طرح توجیهی بسته بندی سبزیجات☀️(جهت اخذ مجوز)

طرح توجیهی بسته بندی سبزیجات_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی بسته بندی سبزیجات، از‌جمله مستندات مهمی است که برای اخذ مجوز تاسیس کارخانه تولید سبزیجات بسته بندی شده بایستی آماده شده و ارائه گردد. این طرح یک منبع قابل استناد از اطلاعات دقیق مربوط به اجرای پروژه می‌باشد. به‌همین‌دلیل بایستی توسط افراد متخصص و با‌تجربه در این زمینه، نگارش شده باشد.

سایت طرح توجیهی پرشین پلن، یک مجموعه کاملا تخصصی در زمینه تنظیم طرح توجیهی بوده و تاکنون برای کسب‌و‌کارهای نو پای بسیاری، طرح توجیهی به‌ثبت رسانده است. مجموعه ما اعتبار و موفقیت خود را مدیون تجربه، سابقه طولانی و کارشناسان خیره و کاربلدی است که سالیان متمادی طرح‌های زیادی را به ثبت رسانده و موفق به دریافت تاییدیه های لازم برای کارآفرینان آنها شده است. در این مطلب می‌خواهیم به بررسی اجمالی اطلاعاتی بپردازیم که در طرح توجیهی بسته بندی سبزیجات به آنها پرداخته می‌شود. پس چنانچه از متقاضیان اجرای این طرح هستید با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

بررسی انواع سبزیجات بسته بندی شده

بسته بندی سبزیجات با‌توجه به نیاز بازار در انواع مختلفی انجام می‌گیرد. از‌جمله، بسته بندی سبزیجات تازه، سبزیجات خشک‌شده و منجمد. در فروشگاه‌های بزرگ که فروش سبزیجات به‌صورت روزانه انجام می‌شود، سبزیجات بسته بندی شده تازه، بیشتر کاربرد پیدا می‌کنند. این نوع سبزی به‌صورت خرد شده و پاک شده غیر‌خرد‌شده آماده و بسته بندی شده و ماندگاری کمتری در مقایسه با سبزیجات منجمد یا خشک‌شده دارند. این نوع بسته بندی‌ها بایستی در محیط سرد یا یخچال نگهداری شوند.

سبزیجات بسته بندی شده خشک تا مدت‌های طولانی تری قابل نگهداری و استفاده می‌باشند. این سبزیجات در سفر نیز می‌تواند همراه مصرف‌کننده باشند. نگهداری از سبزیجات خشک در هر محیطی امکان‌پذیر است. سبزیجات منجمد نوع دیگری از سبزیجات بسته بندی شده هستند که در فریزر فروشگاه‌ها عرضه شده، دوام بیشتری داشته و پس از رسیدن به‌دست مصرف‌کننده نیز می‌توانند تا مدت‌ها در فریزر نگهداری شده و مورد‌استفاده قرار گیرند.

مزایای بسته بندی سبزی‌ها

سبزیجات بسته بندی شده دارای مزیت‌های زیادی هستند که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:.

  • حفظ بهداشت و سلامت سبزیجات و پیشگیری از نفوذ میکروب و عوامل بیماری زا در آن
  • حمل‌و‌نقل و نگهداری آسان‌تر
  • دوام بیشتر و ماندگاری بالاتر
  • حفظ بافت و تازگی اولیه و پیشگیری از گندیدگی و پلاسیدگی سبزیجات
  • مشخص بودن تاریخ تولید و انقضای مصرف
  • کاربری آسان و پخت ساده‌تر به‌دلیل پاک شدن و تمیز بودن سبزیجات بسته بندی شده
  • ایجاد قابلیت اعتماد و اطمینان بیشتر در خریدار
  • امکان برند سازی و افزایش تعداد خریداران
  • امکان معرفی بهتر محصول و بیان خواص و ویژگی‌های آن با چاپی که بر روی بسته بندی آن انجام می‌گیرد.
  طرح توجیهی تولید پوره سبزیجات☀️(طرح ویژه برای مجوز)

برآورد هزینه‌ها با تنظیم طرح توجیهی

تنظیم طرح توجیهی بسته بندی سبزیجات برای افراد متقاضی راه‌اندازی این کارخانه تولیدی، لازم و ضروری است. علت این امر آن است که سازمان صنایع و معادن و دیگر ارگان‌های مرتبط، نظر قطعی و تاییدیه خود را تنها در‌صورت وجود این طرح توجیهی اعلام خواهند کرد. وجود این طرح به موسس کارخانه دید بازتر و روشن‌تری از مسیر پیش رو ارائه کرده و به او در تدوین یک برنامه دقیق مالی و کاری کمک بزرگی خواهد کرد. صاحب‌طرح با در‌دست داشتن یک طرح توجیهی دقیق و اصولی، هم در جذب سرمایه گذار موفق‌تر عمل خواهد کرد و هم در دریافت وام‌ها و کمک‌های مالی که از سوی بانک‌ها و دیگر موسسات مالی به پروژه او تعلق خواهد گرفت.

مراحل بسته بندی سبزیجات در کارخانه

در کارخانه تولید سبزیجات بسته بندی شده، روند کار با پاک کردن، شستشو، جداسازی بخش‌های زائد و خشک کردن سبزیجات آغاز خواهد شد. سبزیجاتی که به‌صورت خرد‌شده، بسته ‌بندی می‌شوند، به دستگاه خرد‌کن ارسال می‌گردند. در نهایت سبزیجات آماده شده، به سوی دستگاه‌های بسته بندی انتقال داده می‌شوند. در روش‌های معمولی، سبزیجات در ظروف یکبار مصرف قرار گرفته و به‌کمک دستگاه سلفون کشی، وکیوم می‌شوند. در روش‌های پیشرفته‌تر، هوای داخل بسته‌ها تخلیه شده و گاز اتمسفر به آن تزریق می‌گردد تا ماندگاری سبزی را بدون تغییر رنگ افزایش دهند. در این روش، از دستگاه MAP استفاده می‌شود.

در نوع دیگری از بسته بندی سبزیجات، از سیگنالهای رنگی به‌عنوان قسمتی از فیلم‌های بسته بندی و برای تشخیص تازگی محصول استفاده می‌شود. با ثبت تاریخ تولید و انقضا بر روی پک سبزیجات بسته بندی شده، محصول برای عرضه و فروش در بازار آماده می‌گردد.

مراحل بسته بندی سبزیجات در کارخانه_پرشین پلن

آیا بسته بندی سبزیجات توجیه اقتصادی دارد؟

با وجود تغییر سبک زندگی مردم، اشتغال و کمبود زمان آشپزی، تهیه مواد‌اولیه پخت و پز بایستی در زمان کوتاه‌تری انجام گیرد. همین امر سبب استقبال افراد از سبزیجات بسته بندی شده تازه، منجمد یا خشک‌شده، گشته است. با وجود انواع سبزیجات بسته بندی شده، امکان پخت هر غذایی حتی آش و انواع خورشت با سبزیجات تازه آماده، در اسرع وقت امکان‌پذیر شده است. از طرف دیگر، در فروشگاه‌های بزرگ زنجیره ای یا تعاونی‌ها، سبزیجات تازه به‌صورت بسته بندی شده عرضه می‌گردند. به‌دلیل افزایش تعداد این فروشگاه‌ها در سطح شهر می‌توان انتظار داشت که تقاضای خرید سبزیجات بسته بندی شده نیز افزایش پیدا کند. بنابراین وجود کارخانجات بسته بندی مواد‌غذایی بیش از گذشته نیاز جامعه محسوب شده و راه‌اندازی آنها از توجیه اقتصادی برخوردار است.

دریافت مجوز با طرح توجیهی بسته بندی سبزیجات

راه‌اندازی هر کارخانه‌ای نیاز به اخذ مجوز از سوی سازمان‌های ذیربط دارد. دریافت چنین تاییدیه‌ای به ارائه طرح توجیهی نیازمند است. وجود طرح توجیهی بسته بندی سبزیجات نیز برای راه‌اندازی کارخانه تولید این محصول الزامی می‌باشد. طرح توجیهی بر‌اساس اصول و استانداردهایی به ثبت می‌رسد تا توجیه‌پذیر شده و موفق به دریافت تاییدیه‌های لازم گردد.

تجهیزات و دستگاه های مورد‌‌نیاز برای راه اندازی کارخانه

در طرح توجیهی بسته بندی سبزیجات به دستگاهها و تجهیزات مورد‌نیاز برای  انجام این کار نیز اشاره خواهد شد. برای آماده‌سازی و بسته بندی سبزیجات دستگاه‌های مختلفی مورد‌استفاده قرار می‌گیرند که در ادامه به پرکاربردترین آنها اشاره خواهیم کرد:

  • دستگاه‌های شستشو‌دهنده سبزیجات
  • دستگاه‌های برش‌دهنده برای جداسازی بخش‌های زائد و اضافه سبزی
  • دستگاه خرد‌کن برای آماده‌سازی سبزی خرد‌شده
  • دستگاه بسته بندی در انواع مختلف سلفون وکیوم، دستگاه‌های بسته بندی به روش MAP، دستگاه‌های skim package برای بسته بندی به‌روش سیگنال رنگی
  • دستگاه‌های مخصوص حمل و جابجایی سبزیجات آماده و بسته بندی شده

بررسی وضعیت صادرات سبزیجات در کشور

صادرات سبزی در کل دنیا، به شکل تازه و خشک شده انجام می‌گیرد. کشورهای بزرگ تولید و صادر‌کننده سبزی خشک شامل چین، ایالات متحده آمریکا، آلمان، هند و هلند می‌باشند. این کشورها و همچنین کشور‌های ژاپن، فرانسه، انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، کانادا، ویتنام، بلژیک، روسیه و مکزیک در صادرات سبزی تازه نیز در جهان حرف اول را می زنند. ایران نیز جزء فعالان در زمینه صادرات سبزیجات بسته بندی شده تازه و خشک در جهان می باشد.

کشور ما منبعی غنی از روییدنی‌های کمیاب دارویی و خوراکی بوده و توانسته است با صادرات این گیاهان، به‌صورت خشک‌شده، ارزآوری خوبی برای کشور به ارمغان آورد. امروزه با بهبود کیفیت بسته بندی سبزیجات و ارتقاء شیوه‌های خشک کردن آنها، بازار پر رونق‌تری برای فروش محصولات گیاهی در دنیا به‌دست آورده ایم و با تلاش بیشتر در این زمینه، به رشد و درآمد بالاتری نیز دست خواهیم یافت.

  طرح توجیهی گلخانه سبزیجات ☀️(word+pdf) سال 1403

بازار رقابتی فروش سبزیجات بسته بندی شده

برای آنکه در بازار رقابتی فروش سبزیجات بسته بندی شده، مطرح شده و بهتر معرفی شوید، بایستی نکات زیادی را مدنظر قرار دهید. اولین و مهمترین مورد، کیفیت محصول شما می‌باشد. بافت سبزیجات، حساس و آسیب‌پذیر است. بنابراین شیوه شستشو، خرد کردن یا خشک کردن آنها بر کیفیت نهایی و ماندگاری محصول تاثیر مستقیم خواهد گذاشت. نوع، کیفیت و شکل بسته بندی نیز در جلب توجه و اعتماد خریدار مهم می‌باشد.

برند‌های معتبر و مطرحی که در زمینه بسته بندی سبزیجات فعالیت دارند، همواره به تنوع محصول خود اهمیت می‌دهند. این برند‌ها، همه نوع سبزیجات کمیاب، معمولی و پرکاربرد را در ویترین کاری خود به‌نمایش می‌گذارند. بدین ترتیب خریداران گزینه دیگری برای انتخاب نداشته و در هر فروشگاهی به‌دنبال همان برند قابل اعتماد برای خرید می‌گردند.

بازار رقابتی فروش سبزیجات بسته بندی شده_پرشین پلن

هزینه راه اندازی کارخانه سبزیجات بسته بندی شده

در طرح توجیهی بسته بندی سبزیجات، برآورد دقیق میزان سرمایه مورد‌نیاز برای راه‌اندازی و شروع پروژه، اهمیت زیادی داشته و منجر به برنامه‌ریزی‌های دقیق مالی می‌گردد. گروهی از هزینه‌ها به‌عنوان هزینه‌های اولیه شناخته می‌شوند. از‌جمله، هزینه اجاره یا خرید ملک یا مکان اجرای پروژه، هزینه خرید دستگاه‌ها و تجهیزات مورد‌نیاز، هزینه ساخت سالن بسته بندی، انبار، سردخانه، محوطه سازی، هزینه راه‌اندازی سیستم تهویه و تاسیسات گرمایشی و سرمایشی، هزینه خرید دستگاه‌ها و لوازم مخصوص جابجایی محصولات بسته بندی شده و … .

بخشی از سرمایه اختصاص داده شده به پروژه، صرف هزینه‌های روتین و جاری کارخانه بسته بندی سبزیجات می‌شود. از‌جمله این موارد می‌توان به هزینه خرید مواد اولیه و سبزیجات، حقوق و دستمزد کارمندان و کارگران، هزینه تعمیرات و نگهداری دستگاه‌ها و ماشین‌آلات و هزینه آب، برق و گاز اشاره کرد. در برآوردی که از سرمایه مورد‌نیاز برای اجرای پروژه به‌انجام می‌رسد، درصدی از این سرمایه به هزینه‌های متفرقه و پیش‌بینی‌نشده اختصاص داده می‌شود.

سفارش تنظیم طرح توجیهی بسته بندی سبزیجات

چنانچه برای راه‌اندازی کارخانه خود به تنظیم طرح توجیهی بسته بندی سبزیجات نیاز داشته و به‌دنبال یک مجموعه حرفه‌ای و با‌سابقه در این زمینه هستید، پرشین پلن بهترین گزینه پیش روی شماست. کارشناسان مجموعه ما به‌دلیل آشنایی با قوانین سرمایه‌گذاری و آگاهی از روال دریافت مجوز تاسیس کارخانه و دریافت وثایق و ضمانت‌نامه‌های بانکی، یک طرح توجیهی تخصصی و مورد‌تایید برای شما به ثبت خواهند رساند. شما نیز می‌توانید به‌عنوان یک کارآفرین که در شروع راه رسیدن به هدف قرار گرفته است، برای سفارش طرح کسب و کار خود، با کارشناسان خبره ما در تماس باشید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی