طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر ☀️(برای اخذ مجوز)

طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر_پرشین پلن

فهرست مطالب

طرح توجیهی یا همان طرح امکان سنجی دربردارنده مطالعات و محاسباتی است که برای یک ایده تجاری امکان پذیر می‌باشد. طرح توجیهی از مهمترین گام‌ها برای دریافت مجوز است. این طرح شامل قسمت‎های مالی فنی و بازار کار می‌باشد که در رابطه با موضوعات پتروشیمی، کشاورزی، صنعتی و گردشگری تالیف می‌شود.

طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر که به منظور راه اندازی این کسب و کار صفر تا صد بیزینس را شامل می‏شود، به بررسی تمامی جزئیات هزینه‌ها، سود، تجهیزات مورد نیاز، شرایط و مراحل فرآیند، زمان و … پرداخته است. این طرح باید کامل و سنجیده نگارش شود تا کارآفرین یا سرمایه‌گذار بتواند به راحتی آن را به ارگان‌های دولتی تحویل دهد. اکنون از شما دعوت می‌کنیم تا انتهای مقاله جهت کسب اطلاعات بیشتر همراه وب‌سایت پرشین پلن باشید.

بررسی نیاز بازار برای بسته بندی قند و شکر

در طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر به بررسی توجیه پذیری کسب و کار مربوطه از جنبه اقتصادی آن پرداخت می‌شود. امروزه ترجیح مردم کالاهای بسته بندی شده است و از آنها استقبال بیشتری می‌کنند. قند و شکر نیز محصول پرمصرف به حساب می آید. علاوه بر این سرمایه گذاران برای شروع این کسب و کار به سرمایه اولیه زیادی نیاز ندارند و جالب است بدانید که با سوددهی زیاد و ریسک کمتری مواجه می شوند. سرمایه اولیه و هزینه‌های به کار رفته در کار نیز در کمترین زمان برگردانده می‌شوند. تنها کافی است که محصولاتی با کیفیت به بازار عرضه کنند. از این رو بسته بندی قند و شکر از نظر اقتصادی توجیه پذیر می‌باشد.

ویژگی‌ها و مزایای بسته بندی قند و شکر

در طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر به طور جامع مزایا و ویژگی‌های بسته بندی محصول مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. محصولات قند و شکر از پر استفاده‌ترین محصولات می‌باشند. به طوری که از سبد غذایی هر خانواده جدا نمی شوند. با بسته بندی قند و شکر کمک زیادی در حفظ سلامتی آن‌ها می‌شود و آن‌ها را از هرگونه آلودگی دور می‌کند. علاوه بر این دارای مزایای زیاد دیگری می‌باشند که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. از این رو مردم تمایل بیشتری برای مصرف قند و شکر بسته بندی شده تا باز و فله‌ای دارند. از جمله مزایای بسته بندی قند و شکر موارد زیر می‌باشند.

  • جلوگیری از جذب رطوبت قند و شکر اگر در معرض هوا و رطوبت باشند بافت شان آسیب می بیند
  • جلوگیری از ورود آلودگی‌‌های موجود در هوا
  • افزایش طول عمر محصول
  • نگهداری آسان‌تر
  • ساخت برند
  • جابجایی راحت کالا
  • افزایش ماندگاری و طول عمر
  • رعایت ضوابط استاندارد و …

  طرح توجیهی کارخانه قند کله و شکسته☀️(سال 1403)

فرآیند فرآوری و بسته بندی قند و شکر

فرآوری و تولید محصول نیز در طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر به طور کامل مورد بررسی قرار می‌گیرد. اکنون به طور مختصر به فرآیند بسته بندی این محصول می پردازیم. در ابتدا قندها را به روش صنعتی خرد و اسلایس می‌کنند. سپس قندهای ریز و درشت را از یکدیگر جدا می‌کنند. بعد از این مرحله قند و شکر را وزن کرده و نسبت به وزن‌های تعیین شده با استفاده از دستگاه بسته بندی آن را بسته بندی می‌کنند. در آخر کیف و یا کیسه‌های بسته بندی را با استفاده از دستگاه دوخت حرارتی می دوزند. لازم به ذکر است که شکر یا به صورت تصفیه شده تهیه می‌‌شود و یا قبل از بسته بندی در همان کارخانه تصفیه می گردد.

فرآیند فرآوری و بسته بندی قند و شکر_پرشین پلن

کاربرد طرح توجیهی برای شروع کسب و کار

طرح توجیهی چیست و چه کاربردی دارد؟ در کل جهان از مهمترین و اساسی ترین کارهایی که برای آغاز یک کسب و کار باید انجام شود تهیه طرح توجیهی مطلوب است. سرمایه گذاران با تهیه طرح توجیهی مربوطه قادرند تا به راحتی استراتژی‌ها و ایده‌های کسب و کار خود را مشخص و بر روی آن‌ها متمرکز شوند. علاوه بر تمرکز بر عناوین مالی این امکان را دارند تا بر سایر عناوینی چون تکنولوژی، مدیریتی، برنامه ریزی منابع انسانی و ایجاد ارزش برای مشتریان تمرکز کنند.

شما با داشتن طرح توجیهی می‌توانید گلوگاه‌های بالقوه و دام‌های موجود در مسیر کسب و کارتان را نیز شناسایی نمایید. چرا که این طرح راهنمای کاملی از مسیر می‌باشد و ایده های نامناسب را همانند یک فیلتر حذف می کند تا سرمایه و زمان اتلاف نشود.

معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر

از مهمترین بخش‌های دیگری که در طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر مورد ارزیابی قرار می گیرد، معرفی ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز می‌باشد. تعداد و مدل تجهیزات جهت بسته بندی قند و شکر نیز در طرح توجیهی مربوط ذکر می‌شود. موارد زیر برخی از ماشین آلاتی هستند که در خط تولید این کسب و کار مورد استفاده قرار می گیرند.

  • دستگاه برش قند
  • دستگاه قند خرد کن اتوماتیک اتویی
  • دستگاه قند خرد کن اتوماتیک چهل و چهار تیغ
  • صافی و الک
  • نوار نقاله
  • دستگاه بسته بندی حجمی
  • دستگاه بسته بندی توزین دار
  • دستگاه بالابر z
  • دستگاه پاکت زن
  • دستگاه کیسه پرکن
  • دستگاه لیبل و تاریخ زن
  • چرخ خیاطی حرارتی و …

هدف از بسته بندی قند و شکر

در طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر به طور مفصل به اهداف کسب و کار رسیدگی شده است. قطعا که هیچ کسب و کاری بدون هدف نمی باشد. اصلی‌ترین فاکتور برای فروش قند و شکر، بسته بندی آن است و بخش عمده سوددهی مربوط به همین بسته بندی است. چرا که مردم محصولات بسته بندی شده را به محصولات باز و فله‌ای ترجیح می‌دهند. علاوه بر این سرمایه گذاران می‌توانند با بسته بندی‌های مدرن و با کیفیت، مشتریان زیادی را جذب کنند و محصول را به سایر کشورها صادر نمایند. بدیهی است که بسته بندی محصول از محتویات آن اهمیت بیشتری دارد. اما در صورتی که خود محصول کیفیت مغلوبی نداشته باشد، علاوه بر این که مشتری جذب نمی‌کند، امکان صادرات آن نیز وجود نخواهد داشت.

  طرح توجیهی تولید نبات ☀️(doc+pdf) سال 1403

درآمد و سود حاصل از بسته بندی قند و شکر

محاسبه و تخمین درآمد و سود حاصل از کسب و کار از مهمترین عواملی است که در طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر به آن پرداخته می شود. چرا که سرمایه گذاران باید قبل از راه اندازی کار خود از درآمد و سود حاصل از کسب و کار مربوطه مطلع شوند. به طور کلی از تاثیرگذارترین عوامل در درآمد، بازاریابی و استراتژی کسب و کار است. طبق شواهد و بررسی‌ها بسته بندی قند و شکر با سود و درآمد بسیار خوبی مواجه می شود. همچنین کارشناسان مالی نرخ بازده داخلی این طرح را 37 درصد تخمین زده اند.

صادرات قند و شکر بسته بندی شده به سایر کشورها

از آنجایی که خوشبختانه ایران دارای شرایط آب و هوایی مساعد است، مزارع چغندر زیادی دارد. از این رو ایران از قطب های تولید قند و شکر در دنیا به حساب می‌آید و جزو هفت کشوری است که در جهان این محصولات را تولید می‌کند. مصرف قند و شکر در جهان رو به افزایش است. ایران تامین کننده بخش زیادی از نیاز کشورهای همسایه می‌باشد. سرمایه ‌گذاران می‌توانند با بسته بندی‌ با کیفیت محصول، آن‌ها را به کشورهایی چون عراق، ترکیه، افغانستان و روسیه صادر کنند. لازم به ذکر است که برای صادر کردن محصولات بسته بندی شده علاوه بر وجود کیفیت و خلاقیت در بسته بندی، محصول داخل آن نیز باید از کیفیتی مطلوب برخوردار باشد.

صادرات قند و شکر بسته بندی شده به سایر کشورها_پرشین پلن

سرمایه اولیه جهت بسته بندی قند و شکر

سرمایه گذاران جهت راه اندازی کارخانه بسته بندی قند و شکر نیاز به سرمایه اولیه دارند. این سرمایه که صرف خرید تجهیزات لازم و آماده سازی کارخانه می‌شو،د به دوقسمت سرمایه ثابت و سرمایه در گردش تقسیم می‌گردد. سرمایه ثابت برای تهیه تجهیزات و ماشین آلات کسب و کار مورد استفاده قرار می گیرد. از سرمایه در گردش نیز برای تهیه مواردی چون قند، شکر، مقوا، کارتن، سلفون و … استفاده می‌شود‌. سرمایه اولیه برای راه اندازی این کسب و کار زیاد نمی‌باشد و مطابق با ایده سرمایه گذاران در طرح توجیهی مربوطه میزان آن محاسبه می‌شود.

دریافت مجوز با طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر

از اقدامات بسیار مهم که برای شروع هر کسب و کار لازم است، دریافت مجوز می‏باشد. طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر اصلی ترین ابزاری است که سرمایه‎گذار با استفاده از آن قادر است مجوزهای لازم را دریافت نماید. چرا که تنها با ارائه طرح توجیهی مربوطه، سازمان‎های دولتی می‏توانند مجوزهای لازم را صادر کنند. در طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر تمام داده‏های مالی، اقتصادی و چگونگی آغاز کسب و کار به طور کامل توسط متخصصان محاسبه می‎گردد. در صورتی که طرح مربوطه توسط متخصصان و مهندسان باتجربه و حاذق تالیف شود، اعتبار آن نیز افزایش می‏یابد. به همین دلیل ارائه طرح توجیهی معتبر و کامل به سازمان‎های دولتی ذیربط، سبب می گردد تا آن‎ها ایده تجاری شما را به راحتی بپذیرند و انجام فرآیند صدور مجوز سریع‎تر طی شود.

سفارش طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر از سایت پرشین پلن

وب سایت پرشین پلن طبق آمارهای روز بااعتبارترین طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر را نگارش می‌کند. انجام نگارش این طرح توسط متخصصین با تجربه صورت می‎گیرد که به تمامی جوانب فنی، حقوقی و مالی کسب و کار مسلط هستند. از این ‌رو سازمان‏های دولتی مربوطه به راحتی طرح توجیهی را تایید می‌کنند. اکنون در صورت تمایل می‌توانید برای سفارش طرح توجیهی بسته بندی قند و شکر از طریق شماره تماس‌های موجود با کارشناس ارشد پرشین پلن تماس حاصل فرمایید.

مهندس خلیلیان

شماره تماس جهت سفارش طرح توجیهی

ساعت کاری 8 تا 24:  ۰۳۶۱ ۰۰۶ ۰۹۱۲
مهندس مهدی خلیلیان؛ عضو ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران و یکی از حرفه‌ای‌ترین طرح نویسان کشور با ۲۵ سال سابقه در حوزه سرمایه‌گذاری و تجربه حضور در ۳ وزارتخانه اقتصادی کشور

اشتراک‌گذاری

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

دسته بندی مقالات

راهنمای سفارش طرح توجیهی

دسته‌بندی طرح‌های توجیهی