طرح توجیهی بسته‌بندی قیر☀️(جهت اخذ مجوز)

طرح توجیهی بسته‌بندی قیر_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی بسته‌بندی قیر، برای اخذ مجوز تاسیس این کارخانه، جزء موارد لازم و ضروری محسوب می‌شود. تنظیم هر طرح توجیهی به دانش و آگاهی در زمینه سرمایه‌گذاری نیاز دارد. بنابراین تنها از عهده کسانی بر‌می‌آید که به قوانین سرمایه‌گذاری تسلط کامل داشته و تجربه نگارش چنین طرح‌هایی را در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده باشند. پیشنهاد ما به شما پرشین پلن می‌باشد.

مجموعه تخصصی ما، در نگارش انواع طرح توجیهی، سالیان متمادی فعالیت داشته و خوشبختانه در این زمینه سابقه درخشانی از خود بر‌جای گذاشته است. در طرح توجیهی بسته‌بندی قیر، اطلاعات جامع و دقیقی در مورد کلیه مراحل تولید، فروش و بازاریابی محصول، هزینه راه‌اندازی و … گنجانده شده است. با وجود چنین سندی، پیمودن مسیر تا رسیدن به هدف نهایی برای کارفرما با سهولت بیشتری همراه خواهد بود. پس اگر شما نیز قصد فعالیت در زمینه بسته‌بندی قیر را دارید، مطالعه این مطلب را از دست ندهید.

قیر در چه صنایعی کاربرد دارد؟

قیر ماده‌ای جامد و چسبنده بوده و از مشتقات نفت به‌دست می‌آید. قیر به اشکال متفاوتی عرضه می‌گردد، قیر دمیده، قیر محلول، غیر امولسیون، قیر پلیمری و… . درجه‌بندی قیر جامد براساس معیار‌ها یا ویژگی‌هایی از‌جمله قدرت نفوذ‌پذیری، سرعت اکسیده شدن، گرانروی یا ویسکوزیته و کارایی آن انجام می‌گیرد. قیر در صنایع مختلف کاربرد دارد. از‌جمله کاربردهای قیر می‌توان به کاربرد آن در جاده‌سازی و راهسازی، عایق‌بندی سطوح برای پیشگیری از نفوذ آب، ساخت سقف و عایق‌بندی آن، مقاوم‌سازی سطوح فلزی و فولادی، پوشش کانال‌ها ( در این موارد، سطح کانال با لایه های قیر خالص یا نمد قیری پوشیده می‌گردد)، استحکام پایه مخزن‌ها و تانک‌های ذخیره آب برای پیشگیری از خوردگی، پر کردن مفاصل و درزها در جاده و ساختمان‌ها، ضد‌آب کردن سطح آهن، فلز، بتن و سیمان (به کمک رنگ قیری) و … اشاره کرد.

آشنایی با انواع روش های بسته‌بندی قیر

بسته‌بندی قیر به شکل‌های مختلفی انجام می‌گیرد که هر یک دارای مشخصه‌ها و مزایای خاص خود می باشند.  از‌جمله انواع بسته‌بندی قیر می‌توان موارد زیر را برشمرد:

بسته‌بندی قیر به‌روش بشکه، بسته‌بندی قیر به‌روش پلی‌بگ و جامبوبگ. دو روش آخر از جمله شیوه‌های نوین بسته بندی قیر بوده و جایگزین خوبی برای بشکه‌های قدیمی می‌باشند. جابجایی قیر در بشکه،‌ ریسک بالایی داشته و با ایجاد شکاف یا سوراخی در آن، قیر به بیرون نشت می کند. به‌همین‌دلیل، بسته‌بندی قیر در بشکه اغلب خسارات مالی زیادی را به‌دنبال دارد. این در حالی است که بسته‌بندی قیر به روش‌های پلی‌بک و جامبوبگ از نظر اقتصادی بسیار مقرون‌به‌صرفه خواهد بود.

  طرح توجیهی کارخانه ایزوگام☀️(جهت اخذ مجوز)

مزایای بسته‌بندی قیر به روش‌های مختلف

بسته‌بندی قیر به‌روش پلی‌بگ، یک روش جدید بسته‌بندی به حساب می‌آید که دوستدار محیط زیست می‌باشد. به‌کمک این روش، هزینه‌های مربوط به بسته‌بندی و گرمایش قیر به‌شدت کاهش یافته و به‌دلیل وزن کم و انعطاف‌پذیری بالایی که این شیوه بسته‌بندی دارد، امکان حمل‌و‌نقل قیر به‌آسانی فراهم شده است. علاوه‌بر‌آن، روش پلی‌بگ ریسک بسته‌بندی و جابجایی قیر را به‌شدت پایین آورده و خسارات مالی کمتری را به مصرف‌کننده وارد خواهد کرد. جامبوبگ، یک محفظه خود‌تثبیت‌کننده بوده که از دو لایه تشکیل شده است. لایه درونی آن از جنس نایلون است. این لایه، بدون آنکه تغییری در ماهیت قیر به‌وجود آورد، با آن ذوب می‌شود. لایه بیرونی جامبوبگ، از الیاف پلی‌پروپیلن ساخته شده و قابل بازیافت می‌باشد. این کیسه‌ها از انعطاف‌پذیری و مقاومت خوبی در برابر حرارت برخوردار بوده و به‌راحتی حمل می‌شوند.

روال بسته‌بندی قیر در کارخانه

در طرح توجیهی بسته‌بندی قیر، به فرآیند تولید محصول نیز پرداخته خواهد شد. آگاهی از این روال، مسیر را روشن و رسیدن به هدف را با سرعت و سهولت بیشتری همراه خواهد ساخت. قیر تولید‌شده در دستگاه‌های پرکن ریخته می شود. این دستگاه‌ها یا کیسه‌ها را پر می‌کنند یا بشکه‌های فلزی را. در بسته‌بندی قیر به روش پلی‌بک، کیسه‌هایی که قرار است حاوی پر از قیر شوند، داخل دستگاه اتوماتیک قرار داده می‌شوند. این دستگاه مجهز به فشار‌سنج و کنترلر دما می‌باشد. دستگاه مورد‌نظز، با زدن دکمه استارت به‌طور خودکار، کیسه‌ها را به اندازه وزن تعریف شده پر کرده و دریچه نازل را می‌بندد. این دستگاه، دارای مدار سیرکولار هستند و قیر را تا زمان وارد شدن به کیسه و بسته‌بندی شدن، در حالت چرخان نگه می‌دارند. درب کیسه‌ها توسط دستگاه، پلمپ شده و قیر بسته‌بندی شده برای عرضه به آماده می‌گردد.

روال بسته‌بندی قیر در کارخانه_پرشین پلن

آیا بسته‌بندی قیر توجیه اقتصادی دارد؟

به‌دلیل خاصیت چسبندگی بالا و پایین بودن نقطه ذوب، حمل‌و‌نقل و جابجایی قیر اغلب با چالش‌های زیادی همراه است. همین امر مظروف‌سازی و بسته‌بندی آن را توجیه‌پذیر ساخته است. بسته‌بندی قیر در ظروف یا بسته‌های مقاوم و انعطاف‌پذیر، ریسک جابجایی آن را به‌حد‌چشمگیری کاهش خواهد داد. از‌طرف دیگر، قیر از‌جمله مشتقات نفتی کشور است که سالانه، به کشورهای دیگر صادر می‌گردد.

چنانچه بسته‌بندی قیر با کیفیت خوبی انجام نگیرد، در حین جابجایی، احتمال نشتی و ریزش آن وجود خواهد داشت. علاوه‌بر‌آن، قیر بسته‌بندی شده در ظروف یا بسته‌های نامرغوب، با افت کیفیت مواجه خواهد شد. این امر در امر صادرات کشور، در بلند‌مدت، نتایج مطلوبی را به‌همراه نخواهد داشت. بنابراین راه‌اندازی کارخانه تولید قیر بسته‌بندی‌شده، نه‌تنها به‌نفع صنایع داخلی می‌باشد که در‌جهت افزایش حجم و کیفیت قیر صادراتی نیز تاثیرگذار خواهد بود. بنابراین بسته‌بندی قیر از توجیه اقتصادی برخوردار می‌باشد.

هدف از نگارش طرح توجیهی بسته‌بندی قیر

افرادی که در‌صدد راه‌اندازی کارخانه بسته‌بندی قیر هستند، پیش از هر اقدامی ملزم به تهیه طرح توجیهی بسته‌بندی قیر می‌باشند. مجوز تاسیس کارخانه به‌واسطه وجود این طرح به فرد متقاضی داده خواهد شد. همچنین، طرح توجیهی، در تدوین یک برنامه ریزی عملیاتی و مالی دقیق، به یاری صاحب‌طرح خواهد آمد. یک طرح توجیهی گردآوری شده با اطلاعات قابل استناد، موسس کارخانه را از چالش‌ها و سوالات احتمالی رها خواهد ساخت. وجود طرح توجیهی در پروژه‌هایی که به جذب سرمایه‌گذار و اسپانسر مالی نیاز دارند، لازم و کارگشا خواهد بود. وجود این طرح یعنی داشتن یک برنامه ریزی دقیق و یک دید واضح و روشن به مسیر تا رسیدن به هدف. همین امر سبب تایید و اطمینان هر چه بیشتر و سریع‌تر سرمایه‌گذار خواهد شد.

تجهیزات و دستگاه های مورد‌‌نیاز برای راه اندازی کارخانه

در طرح توجیهی بسته‌بندی قیر، به دستگاه‌ها و تجهیزات مورد‌نیاز نیز اشاره خواهد شد. این دستگاه‌ها به شرح زیر می باشند:

  • نوار نقاله
  • دستگاه قیرپرکن در انواع مختلف بشکه ای، پلی‌بگ و جامبو‌بگ و در دو نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک
  • لیفتراک و دستگاه‌های مخصوص حمل و جابجایی قیرهای بسته‌بندی شده
  • کوره‌های حرارتی
  • دستگاه تست نشتی
  • ترازوهای صنعتی
  • دستگاه مربوط به پلمپ درب بشکه های قیر
  • دستگاه سیرکولار و…
  طرح توجیهی تولید آسفالت گرم☀️(سفارش طرح اختصاصی)

بررسی وضعیت واردات و صادرات قیر در کشور

صادرات قیر، در‌حالی‌که صادرات نفت خام به‌دلیل تحریم‌ها دچار مشکل شده بود، بدون تغییری به روند صعودی خود ادامه داد. در‌واقع، صادرات قیر بسته‌بندی شده، به‌دلیل کوچک بودن حجم و اندازه محموله‌ها، تعداد زیاد خریداران و عرضه‌کنندگان محصول، شیوه‌های متفاوت صادرات و تمرکز بر بازارهای منطقه‌ای با سهولت بیشتری همراه می‌باشد. قیر با فروش گسترده‌ در بازارهای کوچکتر محلی به‌جای بازارهای جهانی، با تراکنش‌های سنگین بانکی مواجه نشده و از محدودیت‌هایی که در شرایط تحریم به‌وجود آمده بود، توانست جان سالم به ‌در ببرد.

صادرات قیر، درآمدزایی خوبی برای کشور به ارمغان آورده است. بیشترین درصد صادرات قیر کشور به امارات، هند و عمان بوده است. قیر بسته‌بندی شده داخلی به کشورهای دیگر از‌جمله، بنگلادش، ویتنام، چین، عراق، اندونزی، کویت، مالزی و … نیز صادر می‌گردد. صادرات قیر به خارج از کشور، هنوز هم از پتانسیل خوبی برای رشد و ترقی برخوردار می باشد.

عوامل تاثیرگذار در بازاریابی و فروش بهتر محصول

آنچه یک محصول را شناخته شده و برند آن را محبوب می‌سازد، در وهله اول کیفیت آن می‌باشد. تولیدکننده قیر در‌صورتی که بتواند تاییدیه کیفیت محصول خود را دریافت نماید، اجازه صادرات آن را نیز به‌دست خواهد آورد. قیری که در بشکه بسته‌بندی می شوند، بایستی درب‌های محکم و کاملا کیپ داشته باشند تا از نفوذ آب به درون آنها و بی‌کیفیت شدن محصول در امان باشند. کیفیت و نوع بسته‌بندی قیر نیز در فروش بهتر آن تاثیر مستقیم دارد. کارخانجاتی که در بسته‌بندی قیر از شیوه‌های نوین پلی‌بگ و جامبو‌بگ استفاده می‌کنند، در بازار سهم بیشتری از فروش را به خود اختصاص خواهند داد.

عوامل تاثیرگذار در بازاریابی و فروش بهتر محصول_پرشین پلن

هزینه راه اندازی کارخانه تولید قیر بسته‌بندی شده

آنچه در تدوین طرح توجیهی بسته‌بندی قیر به‌عنوان هزینه‌های مربوط به راه‌اندازی در نظر گرفته می‌شوند، شامل مواردی چون، هزینه ملک، هزینه راه‌اندازی تاسیسات تهویه، گرمایشی و سرمایشی، سرمایه مورد‌نیاز برای خرید مواد‌اولیه بسته‌بندی، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات مربوطه، هزینه مصرف انرژی، آب، برق و گاز، هزینه ساخت انبار و سالن بسته‌بندی، هزینه تعمیرات و نگهداری دستگاه‌ها و تجهیزات بسته‌بندی، هزینه حمل‌و‌نقل و جابجایی محموله‌ها و …. می باشند. هر چه برآورد هزینه‌های اولیه به‌صورت دقیق‌تری انجام پذیرد، پروژه با احتمال بیشتری به موفقیت و سود‌دهی دست پیدا خواهد کرد.

دریافت مجوز با طرح توجیهی بسته بندی قیر

همانگونه که پیشتر نیز گفته شد، تاسیس کارخانه بسته‌بندی قیر، نیاز به اخذ مجوز از سوی وزارت کار و تعاون و سایر ارگان‌های وابسته دارد. این مجوز در‌صورتی به متقاضی داده می‌شود که وی طرح توجیهی بسته‌بندی قیر را در دست داشته باشد. وجود یک طرح توجیه‌پذیر و تخصصی، راه دریافت مجوز راه‌اندازی کارخانه را برای صاحب طرح هموار خواهد ساخت. به‌علاوه آن‌که، کسانی که برای ادامه راه به وام‌های بانکی و استفاده از تسهیلات مالی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری نیاز دارند، به کمک این طرح با سهولت بیشتری به این هدف دست خواهند یافت.

طرح های توجیهی مرتبط با بسته بندی

سفارش تنظیم طرح توجیهی بسته‌بندی قیر

برای افراد متقاضی تاسیس کارخانه بسته‌بندی قیر که به دنبال راهی برای نگارش طرح توجیهی بسته‌بندی قیر هستند، یکی از بهترین گزینه‌های پیش رو پرشین پلن می‌باشد. از آنجایی که نگارش این طرح یک امر تخصصی می‌باشد، با سپردن کار به دست یک مجموعه با‌سابقه و حرفه‌ای، صرفه جویی خوبی در زمان و هزینه خود کرده‌اید. پرشین پلن با نگارش طرح‌های توجیهی متعدد، پروژه‌های سازندگی و سرمایه‌گذاری بسیاری را به موفقیت رسانده و شاهد رشد و شکوفایی آن‌ها بوده است. باعث بسی خرسندی است که مجموعه ما توانسته است در کلیه پروژه‌هایی که تنظیم طرح توجیهی آن را برعهده داشته، رضایت خاطر کارفرما را به‌خوبی فراهم آورد. اکنون شما نیز می‌توانید برای سفارش طرح توجیهی به منظور اخذ مجوز تاسیس کارخانه، با کارشناسان ارشد مجموعه ما در تماس باشید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی