طرح توجیهی احداث باغ گردو☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی احداث باغ گردو_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی احداث باغ گردو برای دریافت مجوز، یکی از موارد مهم برای شروع در هکتار بالا است. کارشناس ارشد ما در وبسایت پرشین پلن، تمامی هزینه‌های مربوط به احداث باغ گردو را برای شما هزینه‌یابی خواهد کرد. برای دانستن نکات مهم مربوط به طرح توجیهی باغ گردو که پیش‌نیازی برای قبل از شروع کار هستند با ما در وبسایت پرشین پلن همراه باشید.

اهمیت طرح توجیهی احداث باغ گردو

توجه به جنبه‌ی سودآوری و اقتصادی احداث باغ گردو حاصل از فروش محصول و چوب آن، اهمیت طرح توجیهی باغ گردو را برای کارآفرینان روشن می‌سازد. چرا‌که در مقایسه با هزینه‌های اولیه‌ای که صرف کاشت و پرورش درخت گردو می‌شود، سودآوری چند برابری نصیب سرمایه‌گذار می‌گردد. پرورش درخت گردو به دلیل تقاضای بالای محصولات آن باعث شده تا در شمار کسب‌و‌کار‌های با درآمد بالا دسته‌بندی شود.

درخت گردو در آب‌هوای معتدل به خوبی رشد خواهد کرد و در اکثر نقاط کشور ایران قابلیت پرورش دارد. اما همواره توجه به دو نکته قبل از کشت درخت گردو مهم است، اول این‌که منطقه و اقلیم مناسبی برای پرورش گردو انتخاب نمایید. و دوم این‌که حتماً از نهال مناسبی برای احداث باغ گردوی خود استفاده کنید.

معرفی و مزایای طرح توجیهی احداث باغ گردو

گردو در رتبه چهارم محصولات عمده باغی در ایران قرار دارد و بعد از پسته در جایگاه دوم محصولات خشکباری مهم جای دارد. و اهمیت خاصی در بین اقلام صادراتی غیر نفتی دارد.

گردو سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی، فیبر و چربی‌های سالم است. خاصیت پیشگیری از انواع سرطان گردو، به دلیل وجود منابع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها در میوه‌ی این درخت ارزشمند است. چربی امگا 3 گردو، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد و دو عدد مصرف روزانه‌ی گردو منجر به کاهش التهاب و تقویت سیستم گوارشی، مدیریت دیابت نوع دو و کاهش فشار خون می‌شود.

از جمله ارقام تجاری که محصول زیادی می‌دهند عبارتند از:
  • چندلر و فرنور: محصولات این ارقام دیرگل بوده و از باردهی جانبی بالایی برخوردارند.
  • یوریکا: این نوع گردو نسبتاً دیر گل است و باردهی جانبی بالایی دارد.
  • پاین: زود باردهی و باردهی بالای از ویژگی‌های این رقم گردو هستند. اندازه میوه متوسط و درز آن سفت است. هموگامی (باردهی جانبی) بالایی دارد و به کرم سیب و بلایت حساس است.
  • فرانکت: دارای میوه‌ای با پوست سخت، کشیده، ناصاف، کوچک و بدون منفذ است و جزو ارقام دیرگل، دیر بارده محسوب می‌شود. درختانی بزرگ و دارای رشد عمودی هستند.
  • آشلی: مغز مرغوب با کیفیت داشته و عملکرد بالایی در کارنامه خود ثبت کرده است.
  • سر: این نوع پر محصول از گردو دارای باردهی جانبی متوسط، کیفیت بالای مغز و جثه درخت بزرگ می‌باشد.
  • چیکو: گردوی چیکو زودرس بوده و عملکرد بالایی دارد.
  • هارتلی: دانه‌های درشت گردوی هارتلی، مغز سفید، پوست چوبی نازک‌و‌روشن، باردهی جانبی و طعم خوبی دارند، این نوع گردو نسبت به به کرم سیب و بلایت گردو مقاوم است.
  • کارپاتین: درصد بالای مغز در میوه و مقاومت بالا به سرمای زمستان از مشخصات بارز این نوع است.

در احداث باغ گردو بهتر است تا چند اصله از ارقام گرده‌افشانی مانند فرانکت، فرنت و روند هم در کنار رقم فرنورو چندلر (مورد استفاده‌ترین رقم در جهان) کشت شود. این نوع ارقام در ردیف‌های 7 در7 و در خاک لوم سیلتی، یا ردیف‌های 6 در 6 در خاک‌های لوم شنی کاشته می‌شوند و از سال چهارم شروع به باردهی می‌کنند.

  طرح توجیهی احداث باغ بادام☀️(doc+pdf) سال 1403

هزینه‌های طرح توجیهی احداث باغ گردو

هزینه‌های ثابت و متغیری اصلی که در طرح توجیهی باغ گردو مدنظر هستند شامل: هزینه تأمین زمین و آماده‌سازی آن، خرید نهال، خرید کود، هزینه خرید تجهیزات، دستمزد نیروی انسانی جهت چال‌کنی و برداشت، هزینه آب و برق مصرفی، سایر هزینه‌هایی که در طرح محاسبه می‌شوند.

توجیه‌پذیری اقتصادی احداث باغ گردو

درخت گردو از نوع ژنوتیپ برتر که ده سال سن دارد، نسبت به سایر ارقام درخت گردو سود بیشتری را عاید کشاورز خواهد کرد. به‌علاوه میوه گردو برای نگهداری نیازی به هزینه‌هایی مانند انبار در سردخانه را ندارد. ماندگاری چند ماهه و طولانی از مشخصات بسیار خوب این میوه است. از سویی دیگر تنها با یک‌بار کاشت و هزینه برای نگهداری می‌توان از درخت گردو درآمد‌های خوبی کسب نمود. لازم است تا مکان و رقم مناسبی برای پرورش باغ گردو انتخاب کنید. در این صورت طرح شما از توجیه‌پذیری اقتصادی خوبی برخوردار خواهد بود و نه‌تنها هزینه‌های اولیه طرح را در بازه‌ی زمانی کوتاهی پوشش می‌دهد بلکه سود و عایدی خوبی نیز ایجاد خواهد نمود.

توجیه‌پذیری اقتصادی احداث باغ گردو_پرشین پلن

ماشین‌آلات و تجهیزات لازم برای احداث باغ گردو

طرح توجیهی باغ گردو در خصوص تجهیزات لازم برای کاشت درخت گردو هم اطلاعات خوبی به شما ارائه خواهد داد. برخی از تجهیزات و ماشین‌آلاتی که در طرح توجیهی باغ گردو محاسبه می‌شوند به شرح زیر می‌باشند:

  • ابزار اندازه‌گیری
  • قپان
  • منبع آب پلی اتیلن حداقل دو مترمربع
  • منبع سوخت 5000 لیتری
  • وسایل کنترل آفت و سمپاش فرغونی
  • وسایل و ادوات باغبانی
  • تراکتور باغی

نکات مهم در فرایند اجرای طرح توجیهی باغ گردو

1. تهیه یک نهال خوب گردو: نهال‌های گردو با توجه به کیفیت و نوع نهال، قیمت‌های متفاوتی دارند. از نظر مراقبت‌های مورد نیاز نهال، عمر اقتصادی و میانگین باردهی بهترین نوع را برای باغ خود انتخاب نمایید. بازرسی نهال‌های برای نداشتن اثر استرس از خشکی و آسیب آن‌ها در اثر جابجایی بیش‌از حد جلوگیری می‌کند. دقت کنید تا شاخه‌های نهال برگ‌های زیادی نداشته باشد تا سریع‌تر رشد کند. همین‌طور نهال باید تعداد زیادی ریشه سالم داشته باشد تا باعث پایداری بیشتر آن در خاک شوند. نهال را به اطراف تکان دهید تا از اتصال خوب نهال با ریشه‌ها مطمئن شوید.

2. زمان مناسب کاشت نهال: فصل کاشت گردو عامل مهمی در روند رشد آن است. بهترین زمان برای کاشت نهال گردو ماه‌های آخر سال است که سرمای زمستان رو به پایان است و احتمال مواجه شدن با کم آبی کاهش می‌یابد. کاشت نهال در پاییز و زمستان باعث مرگ نهال بر اثر سرما خواهد شد.

3. مناطق مناسب کاشت درخت گردو: دامنه‌های رو به شمال مناطق خوبی برای پرورش درخت گردو هستند و سبب تأخیر در گل‌دهی بهاره‌ی آن‌ها و کاهش سرمازدگی‌شان می‌گردد. از آنجا که درخت گردو به سرمای زیاد حساس است، بنابراین پرورش و کاشت درخت گردو در آب‌و‌هوای مدیترانه‌ای شرایط ایدآلی را برای رشد آن فراهم می‌سازد.

4. فاصله کاشت نهال‌ها: در زمان کاشت نهال دقت کنید که حرکت و جابجایی بیش از حد آن، استرس زیادی به نهال وارد می‌کند. مناسب‌ترین فاصله‌ی کاشت نهال‌های گردو ده‌متر در ده‌متر است و بنابراین در هر هکتار می‌توان تا صد درخت گردو کاشت. فاصله‌ی زیاد درخت به دلیل تنومند شدن درخت گردو در سال‌های آتی است. البته در برخی زمین‌ها، نهال‌ها در فواصل کمتر ( 7 در 7 و یا 6 در 6 ) هم کاشته می‌شوند.

نکات مهم در فرایند اجرای طرح توجیهی باغ گردو_پرشین پلن

عملکرد درخت گردو در طرح توجیهی احداث باغ گردو

محصول نهایی درخت گردو قیمت بالایی دارد. پس از رشد کامل هر درخت گردو، محصولی بین 18 تا 50 کیلوگرم خواهد داشت. که هم مصرف داخلی بالایی دارد و هم می‌توان به میزان زیادی از آن را صادرات کرد. احداث باغ گردو یک سرمایه‌گذاری بلند‌مدت محسوب می‌شود، چون با افزایش سن درخت میزان عملکرد آن هم بالاتر می‌رود. به‌طور میانگین گردوی محلی در هر هکتار بین 1.5 تا 2.5 تن و گردوی اصلاح‌شده چهار تا شش تن گردوی خشک محصول می‌دهد.

  طرح توجیهی کاشت درخت اکالیپتوس☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی باغ گردو برای دریافت مجوز

یک طرح تجاری خوب و جامع چالش‌ها و ریسک‌های کسب‌و‌کار انتخابی شما را لیست می‌کند. طرح توجیهی باغ گردو از جمله طرح‌های پربازده است که برای شروع نیاز به اخذ مجوز دارد. برای دریافت مجوز احداث باغ گردو لازم است به اداره جهاد کشاورزی درخواست داده شود تا براساس طرح و پلن تجاری شما مجوز صادر شود.

طرح های توجیهی مرتبط با باغ گردو

سفارش طرح توجیهی احداث باغ گردو

طرح توجیهی باغ گردو برای اخذ مجوز و تسهیلات بانکی را می‌توانید از سایت پرشین پلن با اعداد به‌روز شده در هر زمانی سفارش دهید. سابقه‌ی چندین ساله پرشین پلن در تنظیم و تهیه‌ی طرح‌های توجیهی متفاوت در زمینه‌های مختلف، دلیل اطمینان متقاضیان محترم و هوشیار ماست. سپردن کار به کاردان از اتلاف وقت و هزینه‌ی شما جلوگیری می‌کند. متخصصین ما با راهنمایی کارآفرینان در مسیر کسب‌و‌کار‌های آن‌ها باعث پیشرفت و افزایش سرعت حرکت آن‌ها می‌شوند.

مراحل کاشت درخت گردو در تحلیل فنی و هزینه‌های تفصیلی و اولیه احداث باغ خاص خود را براساس هکتار و ارقام مدنظرتان می‌توانید در طرح توجیهی باغ گردوی خود داشته باشید. هم اکنون درصورت تمایل برای ثبت سفارش طرح توجیهی با کارشناس ارشد ما در پرشین پلن تماس حاصل فرمایید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

4.7/5 - (3 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی