طرح توجیهی بسته بندی محصولات کشاورزی به عنوان نخستین گام جهت راه اندازی این کسب و کار به حساب میآید. در تمام نقاط جهان هنگامی که یک کارآفرین می خواهد کسب و کاری جدید را شروع کند، میبایست ابتدا اقدام به دریافت مجوز نماید. لازمهی اخذ مجوز نیز، داشتن یک طرح توجیهی تخصصی است که از طریق آن بتوان وزارت صمت را متقاعد کرد که این ایده قابلیت اجرایی شدن را دارد.
در حقیقت به هر میزان که طرح توجیهی ارائه شده به وزارت صمت، شفافتر و تخصصیتر باشد، مرحله تایید طرح توجیهی جهت اخذ مجوز سریعتر پیموده میشود. وب سایت پرشین پلن به کمک کارشناسان متخصص، به نگارش کاملترین طرح های توجیهی کسب و کاری می پردازد. اکنون از شما دعوت میکنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد طرح توجیهی بسته بندی محصولات کشاورزی با ما همراه باشید.
توجیه اقتصادی بسته بندی محصولات کشاورزی
توجیه پذیر بودن کسب و کار از نظر اقتصادی از دیگر مواردی است که در طرح توجیهی بسته بندی محصولات کشاورزی مورد بررسی قرار میگیرد. از آنجایی که اولویت مردم خرید محصولات کشاورزی و بسته بندی شده به علت بهداشت و ماندگاری بالا است، همچنین با مصرف بالای این محصولات در زندگی روزمره، میتوان گفت که این کسب و کار از نظر اقتصادی توجیه پذیر میباشد. علاوه بر این محصولات کشاورزی نظیر انواع بسته بندی آجیل و خشکبار، برنج ایرانی، میوههای خشک، زعفران، ادویهها و … در کل دنیا به دلیل مرغوبیت بالا طرفداران زیادی دارند. پس سرمایهگذاران میتوانند با بسته بندیهای با کیفیت به صادرات محصولات نیز بپردازند.
معرفی و مزایای بسته بندی محصولات کشاورزی
در طرح توجیهی کسب و کار به طور کامل به معرفی و مزایای آن میپردازند. به طور کلی بسته بندی محصولات کشاورزی کمک زیادی به فروش راحتتر آنها می کند. محصولات کشاورزی به چند دسته خوراکی، خوراک دام، الیاف و محصولات سوختی تقسیم می شوند؛ که مهمترین آنها برنج، گندم، ذرت، سیب زمینی، سویا، نیشکر، پنبه و یونجه میباشد. بسته بندی محصولات کشاورزی دارای مزایای زیادی است که در ادامه به برخی از آنها اشاره کردهایم.
- محافظت از محصولات
- جلوگیری از خراب شدن و آسیب دیدن
- رعایت هرچه بیشتر بهداشت و سلامت محصول
- درج اطلاعات کامل محصول بر روی بسته بندی که کمک زیادی هنگام خرید به مشتری می کند.
- نگهداری راحتتر
- افزایش ماندگاری و …
اهمیت طرح توجیهی برای شروع کسب و کار
تهیه طرح توجیهی برای شروع کار از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که طرح توجیهی بسته بندی محصولات کشاورزی سندی معتبر برای سرمایه گذاران به حساب میآید که اهداف و کاربردهای زیادی دارد. این طرح به آنها این امکان را میدهد که فعالیت خود را به صورت رسمی اجرا نمایند. به طور کلی وجود این طرح کمک میکند تا در مسیر درست به همراه برنامه ریزی دقیقی گام بردارند. از این رو طرح توجیهی همانند نقشه راهنما عمل می کند که تمامی جوانب کسب و کار را مورد ارزیابی و تحلیل قرار میدهد.
سود حاصل از بسته بندی محصولات کشاورزی
بسته بندی محصولات کشاورزی در طرح توجیهی مربوطه، کسب و کاری سود آور به حساب میآید. چرا که این محصولات در حوزههای مختلف تقاضا و مصرف بسیار بالایی دارد. با این حساب سود و درآمد دقیق حاصل از این کسب و کار به میزان تولید، نوع محصول و کیفیت و چگونگی بسته بندی آن بستگی دارد. اما به طور کلی مطابق با شواهد و بررسیهای لازم توسط کارشناسان نرخ بازده داخلی این کسب و کار حدود 35 الی 45 درصد تخمین زده شده است.
معرفی تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در طرح توجیهی
در طرح توجیهی بسته بندی محصولات کشاورزی علاوه بر تمام مواردی که گفته شد، لیست کاملی از تجهیزات مورد نیاز برای بسته بندی محصولات کشاورزی نیز وجود دارد. در این قسمت از طرح توجیهی اطلاعات کافی در مورد میزان و نوع مواد اولیه و تجهیزات لازم ارائه داده شده است. همچنین لیست تجهیزاتی که ثبت می شود با توجه به گنجایش تولید و بودجه لازم میباشد. موارد زیر تنها برخی از این تجهیزات میباشند.
- دستگاه شن گیر
- دستگاه پوست کن
- دستگاه بوجار و سورتینگ حبوبات
- دستگاه شور و تفت دهی آجیل و مغزها
- دستگاه خشک کن میوه
- دستگاه توزین حجمی و پودری
- دستگاه توزین و بستهبندی
- دستگاه میکس
- پرکن قوطی
- بالابر
- شیرینگ کارتن
- نوار نقاله
- دستگاه منگنه کارتن و …
هدف از بسته بندی محصولات کشاورزی
در طرح توجیهی بسته بندی محصولات کشاورزی هدف کسب و کار از جنبه تجاری بررسی میشود. بسته بندی محصولات کشاورزی هنگام خرید نقش بسیار مهمی در تصمیم گیری خریدار دارد. به طوری که در وهله اول بسته بندی مهمترین قسمت محصول است. درج اطلاعات کافی بر روی بسته بندی کمک زیادی به خریدار در تهیه محصولی با کیفیتتر میکند و با بسته بندیهای با کیفیت حمل و نقل محصولات آسانتر و جلوگیری از صدمه دیدن آنها در مسیرهای طولانی میشود. علاوه بر این در صورت بسته بندی صادراتی محصولات کشاورزی با حفظ استانداردهای صادرات سبب ارزش افزوده چشمگیری برای اقتصادی کشور میشود
↵ مشاهده تمام مقالات: طرح های توجیهی صنایع بسته بندی
راه های افزایش درآمد در این کسب و کار
سرمایه گذاران با داشتن طرح توجیهی مناسب متوجه میشوند که جهت افزایش درآمد خود راه های بسیار زیادی وجود دارد. بدیهی است که تهیه مواد اولیه از ابتداییترین اقدامات جهت بسته بندی محصولات کشاورزی میباشد. بخش زیادی از مقدار درآمد این کسب و کار به مواد اولیه بستگی دارد. پس باید مواد اولیهای با کیفیت و مرغوب تهیه شود. مواد اولیه این کسب و کار بسیار متنوع است. چرا که محصولات کشاورزی تنوع زیادی دارند و به دو یا سه محصول و ختم نمی شوند. از این رو سرمایه گذاران برای اینکه زودتر به نتیجه دلخواه خود برسند باید به خود را تعیین کنند.
برای مثال آنها باید بدانند که بسته بندی چه محصولاتی را میخواهند انجام دهند و یا تنها در ابتدای کار بر روی چه محصولاتی قصد دارند متمرکز شوند. در هر صورت می بایست محصولاتی درجه یک و مرغوب را جهت بسته بندی تهیه کنند. زیرا بعد از اینکه مشتری جذب نوع و کیفیت بسته بندی شود، محصول داخل آن را چک میکند و در صورت وجود محصولی با کیفیت مشتری دائمی آن برند خواهد شد.
بازار هدف برای فروش محصولات بسته بندی شده
پیدا کردن بازار هدف در این حرفه دارای اهمیت زیادی می باشد. محصولات کشاورزی طیف بسیار گستردهای دارند و از آنجایی که بهداشت و سلامت محصولات برای مشتریان دارای اهمیت است، با بسته بندی این محصولات، فروش نیز افزایش می یابد. بازار محصولات کشاورزی نیز تنوع زیادی دارد. برای مثال تولید و حتی ساخت شلوار جین نیز مرتبط با بازار محصولات کشاورزی می باشد؛ زیرا الیاف موجود در آن شامل همین محصولات میشود. از این رو سرمایه گذاران میتوانند به طور دقیق فعالیتهای عملیاتی خود را طبق برنامه ریزی جلو ببرند تا هزینهها را به حداقل برسانند و با ارائه محصولات بسته بندی شده باکیفیت، مشتریان زیادی را جذب نمایند.
صادرات محصولات کشاورزی بسته بندی شده
در طرح توجیهی بسته بندی محصولات کشاورزی علاوه بر بازار هدف داخلی وضعیت صادرات محصول نیز مورد بررسی قرار می گیرد. ایران کشوری حاصل خیز و غنی است. از این رو در بخش تولید محصولات کشاورزی پتانسیل بسیار بالایی دارد. سرمایه گذاران نیز برای بسته بندی این محصولات میبایست محصولات با کیفیتی را انتخاب نمایند.
به طور کلی محصولات کشاورزی قسمت بسیار مهمی از صادرات ایران را دربردارند. به طوری که بعد از صادرات نفتی بیشترین میزان صادرات را به خود اختصاص داده است. لازم به ذکر است که محصولاتی چون بسته بندی خرما، پرتقال، صیفی جات، کلم، کشمش، خرما، برنج، انگور، بادام زمینی، رب گوجه فرنگی، زعفران و پسته بیشترین میزان صادرات را دارند. کشورهایی چون کشورهای اروپایی، امارات، عمان، قطر، ترکیه، عراق، روسیه، آذربایجان و گرجستان نیز از بازارهای صادرات محصولات کشاورزی بسته بندی شده در ایران میباشند.
طرح توجیهی بسته بندی محصولات کشاورزی برای اخذ مجوز
اخذ مجوز از ابتداییترین اقدامات جهت راه اندازی کسب و کار میباشد. سرمایه گذاران به منظور دریافت مجوز، ابتدا باید طرح توجیهی ذیربط را تهیه نمایند. چرا که تنها با ارائه طرح توجیهی، سازمانهای دولتی مربوطه قادر به صدور مجوزهای مورد نیاز می باشند. در طرح توجیهی بسته بندی محصولات کشاورزی محاسبات تمام اطلاعات اقتصادی، مالی و چگونگی شروع کسب و کار به طور تخصصی توسط کارشناسان مجموعه انجام میگردد. در صورتی که نگارش طرح مربوطه به عهده کارشناسان و مهندسان متخصص و حاذق باشد، بر اعتبار طرح افزوده میشود. از این رو تحویل طرح توجیهی معتبر و دقیق به ارگان های دولتی ذیربط، سبب می گردد تا آنها ایده تجاری کار را بپذیرند و فرآیند صدور مجوز سریعتر انجام شود.
سفارش طرح توجیهی بسته بندی محصولات کشاورزی
وب سایت پرشین پلن با استفاده از بهترین کارشناسان در حوزه نگارش طرح های توجیهی، معتبرترین طرح توجیهی بسته بندی محصولات کشاورزی را برای شما آماده خواهد کرد. یکی از اصلیترین خدمات وب سایت پرشین پلن تدوین طرح توجیهی مربوط به کسب و کار میباشد. علم و تجربه متخصصان پرشین پلن، شانس شما را جهت تایید طرح توجیهی و آغاز یک سرمایه گذاری موفق را افزایش می دهد. اکنون میتوانید به منظور ثبت سفارش طرح توجیهی مربوطه با کارشناس ارشد پرشین پلن تماس حاصل فرمایید.