طرح توجیهی شرکت حسابداری لازمهی اصلی برای آغاز فعالیت رسمی این کسب و کار است. از آن جا که برای شروع فعالیت رسمی هر کسب و کاری نیاز به مجوز است، اهمیت وجود یک طرح توجیهی نمایان می شود. برای دریافت مجوز، کارآفرین و یا سرمایه گذار، لازم است تا به مراجع ذیصلاح مربوطه مراجعه نموده و با ارائه یک طرح توجیهی متشکل از توضیحات مهم در رابطه با ایدهی کسب و کاری، صلاحیت خود را اثبات نماید.
در حقیقت، هر اندازه که طرح توجیهی ارائه شده کامل تر و با کیفیت تر باشد، ارگان های دولتی سریعتر شما را به عنوان یک کسب و کار رسمی به جامعهی شاغلین معرفی می نمایند. وب سایت پرشین پلن با تجربه ای طولانی در راستای تدوین طرح های توجیهی کسب و کاری، آماده خدمت رسانی به سرمایه گذاران و کارآفرینان محترم می باشد. در ادامه به ارائهی توضیحات کامل تری در رابطه با طرح توجیهی احداث شرکت حسابداری خواهیم پرداخت.
چشم انداز عرضه و تقاضا برای احداث شرکت حسابداری
طرح توجیهی شرکت حسابداری تلاش می کند تا چشم انداز عرضه و تقاضا برای راه اندازی این کسب و کار را بررسی کند. در حقیقت میزان پتانسیل و نیاز بازار برای شروع این فعالیت، توسط متخصصین مربوطه پیش بینی می شود. از آنجا که در عموم کسب و کارها و شرکتها و ادارات مختلف، نیاز مبرم به بخش مالی و حسابداری وجود دارد، این ایدهی کسب و کاری در وهلهی نخست از اهمیتی حیاتی برخوردار است. همچنین تنوع خدمات و محصولات تولید شده توسط شرکت های حسابداری زیاد است، چه به صورت نیروی کار و چه به صورت سیستم های مالی طراحی شده، برای این ایده می توان افقی روشن تصور نمود.
معرفی مزایا و اهداف شرکت حسابداری
طرح توجیهی شرکت حسابداری به بیان این ایدهی کسب و کاری و مزایا و کاربرد های آن می پردازد. شرکت های حسابداری، با ارائهی خدمات مرتبط با فیلد مالی یک مجموعه به فعالیت می پردازند. این سازمانها، می توانند به صورت مستقل و یا به عنوان زیر مجموعهی یک سازمان بزرگ و واحد، فعالیت نمایند. از سری فعالیتهایی که در این شرکتها انجام می شود، می توان به موارد زیر اشاره نمود.
- طراحی سیستم های مدیریت مالی
- تربیت نیرو های انسانی حسابداری
- دریافت برون سپاریهای مدیریت مالی از سازمان های خارجی
- ایجاد شبکه سازی های مالی و عهده داری ارتباطات مالی مجموعهها
- اجرای مسئولیت های حاشیه ای مرتبط با امور مالی (نظیر طراحی گزارشها و اظهارنامهها و…)
اهمیت طرح توجیهی برای شروع این کسب و کار
از آنجا که در یک طرح توجیهی شرکت حسابداری، این ایده از ابعاد مختلفی مورد بررسی قرار می گیرد، می توان چشم اندازی دقیق و کامل از طرح اولیه داشت. چرا که تمامی قسمت های مرتبط با این کسب و کار، در طرح توجیهی مورد بررسی قرار گرفته است. به همین علت، می تواند مانند یک نمونهی اولیه از برنامه ریزی کسب و کار باشد. این مساله موجب می گردد تا شما بتوانید در مسیر دریافت مجوز و پیش از آغاز رسمی فعالیت، تمامی نیازها را بررسی کرده و مسیر برطرف نمودن آنها را طی کنید. به خصوص اینکه، در صورت عدم آشنایی با این محیط کسب و کار، می توانید از نظرات کارشناسان نیز در فرایند تدوین طرح توجیهی بهره ببرید.
مراحل راه اندازی و بخشهای مربوط به مسائل فنی
در قسمتی از طرح توجیهی شرکت حسابداری، بخش های فنی این کسب و کار مورد بررسی قرار می گیرد. پس از دریافت مجوز، لازمهی رشد فعالیت شما تبلیغات صحیح است. با ایجاد ارتباطات قدرتمند می توانید به سرعت مشتریان خود را افزایش دهید. همچنین رشد فیلد های مختلف کسب و کار شما نیز، به رشد کل مجموعه وابسته است. شما می توانید از خدمات ارائهی مشاوره به سازمانها گرفته، تا عهده داری بخش های مختلف مالی و مالیاتی و حسابداری آنها را به عنوان خدمات مجموعهی خود معرفی نمایید. در این راستا تیم خود را با دقت و وسواس انتخاب نمایید تا از شکل گیری درست پایه های مجموعه اطمینان حاصل کنید.
هدف از اجرای طرح توجیهی شرکت حسابداری
هدف طرح توجیهی شرکت حسابداری، بررسی بخش های مختلف این کسب و کار است. در واقع با تدوین یک طرح توجیهی برای یک ایدهی کسب و کاری تلاش می کنید تا جوانب مختلف این ایده را زیر نظر کارشناسان متخصص تشریح نمایید. با ارائه نتایج این بررسی به ارگان های دولتی در قالب یک طرح توجیهی، می توانید علل صلاحیت خود را برای شروع فعالیت اثبات نمایید. در حقیقت تضمین می کنید که با دریافت مجوز از سوی این ارگانها، می توانید آینده مادی و معنوی خوبی در برابر دریافت رسمیت و حمایتها، برای کشور و بستر فعالیت خود رقم بزنید. همچنین یک طرح توجیهی می تواند به مثابهی یک نقشه راه برای شروع برنامه ریزی فعالیت باشد. زیرا تمامی بخشها را پوشش داده و به صورت کلی و جزئی مورد بررسی قرار می دهد. به طور کلی، یک طرح توجیهی ماموریتها و قلمرو فعالیت یک کسب و کار را در قالب ملاحظات اقتصادی تعیین می نماید.
معرفی تجهیزات و امکانات اولیه مورد نیاز
برای راه اندازی یک شرکت حسابداری، باید فیلد های مختلف این کسب و کار را به لحاظ فنی آماده سازی نمود. در یک شرکت حسابداری نیاز به ۳ گروه است.
- بخش خدمات مالی و حسابداری
- بخش مالیاتی
- بخش پرسنلی و خدمات اداری
امکانات مورد نیاز برای هر کدام از این ۳ بخش، بسته به خدماتی که قابل ارائه به مشتریان هستند، انتخاب می شود. به علاوه، در صورتی که قصد راه اندازی یک دفتر حضوری برای این کسب و کار را دارید، برخی از موارد عمومی به شرح زیر می باشد.
- طراحی محیط فیزیکی گروه های خدماتی
- میز، صندلی، کمد های بایگانی، سیستم های کامپیوتری
- اینترنت، تلفن
- تمهیدات پشتیبانی
مراحل راه اندازی و بخش های مربوط به مسائل فنی شرکت حسابداری
در قسمتی از طرح توجیهی شرکت حسابداری، بخش های فنی این کسب و کار مورد بررسی قرار می گیرد. پس از دریافت مجوز، لازمهی رشد فعالیت شما تبلیغات صحیح است. با ایجاد ارتباطات قدرتمند می توانید به سرعت مشتریان خود را افزایش دهید. همچنین رشد فیلد های مختلف کسب و کار شما نیز، به رشد کل مجموعه وابسته است. شما می توانید از خدمات ارائهی مشاوره به سازمانها گرفته، تا عهده داری بخش های مختلف مالی و مالیاتی و حسابداری آنها را به عنوان خدمات مجموعهی خود معرفی نمایید. در این راستا تیم خود را با دقت و وسواس انتخاب نمایید تا از شکل گیری درست پایه های مجموعه اطمینان حاصل کنید.
بازار هدف برای ارائهی خدمات و محصولات شرکت حسابداری
علاوه بر موارد گفته شده، در طرح توجیهی شرکت حسابداری تلاش می شود تا ذینفعان و بازار هدف برای ارائهی محصولات و خدمات این کسب و کار نیز معرفی شود. در تمامی کسب و کارها، بخش مالی از حیاتیترین اهمیت برخوردار است. چرا که لازمهی بیزینس نامیدن یک فعالیت، بازده مالی آن است. بنابراین وجود یک سیستم مالی و حسابداری، در تمامی مشاغل از اهمیت زیادی برخوردار است. این اهمیت در شرکتها، ادارات و مراکزی که پیچیدگی سازمانی بیشتری دارند، پر رنگ تر است. بنابراین می توان نتیجه گرفت که بازار هدف برای شرکت های حسابداری، تقریبا در تمامی قشر های کسب و کاری مشاهده می شود.
درآمد راه اندازی شرکت حسابداری
در طرح توجیهی شرکت حسابداری، یکی از مفاد اصلی، بررسی آیندهی مالی کسب و کار است. در حقیقت سرمایهی اولیهی مورد نیاز و نرخ بازگشت سود سرمایه برای یک ایدهی کسب و کاری، در یک طرح توجیهی بررسی می شود. از آن جا که خدمات ارائه شده در یک شرکت حسابداری می تواند در چهره های متفاوتی ارائه شود، درآمد یک شرکت حسابداری نیز، به همین تناسب حساب می شود. در واقع شما به عنوان یک شرکت حسابداری، می توانید به صورت تیمی یا پروژه ای، با یک سازمان به همکاری بپردازید. همچنین محصول شما می تواند طراحی یک سیستم منحصر به یک سازمان، یا معرفی یک نیروی کار متخصص به یک سازمان باشد.
طرح توجیهی شرکت حسابداری برای دریافت مجوز
مهمترین کاربرد طرح توجیهی شرکت حسابداری، تسهیل روند دریافت مجوز است. در حقیقت مجوز، به ایدهی شما رسمیت می بخشد. پس از دریافت مجوز، شما می توانید به عنوان یک کسب و کار رسمی، به فعالیت بپردازید و در جامعهی کسب و کارها رشد نمایید. همچنین وجود مجوز می تواند امکان استفاده از امکانات و تسهیلات دولتی را برای شما فراهم نماید. بر این اساس شما می توانید در یک بستر مطمئن و با وجود حمایت های مختلف، رشد نمایید. همچنین به کمک یک مجوز رسمی، شما می توانید به جذب سرمایه گذاران دولتی و خصوصی پرداخته و آیندهی مالی و معنوی کسب و کار خود را تضمین نمایید.
سفارش طرح توجیهی شرکت حسابداری
کیفیت طرح توجیهی شرکت حسابداری، از اهمیتی حیاتی برخوردار است. چرا که صرفا ارائهی یک طرح توجیهی بدون کیفیت و استاندارد های لازم، کاری از پیش نخواهد برد. اطمینان از میزان تسلط طراح بر ایده و اشراف کامل طرح بر مباحث پر اهمیت، نکاتی است که در خروجی یک طرح توجیهی، دارای اهمیت است. بنابراین لازم است تا در حین طراحی یک طرح توجیهی برای یک ایدهی کسب و کار، از متخصصان مشرف بر این حوزه کمک بگیرید. کارشناسان خبرهی پرشین پلن، با سابقه ای طولانی در زمینهی امور بانکی و اداری، کیفیت طرح های توجیهی ارائه شده توسط این مجموعه را تضمین می نمایند. چرا که تمامی طرح های مجموعهی پرشین پلن، مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور می باشد. در این راستا، برای سفارش طرح توجیهی مورد نظر، می توانید با کارشناس ارشد مجموعه تماس حاصل فرمایید.