طرح توجیهی گلخانه هیدروپونیک صیفی جات☀️ (doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی گلخانه هیدروپونیک صیفی جات_پرشین پلن

طرح توجیهی احداث گلخانه هیدروپونیک صیفی جات برای برآورد هزینه‌های قبل از راه اندازی کسب و کار یک نیاز ضروری است. با توجه به رشد روزافزون جمعیت و تقاضای رو به افزایش برای محصولات کشاورزی، ایجاد گلخانه هیدروپونیک صیفی جات به عنوان یک فرصت استراتژیک برای سرمایه‌گذاری مطرح می‌شود. این فناوری نوین، با کاهش مصرف آب، استفاده بهینه از فضا، و افزایش بازدهی محصول، به عنوان راهکاری پایدار و سودآور در کشاورزی معرفی شده است.

با توجه به مزایای اقتصادی و زیست‌محیطی گلخانه‌های هیدروپونیک، سرمایه‌گذاران می‌توانند با شناخت دقیق هزینه‌ها و سودآوری پروژه، به تصمیم‌گیری مطلوب در حوزه سرمایه‌گذاری بپردازند. اکنون برای طرح توجیهی احداث گلخانه هیدروپونیک صیفی جات تا انتهای این مقاله با وبسایت پرشین پلن همراه باشید.

مقدمه و معرفی گلخانه هیدروپونیک صیفی جات

گلخانه هیدروپونیک صیفی جات به عنوان یک تکنولوژی نوآورانه در زمینه کشاورزی، به منظور تولید صیفی‌جات با کیفیت بالا و بهره‌وری بیشتر مطرح است. این سیستم کشت، به طور مختصر، فرایند کاشت گیاهان بدون استفاده از خاک و با استفاده از محلول‌های غذایی در آب را شامل می‌شود. با این روش، نیاز به فضای بزرگ و خاک حاصلخیز از بین می‌رود و محصولات با کیفیت و قابلیت کنترل آبیاری بهتر تولید می‌شوند. این سیستم‌ها همچنین از منابع آب کمتری استفاده می‌کنند و از طریق بازیافت آب، پایداری محیطی را تقویت می‌کنند.

گلخانه هیدروپونیک صیفی جات با ارائه محصولات با کیفیت بالا و استفاده بهینه از منابع محدود، از جمله زمین، آب، و انرژی، به سودآوری بالا و کاهش هزینه‌های تولید منجر می‌شود. این فناوری نه‌تنها مزایای اقتصادی بلکه مزایای زیست‌محیطی نیز به همراه دارد. با توجه به اهمیت و رشد صنعت کشاورزی، احداث گلخانه هیدروپونیک صیفی جات به عنوان یک فرصت سرمایه‌گذاری مناسب و موثر در بخش طرح های توجیهی کشاورزی مطرح می‌شود.

مزایای احداث گلخانه هیدروپونیک صیفی جات

احداث گلخانه هیدروپونیک صیفی جات به عنوان یک سیستم نوآورانه کشت، مزایای فراوانی از جمله مزایای اقتصادی، زیست‌محیطی و عملکردی دارد. این مزایا شامل موارد زیر می‌شود:

  • افزایش بازدهی و کیفیت محصول: سیستم هیدروپونیک به گیاهان امکان فراهم می‌کند تا به طور مستقیم از محلول‌های غذایی غنی و دقیق در آب تغذیه شوند که باعث افزایش رشد و بازدهی گیاهان و همچنین بهبود کیفیت محصولات می‌شود.
  • کاهش مصرف آب: در سیستم هیدروپونیک، آب به صورت چرخه‌ای و بازیافتی استفاده می‌شود، که مصرف آب را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد در مقایسه با روش‌های کشت سنتی.
  • کاهش نیاز به مساحت: گیاهان در سیستم هیدروپونیک بدون نیاز به خاک رشد می‌کنند، بنابراین نیاز به فضای زیاد و مساحت گسترده برای کشت کمتر می‌شود.
  • کنترل دقیق محیط رشد: در گلخانه هیدروپونیک، شرایط محیطی مانند دما، رطوبت و تغذیه گیاهان به طور دقیق کنترل می‌شوند که به افزایش سرعت رشد و کاهش آلودگی‌های محیطی کمک می‌کند.
  • استفاده بهینه از منابع انرژی: با توجه به کاهش مصرف آب و کاهش نیاز به حرارت برای خشکیدن خاک، سیستم هیدروپونیک به استفاده بهینه از منابع انرژی کمک می‌کند.

با این مزایا، احداث گلخانه هیدروپونیک صیفی جات نه‌تنها به افزایش سودآوری کشاورزان کمک می‌کند، بلکه به حفظ محیط زیست و استفاده بهینه از منابع طبیعی نیز کمک می‌کند.

  طرح توجیهی گلخانه گوجه فرنگی ☀️(word+pdf) سال 1403

کاربرد طرح توجیهی گلخانه هیدروپونیک

طرح توجیهی احداث گلخانه هیدروپونیک صیفی جات به منظور برآورد مالی قبل از راه اندازی کسب و کار، به عنوان یک ابزار حیاتی برای ارزیابی صحیح و انجام مطالعات جامع در زمینه سرمایه‌گذاری مطرح است. این طرح، به منظور ارائه روشنی درباره جوانب مالی پروژه و پتانسیل سودآوری آن در زمان طراحی و پیشگامانه‌سازی کسب و کار، اهمیت زیادی دارد.

استناد به داده‌های بازار و تحلیل‌های مالی، طرح توجیهی احداث گلخانه هیدروپونیک صیفی جات به ارزش‌گذاری منابع مالی، برآورد سرمایه‌گذاری اولیه، تخمین درآمد و هزینه‌ها، ارزیابی نقاط قوت و ضعف پروژه، و ارائه راهکارهای بهبود، می‌پردازد.

به کمک این طرح توجیهی، سرمایه‌گذاران قادر خواهند بود تا تصمیمات منطقی‌تری در مورد سرمایه‌گذاری در پروژه گلخانه هیدروپونیک صیفی جات بگیرند و از طریق شناخت دقیق هزینه‌ها و سودآوری محتمل، ریسک‌های مالی را کاهش دهند و به بهره‌وری بیشتری دست یابند. این طرح توجیهی ارزشمند، به عنوان یک راهنمای قابل اعتماد برای سرمایه‌گذاران و مدیران پروژه، در فرآیند تصمیم‌گیری و مدیریت مالی پروژه مورد استفاده قرار می‌گیرد و به ارتقای بهره‌وری و پایداری کسب و کار کمک می‌کند.

هزینه احداث گلخانه 300 متری صیفی جات

هزینه احداث گلخانه 300 متری صیفی جات شامل چندین عامل است که شامل خرید زمین یا اجاره، ساخت و نصب سازه گلخانه، خرید تجهیزات هیدروپونیک، مانند تانک‌های محلول غذایی، سیستم هواپرتاژ، نورپردازی و سیستم آبیاری، هزینه‌های نصب و راه‌اندازی، مواد اولیه برای کشت، و هزینه‌های مربوط به مدیریت و نگهداری اولیه است. در حالت کلی، هزینه احداث گلخانه 300 متری صیفی جات ممکن است در محدوده‌ی یک تا سه میلیارد تومان قرار گیرد، با توجه به شرایط محلی، نوع تجهیزات و فناوری‌های مورد استفاده، و همچنین هزینه‌های مربوط به نیروی انسانی و مدیریت پروژه.

هزینه احداث گلخانه 300 متری صیفی جات_پرشین پلن

هزینه احداث گلخانه 1000 متری صیفی جات

هزینه احداث گلخانه 1000 متری صیفی جات شامل چندین عامل است که شامل خرید زمین یا اجاره، ساخت و نصب سازه گلخانه، خرید تجهیزات هیدروپونیک، مانند تانک‌های محلول غذایی، سیستم هواپرتاژ، نورپردازی و سیستم آبیاری، هزینه‌های نصب و راه‌اندازی، مواد اولیه برای کشت، و هزینه‌های مربوط به مدیریت و نگهداری اولیه است. در حالت کلی، هزینه احداث گلخانه 1000 متری صیفی جات ممکن است در محدوده‌ی 15میلیارد تا 30 میلیارد تومان قرار گیرد، با توجه به شرایط محلی، نوع تجهیزات و فناوری‌های مورد استفاده، و همچنین هزینه‌های مربوط به نیروی انسانی و مدیریت پروژه.

تجهیزات موردنیاز برای احداث گلخانه 500 متری گلخانه صیفی جات

در زیر، یک جدول با تجهیزات مورد نیاز برای احداث گلخانه 5000 متری صیفی جات آورده شده است:

شماره نام تجهیزات و دستگاه‌ها کاربرد
۱ سازه گلخانه ایجاد فضای مناسب برای رشد گیاهان
۲ سیستم هواپرتاژ تأمین اکسیژن به ریشه‌های گیاهان
۳ سیستم آبیاری آبیاری دقیق و بهینه گیاهان
۴ تانک‌های محلول غذایی ذخیره و مدیریت محلول‌های غذایی
۵ سیستم کنترل محیطی کنترل دما، رطوبت و نور برای رشد بهینه گیاهان
۶ نورپردازی فراهم کردن نور مناسب برای رشد گیاهان
۷ سیستم خنک‌کننده‌ی هوا کنترل دما و رطوبت هوا در گلخانه
۸ سیستم خنک‌کننده آب کنترل دمای محلول غذایی و ریشه‌های گیاهان
۹ سیستم گرمایشی حفظ دمای مناسب در فصل‌های سرد سال
۱۰ تجهیزات هواپرتاژ مخصوص ایجاد جریان هوای مطلوب در سیستم هواپرتاژ
۱۱ تجهیزات مراقبت از گیاهان ابزارهایی برای مراقبت و پرورش گیاهان
۱۲ تجهیزات حفظ نظم و کنترل کیفیت آب تجهیزاتی برای تصفیه و کنترل کیفیت آب ریزشی و محلول غذایی

این تجهیزات برای ایجاد محیط مناسب برای رشد و پرورش صیفی جات در گلخانه هیدروپونیک لازم است.

محل احداث گلخانه هیدروپونیک

ویژگی‌های محل احداث گلخانه برای صیفی‌جات، باید به گونه‌ای باشند که به حداکثر ایجاد شرایط مطلوب برای رشد گیاهان کمک کنند. در ادامه ویژگی‌های مهمی که باید در نظر گرفته شوند، آورده شده است:

  • آفتاب‌پرستی: محل احداث گلخانه باید از آفتاب بهره‌مند باشد تا گیاهان به مقدار کافی نور دریافت کنند. زاویه و قرارگیری گلخانه نیز باید طوری باشد که در فصول مختلف سال، بهترین نور و تابش را فراهم کند.
  • دما و رطوبت: محیط گلخانه باید دما و رطوبت مطلوبی برای رشد گیاهان فراهم کند. کنترل دما و رطوبت به وسیله سیستم هواپرتاژ، سیستم گرمایشی و خنک‌کننده‌ها ضروری است.
  • دسترسی به آب: وجود منابع آب کافی برای آبیاری و تهویه محیط در نزدیکی محل احداث گلخانه بسیار اهمیت دارد. همچنین، امکانات برای ذخیره و بازیافت آب نیز باید در نظر گرفته شود.
  • خاک و زمین: اگر از سیستم هیدروپونیک استفاده نمی‌شود و گیاهان به طور مستقیم در خاک کاشته می‌شوند، خاک باید خرد شده و غنی از مواد آلی باشد.
  • قرارگیری جغرافیایی: واقع شدن محل احداث گلخانه باید به گونه‌ای باشد که به نزدیکی بازارهای مصرف صیفی‌جات و دسترسی به خدمات اساسی مانند برق، آب، و امکانات حمل و نقل دسترسی داشته باشد.
  • فضای کافی: محل احداث گلخانه باید دارای فضای کافی برای احداث و اندازه‌گیری مورد نیاز گلخانه باشد و به سادگی قابل توسعه باشد.

این ویژگی‌ها باید در نظر گرفته شوند تا گلخانه بتواند به طور موثری صیفی‌جات را پرورش دهد و عملکرد بهینه‌ای داشته باشد.

  طرح توجیهی گلخانه خیار☀️(doc+pdf) سال 1403

جهت گلخانه باید به چه سمتی باشد؟

جهت گلخانه بسیار مهم است و برای دریافت نور بیشتر و دریافت سایه باید باید جهت مناسبی را انتخاب کنیم. در عرض های پایین تر از چهل درجه گلخانه های تک واحدی در جهت شمالی به جنوبی و در عرض های بالاتر از چهل درجه بایستی در جهت شرقی به غربی احداث شوند. و درگلخانه های چندقلو یا به هم پیوسته در تمام عرض ها شمال به جنوب ساخته می شوند.

جهت گلخانه باید به چه سمتی باشد؟_پرشین پلن

جریان هوا در گلخانه

برای دریافت هوای تازه، دریافت دی اکسید کربن برای گیاهان و خارج شدن گازهای سمی و خطرناک لازم است تا جریان هوایی ایجاد شود که به وسیله آن بتوان کنترل شرایط داخلی را در دست داشت.

کنترل شرایط محیطی گلخانه

کنترل شرایط محیطی باید به گونه ای انجام شود که بتوان شرایط رشد گیاه را بصورت کامل و با مدیریتی دقیق به انجام رساند، در ادامه این مقاله درمورد عوامل ایجاد کننده موثر بر کنترل شرایط محیطی بیشتر توضیح داده می شود.

درجه حرارت در گلخانه ها

همانطور که می دانید گیاهان و نباتات و… برای اینکه بتوانند به رشد و نمو برسند به درجه حرارت خاصی برای رشد احتیاج دارند و هرکدام بسته به نوع آنها باید درجه حرارتی متفاوت داشته باشند پس محل قرارگیری ساختمان گلخانه باید طوری باشد که از نور خورشید حداکثر استفاده را داشته باشیم. برای این کار باید از فن ها برای ورود جریان هوا و وسایل سرمایش و گرمایش استفاده کنیم تا بتوان درجه حرارت را کنترل کرد. برای مدیریت درجه حرارت باید از وسایل ساده ای چون ترمایتر و هایگرومیتر استفاده کنیم.

توجه: برای استفاده درست و دقیق از وسایل کنترل حرارت باید آنها را در زیر تابش مستقیم خورشید قرار ندهیم و آنها را درمحل هایی که سایه دارند استفاده کنیم.

نیاز نوری گیاهان

نور منبع انرژی مهمی ست که برای کاشت محصولاتمان حائذ اهمیت است. شدت نور و ساعت روشنایی در روز بستگی به فاصله نزدیکی به خط استوا است. درجه تعرق محصول گلخانه تابع ۳ شاخص است: رطوبت، نور و درجه حرارت فراگیر، یکی از این ۳ فاکتور نور است که فاقد کنترل ما می باشد چون از آفتاب بدست می آید، نور افگنی این زمینه را ایجاد می کند تا محصولاتمان در معرض کمبود نور قرار نگیرند اما این روش توجیه اقتصادی درپی نخواهد داشت. گاهی شدت نور باعث ایجاد اختلال می شود برای کنترل آن باید از سایه افگنی استفاده کنیم.

مقدار نوری که به گلخانه وارد می شود تحت تاثیر این موارد می باشد:

  • جهت یا مسیر ساختمان.
  • موادی که در ساخت و پوشش استفاده می شود.
  • شکل و ساختمان سقف

آبیاری گلخانه ها

برای آبیاری گلخانه ها از دو روش استفاده می شود:

۱- کرتی: این روش یک روش قدیمی است که باعث می شود آب محلول غذایی را دچار اختلال کند و باعث ایجاد بیماری ها و رشد علف های هرز می شود. (استفاده از این روش در گلخانه هیدروپونیک تاثیر منفی ندارد زیرا به خاک احتیاج ندارد )

۲- قطره ای: این روش صرف اینکه باعث ایجاد هزینه های اولیه می شود اما باعث استفاده بهینه از آب و جلوگیری از ایجاد بیماری و علف های هرز می شود.

  طرح توجیهی گلخانه توت فرنگی ☀️(word+pdf) سال 1403

مزایای روش قطره ای:

  • بهره وری بیشتر از آب
  • رشد بیشتر گیاه و افزایش محصول
  • کاهش زیان وراده به گیاه در اثر شوری آب
  • امکان بهره گیری از کود و سم از طریق آبیاری
  • جلوگیری از رویش علف های هرز
  • نیاز کمتر به نیروی انسانی
  • صرفه جویی در انرژی
  • بالا بودن راندمان آبیاری

زهکشی گلخانه

اگر از گلخانه هیدروپونیک استفاده نمی کنید و کاشت را با استفاده از خاک انجام می دهید باید از آبیاری بیش از حد جلوگیری کنید زیرا محیط هایی سرد در خاک باعث می شوند تا قارچها و عوامل یمای زا سرعت رشد بیشتری داشته باشند. بنابر این آبیاری مناسب و وجود زهکشی مناسب و نیز بالا بردن دمای خاک می تواند باعث رشد بهتر بوته ها و افزایش مقاومت دربرابر بیماری ها و قارچ ها شود.

باد شکن

اگر با مشکل وجود بادهای سرد مواجه هستید بهتر است از روش هایی برای جلوگیری از سرعت باد و وزش مستقیم آن استفاده کنید، برای اینکار می توانید با ساخت دیوارهایی از جنس مصالح ساختمانی استفاده کرده یا از درختانی بصورت ردیفی و در کنار هم برای ایجاد باد شکن استفاده کنید.

هیدروپونیک چیست؟ کاشت گیاهان بدون خاک و استفاده از آب.

چرا از روش گلخانه هیدروپونیک استفاده می شود؟

به دلیل وجود مشکلاتی چونبافت سنگین خاک و بیماری هایی که در گلخانه های خاکی رخ می دهد، محققان در سال ۱۹۲۹ به دست آوردی رسیده اند تا به وسیله آن بتوانند سبستم غذا کشت را جایگذین سیستم های خاکی کنند و امروزه شاهد رشد عظیم این روش شده ایم که خوشبختانه در کشور ما روندی رو به رشد را طی می کند.

نیروی کار ماهر چه اهمیتی دارد؟

کارگر ها همیشه در گلخانه حظور دارند پس باید آنها را توسط کتابهای آموزشی و نشان دادن عکس ها و فیلم های آموزشی جهت یادگیری آنها بکار برد زیرا با آموزش دادن نیروی کار و تبدیل آنها به افرادی ماهر می توان در فضایی کم ۴ تا ۱۰ برابر بیشتر به نسبت کشت خاکی تولید را افزایش داد. و این امر تنها با تجربه امکان پذیر است زیرا هرچه تجربه بالاتر رود سطح زیر کشت و راندمان کارتانافزایش می یابد.

نداردسعی کنید از کارگرانی استفاده کنید که فصلی نباشند و بصورت مداوم برای شما کار کنند زیرا هرچه تجربه آنها افزایش یابد سود دهی شما نیز بیشتر می شود.

انواع سیستم گرمایشی

اصولا برای گرم کردن گلخانه از دو روش به منظور گرم کردن هوای داخلی و جلوگیری از اطلاف انرژی استفاده می شود.

۱- شوفاژ و لوله های آب گرم: در این روش می توان با استفاده از یک سیستم حرارت مرکزی برای گرم کردن گلخانه استفاده نمود که از این روش برای گرم کردن گلخانه هایی استفاده می شود که بصورت زنجیره ای و بزرگ ساخته می شوند، یکمی از مزایای مهم این روش جلوگیری از ورود گازهای سمی است اما به دلیل هزینه های زیاد جهت ساخت چنین طرحی برای ایجاد گرما، پیشنهاد نمی شود.

۲- دیگ های دو جداره: در این روش هوا در دیگ دو جداره گرم می شود و سپس به وسیله فن هوای گرم وارد گلخانه می شود، یکی از مزایای این روش ارزان و به صرفه بودن آن است به همین دلیل اکثرا از این روش برای گرم کردن هوا استفاده می کنند اما لازم به ذکر است که این روش معایبی دارد که در صورت کنترل نکردن آن ممکن است خطرات جبران ناپذیری را به بار آورد.

استفاده از این روش به دلیل کمبود اکسیژن در فضا باعث می شود محصولات کشت شده نابود شوند پس باید در انتهای هر گلخانه یک دریچه قرار دهیم تا گرمای بیش از حد خارج شده و فنی قرار دهیم تا هوای تازه وارد گلخانه شود.

سیستم خنک کننده در گلخانه

در فصل بهار و تابستان که هوا رو به گرمی می رود و این امر باعث می شود تا محصولات تولیدی ضعیف شوند زیرا اگر دمای هوا از مقدار متعادل بالاتر رود باعث ضعیف شدن و رشد نکردن محصولاتمان می شود، از اینرو بایستی اقداماتی جهت ایجاد هوای مناسب صورت گیرد.

 ۱- کولر: از این روش برای گلخانهای کوچک استفاده می شود و برای گلخانه های بزرگ توصیه نمیشود، و برای شما کشور نیز لازم نیست از کولر استفاده شود زیرا هوا متعادل است.

۲- پنکه و تشک: این روش نیز همانند کولر است اما کمی متفاوت، هوا از پوشال های چند سانتی متری عبور می کند و وارد سالن می شود.

در این باید تشک و پنکه رو به روی هم قرار داده شوند یعنی تشک بر روی دیوای که باد به آن می وزد قرار گیرد و پنکه نیز دقیقا در روبه روی آن نصب شود، پنکه های باید طوری نصب شوند که هوای داخلی را به بیرون انتقال دهند.

۳- خنک کننده تبخیری: این روش همانند ” مه پاش ” عمل می کند با این تفاوت که قطره هایی که ” میست “ تولید می کند آنقدر ریز هستند که هیچگونه زیانی برای کاشت محصولات ندارد زیرا پس از افتادن به کف سالن، سریعا تبخیر می شوند.

خنک کننده تبخیری یکی از ارزان ترین، پر سرعت ترین و به صرفه ترین سیستم های خنک کننده می باشد که اکثرا از آن جهت خنک کردن هوا استفاده می کنند.

جمع بندی و نتیجه گیری

از آنجایی که ایجاد یک گلخانه هیدروپونیک می تواند سود دهی فراوانی را به همراه داشته باشد لازم است تا از طرح توجیهی استفاده شود تا بتوان هزینه های مربوط به ساخت و ساز و تمامی هزینه های ابتدای کار تا انتهای هر پروسه از شروع تا انتهای این کسب و کار را مورد بررسی و هزینه های مربوط به هر بخش را محاسبه کرد تا بتوان از هزینه هایی که باید در طول کار انجام شود اطلاع داشته باشید. به این منظور داشتن یک نقشه راه یا ” طرح توجیهی گلخانه هیدروپونیک ” الزامی می باشد.

در وبسایت “پرشین پلن” تمامی طرح‌های توجیهی آماده، دارای گارانتی بازگشت وجه ۱۰۰ درصد تا مدت 6 ماه پس از استفاده می‌باشند و شما اگر محصولات ما را خریداری کرده باشید و احساس کنید که از محصول به هر دلیلی ناراضی هستید می‌توانید به ما اطلاع دهید تا تمام وجه پرداختی شما به حسابتان بازگردانده شود. همچنین  ما هیچ سوالی در این رابطه از شما نخواهیم پرسید.

برای احترام به مخاطب، مجموعه ما 3 پشتیبانی فعال را برای طرح‌های توجیهی آماده اختصاص داده است، تا قبل از خرید اگر سوالی داشته باشید، پاسخ داده شود. همچنین بعد از خرید اگر مشکلات دانلودی (به هر نحو اگر اتصال به اینترنتتان قطع شد) موظف هستند در کوتاه‌ترین زمان مشکل شما را برطرف کنند. درصورت نیاز برای ارتباط با پشتیبان‌ها روی لینک‌های زیر کلیک کنید:
+ پشتیبانی طریق واتساپ
+ پشتیبانی از طریق تلگرام
+ پشتیبانی از طریق ایمیل

اشتراک‌گذاری

4.9/5 - (10 امتیاز)

16 دیدگاه دربارهٔ «طرح توجیهی گلخانه هیدروپونیک صیفی جات☀️ (doc+pdf) سال 1403»

  1. سلام ممنون بابت مطلب خوبتون فقط در مورد سقف گلخانه که باید به چه شکلی باشه هم توضیحاتی می‌دادید خوب بود

    1. سلام.
      تشکر بابت ارسال نظرتون، این مقاله به تازگی منتشر شده و در آپدیت های بعدی حتما درمورد ایجاد سقف گلخانه هیدروپونیک توضیح مختصری داده خواهد شد.

  2. سلام در مورد راه اندازی هیدروپونیک مشاوره میخواستم. لطف می کنید شماره تماس بدید

  3. سلام در مورد راه اندازی هیدروپونیک مشاوره میخواستم. لطف می کنید شماره تماس بدید

  4. سلام، کی طرح توجیهی گلخانه هیدروپونیک آماده میشه، میشه سریعتر آنادش کنید؟

    1. سلام، سوالتون رو در گوگل جستجو کنید چون عوامل بسیار زیادی در انتخاب سقف گلخانه تاثیرگذار هستند و امکانش نیست در بخش نظرات به شما بگم، موفق باشید.

  5. با سلام
    من همیشه به علوم جدید و روشهای جدید علمی علاقمند هستم.
    قصد دارم بالای پشت بام آپارتمان به اندازه 30مترمربع یه گلخانه هیدروپونیک شخصی برای تولید چند مدل صیفی و سبزی راه اندازی کنم. از کجا و چطور شروع کنم و مشاوره بگیرم؟ صفرتاصد
    لطفا راهنمایی کنید
    شهر کرمان
    با تشکر

    1. با سلام، متاسفانه در این زمینه مشاوره نداریم. میتونید از فایل های آموزشی ما استفاده کنید.

  6. محمدجوادسروری

    سلام و وقت بخیر
    یک طرح گلخانه ي هیدروپونیک ضرورت داشتم
    ممنون

    1. سلام وقت بخیر، برای سفارش طرح توجیهی با شماره کارشناس ما 0361-006-0912 تماس بگیرید

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی اختصاصی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور