طرح توجیهی کارخانه آسفالت گرم با انجام هزینهیابی و برآوردهای مالی، شما را از هزینههای راه اندازی این کسب و کار آگاه میکند و باعث میشود با دید بهتری وارد این کسب و کار شوید. همچنین طرح توجیهی اختصاصی کارخانه آسفالت از اسناد مهمی است که جهت دریافت مجوز به آن نیاز خواهید داشت. کارشناسان وب سایت پرشین پلن با استفاده از دانش بروز و تجربه خود در این زمینه، جامعترین طرحهای توجیهی را نگارش میکنند. مسئولین ارگانها و سازمانهای دولتی جهت سنجش شرایط سرمایه گذار برای شروع پروژه؛ طرح توجیهی ارائه شده توسط سرمایه گذار را مورد بررسی قرار میدهند تا از توجیه پذیر بودن طرح آگاه شوند. اکنون جهت آشنایی بهتر با طرح توجیهی آسفالت گرم و نحوه سفارش طرح توجیهی از شما دعوت میکنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
توجیه اقتصادی تولید آسفالت
یکی از مزایای طرح توجیهی کارخانه آسفالت؛ بررسی توجیه پذیری اقتصادی و میزان سوددهی این پروژه میباشد. میتوان گفت تولید آسفالت به دلیل کاربردهای فراوان و متنوع آن از نظر اقتصادی یک پروژه کاملاً سودآور و منطقی میباشد. لازم به ذکر است که برای کاربردهای متنوع آسفالت، جایگزین مناسبی نیز وجود ندارد. ما در بخش بعد با کاربردهای مختلف آسفالت گرم آشنا خواهیم شد و علاوه بر آنها، مرمت و بازسازی جادهها و معابر میز به آسفالت نیاز خواهند داشت. مورد دیگری که موجب توجیه پذیری اقتصادی احداث کارخانه تولید آسفالت میشود؛ کمبود واحدهای تولید آسفالت در کشور، نسبت به نیاز روزافزون آن است.
معرفی و کاربرد تولید آسفالت گرم
اولین نکته در تولید آسفالت؛ آشنایی با انواع آسفالت، کاربردها، روشهای تولید و مشخصات هر کدام از آنها میباشد. یکی از پرکاربردترین انواع آسفالتها آسفالت گرم نام دارد. دلیل نامگذاری آسفالت گرم تولید و قرار دادن آن بر روی زمین در دما و درجه حرارت معین میباشد. کاربردهای آسفالت گرم؛ شامل موارد زیر میباشد:
- ساخت جاده و خیابان های اصلی و فرعی
- ساخت آزاد راهها
- آماده سازی باند پرواز
- استفاده برای کف سازی آشیانه هواپیما و سایر سالن های صنعتی
- محوطه سازی محیط های صنعتی و انبارها
- ساخت پیست اتومبیل رانی
- ساخت دامداریها
- ساخت گاراژها
- کف سازی محوطه های تجاری و نمایشگاه های صنعتی
- ساخت باراندازها
- ساخت جاده معادن
در طرح توجیهی چه مواردی مطرح می شوند؟
طرح توجیهی کارخانه آسفالت علاوه بر نقش مهمی که در دریافت مجوز دارد، کاربردهای دیگری نیز برای سرمایه گذاران خواهد داشت. میتوان گفت طرح توجیهی به عنوان یک نقشه راه برای سرمایهگذاران است و آنها را با تمام شرایط و جوانب کار آشنا میکند. هزینهها، درآمد و محاسبات مختلفی در هر پروژه وجود دارند که طرح توجیهی تمامی آنها را محاسبه و بررسی میکند. محاسبه میزان سرمایه ثابت، سرمایه در گردش، هزینه تولید، نحوه فروش محصولات و… مواردی هستند که در طرح توجیهی به آنها پرداخته میشود. سرمایهگذاران با مطالعه طرح توجیهی میتوانند هزینههای پروژه را ارزیابی کرده و با دقت بیشتری فعالیت خود را شروع کنند.
نحوه تولید آسفالت در کارخانهها
جهت تولید آسفالت در کارخانه ابتدا مواد اولیه مانند سنگدانهها و شن و ماسه به خشککنها منتقل میشوند. مصالح سنگی پس از خشک شدن تا دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد حرارت داده میشوند. مصالح سنگی پس از گرم شدن نیز از میان جریان هوای خشک و گرمای آتش کوره عبور کرده و به سمت خروجی هدایت میشوند. ذرات ریز و درشت این مصالح از یکدیگر جدا شده و در سیلوهای مصالح سنگی گرم به صورت مجزا ذخیره میشوند. گرد و غباری که به دلیل حرکت مصالح سنگی به وجود آمده است نیز توسط دستگاههای مکنده از محیط خارج میشوند. قیر و مصالح سنگی نیز به مخلوط کن اضافه شده و ترکیب مواد آغاز میشود. درجه حرارت مخلوط این مواد به مشخصات قیر بستگی دارد و این دما اغلب بین ۱۱۵ تا ۱۷۰ درجه سانتیگراد میباشد.
محاسبه هزینه راه اندازی در طرح توجیهی کارخانه آسفالت
هزینههای مهمی که در این پروژه مطرح هستند؛ شامل خرید زمین، هزینه ساخت و ساز، هزینه تامین انرژی های مصرفی و… میشود. هر پروژه علاوه بر سرمایه و هزینههای ثابت، هزینههای متغیر و پیش بینی نشدهای نیز خواهد داشت. طرح توجیهی میبایست با در نظر گرفتن شرایط بازار، میزان تورم و هزینههای مختلف، ارقام مورد نیاز را محاسبه کند. بروز کردن محاسبات طرح توجیهی، موجب استفاده راحت تر از آن برای تصمیم گیری و مدیریت پروژه خواهد شد.
معرفی تجهیزات و ماشین آلات برای اجرای طرح توجیهی کارخانه آسفالت
طرح توجیهی کارخانه آسفالت، لیست کاملی از تمامی تجهیزات، ماشین آلات و مواد اولیه مورد نیاز برای این پروژه را ارائه میدهد. وجود لیست تجهیزات در طرحهای توجیهی موجب میشود که سرمایه گذار به راحتی و بدون سردرگمی این تجهیزات را تهیه کند. تجهیزات مورد نیاز برای احداث خط تولید آسفالت، شامل موارد زیر میباشند:
- سیلو سنگدانهها
- ماشین آلات خشک کن سنگدانه یا فیلترهای کیسهای
- تجهیزات مخلوط کن
- مخلوط کن پارویی
- آسانسور سنگ داغ
- تجهیزات نگهداری قیر مانند تانکر ذخیره
- پمپ انتقال قیر
- نوار نقاله
- تجهیزات وزن کشی شن و ماسه
- اتاق کنترل
- سیلوی ذخیره سازی آسفالت
- تجهیزات آزمایشگاه کنترل کیفیت
- تجهیزات بخشهای اداری
- ماشین آلات حمل و نقل
اهمیت طرح توجیهی کارخانه آسفالت برای شروع کسب و کار
داشتن طرح توجیهی کارخانه آسفالت، درصد خطا و ریسک پذیری پروژه شما را کاهش خواهد داد. میتوان گفت طرح توجیهی، اساسیترین بخش هر کسب و کار و پروژه ای میباشد. سرمایه گذاران جدید در این حوزه با استفاده از طرح توجیهی مناسب به سودآوری بیشتری نیز خواهند رسید. همانطور که میدانید راه اندازی پروژههای مختلف نیاز به بررسی جوانب مختلف آن دارد. طرح توجیهی که توسط کارشناسان خبره تهیه خواهد شد؛ تمامی جوانب پروژه را بررسی کرده و به اطلاع سرمایهگذار میرساند. افراد مختلفی هنگام شروع یک کسب و کار جدید، ممکن است دچار سردرگمی شوند یا نیاز به بررسی های بیشتری داشته باشند. وجود طرح توجیهی بهترین راه حل برای این گونه مسائل است.
بازار هدف برای فروش آسفالت گرم
طرح توجیهی کارخانه آسفالت چشم انداز واضح تری از بازار فروش و میزان عرضه و تقاضای این محصول را نیز ارائه میدهد. عمدهترین خریداران یا بازار هدف برای فروش آسفالت گرم شهرداریها، ادارات راه و شهرسازی، مسکن و عمران می باشد. لازم به ذکر است که افزایش هزینههای ساخت و ساز ممکن است قدرت خرید بخشهای عمرانی و مسکن را کاهش داده باشد. شهرداریها در این وضعیت از مهمترین و اصلیترین خریداران آسفالت گرم به شمار میروند. لزوم مرمت و بازسازی معابر مختلف و جادههای درون شهری، نیاز این ارگان را به آسفالت گرم بیشتر میکند.
چرا باید نگارش طرح توجیهی آسفالت گرم را به پرشین پلن بسپاریم؟
تدوین و نگارش طرح توجیهی آسفالت گرم باید به گونهای باشد که بتواند رضایت و اعتماد مسئولین مربوطه را جلب کند. پرشین پلن از وبسایتهایی است که خدمات خود را به صورت آنلاین ارائه داده و کیفیت آنها را نیز تضمین میکند. پرشین پلن طرحهای توجیهی را نسبت به تغییرات بازار، میزان تورم و… نگارش کرده و بروزترین طرحها را ارائه میدهد. لازم به ذکر است که علاوه بر تغییرات در حوزه اقتصادی و شرایط بازار، قوانین اداری برای دریافت مجوز نیز ممکن است تغییر کنند. کارشناسان ما مطابق با این تغییرات و شرایط، طرح های توجیهی را نگارش میکنند.
طرح توجیهی کارخانه آسفالت برای دریافت مجوز
احداث کارخانه نیازمند دریافت مجوز از سازمانها و ارگانهای مختلف میباشد و جهت دریافت مجوز، ارائه طرح توجیهی کارخانه آسفالت الزامی است. وزارتخانههای مختلف، مانند وزارت صنایع معادن و تجارت جهت اعطای مجوز به سرمایهگذاران و مراجعه کنندگان، طرح توجیهی را مورد بررسی قرار میدهند. جهت افزایش شانس موفقیت برای موافقت با طرح توجیهی میبایست طرح را کاملاً مطابق با معیارهای ارگانهای مربوطه نگارش کرد.
طرح های توجیهی مرتبط با کارخانه آسفالت
نحوه سفارش طرح توجیهی کارخانه آسفالت
وب سایت پرشین پلن با در اختیار داشتن کارشناس ارشد حوزه سرمایه گذاری معتبرترین طرح توجیهی کارخانه آسفالت را تدوین میکند. طرحهای توجیهی ارائه شده در پرشین پلن کاملاً مطابق با میزان تورم و معیارهای سازمانهای دولتی، نگارش میشوند. ثبت سفارش در این وب سایت کمک میکند تا یک پروژه سودآور و موفق را شروع کنید. شما هم اکنون میتوانید جهت ثبت سفارش طرح توجیهی مورد نظر خود با کارشناس ارشد مجموعه ما تماس بگیرید.