طرح توجیهی کارخانه تولید شکر☀️(برای دریافت مجوز)

طرح توجیهی کارخانه تولید شکر_پرشین پلن

فهرست مطالب

اولین قدم برای دریافت مجوز از مراکز مختلف در این کار، داشتن طرح توجیهی تولید شکر می باشد. بیان کردن دلایل قانع کننده و منطقی؛ مهمترین پارامتری است باید که باید یک طرح توجیهی داشته باشد. مسئولین مربوطه جهت اعلام نظر خود، طرح توجیهی متقاضی را به صورت کامل، مطالعه و بررسی می کنند.

اهمیت بالای نحوه نگارش و بیان دلایل در طرح توجیهی موجب می‌شود تا از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیریم. فرد یا گروهی که برای طراحی طرح توجیهی انتخاب می‌شود باید با قواعد حقوقی و امور بانکی آشنایی کامل داشته باشند. وبسایت پرشین پلن با به کارگیری مجرب‌ترین افراد در این زمینه، می‌تواند بهترین طرح های توجیهی کسب و کار را خدمت شما ارائه دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه احداث کارخانه تولید شکر و چگونگی ثبت سفارش طرح توجیهی تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

معرفی و مزایای احداث کارخانه تولید شکر

احداث کارخانه و شروع به فعالیت در زمینه تولید شکر، اقدامی است که سودآوری مداومی به همراه خواهد داشت. می‌توان گفت شکر جزو اقلامی است که همه روزه، مورد استفاده قرار می گیرد. قند و شکر از محصولاتی هستند که در اغلب خوراکی‌ها پیدا می شوند و نمی توان به راحتی جایگزینی برای آنها قرار داد. کارخانه های تولید محصولات غذایی و شکلات، قنادی‌ها و غیره نیز از خریداران عمده شکر در بازار می باشند. احداث کارخانه تولید شکر می تواند با افزایش کالا، پاسخگوی تقاضای زیاد این محصول در کشور شود. وجود تقاضای زیاد قند و شکر توسط خریداران عمده و خرده، سودآوری این فعالیت اقتصادی و سرمایه گذاری را تضمین می کند.

پتانسیل بازار برای تولید شکر

همانطور که در بخش قبل اشاره کردیم شکر با بالا بردن عرضه کالا، موجب حفظ تعادل میان عرضه و تقاضا می شود. حفظ تعادل میان عرضه و تقاضای کالاها نیز می تواند از بالا رفتن قیمت‌ها و کم شدن تدریجی تقاضا جلوگیری کند. سرمایه گذاری در این زمینه می تواند از زمان شروع فعالیت تا چند ماه آینده، سرمایه اولیه احداث کارخانه را بازگرداند. کم بودن تعداد کارخانه های تولید شکر در شهرهای مختلف، شانس سرمایه گذاران جدید را در این زمینه به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

  طرح توجیهی کارخانه تولید قند و شکر☀️(سال 1402 و 1403)

هزینه راه اندازی و احداث کارخانه تولید شکر

بالا بودن میزان تورم و ثابت نبودن قیمت تجهیزات و کالاهای مختلف، موجب می شود که نتوان مبلغ ثابتی برای تولید شکر در نظر گرفت. هزینه راه اندازی و احداث کارخانه تولید شکر، هزینه های جاری و سرمایه اولیه را در نظر می گیرد. هزینه های جاری این فعالیت مواردی مانند حقوق کارکنان، تامین مواد اولیه، تجهیزات بسته بندی و غیره می باشد. سرمایه اولیه نیز مبلغی است که برای خرید زمین، ساخت ساختمان‌ها و خرید تجهیزات خط تولید، مورد نیاز است.

لوازم و تجهیزات جهت احداث کارخانه تولید شکر

جهت تهیه لیست کامل تجهیزات ابتدا باید نوع فعالیت، محیط کار، نحوه عرضه کالا و غیره، مورد بررسی قرار گیرد. طرح توجیهی تولید شکر با داشتن اطلاعات کافی، می‌تواند لیست تمامی ابزارها، ماشین آلات و لوازم مورد نیاز را ارائه دهد. اولین بخش در تامین لوازم و تجهیزات مورد نیاز در احداث کارخانه تولید شکر، ساخت ساختمان های کارخانه می‌باشد. بخش دوم لیست تجهیزات نیز ابزار و ماشین آلات مورد نیاز در خط تولید کارخانه می‌باشند که با توجه به ظرفیت تولید انتخاب می‌شوند. تجهیزات آزمایشگاهی نیز در  بخش دیگر این لیست قرار می‌گیرند.

لوازم و تجهیزات جهت احداث کارخانه تولید شکر_پرشین پلن

طرح توجیهی تولید شکر برای دریافت مجوز

تولید شکر نیز مانند سایر فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری، نیازمند دریافت مجوز از سازمان های مرتبط می‌باشد. معیار مهمی که مسئولین جهت صدور مجوز در نظر می‌گیرند، نتیجه بررسی طرح توجیهی تولید شکر می‌باشد. نحوه نگارش این طرح به میزان قابل توجهی در رد یا تایید شدن آن تاثیر دارد. طرح توجیهی تولید شکر باید توسط افراد متخصص در این زمینه نگارش شود. متخصصین این زمینه با روند کار کاملا آشنا بوده و با دقت و مهارتی که دارند، احتمال تایید شدن طرح را افزایش می دهند.

طرح توجیهی تولید شکر برای دریافت وام و تسهیلات بانکی

سرمایه گذاران زیادی ممکن است در شروع فعالیت های خود نیاز به دریافت وام داشته باشند. جهت دریافت وام و تسهیلات بانکی در این زمینه، می بایست مجوز فعالیت و طرح توجیهی تولید شکر را به مسئولین بانکی ارائه کرد. مسئولین بانکی و کارشناسان مربوطه با مطالعه طرح توجیهی تولید شکر؛ صلاحیت مراجعه کننده را برای دریافت وام، مورد بررسی قرار می دهند. ارائه جزئیات هزینه‌ها نیز می‌تواند در جلب اعتماد و توجه مسئولین تاثیر بیشتری داشته باشد. طرح توجیهی کارخانه تولید شکر باید توسط افراد آشنا به امور مالی و بانکی نوشته شود. پرشین پلن مجرب‌ترین نیرو های خود را در این راه در اختیار مشتریان خود قرار می دهد.

نحوه سفارش طرح توجیهی کارخانه تولید شکر

وبسایت پرشین پلن سال‌هاست که در زمینه نگارش طرح های توجیهی فعالیت می کند. نگارش و تدوین طرح توجیهی تولید شکر نیز یکی از خدمات متنوع این مجموعه می‌باشد. افرادی که در این گروه فعالیت می‌کنند جزو حرفه‌ای‌ترین و با تجربه‌ترین طراحان طرح های توجیهی به شمار می روند. تجربه و دانش متخصصین این گروه، شانس تایید شدن طرح شما را در سازمان‌ها و بانک‌ها به میزان قابل توجهی افزایش خواهد داد. هم اکنون می‌توانید جهت ثبت سفارش طرح توجیهی برای دریافت مجوز با کارشناس ارشد مجموعه تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی