طرح توجیهی افزایش سرمایه شرکت☀️(جهت اخذ تسهیلات بانکی)

طرح توجیهی افزایش سرمایه شرکت_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی افزایش سرمایه شرکت، در واقع گزارش توجیهی برای افزایش سرمایه است که توسط مجمع عمومی سهامداران ارزیابی ‌می‌گردد. این طرح توجیهی گزارشی است که توسط هیات مدیره شرکت به مجمع سهامداران، بازرس قانونی و اداره ثبت شرکت‌ها ارائه ‌می‌شود. وب سایت پرشین پلن دقیق‌ترین طرح توجیهی افزایش سرمایه را در کمترین زمان تدوین می‌نماید. این طرح مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و ‌سرمایه‌گذاری بانکی کشور خواهد بود. بنابراین با اطمینان ‌‌می‌توانید اقدامات لازم را برای افزایش سرمایه شرکت انجام دهید. برای کسب اطلاع بیشتر درباره نحوه افزایش سرمایه و گزارش توجیهی آن ادامه مطلب را مطالعه کنید.

چرا شرکت‌ها افزایش سرمایه می‌دهند؟

افزایش سرمایه موجب بالا رفتن ‌درآمد شرکت و ارتقاء استانداردهای اقتصادی در فرایندهای مالی آن ‌می‌شود. میزان سرمایه‌ای که شرکت‌ها در فعالیت‌های عملیاتی برای تولید کالا‌ها و خدمات در نظر ‌‌می‌گیرند، پیامدهای اقتصادی بسیار مهمی به همراه خواهد داشت. افزایش سرمایه منجر به برخی تغییرات در شرکت ‌می‌شود. به عنوان مثال بعد از افزایش سرمایه، میزان سود هر سهم، حقوق صاحبان سهام، حق رأی در بین تامین‌کنندگان سرمایه و عواید حاصل از فروش یا انحلال شرکت تغییر خواهند کرد. افزایش سرمایه موجب توسعه تاسیسات و تجهیزات شرکت، اجرای پروژه‌های جدید و بالا رفتن کمیت و کیفیت محصول نهایی ‌می‌شود. این کار در نهایت بر بازدهی فعالیت‌های شرکت‌های تولیدی و خدماتی تاثیرگذار خواهد بود.

اهداف افزایش سرمایه

همه شرکت‌های سهامی ‌‌می‌توانند روش افزایش سرمایه را برای تامین مالی انتخاب کنند. تغییر در ترکیب سرمایه یکی از اهداف مهم این استراتژی مالی است. به عنوان مثال شرکت‌های سهامی برای پرداخت بدهی‌های معوق تصمیم ‌می‌گیرند که افزایش سرمایه دهند و از این طریق بدهی شرکت را وصول نمایند. برخی اهداف افزایش سرمایه شرکت عبارت است از:

  • اصلاح و تکمیل ساختار مالی
  • تامین مالی برای اجرای پروژه‌های جدید
  • توسعه فعالیت‌های عملیاتی
  • حضور در مزایده‌ها و مناقصات
  • بالا بردن رتبه و اعتبار شرکت

  طرح توجیهی تولید انواع صفحه و ورق از پلی پروپیلن☀️(جهت اخذ مجوز)

بخش‌های مختلف طرح توجیهی افزایش سرمایه شرکت

بخش‌های مختلف طرح توجیهی افزایش سرمایه شامل معرفی شرکت و وضعیت مالی آن‌، دلایل افزایش سرمایه و پیش‌بینی شرایط مالی آتی فرایندهای عملیاتی است. در این گزارش موضوع افزایش سرمایه بر اساس شرایط فعلی شرکت و برآوردهای مالی آن مطرح ‌می‌گردد. در گزارش توجیهی، نسبت‌های مالی شرکت‌های سهامی، پیش ‌بینی صورت سود و زیان، نتایج افزایش سرمایه و سایر موضوعات مرتبط محاسبه ‌می‌شوند. تمامی شرکت‌های سهامی با موضوع افزایش سرمایه مواجه خواهند شد. این کار ‌‌می‌تواند مزایای زیادی برای این شرکت‌ها به همراه داشته باشد. حتی در برخی مواقع افزایش سرمایه شرکت‌های سهامی ضرورت پیدا ‌می‌کند. مدیران شرکت‌ها با ارائه طرح توجیهی بر اساس شرایط فعلی و آینده کسب و کار خود، میزان سرمایه اولیه و سایر برآوردهای مالی ‌‌می‌توانند برای تصویب و ثبت افزایش سرمایه اقدام کنند.

تامین مالی شرکت با تهیه طرح توجیهی افزایش سرمایه

طراحی شیوه‌های تامین مالی برای پیاده‌سازی و توسعه فعالیت‌های عملیاتی یکی از پارامترهای اصلی مدیریت سرمایه در هر شرکت تولیدی یا خدماتی است. افزایش سرمایه یکی از روش‌های تامین مالی ‌می‌باشد که مستلزم واگذاری قسمت‌هایی از سود شرکت به سهامداران است. افزایش سرمایه از طریق سود انباشته، مطالبات نقدی و یا واریز وجه توسط سهامداران (تبدیل اوراق قرضه به سهام) انجام ‌می‌شود. یکی از موضوعات مهم این است که اگر افزایش سرمایه از محل سود انباشته باشد، شامل اندوخته قانونی نیست. به عبارتی نمی‌‌توان اندوخته قانونی را به سرمایه شرکت انتقال داد. همچنین باید توجه داشت که به هر میزان شرکت سهامی افزایش سرمایه دهد، به اندازه دو نیم هزارم آن باید مالیات پرداخت کند. افزایش سرمایه علاوه بر تامین مالی شرکت موجب تغییر در تعداد سهام سهامداران، بالا رفتن اعتبار و رتبه شرکت، سودآوری بیشتر در کوتاه مدت و تسریع در انجام فرایندهای مالی خواهد شد.

تامین مالی شرکت با تهیه طرح توجیهی افزایش سرمایه شرکت_پرشین پلن

نحوه افزایش سرمایه شرکت‌های سهامی

اولین گام برای بکارگیری این استراتژی مالی، تعیین ‌درآمدها و هزینه‌های آتی است که در طرح توجیهی افزایش سرمایه شرکت برآورد ‌می‌شوند. مجمع عمومی صاحبان سهام برای تصویب افزایش سرمایه، گزارش توجیهی هیات مدیره را ارزیابی ‌می‌کنند. در نهایت اگر افزایش سرمایه مطابق با مفاد اساسنامه شرکت باشد و اکثریت سهامداران به آن رای موافق دهند، این موضوع تصویب خواهد شد. بعد از آن مدیران شرکت باید تغییر در مقدار سهام و سرمایه را در سامانه اداره ثبت شرکت‌ها درج نمایند. همچنین اطلاعیه افزایش سرمایه را از طریق روزنامه‌های کثیرالانتشار به چاپ برسانند. افزایش سرمایه ‌‌می‌تواند از طریق سود انباشته در قالب سهام جایزه، از محل آورده نقدی سهامداران در قالب حق تقدم و یا با صرف سهام انجام شود. شرکت‌هایی که مشمول قوانین سازمان بورس و اوراق بهادار هستند، باید گزارش توجیهی هیات مدیره را در سایت کدال (Codal) ثبت کنند و مجوزهای لازم را از این سازمان بگیرند.

کدام شیوه افزایش سرمایه برای شرکت‌ها بهتر است؟

ساختار مالی شرکت و وضعیت سهامداران مهم‌ترین عواملی هستند که شرایط افزایش سرمایه را مشخص ‌می‌کنند در طرح توجیهی افزایش سرمایه به این موضوعات توجه می‌شود. به طور کلی افزایش سرمایه از آورده نقدی و یا با صرف سهام ‌‌می‌تواند منابع جدیدی را وارد شرکت کند و معمولا بهترین گزینه محسوب ‌می‌شوند. البته روش تبدیل سود انباشته به سهام جایزه نیز به دلیل این که از خروج نقدینگی از شرکت جلوگیری ‌می‌کند، ‌‌می‌تواند شیوه مناسبی برای افزایش سرمایه باشد. در تجدید ارزیابی دارایی‌ها هیچ گونه نقدینگی به سرمایه شرکت اضافه نمی‌‌شود. این شیوه افزایش سرمایه فقط برای استانداردسازی صورت‌های مالی، تعیین ارزش واقعی دارایی‌های شرکت و افزایش رتبه و اعتبار آن انجام ‌می‌گیرد. در برخی مواقع شرکت‌ها از چند روش افزایش سرمایه به صورت ترکیبی استفاده ‌می‌کنند که علاوه بر تامین نقدینگی می‌تواند ارزش و اعتبار شرکت را بالا ببرد.

سفارش طرح توجیهی افزایش سرمایه شرکت

وب سایت پرشین پلن معتبرترین طرح توجیهی افزایش سرمایه شرکت را برای شما تدوین می‌نماید. به طور معمول شرکت‌های سهامی برای افزایش ارزش دارایی شرکت از این استراتژی مالی استفاده ‌می‌کنند. در طرح توجیهی محاسبات مورد نیاز برای به دست آوردن سرمایه لازم و تامین مالی شرکت انجام ‌می‌شود. مدیرانی که تصمیم گرفته‌اند تا پروژه‌ها و فعالیت‌های شرکت خود را توسعه دهند، افزایش سرمایه مکانیزمی است که ‌‌می‌توانند تامین مالی پروژه‌های خود را از این طریق تضمین کنند. هیات مدیره شرکت ‌‌می‌توانند با ارائه گزارش توجیهی مناسب به سهامداران، استفاده از این شیوه تامین مالی را تصویب کنند و به ثبت برسانند. هم اکنون برای سفارش طرح توجیهی افزایش سرمایه شرکت از طریق شماره‌های وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی