طرح توجیهی تولید سس تک نفره☀️(مجوز+ گرید)

طرح توجیهی تولید سس تک نفره_پرشین پلن

فهرست مطالب

در این مقاله درباره طرح توجیهی سس تک نفره صحبت خواهیم کرد. یکی از مهمترین پارامترها در هنگام دریافت مجوز اشتغال زایی برای تولید سس از جهاد کشاورزی و یا وزارت صنعت، معدن و تجارت، داشتن طرح توجیهی دقیق است. لذا کارشناسان ما در تیم پرشین پلن با کمک گرفتن از اصول کلیدی برای نگارش طرح توجیهی، اقدام به تهیه طرح توجیهی سس تک نفره کرده و این طرح را از زوایای گوناگون مورد بررسی قرار داده‌اند.

سس یکی از مواد طعم دهنده است که در انواع مختلف تولید می‌شود که مهمترین آن‌ها سس مایونز، سس کچاپ، سس هزار جزیره و … هستند. این سس‌ها برای غذاها و دسرهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند و از بازار فروش پررونقی برخوردارند.

معرفی و مزایای طرح تولید سس تک نفره

سس یکی از طعم دهنده‌های لذت بخش و پرطرفدار است که برای غذاهای مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. تولید سس تک نفره یکی از طرح‌هایی است که با توجه به گسترش استفاده از غذاهای فست فودی و سالادی، یک طرح سودآور و اقتصادی است. از جمله‌ی مهمترین مزیت‌های طرح تولید سس تک نفره می‌توان به مزایای زیر اشاره نمود:

  • ایجاد اشتغال زایی به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای اشخاص مختلف
  • بالا بردن طول عمر سس و جلوگیری از خراب شدن آن‌ها
  • تامین نیاز بازار و رقابت با برندهای خارجی

چشم انداز عرضه و تقاضای طرح توجیهی سس تک نفره

درباره چشم انداز اقتصادی طرح توجیهی سس تک نفره باید بگوییم که امروزه غذاهای فست فودی و سالادها جایگاه ویژه‌ای در زندگی روزمره ما دارند. سس یکی از پرطرفدارترین طعم دهنده‌ها به حساب می‌آید و بازار خرید و فروش این ماده غذایی از رونق بالایی برخوردار است. علاوه بر این، شرایط برای تولید سس تک نفره در کشور فراهم است و می‌توان به سادگی برای تولید این ماده طعم دهنده اقدام نمود. در کنار این موارد، میزان تقاضا برای سس تک نفره بسیار کمتر از میزان عرضه‌ی این ماده‌ی خوراکی است. لذا طرح توجیهی تولید سس تک نفره طرحی سودآور خواهد بود و توجیه پذیری اقتصادی بالایی دارد.

  طرح توجیهی تولید سس مایونز☀️(طرح تخصصی برای اخذ مجوز)

آشنایی با مراحل تولید سس تک نفره

در این قسمت درباره مراحل تولید سس تک نفره صحبت خواهیم کرد. قبل از آن اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که سس‌ها به صورت کلی به سه دسته‌ی سس سالاد، سس خردل و سس کچاپ تقسیم بندی می‌شوند و فرایند تولید هر کدام متفاوت است. در ادامه سعی می‌کنیم به صورت مختصر درباره فرایند تولید هر کدام از این سس‌ها توضیحاتی را ارائه کنیم.

فرایند تولید سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ به این شکل است که ابتدا گوجه فرنگی خام یا رب گوجه را آماده می‌کنند. سپس رب گوجه فرنگی را به همراه پیاز، ادویه، صمغ، شکر، آب و مواد نگهدارنده به دیگ پخت دوجداره اضافه می‌کنند و به آن اجازه می‌دهند که به غلظت مد نظر برسد. پس از آن کمی نمک و سایر ادویه جات را به ترکیب سس اضافه می‌کنند. سپس سس برای پاستوریزه شدن به مخزن مربوط انتقال پیدا کرده و بعد بسته بندی می‌شود و به انبار سرد منتقل می‌گردد.

اما درباره فرایند تولید سس سالاد لازم به ذکر است که ابتدا نشاسته و آب را در دیگ پخت قرار می‌دهند تا خمیر نشاسته تولید شود. پس از آن، تخم مرغ، سس مایونز آماده، آب، نمک، شکر، روغن، ادویه و آبلیمو را به همراه خمیر نشاسته به دستگاه مخلوط کن تحت خلاء اضافه می‌کنند تا با یکدیگر مخلوط شوند. سپس به این مخلوط ادویه اضافه کرده و آن را به دستگاه هموژنیزاتور منتقل می‌کنند تا هموژن و یکنواخت شوند. پس از آن، سس را بسته بندی می‌کنند.

در خصوص فرایند تولید سس خردل هم ابتدا مواد اولیه را طبق فرمول سس خردل تهیه می‌کنند. سپس آب، شکر، سرکه، نمک، پودر خردل و ادویه شامل فلفل قرمز، سیاه، جوز و نمک را در مخلوط کن تحت خلا می‌ریزند تا با هم مخلوط شوند. سپس به این مخلوط به صورت تدریجی روغن و خمیر نشاسته اضافه می‌کنند و آن را هم می‌زنند تا یکدست شود. بعد از آن مخلوط سس خردل به دیگ پخت دوجداره منتقل می‌شود و در حدود 10 دقیقه پخت می‌شود. پس از آن مخلوط سرد شده و هموژنیزه می‌گردد و بعد از آن در داخل بسته سس تک نفره قرار می‌گیرد. در مرحله‌ی بعدی سس خردل از تونل پاستوریزاسیون عبور می‌کند و در نهایت آماده‌ی عرضه به بازار می‌گردد.

آشنایی با مراحل تولید سس تک نفره_پرشین پلن

سود و درآمد تولید سس تک نفره

میزان تقاضای بالا برای سس‌های تک نفره سبب شده تا طرح تولید سس تک نفره از جمله‌ی طرح‌هایی باشد که از سودآوری بالایی برخوردار است. با این وجود، میزان درآمد به دست آمده از این طرح توجیهی به عوامل گوناگونی نظیر نوع سس تولید شده، حجم سس، کیفیت آن و … وابسته است. مطالعات بازار نشان می‌دهد که طرح تولید سس تک نفره، سودی در حدود 25 درصد دارد که سود نسبتا بالایی است.

آشنایی با ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز برای تولید سس

برای اجرای طرح تولید سس تک نفره هم مانند هر طرح دیگری ماشین آلات و تجهیزات مختلفی نیاز است که مهمترین آن‌ها عبارتند از:

  • ماشین میکسر هموژن سس
  • وان مخصوص ضد عفونی کردن و گرفتن آب تخم مرغ
  • میز آماده کردن تخم مرغ و میز آبکشی نهایی تخم مرغ
  • مخزن ذخیره سازی روغن
  • مخزن آماده سازی کچاپ
  • وان برای تخلیه روغن مایع
  • تونل شیرینگ بخار تمام استیل
  • نوار دربندی 2 متری
  • مخزن آب گرم همراه با مبدل حرارتی
  • ماشین پرکن اتوماتیک جهت پر کردن ساشه سس
  • تابلوی فرمان داخل سالن

  طرح توجیهی تولید سس گوجه فرنگی☀️(طرح تخصصی)

طرح توجیهی سس تک نفره برای اخذ مجوز

برای شروع هر پروژه‌ای، دریافت مجوز فعالیت اهمیت بالایی دارد. درباره طرح تولید سس تک نفره هم همین موضوع صادق است. اولین قدم برای دریافت مجوز جهت تولید سس تک نفره، نگارش طرح توجیهی است.

طرح توجیهی سس تک نفره برای دریافت مجوز کسب و کار به وزارت صنعت، معدن، تجارت و جهاد کشاورزی ارسال می‌گردد. طرح ارسال شده باید دقیق و حساب شده باشد. طرح نگارش شده باید با توجه به نیاز روز جامعه و شرایط کشور تهیه شود و تمام نکات مهم در آن مد نظر قرار داده شوند. هر چقدر طرح توجیهی سس تک نفره دقیق و حساب شده باشد، فرایند دریافت مجوز کسب و کار ساده‌تر خواهد بود.

سفارش طرح توجیهی سس تک نفره

تیم پرشین پلن یکی از مطرح‌ترین تیم‎های فعال در حوزه کسب و کار و سرمایه گذاری است که با بهره گرفتن از تجربیات کارشناسان خبره و با استفاده از مطالعات بازار در زمینه تهیه طرح توجیهی فعالیت می‌کند و یکی از بهترین گزینه‌ها برای نگارش طرحی دقیق و حساب شده است. لازم به یادآوری می‌باشد که طرح توجیهی سس تک نفره ارائه شده توسط این تیم مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی است. برای سفارش طرح توجیهی می‌توانید با کارشناس ارشد ما در تیم پرشین پلن ارتباط برقرار نمایید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی