طرح توجیهی تولید یونولیت سقفی☀️ (doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی یونولیت سقفی_پرشین پلن

فهرست مطالب

این مقاله به ارائه اطلاعات مختلفی در مورد طرح توجیهی یونولیت سقفی اختصاص یافته است. ممکن است برای شما هم این سوال پیش بیاید که چرا داشتن طرح توجیهی مهم است؟ افرادی که می خواهند در زمینه تولید یونولیت سقفی شروع به فعالیت کنند، باید از ارگان های مربوطه مجوز بگیرند. سازمان‌ها و ارگان های مختلف نیز جهت اعطای مجوز فعالیت، یک سری پارامترها و پیش نیازها را بررسی می کنند. طرح توجیهی از اساسی‌ترین و مهمترین پارامترهایی است که این سازمان‌ها بررسی می‌کنند. پرشین پلن در ادامه این مقاله اطلاعات بیشتری در مورد طرح توجیهی تولید یونولیت سقفی و نحوه سفارش طرح توجیهی جهت اخذ مجوز فعالیت ارائه خواهد داد.

معرفی و مزایای تولید یونولیت سقفی

یونولیت‌ها دارای انواع مختلفی هستند و هر کدام کاربرد و خاصیت های متنوعی دارند. یونولیت‌ها قبلا برای استفاده در بسته بندی تولید می شدند. امروزه انواع یونولیت های سقفی و دیواری نیز در صنعت ساختمان سازی، نقش مهمی را ایفا می کنند. می توان گفت یونولیت سقفی از پر مصرف و پرفروش‌ترین انواع یونولیت‌ها در بازار می باشد. لازم به ذکر است که استفاده از یونولیت های سقفی موجب افزایش استحکام و ایمنی ساختمان در برابر حوادث مختلف می شود. رواج استفاده از این محصولات باعث استفاده از آن به عنوان عایق حرارتی و صوتی نیز شده است.

توجیه اقتصادی تولید یونولیت سقفی

طرح توجیهی یونولیت سقفی تمام جوانب بازار برای تولید و فروش محصول را در نظر می گیرد. امروزه استفاده از مصالح سبک و مستحکم در صنعت ساختمان سازی، بسیار رواج یافته است. یونولیت سقفی نیز از این نوع مصالح به شمار می رود. استفاده از مصالح ساختمانی سبک تر، سرعت ساخت را نیز افزایش می دهد. پایین بودن قیمت یونولیت سقفی نیز نسبت به سایر مصالح، موجب افزایش میزان تقاضای آن شده است. کمبود میزان واردات این محصول هم لزوم احداث کارگاه های جدید و تولید بیشتر یونولیت سقفی را افزایش می دهد.

  طرح توجیهی کارخانه ایزوگام☀️(جهت اخذ مجوز)

روند تولید یونولیت سقفی چه مراحلی دارد؟

جهت تولید یونولیت سقفی مواد اولیه( پلی استایرن) ابتدا وارد دیگ بخار اکسپندر شده و تا 50 برابر حجیم تر می شوند. جهت حجیم کردن پلی استایرن نیز از موادی مانند شنتان و دی اکسید کربن استفاده می شود. مواد حجیم شده که پلاستوفوم نام دارند بعد از خارج شدن از دیگ بخار به سیلو های ذخیره سازی منتقل می شوند. پلاستوفوم 6  الی 12 ساعت در سیلوها می ماند تا به دما و فشار مورد نظر برسد. مرحله بعدی، حرارت دادن دوباره مواد، جهت تولید بلوک مادر می باشد. بلوک های مادر نیز پس از خنک شدن، توسط دستگاه برش به اندازه های مورد نیاز برش زده می شوند.

روند تولید یونولیت سقفی چه مراحلی دارد؟_پرشین پلن

تعیین هزینه راه اندازی خط تولید یونولیت سقفی

بدون شک یکی از مهمترین کارها در شروع هر فعالیت تولیدی و اقتصادی در نظر گرفتن میزان هزینه‌ها می‌باشد. طرح توجیهی تولید یونولیت سقفی با بررسی تمام هزینه های شروع کار و ادامه فعالیت؛ چشم انداز واضح تری از میزان بودجه مورد نیاز ارائه می دهد. تعیین یک هزینه قطعی و همیشگی برای راه اندازی کارگاه تولید یونولیت سقفی امکان پذیر نیست. کارشناسانی که در زمینه تدوین طرح های توجیهی فعالیت می کنند با توجه به تورم و قیمت روز مواد اولیه این هزینه‌ها را محاسبه می کنند. هزینه‌هایی که باید در این طرح محاسبه شود، شامل سرمایه اولیه و هزینه های جاری تولید یونولیت سقفی می باشد.

لیست ماشین آلات و مواد اولیه مورد نیاز در طرح توجیهی

یکی دیگر از بخش های مهم طرح توجیهی یونولیت سقفی؛ بخش تجهیزات، ماشین آلات و مواد اولیه مورد نیاز برای شروع کار می باشد. طرح توجیهی می تواند با در نظر گرفتن متراژ کارگاه و میزان بودجه، بهترین مواد و تجهیزات را برای شروع فعالیت معرفی کند. اولین بخش تجهیزات مورد نیاز، شامل تجهیزاتی می شود که باید برای تجهیز و ساخت ساختمان های کارگاه، انبار و بخش اداری خریداری نمود. بخش دوم تجهیزات نیز لیست ماشین آلات و نوع آنها را ارائه می دهد. ماشین آلاتی که باید برای تجهیز خط تولید یونولیت سقفی تهیه کرد، شامل موارد زیر می باشد:

  • دیگ بخار
  • دستگاه مواد پز
  • خشک کن
  • بلوکر
  • دستگاه برش و میز برش
  • آسیاب مواد زائد

طرح توجیهی یونولیت سقفی جهت دریافت مجوز

همانطور که پیشتر اشاره کردیم طرح توجیهی یونولیت سقفی از مهمترین پیش نیاز های دریافت مجوز فعالیت می‌باشد. دریافت مجوز شاید برای افراد مختلف؛ امری بسیار پیچیده، دشوار و گاهی غیر ممکن به نظر بیاید اما داشتن طرح توجیهی می تواند این راه را هموار کند. مسئولانی که تصمیم به اعطای مجوز فعالیت می‌گیرند؛ طرح توجیهی را معیار تعیین صلاحیت مراجعه کننده، قرار می دهند. طرح توجیهی یونولیت سقفی باید به گونه ای نوشته شود که بیانگر توانایی و صلاحیت سرمایه گذار باشد. جامع و کافی بودن اطلاعات طرح توجیهی تا حد زیادی می تواند، شانس تایید شدن پروژه را افزایش دهد.

ثبت سفارش طرح توجیهی یونولیت سقفی

پرشین پلن وب سایتی است که با کمک گرفتن از ماهرترین افراد، سال‌ها در زمینه طراحی و تدوین انواع طرح های توجیهی فعالیت می‌کند. نگارش طرح توجیهی یونولیت سقفی نیز از انواع خدمات این وب سایت می باشد. کارشناس ارشدی که در این مجموعه فعالیت می کند با روند نگارش طرح های توجیهی و الزامات آن به خوبی آشنا است. کارشناس پرشین پلن با ارائه جزئیات محاسبات و روند کار در طرح توجیهی می تواند اعتماد مسئولین مربوطه را برای اعطای مجوز جلب کنند. هم اکنون می توانید جهت سفارش طرح توجیهی با کارشناس ارشد پرشین پلن تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی