طرح توجیهی احداث شهرک صنعتی☀️(برای دریافت مجوز)

طرح توجیهی احداث شهرک صنعتی_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی احداث شهرک صنعتی یکی از مهمترین نیازها برای اخذ مجوز می‌باشد. در این طرح تمامی پارامترهای اقتصادی مهم در رابطه با شهرک صنعتی پیش‌بینی و محاسبه می‌شود. به عبارتی جوانب مختلف شهرک صنعتی و ایده‌های تجاری سرمایه‌گذاران از نظر اقتصادی ارزیابی می‌گردد. وب سایت پرشین پلن معتبرترین طرح را برای شما تدوین می‌نماید. طرح توجیهی توسط اساتید و مهندسان با تجربه نگارش خواهد شد و گزارشی دقیق و کاربردی از نتایج مالی پروژه ارائه می‌گردد. این مقاله درباره احداث شهرک صنعتی و نحوه دریافت مجوز برای آن است. جهت کسب اطلاع بیشتر ادامه مطلب را مطالعه کنید.

معرفی و مزایا احداث شهرک صنعتی

شهرک صنعتی منطقه‌ای است که به منظور توسعه و تمرکز بر تولیدات صنایع احداث می‌گردد. فعالیت این شهرک‌ها و سازماندهی کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی، باید بر اساس قوانین تاسیس شهرک‌های صنعتی باشد. این شهرک‌ها تاثیر زیادی بر رشد اقتصادی کشور، توسعه صنعت و افزایش رفاه اجتماعی دارند. شهرک‌های صنعتی بر اساس تاثیرات زیست محیطی به هفت گروه تقسیم می‌شوند. شهرک‌هایی که امکان استقرار در مناطق مسکونی را دارند در گروه اول قرار می‌گیرند. سایر شهرک‌هایی که اجازه تاسیس در داخل شهرها را ندارند، در گروه دوم تا ششم طبقه بندی می‌شوند.گروه هفتم شامل شهرک‌های صنعتی است که برای تاسیس باید به طور ویژه توسط سازمان حفاظت از محیط زیست ارزیابی شوند. برخی مزایای احداث شهرک صنعتی عبارت است از:

  • افزیش بازدهی تولیدات صنعتی
  • حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست
  • جلوگیری از تراکم صنعتی
  • اشتغالزایی
  • ایجاد درآمد پایدار برای صنایع مختلف

توجیه اقتصادی این کسب و کار

در طرح توجیهی احداث شهرک صنعتی امکان پیاده‌سازی برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های عملیاتی مد نظر سرمایه‌گذاران از نظر اقتصادی اثبات می‌شود. شهرک صنعتی یک زیرساخت مدرن برای توسعه صنایع و کارآفرینی است. شرایط بازار داخلی، بازار بین الملل و همچنین تقاضا برای محصولات، تعیین‌کننده میزان تولید و درآمد شهرک‌های صنعتی هستند.

به عبارت دیگر شهرک‌های صنعتی یک سیستم اقتصادی بازار محور ایجاد می‌کنند. به طوری که تقاضای بازار، موجب تاسیس واحدهای صنعتی بیشتر و افزایش درآمد این شهرک‌ها خواهد شد. با توجه به وضعیت فعلی بازار بین الملل و تقاضا برای محصولات باکیفیت، احداث شهرک‌های صنعتی مطمئنا سوددهی قابل توجهی خواهد داشت. همچنین تولیدات در شهرک‌های صنعتی نوعی ارزش افزوده خواهند داشت. بنابراین سود واحدهای صنعتی که مبتنی بر فناوری‌های نوین راه اندازی شده باشند، تضمین شده است.

  طرح توجیهی شهرک دامپروری☀️(جهت اخذ مجوز+ تسهیلات بانکی)

مراحل طراحی شهرک صنعتی

در مرحله اول طراحی شهرک صنعتی می‌بایست شرایط منطقه از نظر محیط زیست، مسائل اجتماعی، اقتصادی و… بررسی شود. به عبارتی مزیت‌ها، محدودیت‌ها و چالش‌های پیش روی صنعت مشخص گردد. در این مرحله نقشه منطقه صنعتی طراحی و تنظیم می‌شود، به طوری که نحوه استقرار صنایع، نوع تجمع واحدهای صنعتی، جانمایی تاسیسات و سایر موضوعات مرتبط به صورت نقشه نشان داده می‌شوند. در پایان مرحله اول نتایج مطالعات امکان‌سنجی به عنوان مبنایی برای برنامه‌ریزی‌های آتی قرار می‌گیرد. در مرحله بعد نقشه‌های اجرایی شهرک صنعتی مانند طراحی معابر، نقشه خطوط انرژی، نقشه‌های تفکیک زمین واحدهای صنعتی طراحی می‌شوند. در این مرحله مطالعات جغرافیایی و توپوگرافی منطقه اهمیت ویژه‌ای دارد.

بهره برداری از شهرک صنعتی

طراحی شهرک صنعتی، زیربنای تمامی فعالیت‌های ساخت و ساز است. بنابراین باید درباره مواردی مانند جاده‌ها و معابر آن، نحوه تامین برق و انرژی‌های مورد نیاز، دسترسی به خدمات عمومی و سایر امکانات شهرک صنعتی برنامه‌ریزی شود. سرمایه‌گذاران و موسسان شهرک بعد از اخذ مجوز سازمان‌هایی مانند شرکت شهرک‌های صنعتی استانی و سازمان محیط زیست موظف هستند که اجرای پروژه را مطابق با برنامه‌ریزی‌های ارائه شده، شروع کنند. در مرحله بهره‌برداری باید امکانات لازم را برای واحدهای صنعتی تامین نمایند. احداث شبکه آب و فاضلاب، تامین برق، گاز و سایر انرژی‌های سوختی حداقل امکاناتی هستند که باید متقاضیان تاسیس شهرک صنعتی فراهم کنند. واگذاری زمین‌های منطقه صنعتی بر اساس مجوزهای سرمایه‌گذاران انجام می‌گردد و معمولا اجرای پروژه‌های زیرساختی ده سال زمان می‌برد. نظارت بر اجرای فعالیت‌های ساخت و ساز بر عهده شرکت شهرک‌های صنعتی است.

بهره برداری از شهرک صنعتی_پرشین پلن

درآمد طرح احداث شهرک صنعتی

پیش‌بینی درآمد از جمله مواردی است که سرمایه‌گذاران به آن توجه دارند و در طرح توجیهی شهرک صنعتی نیز محاسبه می‌شود. شهرک‌های صنعتی یک نیروی محرکه برای سرمایه‌گذاری هستند و در حال حاضر بازدهی واگذاری زمین‌های صنعتی غیر قابل انکار است. توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز واحدهای صنعتی بر درآمدزایی این شهرک‌ها تاثیرگذار می‌باشد. همچنین اگر برای رفع موانع سرمایه‌گذاری، تشویق تولیدکنندگان و کنترل برخی هزینه‌های واحدهای صنعتی تدابیر خاصی در نظر گرفته شود، در نهایت به رشد اقتصادی شهرک‌ها و افزایش بهره وری منجر خواهد شد. یکی از موثرترین روش‌ها برای افزایش درآمد شهرک‌های صنعتی، حمایت از سرمایه‌گذاران برای تاسیس کارخانه و واحدهای تولیدی است. برخی فعالیت‌هایی که به این منظور انجام می‌شوند عبارت است از:

 

  • واگذاری زمین به صورت نقد و اقساط
  • واگذاری حق بهره برداری از زیرساخت‌ها
  • کمک به فعالان اقتصادی برای دستیابی به درآمد پایدار
  • طراحی روش‌های نوین برای درآمدزایی در شهرک‌های صنعتی

طرح توجیهی احداث شهرک صنعتی برای دریافت مجوز

برای شروع فعالیت‌های عملیاتی باید طرح توجیهی شهرک صنعتی را به سازمان‌های ذیربط مانند شرکت شهرک‌های صنعتی در مراکز استان‌ها ارائه دهید. بر اساس ارزیابی این طرح توسط سازمان‌های دولتی مجوزهای لازم صادر می‌گردد. بدیهی است که اگر طرح توجیهی توسط کارشناسان ارشد اعتباری و اساتید نگارش شده باشد، فرایند تایید طرح توجیهی سریعتر انجام می‌شود. بنابراین بهتر است تدوین طرح توجیهی شهرک صنعتی را به متخصصین این حوزه بسپارید تا نیاز به دوباره کاری نباشد و در بارِ اول، طرح شما تایید شود.

سفارش طرح توجیهی احداث شهرک صنعتی

وب سایت پرشین پلن تدوین سنجیده‌ترین و بهترین طرح توجیهی احداث شهرک صنعتی را در کمترین زمان انجام می‌دهد. این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور خواهد بود و بنابراین به راحتی با طرح توجیهی شما موافقت می‌شود. در طرح توجیهی نسبت‌های مالی مانند جمع سرمایه مورد نیاز، هزینه‌های ثابت و جاری، نرخ بازگشت سرمایه، درآمد و سود احداث شهرک‌های صنعتی بر اساس آمارهای اقتصادی به روز و شاخص تورم برآورد می‌شوند. علاوه بر اخذ مجوز، مدیران شهرک صنعتی می‌توانند از اطلاعات مالی طرح در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌های استراتژیک خود استفاده کنند. تیم تخصصی وب سایت پرشین پلن برای کسب و کارهای بزرگ مانند شهرک صنعتی، تمامی طرح‌های مورد نیاز را تدوین می‌نماید. برای سفارش طرح توجیهی احداث شهرک صنعتی و ارتباط با کارشناس ارشد وبسایت از طریق شماره‌های زیر تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی