طرح توجیهی تولید نوار تفلون☀️(اختصاصی مجوز+وام)

طرح توجیهی تولید نوار تفلون_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید نوار تفلون یکی از مهمترین مواردی است که در زمان دریافت مجوز کسب و کار از وزارت صنعت، معدن، تجارت به آن نیاز دارید. در نتیجه کارشناسان ما در مجموعه پرشین پلن با استفاده از اصول و متدهای به روز و کاربردی برای نگارش طرح توجیهی، اقدام به تهیه طرح توجیهی تولید نوار تفلون نموده و این طرح صنعتی را از زوایای مختلف بررسی کرده‌اند.

نوار تفلون، نوعی نوار آب بندی است که برای لوله کشی به کار گرفته می‌شود. از این نوار در صنایع مختلفی استفاده شده و یکی از بهترین و پرکاربردترین انواع نوارهای آب بندی به شمار می‌آید. در ادامه اطلاعات کامل‌تری در خصوص نوار تفلون و شیوه اجرای این طرح توجیهی ارائه خواهیم کرد.

چشم انداز عرضه و تقاضای طرح توجیهی تولید نوار تفلون

درباره چشم انداز اقتصادی طرح توجیهی تولید نوار تفلون لازم به ذکر است که با در نظر گرفتن کاربردهای فراوانی که این محصولات در هر حوزه‌ای دارند و همچنین با احتساب این نکته که میزان عرضه نوار تفلون نسبت به میزان تقاضای آن نسبتا زیاد است، می‌توان به این نتیجه رسید که تولید نوار تفلون از نظر اقتصادی طرحی سودآور خواهد بود. علاوه بر این، شرایط برای اجرای طرح تولید نوار تفلون در کشور فراهم بوده و لذا تولید این دسته از نوارهای آب بندی دارای چشم انداز روشنی خواهد بود.

معرفی و مزایای طرح تولید نوار تفلون

همانطور که در قسمت قبلی هم ذکر شد، نوار تفلون یکی از پرکاربردترین محصولاتی است که در فرایند لوله کشی در صنایع مختلف به کار گرفته می‌شود. از جمله‌ی مزایای مهم طرح تولید نوار تفلون می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • تامین نیازهای داخلی به نوار تفلون و رقابت با شرکت‌های فعال در زمینه تولید این محصول
  • اشتغال زایی مستقیم و غیر مستقیم برای اشخاص مختلف
  • صادرات نوار تفلون به کشورهای همسایه و به دست آوردن درآمد ارزی قابل توجه

آشنایی با فرایند تولید نوار تفلون

اولین مرحله در فرایند تولید نوار تفلون، آماده کردن پودر تفلون خام است. در این مرحله ابتدا پودر تفلون را تهیه کرده و سپس آن را با استفاده از الک مشبک الک می‌کند تا پودرهایی با سایز بندی مناسب برای تولید نوار آماده شود. در مرحله بعدی، پودر را در داخل دستگاه مخلوط کن ریخته و آن را با یک ماده روان کننده مرطوب مخلوط می‌کنند.

پس این مرحله، مخلوط پودر و ماده روان کننده را درون دستگاه پرس هیدرولیک ریخته و آن را فشار می‌دهند تا شکل اولیه نوار به دست بیاید. پس از این مرحله، بیلت‌های تفلون را با استفاده از دستگاه اکستروژن فشرده و اکسترود می‌کنند. سپس روبان نوار تفلون به صورت مداوم دور غلطک‌های مخصوص می‌پیچد. در مرحله‌ی بعدی روبان نوار تفلون را به ورق‌های صاف و نازک نوار تفلون تبدیل می‌کنند. این مرحله با استفاده از دستگاه کالاندار صورت می‌گیرد.

سپس ورق‌های نوار تفلون روی غلطک پیچیده می‌شوند. بعد از آن رول‌های نوار تفلون را درون محفظه‌ای قرار می‌دهند تا حرارت دیده و خشک شود. پس از آن رول‌ها را از محفظه بیرون آورده و ورق‌ها را می‌کشند و آن را به عرض دلخواه می‌برند. در آخرین مرحله نیز نوار تفلون با استفاده از دستگاه چرخش به دور قرقره‌های کوچک پیچیده شده و آماده‌ی عرضه به بازار می‌شود.

آشنایی با فرایند تولید نوار تفلون_پرشین پلن

سود و درآمد تولید نوار تفلون

میزان تقاضا و مصرف بالای نوار تفلون در حوزه‌های مختلف سبب می‌شود تا تولید نوار تفلون، طرحی سودآور لقب بگیرد. با این وجود، میزان درآمد و سود حاصل از این طرح به پارامترهای مختلفی مثل نوع نوار تفلون و حجم و کیفیت نوار تفلون وابسته است. مطالعاتی که در حوزه نوار تفلون انجام شده، به خوبی نشان می‌دهد که میزان سودآوری این طرح چیزی بین 20 تا 25 درصد است.

آشنایی با ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز برای تولید نوار تفلون

مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز برای تولید نوار تفلون، عموما در بازار داخلی در دسترس هستند. از جمله مهمترین تجهیزاتی که در طرح توجیهی نوار تفلون، مورد محاسبه قرار می‌گیرند، عبارتند از:

  • دستگاه اکستروژن
  • دستگاه خشک کن
  • دستگاه پروفرمینگ برای شکل دهی نوار
  • دستگاه اتو پکینگ
  • سیستم اتورول برای رول کردن نوار تفلون
  • سیستم هدایت کننده
  • دستگاه برش نوار تفلون
  • دستگاه کالاندار

طرح توجیهی تولید نوار تفلون برای اخذ مجوز کسب و کار

برای شروع هر پروژه‌ صنعتی، گرفتن مجوز از وزارت صنعت، معدن، تجارت و سایر نهادهای ذی ربط از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از کلیدی‌ترین عوامل برای دریافت مجوز جهت تولید نوار تفلون به صورت صنعتی، داشتن طرح توجیهی به روز، اختصاصی و دقیق است.

طرح توجیهی تولید نوار تفلون ارسالی به وزارت صمت برای کسب مجوز فعالیت باید کاملا دقیق و حساب شده باشد. در این طرح باید جوانب مختلف طرح از جمله هزینه‌های ثابت طرح، میزان سرمایه مورد نیاز برای این طرح، درآمد و سود حاصل از طرح تولید نوار تفلون، مساحت کارگاه تولید نوار تفلون و پارامترهایی از این دست را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دارد. لازم به ذکر است که هر چقدر طرح توجیهی ارائه شده به وزارت صمت دقیق و کامل‌تر باشد، فرایند تایید طرح توجیهی تولید نوار تفلون، ساده‌تر خواهد بود و به شما اعتماد بیشتری میکنند.

سفارش طرح توجیهی نوار تفلون

مجموعه پرشین پلن یکی از خوشنام‌ترین و باتجربه‌ترین تیم‎های فعال در زمینه کسب و کار می‌باشد که از کارشناسانی خبره و کاربلد تشکیل شده است. مجموعه پرشین پلن با بهره گرفتن از مطالعات بازار در زمینه نگارش طرح‌های توجیهی می‌تواند شما را در طی فرایند نگارش طرح توجیهی تولید نوار تفلون همراهی کند.

لازم به ذکر است که طرح توجیهی تولید نوار تفلون ارائه شده توسط مجموعه پرشین پلن مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور است. در نتیجه این طرح توجیهی می‌تواند سریعتر توسط ارگان‌های دولتی مورد تایید قرار گیرد. هم اکنون برای سفارش طرح توجیهی جهت تولید نوار تفلون می‌توانید با کارشناس ارشد مجموعه پرشین پلن تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی