طرح توجیهی تولید مبلمان☀️(برای دریافت مجوز فعالیت)

طرح توجیهی تولید مبلمان_پرشین پلن

فهرست مطالب

ارائه طرح توجیهی تولید مبلمان برای دریافت مجوز یکی از موارد ضروری در شروع کسب و کار است. در طرح توجیهی باید تمامی موضوعات مالی مربوط به این کسب و کار پیش‌بینی و محاسبه شود. وب سایت پرشین پلن انواع طرح‌های توجیهی را برای شما تدوین می‌نماید. نگارش طرح توسط کارشناس ارشد و با تجربه انجام می‌شود و با خیال راحت می‌توانید آن را به همه سازمان‌های دولتی و خصوصی بدهید. این مقاله درباره تولید مبلمان و نحوه سفارش طرح توجیهی برای اخذ مجوز است. برای اطلاعات بیشتر در این باره، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

معرفی و کاربرد تولید مبلمان

مبلمان یکی از اقلام ضروری در زندگی روزمره افراد است. اگرچه وقتی صحبت از دکوراسیون می‌شود، معماری ساختمان به ذهن همه می‌رسد. با این حال مبلمان نیز در دکوراسیون داخلی از اهمیت بالایی برخوردار است. به طور معمول هنگام انتخاب و خرید این کالا به جنس، ظاهر، عملکرد و ساختار آن توجه می‌کنند.

تولید مبلمان مدرن مانند خلق یک اثر هنری است که می‌تواند در سبک‌های مختلف عرضه شود. به کار بردن رنگ‌های مختلف جلوه خاصی در ظاهر کالای نهایی ایجاد می‌کند. به عنوان مثال استفاده از رنگ‌های سیاه و سفید در ساخت مبلمان نمایانگر حالت کلاسیک هستند و یا رنگ‌های زرد و نقره‌ای، ترکیبی از ظاهر سنتی و مدرن را به نمایش می‌گذارند. برخی کاربردهای تولید مبلمان عبارت است از:

  • مبلمان منزل
  • صندلی کودک
  • مبلمان اماکن تجاری و اداری
  • میز و صندلی کتابخانه‌ها و سالن‌های مطالعه

توجیه اقتصادی تولید مبلمان

طرح توجیهی تولید مبلمان نشان‌دهنده امکان پیاده‌سازی فعالیت‌های عملیاتی و ایده تجاری شما، از نظر اقتصادی است. افزایش تقاضا برای انواع مبلمان‌های لوکس، کلاسیک یا ممتاز، رشد ساخت و ساز، توسعه صنعت دکوراسیون و بالا رفتن جمعیت عوامل محرکی هستند که بر شرایط اقتصادی صنعت مبلمان تاثیرگذارند. مشتریان امروزی به دنبال اقلامی هستند که متناسب با سبک زندگی، سلیقه شخصی آن‌ها و کیفیت مد نظرشان باشد.
بنابراین تولیدکنندگان تازه وارد می‌توانند با عرضه کالای با کیفیت، مدرن و مطابق سلیقه مشتریان به سود قابل توجهی دست یابند. در چند دهه اخیر تولید مبلمان به سوی صنعتی شدن حرکت کرده و بازار این محصولات رشد زیادی داشته است. به طوری که امکان صادرات این کالا به کشورهای همسایه فراهم شده و هیچ مانعی برای حضور در بازارهای بین الملل وجود ندارد. به این ترتیب فروش محصولات در بازارهای جهانی سود قابل قبولی به همراه خواهد داشت.

  طرح توجیهی تولید مصنوعات چوبی☀️(جا کفشی، جا لباسی و...)

درآمد طرح تولید مبلمان

در طرح توجیهی مبلمان سودآوری و درآمد این کسب و کار برآورد می‌شود. به طور کلی تولید مبلمان یک سرمایه‌گذاری ایده آل و ارزشمند می‌باشد. صنعت مبلمان از نظر محصولات و روش‌های فروش همواره در حال تغییر است و مشتریان نیز کالاهای جذاب و با کیفیت را می‌پسندند. این موضوع موجب می‌شود که تولیدکنندگان تازه وارد بتوانند به راحتی در بازار داخل یا بین الملل، محصولات نوآورانه خود را به فروش برسانند. بنابراین تولید مبلمان‌های جدید با طراحی خلاقانه بسیار درآمدزا و سودآور خواهد بود. سرمایه‌گذاری به منظور راه اندازی کارخانه مبلمان بازدهی خوبی خواهد داشت و بازار این محصولات پتانسیل بالقوه و زیرساخت‌های لازم را برای ورود برندهای جدید دارد.

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید مبلمان

در حال حاضر انواع مبلمان مدرن از مواد مختلفی و طی یک سری فرایندهای خاص ساخته می‌شود. مواد اولیه خوب تعیین‌کننده کیفیت، استحکام و ظاهر کالای نهایی هستند. چوب به دلیل انعطاف‌پذیری و ماندگاری طولانی انتخابی مناسب برای ساخت مبلمان می‌باشد. علاوه بر این طیف گسترده‌ای از پارچه‌ها مانند مخمل، چرم، کتان و ابریشم را می‌توان به عنوان روکش مبلمان به کار برد. برخی تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز برای تولید مبلمان عبارتند از:

  • انواع فلزات
  • چوب درختان مانند صنوبر، راش، بلوط
  • نئوپان
  • فایبرگلاس
  • چسب
  • رنگ و رزین
  • پارچه با الیاف مختلف
  • انواع اره مانند اره دوار
  • فوم
  • اسفنج

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید مبلمان_پرشین پلن

فرایند ساخت مبلمان در کارخانه

فرایندهای ساخت مبلمان شامل برش قطعات، قالب‌گیری، رنگ آمیزی، مونتاژ اجزای مختلف و رویه کوبی مبل است. در مرحله برش قطعات، ممکن است منبت کاری نیز بر روی انواع چوب انجام شود. فلزات و چوب متداول‌ترین موادی هستند که در تهیه انواع مبلمان مانند مبل راحتی، چوبی و استیل به کار برده می‌شوند.

معمولا طراحی یکپارچه مبلمان با این مواد اولیه تاثیر عمده‌ای بر فرایندهای تولید، کیفیت، زیبایی و عملکرد کالای نهایی دارد. رویه کوبی در ایجاد ظاهری زیبا و راحت برای انواع مبلمان نقش مهمی دارد. در مرحله رویه کوبی، فعالیت‌هایی مانند فنرکشی، قرار دادن اسفنج و نصب روکش پارچه انجام می‌شوند. به طور کلی در فرایند تولید این محصولات، مرحله طراحی مبلمان اهمیت زیادی دارد. توجه به طراحی انواع مبل و بکارگیری فناوری‌های نوین در ساخت آن‌، بهترین راهکارها برای کاهش ضایعات و پایین آوردن هزینه‌های تولید هستند.

  طرح توجیهی تولید میز و صندلی چوبی☀️(جهت دریافت مجوز)

طرح توجیهی تولید مبلمان برای دریافت مجوز

برای احداث کارخانه و دریافت مجوز می‌بایست طرح توجیهی تولید مبلمان را به وزارت صمت و یا نهادهای دولتی زیر مجموعه آن در مراکز استان‌ها تحویل دهید. صدور مجوز توسط این وزارتخانه به طرح توجیهی بستگی دارد. بدیهی است که اگر نگارش طرح توسط افراد حرفه‌ای و متخصص انجام شده باشد، با درخواست مجوز موافقت خواهد شد. اخذ مجوز از وزارت صنایع، معادن و تجارت (وزارت صمت)، فرصت مناسبی را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهد تا این کسب و کار را مطابق ایده تجاری خود راه اندازی کنند.

سفارش طرح توجیهی تولید مبلمان

وب سایت پرشین پلن کامل‌ترین و بهترین طرح توجیهی مبلمان را برای شما تهیه می‌کند. این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور می‌باشد. در نتیجه ارگان‌های دولتی به شما اعتماد بیشتری می‌کنند. این طرح به موضوعاتی مانند هزینه یابی و برآوردهای مالی کسب و کار بر اساس شاخص تورم می‌پردازد. به عبارت دیگر نتایج فعالیت‌های عملیاتی کسب و کار از نظر اقتصادی را پیش‌بینی می‌کند.

طرحی که توسط استاد برجسته و کارشناس وب سایت پرشین پلن نوشته شده باشد، ارگان‌های دولتی را متقاعد خواهد کرد که ایده تجاری شما با توجه به شرایط فعلی قابل اجرا است. هم اکنون درصورت تمایل برای سفارش طرح توجیهی تولید مبلمان با شماره‌ کارشناس ارشد وب سایت تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی