طرح توجیهی تولید دستکش کارگری☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی دستکش کارگری_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی دستکش کارگری یکی از موارد مهم برای شروع این کسب و کار، بصورت صنعتی است. امروزه کارگران زیادی کارهایشان را با دستکش انجام می دهند. اگر حضور این محصول نباشد؛ بی شک مشکلات و صدمات زیادی در حین انجام کار کارگری به وجود آمده و خطرات جدی را به دنبال خواهد داشت. با این وجود می توان دستکش کارگری را از ضرورت و اهمیت بالایی برخوردار دانست.

این ضرورت منجر به تولید دستکش کارگری و در نتیجه، شکل گیری یک سود بزرگ برای تولیدکنندگان خواهد شد. البته وجود واحدهای تولیدی فعلی برای این حجم از تقاضا کافی نیست و نیاز به تاسیس واحدهای بیشتر جهت تولید بهینه و تامین سریع نیاز کارگران می‌باشد. پرشین پلن با نگارش طرح توجیهی دستکش کارگری، شما را از هزینه‌های این کسب و کار آشنا خواهد کرد.

اهمیت تولید دستکش کارگری

کارگران، قشر زحمتکش جامعه‌اند که برای کسب روزی حلال، زحمات زیادی را متقبل می‌شوند. کار آنها علاوه بر اینکه دشواری بیشتری را نسبت به کارهای دیگر دارد؛ با تهدیدات فراوانی نیز همراه است. تهدیداتی که بیشتر متوجه دست کارگران می‌شوند؛ چرا که دست، مهمترین عضو جهت انجام امور مختلف به شمار آمده و در معرض خطرات و آسیب‌های بیشتر قرار دارد. اما با اعمال روش‌های مراقبتی می‌توان این آسیب‌ها را به حداقل رساند. برای مثال با استفاده از دستکش کارگری می توان دست را در یک لایه محافظ قرار داد تا آسیبی متوجه آن نشود.

بررسی نیاز بازار به دستکش کارگری

مادامی که تقاضا برای یک محصول بالا باشد؛ بازار هم بیشترین احساس نیاز را به آن پیدا خواهد کرد. در واقع، عرضه و تقاضا، دو فاکتور وابسته به هم می‌باشند. لذا با وجود تقاضا برای این محصول، عرضه نیز وضعیت بهتری پیدا خواهد کرد. در دنیا شغل‌های زیادی وجود دارند که در رده شغل کارگری جای گرفته‌اند. همه آنها برای انجام صحیح و بی خطر کار، به دستکش احتیاج دارند. با این وجود می‌توان بازار دستکش کارگری را یکی از بزرگترین و البته پر رونق‌ترین بازارهای فروش در سطح داخلی و خارجی محسوب نمود. در اینجا به طور خلاصه، دلایل لازم برای توجیه پذیری این حرفه را خواهیم گفت:

  • تنوع بالای محصولات
  • یکی از مشاغل پربازده
  • بدون نیاز به سرمایه گزاف
  • هزینه تولید نسبتا پایین
  • کاربرد گسترده این دستکش در صنایع مختلف

چند نکته کلیدی در اجرای طرح دستکش کارگری

در زمان اجرای طرح دستکش کارگری یکسری پارامترهای مهم وجود دارند که باید در نظر گرفته شوند. اول اینکه نوع دستکش تولیدی در تعیین هزینه‌ها، میزان فروش، بازار هدف و تمامی پارامترهای کلیدی این پروژه تاثیر گذار است. در نتیجه در هنگام برنامه ریزی برای اجرای طرح دستکش کارگری باید حتما نوع دستکش‌هایی که می‌خواهید تولید کنید را مشخص نمایید.

همچنین کیفیت و طول عمر دستکش‌ها یکی از دیگر عوامل کلیدی در به نتیجه رسیدن طرح توجیهی دستکش کارگری و فروش دستکش کارگری است. در نتیجه در هنگام تولید دستکش کارگری، کیفیت را فدای قیمت نکنید و سعی کنید با عرضه محصولاتی باکیفیت، نظر مشتریان زیادی را به سمت محصولات خود جلب نمایید. لازم به ذکر است که یکی از مهمترین پارامترها در تعیین کیفیت و طول عمر دستکش، کیفیت مواد اولیه است. لذا سعی کنید مواد اولیه دستکش کارگری را از برندهای مطرح و خوشنام تهیه کنید تا هم کیفیت بهتر و هم قیمت مناسب‌تری داشته باشند.

  طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی☀️(doc+pdf) سال 1403

طرح توجیهی دستکش کارگری برای اخذ مجوز

بدون شک شروع هر پروژه در قدم اول به یکسری مجوز نیاز دارد. در خصوص طرح توجیهی دستکش کارگری هم در مرحله‌ی اول (بصورت صنعتی) باید برای دریافت مجوز به وزارت صنعت، معدن، تجارت مراجعه کنید و جهت احداث کارگاه تولید دستکش‌های کارگری درخواست مجوز بدهید. پس از تایید درخواست، باید یک طرح توجیهی دقیق در زمینه تولید دستکش کارگری ارائه کنید. 

طرح توجیهی دستکش کارگری ارائه شده به وسیله‌ی شما در اولین قدم باید کاملا دقیق و اختصاصی باشد و تمام پارامترها و عوامل کلیدی در آن مورد بررسی قرار گرفته شده باشد. در نتیجه نگارش طرح توجیهی برای تولید دستکش کارگری نیازمند اطلاعاتی دقیق و به روز در حوزه تولید این محصولات است.

دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی

تمامی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز برای تولید دستکش کارگری، در بازار داخلی در دسترس هستند. از جمله مهمترین ماشین آلات و دستگاه‌هایی که در طرح توجیهی دستکش کارگری، برای تولید دستکش کارگری مورد محاسبه قرار می‌گیرند، عبارتند از:

  • مخزن اختلاط خط تولید دستکش
  • پمپ اصلی خط تولید، پمپ دوار و پمپ روغن
  • نازل پاکسازی
  • یاتاقان
  • مخازن فرمولاسیون
  • پمپ برای مخزن حرارت دهی پلاستیک
  • پایه قالب گیری دستکش
  • دستگاه خشک کن دستکش
  • دستگاه پخت پلاستیک

آشنایی با مراحل تولید دستکش کارگری

در اولین مرحله تولید دستکش کارگری، پوسته دستکش را خیس می‌کنند. در این مرحله باید داخل مخزن تولید دستکش را با مخلوطی از کلسیم و آب پر کنند و پس از آن پوسته یکپارچه دستکش را در داخل مخزن پر از آب و کلسیم قرار دهند تا خیس شود. هدف از این فرایند، افزایش مقاومت دستکش کارگری است. در مرحله بعدی، از دستگاه هیدرو اکستراکتور برای آب زدایی از دستکش کارگری استفاده می‌کنند. این دستگاه بر اساس فرایند گریز از مرکز کار می‌کند. پس از خشک شدن پوسته دستکش، این مواد به کارگاه تولید دستکش انتقال پیدا می‌کند.

موازی با این فرایند، مواد اولیه، طبق فرمولاسیون دستکش، داخل کوره پخت قرار می‌گیرند. لازم به ذکر است فرایند پختن و خشک کردن به صورت اتوماتیک انجام می‌شود. زمان مرحله پخت 1 ساعت است. دمای فرایند خشک کردن در این مرحله چیزی در حدود 130 درجه سانتی گراد می‌باشد. پس از این مرحله، دستکش‌های تولیدی را به دستکش‌های راست و چپ تقسیم بندی می‌کنند. پس از آن نوبت به روکش دهی دستکش می‌رسد. در اینجا دستکش‌ها در داخل یک مخزن پر از ترکیبات نیتریل خیس شده قرار می‌گیرند و رنگ و مواد افزودنی نیز به آن افزوده خواهند شد. پس از آن، دستکش‌ها از مخزن جدا شده و روکش به آن‌ها متصل می‌گردد. در مرحله آخر دستکش خشک شده و در نهایت دستکش‌ها داخل دستگاه پخت ثانویه قرار می‌گیرند تا اتصال اجزای مختلف آن به خوبی انجام شود.

آشنایی با مراحل تولید دستکش کارگری_پرشین پلن

اطلاعاتی درباره مهمترین انواع دستکش کارگری

استفاده از دستکش‌ها برای محافظت از دست کارگران در مشاغل مختلف رواج زیادی پیدا کرده است. دستکش‌های کارگری دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. از جمله کاربردهای مهم دستکش کارگری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دستکش لاتکس: یکی از پرکاربردترین و البته ارزان قیمت‌ترین انواع دستکش‌های کارگری، دستکش لاتکس است. این دستکش‌ها عموما در صنایع دارویی، غذایی و شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. دستکش‌های لاتکس از پلاستیک طبیعی تولید شده و مقاومت بالایی در برابر پاتوژن خونی دارند. لازم به ذکر است که استفاده از دستکش لاتکس برای افرادی با پوست حساس توصیه نمی‌شود.
  • دستکش نیتریل: از نظر قیمت، دستکش‌های نیتریل گران‌تر از دستکش‌های لاتکس هستند اما از کیفیت و مقاومت عمومی بالایی برخوردار می‌باشند. این دستکش‌ها نیز در صنایع شیمیایی به کار گرفته می‌شوند و از طول عمر بالایی برخوردار هستند. دستکش نیتریل در مقابل بنزین، نفت و دیگر حلال‌های پتروشیمی مقاومت فوق العاده‌ای دارد. لازم به ذکر است که دستکش‌های نیتریل فاقد حساسیت می‌باشند.
  • دستکش نئوپرن: یکی دیگر از باکیفیت‌ترین انواع دستکش‌های کارگری، دستکش‌های نئوپرن هستند. این دستکش‌ها در برابر رنج گسترده‌ای از مواد شیمیایی خطرناک مانند الکل‌ها، اسیدها، روغن‌ها، جوهرها و … از مقاومت بالایی برخوردار می‌باشند. لازم به ذکر است که از این دستکش‌ها با نام دستکش نئوپرن نیز یاد می‌شود. انعطاف پذیری بالا و طول عمر زیاد از جمله دیگر مزایای این دسته از دستکش‌های پلاستیکی به حساب می‌آید.
  • دستکش پی وی سی: دستکش پلاستیکی یا پی وی سی یکی از دستکش‌های یکبار مصرف است که دوام بالایی دارد و به صورت عمده در صنایع پتروشیمی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستکش‌ها در برابر عوامل اکسیداسیون رقیق کننده مانند کرومیک، هیدروکلریک، نیتریک و اسید فسفریک از مقاومت بالایی برخوردار می‌باشند.
  • دستکش ویتون: یکی از گران قیمت‌ترین انواع دستکش‌های کارگری، دستکش‌های ویتون هستند. این دستکش‌ها کارایی بالایی دارند. در ابتدا به دلیل مقاومت بالای این دستکش‌ها در برابر عوامل شیمیایی و گرما، از آن‌ها در صنایع هوافضا استفاده می‌شد. با این وجود، کیفیت بالای آن‌ها سبب شده در حوزه‌های دیگر علی الخصوص حوزه‌های پتروشیمی و متالورژی از این دستکش‌ها استفاده شود.
  • دستکش بوتیل: دستکش بوتیل یکی دیگر از پرکاربردترین انواع دستکش‌های کارگری است که عموما برای کار با گازهای پرخطر مانند هیدروژن سیانید و گاز کلر مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مهمترین مزایای این دستکش‌ها مقاومت بالای آن‌ها در برابر نفوذ گاز به شمار می‌آید. در نتیجه از ایمنی بالاتری برخوردار هستند.

طرح های توجیهی مرتبط با دستکش کارگری

سفارش طرح توجیهی دستکش کارگری

پرشین پلن یکی از تیم‌های فعال در حوزه کسب و کار می‌باشد که از کارشناسان باتجربه و کاربلد تشکیل شده است. تیم ما با کمک گرفتن از تجربیات چندین و چند ساله کارشناسان خبره و با استفاده از مطالعات انجام شده در حوزه نگارش طرح توجیهی، می‌تواند به شما در تهیه طرح توجیهی دستکش کارگری کمک کند. طرح توجیهی دستکش کارگری تیم پرشین پلن از نظر کانون مشاوران بانکی و اعتباری کشور مورد تایید است. در نتیجه این طرح می‌تواند فرایند تایید طرح توجیهی جهت اخذ مجوز را برای شما ساده‌تر کند. هم اکنون برای سفارش طرح توجیهی تولید دستکش کارگری کافی‌ست با کارشناس ارشد ما در تیم پرشین پلن تماس بگیرید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی