طرح توجیهی احداث باغ زیتون☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی احداث باغ زیتون_پرشین پلن

طرح توجیهی احداث باغ زیتون، یکی از مهم‌ترین گام‌های لازم برای اخذ مجوز است. این طرح اجرای مرحله‌به‌مرحله و راه‌اندازی کسب‌و‌کار را برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران تسهیل کرده و به آن‌ها کمک می‌کند تا مجوز لازم برای احداث باغ زیتون را از سازمان‌های دولتی مانند جهاد کشاورزی اخذ کنند. کارشناسان ما در وبسایت پرشین پلن طرح توجیهی باغ زیتون را با اطلاعات خاص شما تنظیم و برآورد می‌کنند. برای اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه‌ی احداث باغ زیتون و سفارش طرح توجیهی، در ادامه‌ی این مقاله همراه ما باشید.

توجیه اقتصادی طرح توجیهی احداث باغ زیتون

در سال‌های اخیر میزان تقاضای زیتون و به تبع آن فروش زیتون افزایش داشته است. در صورتی‌که مراحل احداث باغ زیتون و راه‌اندازی این کسب‌و‌کار پرسود به‌شکل اصولی انجام بگیرد، علاوه بر پاسخگویی و تامین نیاز بازار، می‌توان انتظار کسب درآمد بالایی از آن را هم داشت. بخش تحقیقات بازار طرح توجیهی باغ زیتون به خوبی توجیه‌پذیری اقتصادی این بیزنس را نشان می‌دهد. به جز فروش داخلی زیتون، امکان صادرات محصولات با کیفیت باغ زیتون به کشور‌های منطقه خاورمیانه نیز فراهم است. که ارز‌آوری خوب حاصل از فروش صادراتی زیتون خود دلیل دیگری برای توجیه اقتصادی این طرح است.

معرفی و مزایای احداث باغ زیتون

زیتون، این درخت همیشه سبز، برگ‌هایی یکپارچه و کوچک دارد، که به موازات و روبروی هم قرار دارند. سازگاری درخت زیتون با آب‌و‌هوای مدیترانه‌ای و شبه مدیترانه‌ای، باعث شده تا احداث باغ زیتون در مناطقی با زمستان‌های معتدل و تابستان‌های گرم و خشک و طولانی، عملکرد آن را بهتر کند. خاک‌های با رطوبت زیاد را تحمل نمی‌کند، چراکه رطوبت زیاد منجر به حمله‌ی بیماری‎‌های باکتریایی و قارچی به این درخت می‌شود.

در زیر به برخی از مزایای این درخت ارزنده اشاره شده است:

  • زیتون درختی بسیار مقاوم است و با هر نوع خاکی سازگار است.
  • در صورت آبیاری خوب و کاشت در زمین‌های غنی، محصول فراوانی می‌دهد.
  • در مقابل آب‌و‌هوای خشک و باد‌های شدید، تحمل بالایی دارد.
  • میوه‌ی این درخت، بازار بسیار پرتقاضایی دارد.
  • زیتون سرشار از ریزمغزی‌هایی مانند ویتامین E، آهن، مس و کلسیم است.
  • فرآورده‌های زیتون به خصوص روغن زیتون بازار بسیار خوبی دارد.

برآورد هزینه‌ها در طرح توجیهی احداث باغ زیتون

طرح توجیهی باغ زیتون، هزینه‌های راه‌اندازی این کسب‌و‌کار را برآورد و محاسبه می‌کند. سرمایه اولیه مورد نیاز برای احداث باغ زیتون را می‌توان به سه بخش اصلی هزینه‌های احداث باغ (هزینه‌های خرید نهال، کود، آماده‌سازی زمین و…)، هزینه سرمایه در گردش، و هزینه نیروی انسانی تقسیم‌بندی کرد. طرح توجیهی این هزینه‌ها را به صورت تفکیک شده، بررسی کرده و در قالب جداول هزینه‌های ثابت، متغیر و سرمایه در گردش ارائه می‌دهد. استفاده از تحلیل‌های جداول هزینه که در طرح توجیهی آورده می‌شود، برای پرورش باغ زیتون ضروری و کارآمد است.

  طرح توجیهی کاشت درخت پالونیا☀️(2تا10هکتار) 1403

بررسی مشخصات فیزیکی محصول

یک زیتون به طور متوسط در حدود 4 گرم است و مصرف متوسط آن در یک وعده‌ی غذایی تقریباً 15 تا 20 گرم و یا 5 عدد زیتون می‌باشد، که معادل 30 کالری انرژی است. 80 درصد زیتون را آب و در حدود 10 تا 15 درصد آن را چربی غیراشباع به نام اسید اولئیک تشکیل می‌دهد. این چربی غیر‌اشباع فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد و در کاهش التهاب و بیماری‌های قلبی موثر است. زیتون فاقد شکر بوده و حاوی مقدار کمی پروتئین و فیبر است.

در 20 گرم زیتون، حدود 0.15 گرم فیبر و پروتئین وجود دارد. اما معمولا زیتون نمک بالایی دارد، چرا‌که برای نگهداری آن را در آب‌نمک بسته‌بندی می‌کنند. در هر 5 عدد زیتون، تقریباً نیم تا 5 گرم نمک موجود است. مقدار زیادی ویتامین، کلسیم، آهن و مس هم در زیتون یافت می‌شود. طعم تلخ زیتون به‌خاطر وجود ماده اولئوروپین است که با کاهش خطر سرطان مرتبط است.

بررسی مشخصات فیزیکی محصول زیتون_پرشین پلن

ماشین‌آلات و تجهیزات لازم برای طرح توجیهی احداث باغ زیتون

برای پرورش درخت زیتون، تجهیزات و ماشین‌آلاتی مانند: ادوات خاک‌ورزی و شخم‌زن، تراکتور، وانت و غیره مورد نیاز است. در طرح توجیهی باغ زیتون به  صورت مفصل‌تری با دیگر تجهیزات مورد نیاز جهت احداث باغ زیتون آشنا خواهید شد. نحوه‌ی خرید تجهیزات با مناسب‌ترین قیمت و اطلاعات دقیق فنی دستگاه‌ها نیز در طرح توجیهی ارائه می‌شود. البته پرورش زیتون به روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد که توضیحات هر کدام از روش‌ها در طرح شرح داده شده است و با توجه به ناحیه و اقلیم مورد نظر و هدف کارآفرین بین آن‌ها گزینه مناسب‌تر انتخاب می‌شود.

هدف از طرح توجیهی احداث باغ زیتون

هدف کلی طرح توجیهی باغ زیتون، توجه به جنبه‌های مهم طرح، از جمله بازار، تحلیل فنی و برآورد مالی آن است. تعیین بازار هدف برای محصول زیتون و برجسته‌سازی راه‌های متفاوت درآمد‌زایی از پرورش زیتون و کوتاه‌سازی زمان رسیدن محصول به دست مشتری، از طریق بیان استراتژی‌ها و راهبرد‌های بازاریابی خاص طرح، تحلیل روش‌های فنی تولید و نقاط قوت و ضعف اقدام به پرورش زیتون، کمک به کاهش هزینه‌های راه‌اندازی باغ زیتون و در آخر ارائه‌ی برنامه صحیح مالی با برآورد هزینه‌های سرمایه‌گذاری، اهداف فرعی طرح توجیهی احداث باغ زیتون هستند.

صادرات محصول زیتون

بازار صادراتی محصولات زیتون ایران در خارج از کشور از رونق خوبی برخوردار است. اخیرا اقداماتی مانند افزایش تعرفه واردات روغن زیتون و قرار دادن زیتون در رسته‌ی محصولات اساسی مثل گندم، باعث شده تا شرایط برای صادرات محصولات زیتون بیش از پیش تسهیل گردد.

پرورش‌دهندگان زیتون جهت توسعه تولید خود، ضمن تامین مصرف داخلی، برای افزایش درآمد و ارزآوری بیشتر می‌توانند بخشی از محصولات زیتون و حتی فرآورده‌های آن را بعد از اخذ مجوز به کشور‌های خارجی صادر نمایند.

مقاصد صادراتی که پذیرای فرآورده های زیتون می‌باشند عبارتند از:

  • روسیه
  • ازبکستان
  • پاکستان
  • کانادا
  • عراق
  • فنلاند
  • سوئیس

در بین این کشور‌ها روسیه و ازبکستان همواره واردات زیتون و فرآورده‌های آن را داشته‌اند. البته زیتون ایرانی در شمار محصولات خوشنام و شناخته شده در جهان قرار دارد و پرورش آن به‌منظور صادرات ارزآوری خوبی را برای کشورمان به دنبال خواهد داشت.

بازار هدف طرح توجیهی احداث باغ زیتون

زیتون‌کاران و کشاورزانی که زیتون پرورش می‌دهند، با روش‌های متفاوتی محصولات و زیتون‌های خود را به بازار عرضه می‌کنند. در واقع رفتار بازاریابی آن‌ها تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. زیتون از آن دسته از محصولات است که فروش آن هم به شکل خام و هم به صورت فرآوری شده رایج است. از آنجا که زیتون قبل از فروش و عرضه به بازار، نیازمند فرآوری است، از این رو جزء گیاهان با ارزش افزوده بالای صنعتی محسوب می‌شود. و بنابراین هر کدام از مراحل بازار‌رسانی اعم از تولید در مزرعه، برداشت، حمل و نقل، خرید و فروش و … به طریقی در ارزش ایجادی آن و تعیین روش بازاریابی زیتون اثر دارند. زیتون‌کاران به سه روش سبز، شکسته و کنسروی محصول زیتون را به بازار عرضه می‌کنند. پروش‌دهندگان زیتون می‌توانند با ارتباط با سایر کشاورزان و باغداران محلی، فعالان و واسطه‌گران بازار، مراجعه به بازارهای فروش و کارشناسان جهاد کشاورزی، بازارهای هدف خود را گسترش دهند.

بازار هدف طرح توجیهی احداث باغ زیتون_پرشین پلن

درآمد تولید زیتون

طرح توجیهی احداث باغ زیتون در مورد روش‌های درآمدزایی تولید زیتون هم مطالب مفید و جامعی را ارائه می‌دهد. باغ زیتون به چند روش می‌تواند درآمد‌زا باشد: روش مستقیم و روش غیر مستقیم. روش درآمدزایی این کسب‌و‌کار بر اساس تولید و پرورش زیتون است و بر‌حسب این‌که درآمد حاصل از فعالیت‌های اصلی باشد و یا فروش محصولات جانبی ناشی از فرآوری زیتون، روش درآمدی مستقیم و غیر مستقیم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طرح توجیهی باغ زیتون، به‌دلیل وجود مازاد تقاضای زیتون در کشور، عدم اشباع بازار عرضه‌کنندگان این محصول و همچنین تامین نیاز داخلی و خارجی به روغن حاصل از فرآوری زیتون، از درآمد بسیار خوبی برخوردار خواهد بود. استفاده از روش‌های جدید کشت زیتون قادر است درآمد حاصل را تا چهار برابر درآمد روش کشت سنتی، افزایش دهد. این روش‌های جدید به همراه اطلاعات دقیقی در مورد میزان سود‌دهی در طرح توجیهی باغ زیتون شرح داده خواهند شد.

  طرح توجیهی احداث باغ گردو☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی احداث باغ زیتون برای دریافت مجوز

طرح توجیهی باغ زیتون از مدارک لازم برای دریافت مجوز راه‌اندازی این کسب‌و‌کار است، که معایب و مزایای احداث باغ زیتون را با در نظر گرفتن امکانات و شرایط سرمایه‌گذار مورد بررسی قرار می‌دهد. برای اخذ مجوز شروع این فعالیت، باید طرح توجیهی احداث باغ زیتون را متناسب با اطلاعات مربوط به زمین، نوع روش پرورش، نوع آبیاری، هزینه‌های اولیه و جداول مربوط به هزینه‌های سالیانه و سرمایه‌گذاری تهیه و به همراه مدارک شناسایی به کارشناس اداره جهاد کشاورزی تحویل دهید.

سفارش طرح توجیهی احداث باغ زیتون

طرح توجیهی باغ زیتون الگو و راهنمای خوبی برای سرمایه‌گذارانی است که قصد پرورش زیتون را دارند. علاوه بر این که برای اخذ مجوز‌های لازم جهت احداث باغ زیتون به آن نیاز دارند، در واقع منبع جامعی از اطلاعات مفید برای شروع درست کار است که مسیر میان بری برای طی مرحله به مرحله‌ی پله‌های ایجاد و توسعه کسب‌و‌کار را به کارآفرینان نشان می‌دهد. در اختیار داشتن طرح تجاری خوب قبل از شروع، به‌عنوان مزیتی است که احتمال موفقیت و سودآوری کار را تا میزان بسیار بالایی، افزایش می‌دهد. درصورت تمایل به منظور سفارش طرح توجیهی برای اخذ مجوز، هم‌اکنون از طریق شماره تلفن‌های درج شده در سایت پرشین پلن با کارشناس ارشد مجموعه ما تماس بگیرید.

در وبسایت “پرشین پلن” تمامی طرح‌های توجیهی آماده، دارای گارانتی بازگشت وجه ۱۰۰ درصد تا مدت 6 ماه پس از استفاده می‌باشند و شما اگر محصولات ما را خریداری کرده باشید و احساس کنید که از محصول به هر دلیلی ناراضی هستید می‌توانید به ما اطلاع دهید تا تمام وجه پرداختی شما به حسابتان بازگردانده شود. همچنین  ما هیچ سوالی در این رابطه از شما نخواهیم پرسید.

برای احترام به مخاطب، مجموعه ما 3 پشتیبانی فعال را برای طرح‌های توجیهی آماده اختصاص داده است، تا قبل از خرید اگر سوالی داشته باشید، پاسخ داده شود. همچنین بعد از خرید اگر مشکلات دانلودی (به هر نحو اگر اتصال به اینترنتتان قطع شد) موظف هستند در کوتاه‌ترین زمان مشکل شما را برطرف کنند. درصورت نیاز برای ارتباط با پشتیبان‌ها روی لینک‌های زیر کلیک کنید:
+ پشتیبانی طریق واتساپ
+ پشتیبانی از طریق تلگرام
+ پشتیبانی از طریق ایمیل

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی اختصاصی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور