طرح توجیهی بسته بندی سیمان☀️(برای مجوز)

طرح توجیهی بسته بندی سیمان_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی یا طرح امکان سنجی دسته‎ای از مطالعات و محاسباتی است که برای یک ایده صورت می‏گردد. طرح توجیهی از مهمترین گام‌‏هایی است که سرمایه گذاران جهت اخذ مجوز به آن نیاز دارند. این طرح شامل بخش های فنی، مالی و بازار کار می‌باشد که نگارش آن در حوزه موضوعاتی چون گردشگری، کشاورزی، صنعتی، پتروشیمی و گردشگری انجام می‏شود.

طرح توجیهی بسته بندی سیمان که به منظور راه اندازی این کسب و کار ابتدا تا انتهای بیزینس را دربردارد، به بررسی تمام جزئیات هزینه‌ها، درآمد، ماشین آلات، شرایط و مراحل راه اندازی، زمان و … می پردازد. این طرح باید دقیق و سنجیده نگارش شود تا سرمایه گذار به راحتی آن را تحویل ارگان‌های دولتی زیربط دهد. اکنون از شما دعوت می‌کنیم تا انتهای مقاله جهت کسب اطلاعات بیشتر، همراه وب سایت پرشین پلن باشید.

معرفی سیمان و انواع آن

سیمان ماده‌ای اتصال دهنده می‌باشد که در ساخت و ساز کاربرد دارد. موادی که در ساخت سیمان استفاده می‌شود تعیین کننده خواص فیزیکی و شیمیایی آن است. سیمان که مهم‌ترین مصالح ساختمانی ساخت دست بشر است، از ترکیبات اصلی بتن به حساب می آید. سنگ آهک، کانی آهن، بوکسیت و ماسه یا روس ساختار اصلی سیمان را تشکیل می‌دهند. سیمان انواع گوناگونی نظیر سیمان تند گیر، زود سخت شونده، رنگی، سفید، هوازا، هیدروگرافیک، متشکل از سرباره کوره و … دارد.

مزایای بسته بندی سیمان

سیمان از مهمترین مصالح ساختمانی است. سیمان‌های بسته بندی شده مزایای بسیار زیادی دارند. به طوری که آن‌ها دارای تقاضای بیشتری نسبت به سیمان‌های فله‌ای می‌باشند. همچنین برای جلوگیری از نفوذ رطوبت در سیمان از پاکت‌های مخصوصی استفاده می شود که با درج اطلاعات کامل بر روی پاکت‌ها به مشتری هنگام خرید کمک زیادی می‌شود. در ادامه به برخی دیگر از این مزایا اشاره کرده‌ایم.

  • ایجاد ارزش افزوده بیشتر
  • کاهش خام فروشی سیمان
  • حفظ سلامت محصول
  • توسعه محصول
  • مدیریت فناوری اطلاعات
  • نگهداری آسان‌تر محصول
  • به کارگیری نکات استاندارد
  • جلب رضایت مشتری
  • مدیریت هزینه‌ها
  • توسعه بازار هدف و …
  طرح توجیهی کارخانه سیمان☀️(گرید کانون+مجوز)

آیا بسته بندی سیمان توجیه اقتصادی دارد؟

در طرح توجیهی بسته بندی سیمان توجیه پذیر بودن کسب و کار از نظر اقتصادی به طور کامل مورد بررسی قرار می‌گیرد. نوع سیمان‌ها مطابق با ویژگی‌های متفاوتشان در کارهای مختلف استفاده می‌شوند. سیمان‌های بسته بندی شده راحت‌تر اعتماد خریداران را به خود جلب می‌کنند. چرا که سیمان‌های بسته بندی شده سالم‌تر می‌مانند و ویژگی هایشان حفظ می گردد. طبق تحقیقات و بررسی‌ها و از آنجایی که در ایران این کالا تقاضای زیادی دارد، بسته بندی سیمان از نظر اقتصادی با توجیه پذیری بالایی رو‌به‌رو است.

فرآیند بسته بندی سیمان در کارخانه

در طرح توجیهی بسته بندی سیمان به طور تخصصی به فرآیند بسته بندی می‌پردازند. برای بسته بندی سیمان ابتدا می‌بایست سیمانی با کیفیت تهیه شود. لازم به ذکر است که بسته بندی آن به چند روش با سه دستگاه انجام می‌شود که در اصل نوع دستگاه تفاوت اصلی این روش‌ها می باشد. در روش اول که با استفاده از دستگاه‌های کیسه پرکن دستی صورت می گیرد، توسط یک اپراتور در هر دقیقه به میزان 2 الی 3 کیسه از سیمان پر می‌شود.

در روش دوم از دستگاه‌های نیمه اتوماتیک کیسه پرکن استفاده می‌شود. این دستگاه قابلیت پر کردن 24 کیسه سیمان در دقیقه را دارد. سومین دستگاه نیز دستگاه تمام اتوماتیک است. این دستگاه توانایی پرکردن 1400 کیسه سیمان را در دقیقه دارد. پس از این که کیسه و پاکت‌های مخصوص از سیمان پر شدند، در قسمت بسته بندی پلمپ می شوند و بعد از درج اطلاعات بر روی بسته‌ها، به بازار عرضه می‌گردند.

فرآیند بسته بندی سیمان در کارخانه-پرشین پلن

اهمیت طرح توجیهی برای شروع کسب و کار

در تمام نقاط جهان از مهم‏ترین کارهایی که برای راه اندازی یک کسب و کار باید صورت گیرد، تهیه طرح توجیهی متناسب با کار است. سرمایه‎گذاران با داشتن طرح توجیهی می‌توانند به راحتی استراتژی‌ها و ایده‌های کسب و کار خود را معلوم نمایند و تمام توجه‎شان را بر روی آن بگذارند. علاوه بر تمرکز بر مباحث مالی بر مباحث دیگری چون فناوری، مدیریتی، برنامه ریزی منابع انسانی و ایجاد ارزش برای مشتریان قادرند متمرکز شوند.

با داشتن طرح توجیهی این امکان وجود دارد که مشکلات و گلوگاه‎های بالقوه در مسیر را شناسایی کرد؛ زیرا این طرح الگوی کاملی از مسیر می‌باشد و همانند یک فیلتر ایده‎های نابجا را فسخ می‌کند تا سرمایه و زمانی صرف آن‌ها نگردد.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز

در طرح توجیهی بسته بندی سیمان تمامی تجهیزات مورد نیاز به طور کامل مورد بررسی قرار می‌گیرد. هدف این قسمت آشنایی سرمایه گذاران با نوع و تعداد تجهیزات است تا بتوانند راحت‌تر ایده‌های خود را پیاده کنند. بسته بندی سیمان نیز نیاز به تجهیزات لازم در خط تولید را دارد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

  • سیلوهای استیل و فولادی مواد اولیه
  • هاپر تغذیه
  • دستگاه کیسه پرکن
  • سدتگاه توربوکلاسیفایر
  • دستگاه سپراتور میکرو
  • دستگاه بسته بندی و توزین
  • میکسر
  • نوار نقاله
  • بالابر و …

بررسی وضعیت صادرات سیمان بسته بندی شده

سیمان بسته بندی شده در بازار سایر کشورها نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. در ایران منابع زیادی از آهک وجود دارد. از این رو با دسترسی به معادن طبیعی سیمان انواع گوناگونی از آن را بر اساس سطح استانداردهای جهانی تولید می‌کنند. بنابراین ایران علاوه بر تامین نیاز داخلی توانسته قسمت عمده‌ای از تقاضای بازارهای خارج کشور را نیز تامین کند. علت گسترش محدوده صادرات ایران دسترسی به مرز خشکی و آبی توأم با هم می‌باشد. بیشترین حجم صادرات سیمان‌های بسته بندی شده به کشورهای حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه است. البته شایان به ذکر است که در صورت وجود محصولی با کیفیت امکان صادرات وجود دارد.

  طرح توجیهی تولید سیمان سفید☀️(مخصوص مجوز فعالیت)

اخذ مجوز با طرح توجیهی بسته بندی سیمان

از مهم‏ترین کارهایی که لازمه شروع هر کسب و کار است، دریافت مجوز می‏باشد. سرمایه گذاران با استفاده از طرح توجیهی بسته بندی سیمان قادر به اخذ مجوزهای لازم هستند. در طرح توجیهی بسته بندی سیمان تمامی داده‎های مالی، اقتصادی و چگونگی راه اندازی کسب و کار به طور دقیق توسط کارشناسان مورد محاسبه قرار می‏گیرد. در صورتی که طرح مربوطه توسط متخصصین و مهندسین با تجربه تالیف شود، اعتبار و ارزش آن افزایش می‎یابد. از این رو ارائه طرح توجیهی تخصصی به سازمان‎های دولتی ذیربط، مسبب توافق سریع آن‎ها با ایده تجاری شما می‎شود و انجام فرآیند صدور مجوز سریع‎تر طی می‏گردد.

بازاریابی و فروش سیمان بسته بندی شده

سرمایه‌ گذاران در صورت رعایت چند نکات مهم و کاربردی می‌توانند به راحتی مطرح شوند. اولین موردی که از اهمیت زیادی هم برخوردار است کیفیت محصولی می‌باشد که بسته بندی می شود. سرمایه گذار باید از سیمانی تازه و با کیفیت استفاده کند که رطوبت را به خود نکشیده باشد و دارای بافتی سالم باشد. خریدار ابتدا جذب بسته بندی محصول می‌شود و در صورتی که خود محصول کیفیتی ایده آل داشته باشد، مشتری همان برند می‌مانند. برای بسته بندی نیز می‌بایست از پاکت‌ها و یک کیسه‌های با کیفیت استفاده کرد. سرمایه ‌گذاران می‌توانند با ابتکار کمی خلاقیت بسته بندی چشمگیری را داشته باشند. همچنین درج تمامی اطلاعات بر روی محصول از شرایط مهم در فروش آن به حساب می‌آید.

بازاریابی و فروش سیمان بسته بندی شده_پرشین پلن

هزینه راه اندازی و درآمد حاصل از کسب و کار

در طرح توجیهی بسته بندی سیمان تمام هزینه‌های مورد نیاز توسط کارشناسان مجرب مجموعه مورد محاسبه قرار می‌گیرند. به طور کلی هزینه راه اندازی به میزان تولید بستگی دارد. سرمایه گذاران برای بسته بندی سیمان باید محیطی سرپوشیده را فراهم نمایند. هزینه زمین نیز به ابعاد و محل آن بستگی دارد. علاوه بر زمین هزینه‌هایی نیز صرف تاسیسات می‌شود که شامل هزینه‌های قبل از بهره برداری هستند. هزینه‌های اجرایی نیز در این کسب و کار شامل هزینه‌های حمل و نقل، نیروی انسانی، تجهیزات و انرژی مصرفی می‌باشند.

سود و درآمد حاصل از کسب و کار نیز در طرح توجیهی بسته بندی سیمان توسط متخصصان تخمین زده می‌شود. به دلیل مصرف بالای سیمان و اهمیت کیفیت آن راه اندازی این کسب و کار با سود و درآمد بسیار خوبی مواجه می‌شود‌ البته لازم به ذکر است که میزان دقیق سود عوامل زیادی از جمله نوع و تعداد ماشین آلات و همچنین گنجایش تولید محصول بستگی دارد. اما به طور کلی کارشناسان نرخ بازده داخلی این طرح را حدود 35 الی 40 درصد تخمین زده‌اند.

طرح های توجیهی مرتبط با ساخت و ساز

سفارش اختصاصی طرح توجیهی بسته بندی سیمان

وب سایت پرشین پلن مطابق با به روزترین متدها معتبرترین طرح توجیهی بسته بندی سیمان را تدوین می‎نماید. تدوین این طرح توسط متخصصان با تجربه صورت می‎گردد که به تمامی جوانب فنی، حقوقی و مالی کسب و کار مشرف می‎باشند. از این رو ارگان‌های دولتی ذیربط به آسانی طرح توجیهی را تایید می‎نمایند. اکنون در صورت تمایل می توانید جهت سفارش طرح توجیهی از طریق شماره تماس های موجود در همین صفحه با کارشناس مربوطه ارتباط برقرار کنید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (5 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی