نگاشتن طرح توجیهی کارخانه آرد یکی از ابتدایی ترین گام ها برای راه اندازی این کسب و کار محسوب می شود. تالیف طرح توجیهی مربوطه امری تخصصی است که می بایست توسط کارشناس مرتبط با حیطه کسب و کار و امور اداری انجام شود. چرا که جهت دریافت مجوز های مورد نیاز برای راه اندازی، سرمایه گذار موظف است تا ایدهی خود را به صورت کتبی به ارگان های دولتی مربوطه تحویل دهد.
آرد از مهم ترین و اساسی ترین اقلامی است که انسان در زندگی روزمره خود به آن نیاز دارد. در کشور ما نیز نان از مواد غذایی غالب می باشد. از این رو از کسب و کار های اشباع ناپذیر به حساب می آید. بنابراین سرمایه گذاران با راه اندازی این کسب و کار می توانند به درآمد بسیار خوبی برسند.
وب سایت پرشین پلن به عنوان وب سایت تخصصی و مجرب در تالیف انواع طرح های توجیهی، قادر است در این زمینه به شما کمک های لازم را انجام دهد. از شما دعوت می کنیم تا انتها همراه ما باشید؛ چرا که در ادامه مقاله قصد داریم به معرفی کارخانه آرد و سفارش طرح توجیهی کارخانه آرد برای اخذ مجوز بپردازیم.
آرد، ماده ای پرکاربرد
آرد یکی از محصولات ضروری و مهمی است که به عنوان ماده اولیه در تهیه بسیاری از محصولات غذایی استفاده میگردد. مثل نان که با وجود آرد، امکان تهیه و طبخ را پیدا خواهد کرد. البته به جز نان، خیلی از محصولات خوراکی در آشپزی، نان پزی و قنادی مورد توجه قرار گرفته است. این نوع آرد حاوی پروتئین و گلوتن بوده و از همین رو خاصیت ارتجاعی یافته است. در هر حال این محصول دارای اهمیت غیر قابل انکاری بوده و تولید آن اساسا نیاز است. به همین دلیل با تولید آرد به سود هنگفتی خواهید رسید.
دسته بندی انواع آرد
یکی از موضوعات قابل بررسی در طرح توجیهی کارخانه آرد، دسته بندی انواع این محصول می باشد. آیا میدانید که چند نوع آرد در بازار به فروش می رسد؟ آرد گندم فقط یکی از نمونه های موجود از این محصول به شمار می آید.شما را با برخی از این محصولات متنوع آشنا خواهیم کرد:
- آرد قهوه ای
این محصول به عنوان آرد تیره نیز شناخته شده و حاوی ترکیباتی به نام سبوس می باشد. در واقع سبوس موجود در این محصول، بیشتر از انواع دیگر آرد است. البته فرق دیگری هم بین آرد قهوه ای و آرد سفید وجود دارد. این محصول، فاقد قسمتهایی مثل ریشه، پوسته و آندوسپرم بوده و از همین رو با آرد سفید متفاوت است.
- آرد قنادی
آرد قنادی در مقایسه با آرد نانوایی، سبک تر بوده و حاوی میزان گلوتن کمتری است. این آرد منجر به پخت شیرینی و کیک های ترد شده و بافت مناسبی را به آنها می بخشد.
- آرد کامل
به عنوان آرد گندم کامل نیز شناخته شده و در برگیرنده تمام اجزای دانه می باشد. اجزایی مثل مغز، سبوس، جوانه پنهان و سبوس در آن وجود دارند. این آرد، کمی سنگین تر از آرد سفید بوده و برای تهیه نان سبوس دار و بیسکوییت سبوس دار مثل بیسکوییت ساقه طلایی استفاده می گردد.
- آرد جو
آرد جو یکی دیگر از انواع آرد است که خواص زیادی را برای بدن در پی دارد. این آرد منجر به کاهش کلسترول شده و برای رژیم لاغری هم انتخاب ایده آلی است. معمولا از این آرد برای تهیه فرآورده های خوراکی غنی مثل نان جو بهره می گیرند.
نحوه تولید آرد
با مطالعه طرح توجیهی کارخانه آرد، متوجه نحوه تولید این محصول و یا مراحل تولید آن خواهید شد. در اینجا می خواهیم تا توضیحات مختصری را راجع به مراحل تولید آرد گندم بیان نماییم:
🔶 در مرحله نخست ابتدا گندم را توسط یکی از سیلوهای فلزی، بتنی و گنبدی ذخیره می کنند.
🔶 بعد از آن با استفاده از تجهیزات خاص اقدام به زدودن ناخالصی های گندم نموده و آن را از هر آلودگی مبرا می سازند.
🔶 در مراحل انتهایی هم نوبت به آسیاب گندم می رسد.
نکاتی مهم درباره کارخانه تولید آرد
یکی از نکات قابل توجه این است که ساختمان انتخابی جهت راه اندازی کارخانه باید به دور از هر آلودگی، بوی بد، گرد و غبار و دود باشد. همچنین ساختمان مورد نظر باید از فضا و ظرفیت کافی جهت تولید برخوردار باشد. ساختمان باید به نحوی طراحی شود که هیچ یک از حیوانات و حشرات موذی نتوانند به راحتی به آن راه یابند.
سیستم ها و تجهیزات سرمایشی و گرمایشی و هر یک از انواع دیگر تجهیزات باید طوری نصب و اجرا شوند که هیچ تاثیر منفی را روی مواد خام اولیه نگذارند. خطوط تولید باید با استفاده از متریال صاف و فاقد هر نوع شکاف و فرج ایجاد گردند. به طوری که امکان تمیز و ضد عفونی کردن آنها به راحتی وجود داشته باشد. نکات مهم دیگری هم وجود دارند که در طرح توجیهی کارخانه آرد با آنها آشنا خواهید شد.
شستشوی گندم، امری اساسی
طرح توجیهی کارخانه آرد، هم دستتان را می گیرد تا گام های بهتری در عرصه تولید بردارید و هم موضوعات مختلفی را برایتان آشکار خواهد کرد. خلاصه که با وجود این طرح، نیازتان به همه منابع دیگر برای کسب اطلاعات بیشتر، قطع خواهد شد. این موضوع نشان می دهد که طرح توجیهی، طرح کاملی است. حال یکی از موضوعاتی که در این طرح آمده، نحوه آماده سازی گندم، پیش از تبدیل آن به آرد است. یکی از اقداماتی که در راستای آماده سازی این محصول صورت می گیرد، شستشوی گندم است. این عمل دارای اهمیت بسیاری بوده و در مراحل مختلفی صورت می گیرد.
ابتدا ناخالصی را جدا می سازند. بعد گندم را شستشو داده و خشک می کنند. سپس از الک جداکننده و سیلندر کمک می گیرند. استفاده از آسپیراتور، عملیات پوست گیری، استفاده از شن گیر، آهن گیر و جداکننده الکترونیکی هم در مراحل بعدی قرار دارند.
ماشین آلات مورد نیاز برای تولید آرد
در طرح توجیهی کارخانه آرد علاوه بر اطلاعات مالی و اقتصادی سایر نکات کسب و کار نیز به طور سنجیده و با ذکر تمام جزئیات مورد بررسی قرار گرفته است. در طرح توجیهی تخصصی مربوطه تمام ماشین آلات و ابزار های مورد نیاز به طور دقیق و با توضیحات کامل ذکر شده است. ما در ادامه تنها نام برخی از این تجهیزات را خواهیم گفت.
- سیلوهای گندم
- سیلوهای آرد
- دستگاه پوست گیر
- دستگاه شن گیر
- الک بوجاری
- اسپیراتور
- دستگاه نم زن و …
طرح توجیهی کارخانه آرد برای دریافت مجوز
سرمایه گذاران جهت راه اندازی کارخانه آرد همانند دیگر کسب و کار ها موظف اند جهت اخذ مجوز، طرح توجیهی کارخانه آرد را به وزارت صمت و سایر ارگانهای دولتی مربوطه ارائه نمایند. وزارت صمت این طرح را برای صدور مجوز به طور دقیق مورد بررسی قرار می دهد. یقینا در صورتی که طرح توجیهی مربوطه توسط متخصصان و مهندسان حاذق تالیف شده باشد، سازمان های دولتی مربوطه به راحتی با آن موافقت می کنند. علاوه بر این کارآفرینان قادر خواهند بود که داده های اقتصادی موجود در طرح توجیهی را در طول مسیر مورد استفاده قرار دهند؛ تا از ضرر و زیان های احتمالی جلوگیری کنند.
سفارش طرح توجیهی کارخانه آرد
وب پرشین پلن از مجموعه های فعال در حوزه نگارش طرح توجیهی می باشد. این وب سایت با بهره گیری از از تجربیات چندین و چند ساله متخصصان حاذق و با استفاده از مطالعات انجام شده در زمینه تدوین طرح توجیهی، قادر است برای شما جامع ترین و تخصصی ترین طرح های توجیهی را تدوین نماید. طرح توجیهی کارخانه آرد نگارش شده توسط این مجموعه مورد تایید کانون مشاوران بانکی و اعتباری کشور قرار دارد. در نتیجه طرح توجیهی مربوطه میتواند فرآیند تایید طرح توجیهی جهت اخذ مجوز را از طرف سازمان های دولتی راحت تر نماید. هم اکنون جهت تمایل برای سفارش طرح توجیهی کارخانه آرد با کارشناس ارشد ما در تیم پرشین پلن تماس حاصل فرمایید.
با سلام و وقت بخیر
بنده مهدی دمیرچی شغل کارمند دانشگاه با توجه به شغل اجدادی خود به شغل تولید آرد و بلغور تا سال 75 در روستای محل زندگی در شهرستان ارومیه علاقه به راه اندازی خط تولید آرد و بلغور با توجه به پتانسیل ارتباطی و حمایت پارک و علم و فناوری استان و مشاوره از اساتید مجرب دانشگاه و ارتباط خوب و موثر با مجموعه استانداری را دارم.