری
  • دستگاه برچسب زن

  طرح توجیهی تولید آب مقطر☀️(مجوز+ تسهیلات بانکی)

بازار هدف برای فروش محصولات

برای به حداکثر رساندن حاشیه سود در این صنعت، شناخت بازار هدف از اهمیت بالایی برخوردار است. اندازه بطری‌ها با توجه به تقاضای مصرف‌کنندگان تعیین می‌شود و بر اساس بازار هدف شیوه‌های مختلفی را برای بسته‌بندی آب معدنی در نظر می‌گیرند. سود نهایی کارخانه آب معدنی بر مبنای میزان تولید و اندازه بطری‌ها به دست می‌آید.

هرچه اندازه بطری‌ها بزرگتر باشند، حاشیه سود تولید نیز بیشتر خواهد بود. باشگاه‌های ورزشی، اماکن عمومی، ادارات، هتل‌ها، رستوران‌ها و افرادی که در مناطق گرمسیری با بحران آب زندگی می‌کنند، از جمله مصرف‌کنندگان آب معدنی هستند. شناخت بازار هدف و ویژگی های مصرف‌کنندگان نقش مهمی در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری درباره ظرفیت تولید کارخانه دارد. بعد از شناخت بازار می‌توان برای صادرات محصولات به خارج از کشور اقدام کرد و مطمئنا سود قابل قبولی به همراه خواهد داشت.

بازار هدف برای فروش محصولات_پرشین پلن

مراحل تولید آب معدنی در کارخانه

مراحل تولید آب معدنی شامل فیلتراسیون، ضدعفونی کردن با کلر و بسته‌بندی نهایی است. تصفیه آب معدنی طی مراحل مختلفی از جمله فیلتراسیون اولیه، ترکیب با گاز کلر، فیلتراسیون کربن فعال، معدنی زدایی، معدنی‌سازی مجدد و اسمز معکوس انجام می‌شود. در مرحله اول از ماده‌ای به نام زاج، برای حذف مواد نامحلول یا فلزات سنگین آب استفاده می‌کنند.

بعد از آن، آب به مخزن حاوی گاز کلر فرستاده شده و با این ماده شیمیایی ترکیب می‌شود. فیلتر کربن در دستگاه‌های تصفیه آب برای اطمینان از حذف بو و رنگ می‌باشد. همچنین در سیستم‌های تصفیه با فناوری جدید، ضدعفونی آب در سطح میکرو و با اشعه فرابنفش انجام می‌گیرد. بعد از مراحل معدنی زدایی، معدنی‌سازی  و اسمز معکوس، آب تولید شده در بطری‌هایی با اندازه‌های مختلف بسته‌بندی می‌شوند. کیفیت بسته‌بندی یکی از عوامل تعیین‌کننده در فروش محصول، بازاریابی و صادرات آن است.

طرح توجیهی کارخانه آب معدنی جهت اخذ مجوز

برای شروع فعالیت‌های تولید باید طرح توجیهی کارخانه آب معدنی را به سازمان‌های دولتی مانند وزارت صمت ارائه دهید و مجوزهای لازم را بگیرید. وزارت صنایع، معادن و تجارت (صمت)، وزارت بهداشت و سایر ارگان‌های دولتی برای اعطای مجوز، طرح توجیهی کسب و کار را ارزیابی می‌کنند. این طرح شامل تجزیه و تحلیل‌های مالی کارخانه آب معدنی است و سوددهی آن را بر اساس شاخص‌های اقتصادی تعیین می‌کند. در صورتی که اجرای فرایندهای کارخانه بر مبنای ایده تجاری سرمایه‌گذاران امکان‌پذیر باشد، با راه اندازی کسب و کار موافقت می‌شود. مطمئنا اگر طرح توجیهی واقع بینانه و حرفه‌ای نگارش شده باشد، شانس بیشتری برای اخذ مجوز خواهد داشت.

سفارش طرح توجیهی کارخانه آب معدنی

در طرح توجیهی کارخانه آب معدنی برنامه‌های اقتصادی کسب و کار و جوانب مختلف آن مورد بررسی قرار می‌گیرد. وب سایت پرشین پلن دقیق‌ترین طرح توجیهی را مطابق با منابع معتبر برای شما تدوین می‌نماید. طرح توجیهی اختصاصی، مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و سرمایه‌گذاری بانکی کشور است. برای افرادی که تصمیم دارند تا در زمینه راه اندازی کارخانه آب معدنی سرمایه‌گذاری کنند، تهیه طرح توجیهی ضروری است.

در این طرح توجیه پذیری فرایندهای کسب و کار بر اساس ایده تجاری سرمایه‌گذاران و شرایط اقتصادی فعلی اثبات می‌گردد. به عبارتی در طرح توجیهی جنبه‌های مختلف احداث کارخانه آب معدنی از نظر اقتصادی پیش‌بینی و محاسبه می‌شود. بنابراین این طرح راهنمای مناسبی برای سرمایه‌گذاران و مدیران کسب و کار خواهد بود. هم اکنون می‌توانید برای سفارش طرح توجیهی از طریق شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

2.7/5 - (7 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی