تهیه طرح توجیهی تولید ترشی و مربا، یکی از مهمترین اقداماتی است که باید برای اخذ مجوز انجام دهید. وب سایت پرشین پلن این طرح را برای شما بر اساس ظرفیت تولید کارخانه، شاخص تورم و آمارهای اقتصادی به روز، تدوین مینماید. بنابراین برای اخذ مجوز میتوانید آن را به وزارت صنایع، معادن و تجارت، بانکها و سایر سازمانهای دولتی تحویل دهید. تیم تخصصی ما نگارش کاربردیترین و معتبرترین طرح توجیهی را در کمترین زمان و با قیمت مقرون به صرفه انجام میدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره احداث این خط تولید و سفارش طرح توجیهی برای اخذ مجوز، ادامه مطلب را مطالعه کنید.
معرفی و مزایای ترشی و مربا
مربا و ترشی از جمله محصولات غذایی هستند که معمولا به دلیل طعم خاصی که دارند، از محبوبیت زیادی برخوردارند. مربا یکی از غذاهایی است که در همه کشورهای دنیا آن را میشناسند و نشاندهنده فرهنگ غذایی و سنت جوامع مختلف میباشد. ترشی نیز یک غذای سالم و خوشمزه است، به طوری که در بازار آن همواره تقاضا وجود دارد. برخی مزایای تولید مربا و ترشی عبارت است از:
- چاشنی محبوب برای صرف در وعدههای غذایی
- حفظ سلامتی افراد
- امکان ایجاد تنوع در طعم محصولات مطابق با سلیقه مصرفکننده
- منبع مهم مواد مغذی مانند ویتامین c، پتاسیم، اسید فولیک و…
توجیه اقتصادی تولید ترشی و مربا
در طرح توجیهی تولید ترشی و مربا محاسبات مالی مرتبط با این کسب و کار مانند هزینه یابیها، جمع سرمایه اولیه، نرخ بازگشت سرمایه و… ارائه میشود. یکی از شاخصهای اقتصادی مهمی که برای توجیهپذیری کارخانه تولید مربا و ترشی در نظر میگیرند، سودآوری است. با توجه به بالارفتن جمعیت، تقاضا برای این محصولات رو به افزایش است و در بسیاری از فروشگاههای بزرگ و کوچک عرضه میشوند.
افراد میتوانند با تولید محصولات غذایی با کیفیت و متنوع، فروش خود را افزایش دهند و در بازارهای بین الملل به سود قابل توجهی برسند. همچنین به دلیل علاقه ایرانیان به ترشی و مربا، تولیدکنندگان با طیف وسیعی از خریداران مواجه میشوند. بنابراین احداث کارخانه تولیدی و فروش آن در بازار داخلی، حاشیه سود بالایی خواهد داشت.
درآمد تولید ترشی و مربا
طرح توجیهی ترشی و مربا نمایانگر میزان درآمد و سودآوری این کسب و کار بر اساس ظرفیت تولید آن است. کارخانههایی که دارای خطوط تولید چند منظوره هستند، معمولا سود بیشتری خواهند داشت. این نوع کارخانهها به دلیل این که امکان تولید انواع مختلفی از مربا و ترشی را فراهم میکنند، درآمد بیشتری دارند. در حال حاضر این خوراکیها پتانسیل بازار بسیار خوبی ایجاد کردهاند.
اکثر خانوادهها، رستورانها، هتلها، غذاخوریها و… مربا و ترشی مصرف میکنند و با توجه به تقاضای زیاد بازار تجارت این محصولات آسان و درآمدزا است. اگرچه میزان درآمد و سوددهی این کسب و کار به مقیاس آن بستگی دارد. با این حال تکنیکهای نگهداری از ترشی و مربا میتوانند فرصتهای تجاری بسیار سودآوری را در سطح جهانی فراهم کند. بازار این محصولات نسبتا پایدار و باثبات است و سودآوری آن غیرقابل انکار میباشد.
مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ترشی و مربا
سرمایهگذاران برای شروع فعالیتهای تولیدی باید تجهیزات و مواد اولیه لازم را فراهم نمایند. به طور کلی تولید مربا و ترشی نسبت به سایر محصولات غذایی راحتتر است و خط تولید آن را با سرمایه اندک میتوان راه اندازی کرد. با توجه به طعم و رنگ محصولات نهایی، مواد اولیهای که برای تهیه آنها مورد استفاده قرار میگیرند متفاوت میباشد. برخی مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه ترشی و مربا عبارتند از:
- انواع میوه و سبزی
- آب میوه
- شیرین کنندهها مانند شکر و دکستروز
- افزودنیهای مجاز
- نمک
- سرکه
- انواع ادویه برای ترشیجات
- اسانس و نگهدارندههای مجاز
- دستگاه شستشو
- دستگاه پوست کن و خردکن
- تجهیزات بستهبندی
فعالیتهای عملیاتی کارخانه
فرایند تولید این خوراکیها بر اساس مقیاس کارخانه، نوع محصول و سایر عوامل تاثیرگذار تا حدودی متفاوت میباشد. به طور کلی مراحل تهیه مربا در کارخانههای صنعتی شامل شستشوی میوهها، پوست گیری، برش در اندازههای مشخص، جوشاندن میوهها با آب و شکر، اضافه کردن اسید سیتریک و افزودنیهای مجاز، بستهبندی و در نهایت نگهداری در انبار است.
آماده سازی ترشی نیز شامل خیساندن سبزیجات در آب نمک و جوشاندن آنها میباشد. بعد از چند هفته، رنگ، طعم و سایر خصوصیات ترشی تغییر میکند و محصول نهایی قابل بستهبندی و عرضه در بازار خواهد بود. بستهبندی و تکنیکهای نگهداری مربا و ترشی بسیار مهم میباشند. به طوری که به عنوان مزیت رقابتی محسوب میشوند و میتوانند خوراکی نهایی را از محصولات سایر رقبا متمایز کنند. علاوه بر بستهبندی، کیفیت محصولات غذایی تاثیر زیادی بر ذهن مشتری خواهد گذاشت و مطمئنا موجب افزایش فروش میشود.
طرح توجیهی تولید ترشی و مربا برای دریافت مجوز
برای احداث کارخانه باید با ارائه طرح توجیهی تولید ترشی و مربا به وزارت صنایع، معادن و تجارت (وزارت صمت) مجوزهای لازم را دریافت کنید. ارگانهای دولتی برای امکانسنجی اجرای فعالیتهای عملیاتی از نظر اقتصادی، این طرح را مد نظر قرار میدهند. بدیهی است که اگر نگارش طرح توسط مهندسین خبره انجام شده باشد، اعتبار بیشتری داشته و با درخواست مجوز موافقت خواهد شد.
سفارش طرح توجیهی تولید ترشی و مربا
وب سایت پرشین پلن بهترین طرح توجیهی ترشی و مربا را برای شما آماده خواهد کرد. این طرح توجیهی مورد تایید کانون مشاوران اعتباری و بانکی کشور میباشد و با اطمینان میتوانید برای دریافت مجوز اقدام کنید. در این طرح مواردی مانند سرمایه اولیه، درآمد خالص، گردش مالی، قیمت فروش و سایر برآوردهای مالی، به طور کامل محاسبه و پیشبینی میشوند.
به عبارت دیگر طرح توجیهی گزارش دقیقی از جوانب اقتصادی این کسب و کار تولیدی را ارائه میدهد. سرمایهگذاران علاوه بر ارائه آن به سازمانهای دولتی، میتوانند از اطلاعات طرح برای حل چالشهای مالی خود استفاده نمایند. هم اکنون میتوانید برای سفارش طرح توجیهی با کارشناس ارشد وبسایت از طریق شماره زیر تماس بگیرید.